Life Fitness ICG IC7 Indoor Bike (2022) - Zwart - Zwift compatible - 3 jaar garantie - Spinning-hometrainers

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 3.495,00Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Life Fitness ICG IC7 Indoor Bike (2022) - Zwart - Zwift compatible - 3 jaar garantie op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

c**************@g********06-04-2026
3.0
3.0
Ik heb een probleem met mijn console, wattage en km/ uur gaan alle kanten uit na een 13min rijden life fitness stuurt mij een naar een vervang service center in kortrijk die stuurt mij een ?????? Factuur van bijna €800 zonder enige service of consultatie ter plaatse ik vind dat ongehoord en zeker niet klantvriendelijk , wie kan mij hierbij helpen het gaat over een icg 7 spinningfiets van life fitness ik dacht een goede fiets gekocht te hebben maar die servies beneden alle pijl zodoende . Een zeer ontevreden sport spinningliefhebber .