Dyson DC33c Allergy

Dyson DC33c Allergy

8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 71 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson DC33c Allergy op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Petie8129-05-2015
Fantastische stofzuiger en werkt precies zoals verwacht. Geen gedoe meer met stofzuigerzakken, heerlijk. Capaciteit had groter gekund, maar ach, legen is zo gebeurd en je ziet vanzelf waneer het nodig is. Buis is aan de korte kant, voor ons geen probleem, maar voor lange mensen wellicht wél. Hij is wel lekker wendbaar, maar doordat ie hoger is dan lang kukelt ie af en toe om als je hem bijv. over het snoer of over een drempel trekt. Hulpstukken zijn erg handig en zitten aan de buis geklemd zodat je ze altijd bij de hand hebt.
yvonneoudegroen29-05-2015
Dit is een uitstekende stofzuiger, waarmee je het hele huis kunt stofzuigen en die ook uitstekend te gebruiken is om je auto te stofzuigen. Enig nadeel vind ik dat hij lastig de trap op en af te dragen is. De vormgeving vind ik geweldig lekker hip en modern. Ik heb tot op heden geen dag spijt gehad van mijn aankoop
pechler29-05-2015
Altijd een krachtige stofzuiger met veel wattage willen hebben, maar Dyson bewijst dat dat helemaal niet nodig is. Daarom is hij enorm zuinig in energieverbruik. Daarnaast zit er een lang snoer aan waarmee je in alle hoeken komt. Kortom een echte aanrader!!
mbozdemir29-05-2015
3.0
3.0
slecht in kruimels, kop is log en groot, je moet hele tijd bukken slang te kort. Ik heb zelfs mijn oude Philips stofzuiger uit de kast gehaald. Veel marketing weinig resultaat. erg veel spijt van.
Gerdaq29-05-2015
een super fijne stofzuiger hij blijft zijn zuigkracht behouden en fijn dat er geen zak in zit zeker met dieren in huis is het de ideale stofzuiger. in het begin is het even wennen aan het grote handvat maar dat werk alleen maar fijner.
nickvdmolen29-05-2015
zeer krachtige en prettige te gebruiken stofzuiger. vooral voor mensen met een overgevoeligheid voor huisstofmijt erg prettig.
chakakhan29-05-2015
De Dyson is een prima stofzuiger: de zuigkracht is erg goed, een fijne actieradius en meer dan voldoende accessoires er bij. Het feit dat je de accessoires altijd bij het toestel hebt en deze via het kliksysteem snel kunnen worden verwisseld maakt indruk. Het schoonmaken van de vuilopvang gaat eenvoudig, geen vuile handen ! Wij hebben er later wat extra accessoires bijgekocht waardoor we nu helemaal compleet zijn.
marinus_pul29-05-2015
Deze stofzuiger nu +/- een half jaar in gebruik, en werkt heerlijk. makkelijk 1x in de maand even het filter uitspoelen onder de kraan en goed laten droger. en af en toe even leeggooie. verder helemaal geen omkijken naar!
mvandenhombergh29-05-2015
Sinds een twee maanden heb ik de Dyson. We zijn er erg tevreden over. Omdat wij een hond in huis hebben is het van belang dat de stofzuiger goed zijn werk doet. De trappen zijn veel schoner met deze zuiger dan de vorige. Het resultaat is dan ook dat je niet meer dagelijks met de zuiger rond hoeft. De beweegbaarheid is zeer goed, evenals de lengte van het snoer. Klein nadeel is dat de zuiger best veel lucht zuigt en dat dit ten koste gaat van het geluid. Hij maakt best veel geluid. Wij hebben de stofzuigermond voor vloerbedekking erbij gekocht. Ook hierover erg tevreden. De lengte van de stofzuigerarm had wat mij betreft iets langer gemogen.
TwanJans29-05-2015
Werkelijk een krachtige stofzuiger! Zonder problemen tot nu toe iedere vloer schoonzuigen binnen enkele minuten. Niet hannesen met de slang en kabels. Stofzuiger volgt netjes alle bewegingen die je maakt. Lang snoer zodat je kan door zuigen ipv iedere keer te stoppen om de stekker om te steken. Zeer ideaal ivm honden haren. Ook moeilijk bereikbare plaatsen. Zuigstang is snel in te korten als dit gewenst is! Geen dure stofzuiger zakken meer benodigd die iedere keer weer scheuren. Simpel te legen met een druk op de knop zonder een rotzooi te maken! Ideaal voor mensen met huisstofmijt. Geen poespas met knoppen. Simpel aan uit!
marjolijnvandijk29-05-2015
Mooie praktische stofuizger. Krachtig in gebruik. Vuil makkelijk uit her resevoir te legen en goed schoon te maken. Tevens is het voordeel dat het filter van de stofzuiger makkelijk los te krijgen is, gewassen kan worden en snel droog is.
Betuwse29-05-2015
Nog nooit zo'n geweldige stofzuiger gehad. Het gemak van zakloos. De hulpstukken bij de hand. De zo makkelijk in te korten zuigstang. Verstelbare zuigmond als je bij de deurmat komt. Handig met trap zuigen. Kortom een geweldig apparaat. Als het niet om huishoudelijk werk ging zou 't een lofzang waard zijn, maar ja huishouden, je bent klaar en er ligt weer wat. Maar dat is met deze compact geparkeerde stofzuiger dus geen probleem. Zo gebeurd en weer schoon.
R Schultz29-05-2015
Een stofzuiger die waar maakt wat hij belooft. Ook het langere snoer is een hele fijne ervaring. Het filter wat je een keer per maand moet schoonmaken is ook een fluitje van een cent al met al een hele fijne stofzuiger.
Crem29-05-2015
De Dyson stofzuiger is eenvoudig in gebruik, zuigt op ons kantoor een groot oppervlak. Zelfs de kleinste stofdeeltjes gaan met gemak weg en hij rolt dankzij het balwiel soepel achter je aan. Geen gedoe met het vervangen van een zak, je haalt de opvangbak eruit, de inhoud in de prullenbak en klaar! Ik heb voor deze stofzuiger in een paar jaar tijd meerdere andere merken een kans gegeven, maar deze waren al snel defect of moeilijk schoon te houden. Thuis gebruiken we een snoerloze Dyson, een goed alternatief voor een wat kleiner oppervlak. Twijfel niet meer, neem een Dyson.
AnoukWim03-11-2014
Deze Dyson DC33 c plus is zeer praktisch in gebruik, de stofzuiger volgt op een vlotte manier. De zuigmond is eenvoudig te hanteren, door het handige handvat. Het toestel is makkelijk te onderhouden en te reinigen. Door de lange snoer is het ook mogelijk om grote oppervlakten te stofzuigen in keer.
Laurier08-10-2014
Na jaren een stofzuiger van een ander A-merk gebruikt te hebben, voor een vervangende stofzuiger besloten om een stofzuiger zonder stofzuigerzak te proberen gezien de kosten daarvan. Op deze Dyson uitgekomen. Nu circa 2 maanden in gebruik. Gebruiken de stofzuiger dagelijks. Door het behoorlijk grote stofreservoir hoef je deze echter niet vaak te legen (tot nu toe slechts twee keer, waarbij 'ie nog niet eens echt vol zat). Legen gaat gemakkelijk. Dyson adverteert met de blijvende zuigkracht ondanks dat het reservoir voller wordt. Stofzuiger blijft inderdaad goed zuigen. In vergelijking met vorige stofzuiger bestaat de Dyson uit meer plastic (o.a. de stang/buis). Hoe dit ten aanzien van duurzaamheid uit zal pakken is na 2 maanden nog niet te zeggen. Dyson geeft daarentegen 5 jaar garantie, dus wat dat betreft zal het wel goed zitten. Voordeel is dat de stofzuiger relatief licht is. Voor lange mensen (> 1,90m) is de verstelbare stofzuigerstang wat aan de korte kant. Overall tevreden met het product.