Philips 3000 series S3333 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 3000 series S3333 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Colbers 26-12-2019
  • Product gekocht

Uitstekend scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

9,0
Uitstekend scheerresultaat (gladheid). Eenvoudig te reinigen onder de kraan. Bijzonder snel opgeladen. Al met al zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • Gladheid
  • Eenvoudig te reinigen

Reageer

Timbo 25-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

nat, droog en glad zonder irritatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

9,0
scheert onder de douche en droog lekker glad.
makkelijk schoon te maken en laadt snel op.
bijna geen irritatie van dit apparaat erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

benvdvrie 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

8,0
Fijn scheerapparaat. Makkelijk in gebruik. Ligt goed in de hand. Ik vond het vooral erg handig dat het zowel droog als onder de douche gebruikt kan worden. Is ook makkelijk schoon te maken. Scheert glad, ik raad het aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

wiltink53 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn scheerapparaat dat heel glad scheert

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

9,0
Het scheerapparaat is heel makkelijk in gebruik en ligt lekker in de hand. Hij scheert soepel over de huid, neemt alle plekjes mee en geeft geen irritaties. Binnen een paar minuten heb ik een glad geschoren gezicht. Wat ik vooral heel fijn vind, is dat je m zowel droog als met scheergel kan gebruiken. Zowel onderweg (er zit een handige reisetui bij) als thuis. Je kan m makkelijk schoonmaken door m onder de kraan af te spoelen. Het apparaat heeft ook een hele handige trimmer voor mijn bakkebaarden. Accu gaat lang mee. Echt een goede aankoop!

Pluspunten

  • scheert heel glad
  • makkelijk in gebruik
  • zowel droog als nat scheren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M**2@h**l.com 10-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pruts

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

1,0
Wat een waardeloos apparaat! Absoluut niet geschikt voor zware baardgroei en gevoelige huid. Heb hem 1x gebruikt en gelijk terug gestuurd. Absoluut geen aanrader

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Onvoldoende

Reageer

olga 27-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snel opgeladen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

9,0
Het scheerapparaat voldoet naar alle tevredenheid en werkt haast geruisloos en super glad. Is ook gemakkelijk schoon te maken en snel opgeladen.

Pluspunten

  • gemakkelijk schoonmaken
  • ligt fijn in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Weijens. 22-12-2020

Werkt naar behoren.

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

10,0
Voldoet prima, vooral de mogelijkheid om op twee manieren koffie te zetten, namelijk met pads en filteren in isolatiekan.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

ninox 28-06-2020

Compact 2 in 1

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

6,0
Ben grotendeels tevreden van het apparaat, makkelijk te bedien, lekkere koffie,
doch koffie blijft niet echt lang warm, na 1u is koffie lauw
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Larry 12-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet scheerapparaat, met een handig laadsysteem.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

9,0
Het Philips scheerapparaat klinkt zacht. Is kompleet met een ingebouwde baardtrimmer. Hygiënisch afwasbaar. Een mooi innovatief laadsysteem.

Pluspunten

  • Kompleet
  • Handig laadsysteem
  • Hygiënisch afwasbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Havakem 12-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Philips S3333/54 al 4 maanden in gebruik, heel tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

9,0
Afgelopen december is mijn bejaarde scheerapparaat vervangen door de Philips S3333/54, zie ook mijn eerdere review. Na ruim vier maanden gebruik bevalt me de Philips S3333/54 nog prima. Een fijn scheerapparaat uit het middensegment van Philips met een prima scheerresultaat en makkelijk onder de kraan schoon te maken.
Ik ben er nog steeds blij mee.

Pluspunten

  • Goed scheerapparaat uit middensegment
  • Middensegment? Mag hoger worden gepositioneerd.
  • Makkelijk (ook onder de kraan) schoon te maken
  • Prima accuduur.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 30-12-2019
  • Product getest

Een top scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

10,0
Dit apparaat ligt heerlijk in de hand , scheert echt alle hoekjes en natuurlijk in één keer super glad ,

Pluspunten

  • Makkelijk te reinigen , lekker in de hand liggen
  • Scheert zowel nat als droog super glad

Reageer

mrodenhuis 28-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel schakelen tussen scheren en trimmen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

9,0
Omdat ik zowel scheer als trim is dit scheerapparaat echt ideaal. Geen meerdere apparaten of het omwisselen van opzetstukjes, ik kan hiermee echt allround uit de voeten, en snel. Meestal scheer ik droog, maar ik heb geen last van huidirritatie en ik ben tevreden met het resultaat. Handige oplader!

Pluspunten

  • Snel schoon te maken
  • Allround
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBOsChker 27-12-2019
  • Product getest

Perfect scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

8,0
. Uitstekend scheerresultaat, zowel nat en droog. Scheerapparaat is makkelijk te reinigen. En handig dat het apparaat snoerloos kan

Pluspunten

  • Goed schoon te maken
  • Goed scheerresultaat

Reageer

Theo Hoemstra 26-12-2019
  • Product getest

Na drie weken gebruik tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

9,0
Tijdens het gebruik valt me op hoe eenvoudig dit apparaat is maar ook hoe goed hij functioneert. Naast droog scheren kan je voor nog beter resultaat ook nat scheren. En het reinigen gaat eenvoudig onder de kraan.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Snel opladen en lange gebruiksduur
  • Eenvoudig schoon te maken

Reageer

Een tevreden gebruiker 24-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

10,0
Dit apparaat scheert in 1 keer glad en is bijzonder stil. Het scheerresultaat is zodanig glad, dat het lijkt alsof er met een mesje is geschoren (zonder de nadelen daarvan).
Het schoonmaken is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Glad scheerresultaat
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Stille werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

havake 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

S3333/54,topprestatie voor een apparaat uit de middenklasse.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

9,0
Mijn bejaarde scheerapparaat vervangen of nieuwe mesjes? Ik heb gekozen voor vervanging.
Het wordt de Philips S3333/54. Een fijn scheerapparaat uit het middensegment van Philips met een prima scheerresultaat en makkelijk onder de kraan schoon te maken.
Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Glad scheerresultaat
  • Makkelijk onder de kraan te reinigen

Minpunten

  • geluid mag wat minder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 23-12-2019
  • Product gekocht

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

9,0
Compact apparaat met de juiste eigenschappen. Geeft een goed en glad resultaat. De batterijduur is ook lang, waardoor je niet bang hoeft te zijn om het apparaat telkens
opnieuw op te laden.

Pluspunten

  • Compact
  • Glad resultaat

Reageer

Koffieleut37 04-07-2019

Fijn apparaat, alleen beetje lawaaiig

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

8,0
Heb 'm al een half jaar, is een fijn apparaat. Warmt op wanneer nodig en gaat uit als hij klaar is. Pad in de houder kopjes eronder en je kunt nog ff wat doen voordst de koffie klaar is.
Vooral de mogelijkheid om ook een hele kan te zetten is prettig. Al maakt dat wel een hoop lawaai.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

MH1977 04-06-2019

Compact, maar veelzijdig

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een koffiezetapparaat met een mooi, modern design. Door het compacte formaat neemt het weinig ruimte in beslag. Prettig om naar wens koffie met een pad te maken voor een enkel kopje of filterkoffie voor een paar kopjes. De thermoskan is niet groot, dus voor grote hoeveelheden koffie is het apparaat minder geschikt. Er geschikt voor een huishouden waar één of twee personen koffie drinken, zeker wanneer je verschillende smaken hebt. Met de pads kun je dan ieder je eigen smaak kiezen. Wanneer je bezoek krijgt, is de filterkoffie weer handig.
Kortom, een handig en compact apparaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Rosius 03-06-2019

Handig om beide te kunnen

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Makkelijk als je zin hebt in 1 bakkie dan gebruik je een pad of een klein potje filterkoffie. Heb je visite zet je een pot. Dat is ook het enige nadeel: koffiepot is niet heel groot dus als je 20 man over de vloer krijgt blijf je zetten. Handig in gebruik en makkelijk schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews