Sony SRS-XB100 - Draagbare Bluetooth Speaker - Grijs - Soundbar

Sony SRS-XB100 - Draagbare Bluetooth Speaker - Grijs
Sony SRS-XB100 - Draagbare Bluetooth Speaker - Grijs
Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 44,95 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony SRS-XB100 - Draagbare Bluetooth Speaker - Grijs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

b**n@l**e.nl11-10-2023
Ik heb dit product mogen testen en ben tevreden. De speaker heeft een mooi design en is compact. Dit maakt het makkelijk om hem ergens neer te zetten of mee te nemen voor onderweg. De speaker is gebruiks vriendelijk door dat de knopjes makkelijk in te drukken zijn en hij snel en goed verbonden word met je telefoon. De speaker heet een lang meegaand baterij waar ik zelf erg fan van ben. De speaker kan tegen water en stof . Tijdens het koken is het fijn om handsfree te kunnen bellen met de speaker. Ook is het fijn om baar je favoriete muziek te luisteren onder de douche. Ik vind het een top speaker en blijf hem zeker gebruiken
j**j@g**l.com10-10-2023

Eerste indruk

Deze bluetooth speaker van Sony hebben we onlangs toegezonden gekregen middels "The Insiders" om te testen. Ben best verstelt van de kwaliteit in het algemeen. Het product ziet er netjes en afgewerkt en tegelijk stevig betrouwbaar uit. Deze kan volgens mij prima tegen een stootje, wat stof en spatwater (niet getest) Qua geluid voor een MONO speaker best goed! Deze is ook te 'pairen' met een broertje of zusje, zodat je i.p.v. MONO, juist STEREO krijgt. Dit laatste heb ik niet getest, daar we slechts 1 Sony hebben aangeschaft.
Pluspunten
  • Strak design
  • Netjes afgewerkt
  • Ziet er stevig uit (Kan tegen een stootje)
  • Pair mogelijkheid (Om stereo te verkrijgen)