Philips Norelco Shaver 3300 S3333 - Reviews

Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse, volgt de contouren
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Norelco Shaver 3300 S3333 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Colbers 26-12-2019
  • Product gekocht

Uitstekend scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

9,0
Uitstekend scheerresultaat (gladheid). Eenvoudig te reinigen onder de kraan. Bijzonder snel opgeladen. Al met al zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • Gladheid
  • Eenvoudig te reinigen

Reageer

Timbo 25-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

nat, droog en glad zonder irritatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

9,0
scheert onder de douche en droog lekker glad.
makkelijk schoon te maken en laadt snel op.
bijna geen irritatie van dit apparaat erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

benvdvrie 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

8,0
Fijn scheerapparaat. Makkelijk in gebruik. Ligt goed in de hand. Ik vond het vooral erg handig dat het zowel droog als onder de douche gebruikt kan worden. Is ook makkelijk schoon te maken. Scheert glad, ik raad het aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

wiltink53 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn scheerapparaat dat heel glad scheert

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

9,0
Het scheerapparaat is heel makkelijk in gebruik en ligt lekker in de hand. Hij scheert soepel over de huid, neemt alle plekjes mee en geeft geen irritaties. Binnen een paar minuten heb ik een glad geschoren gezicht. Wat ik vooral heel fijn vind, is dat je m zowel droog als met scheergel kan gebruiken. Zowel onderweg (er zit een handige reisetui bij) als thuis. Je kan m makkelijk schoonmaken door m onder de kraan af te spoelen. Het apparaat heeft ook een hele handige trimmer voor mijn bakkebaarden. Accu gaat lang mee. Echt een goede aankoop!

Pluspunten

  • scheert heel glad
  • makkelijk in gebruik
  • zowel droog als nat scheren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Larry 12-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet scheerapparaat, met een handig laadsysteem.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

9,0
Het Philips scheerapparaat klinkt zacht. Is kompleet met een ingebouwde baardtrimmer. Hygiënisch afwasbaar. Een mooi innovatief laadsysteem.

Pluspunten

  • Kompleet
  • Handig laadsysteem
  • Hygiënisch afwasbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Havakem 12-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Philips S3333/54 al 4 maanden in gebruik, heel tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

9,0
Afgelopen december is mijn bejaarde scheerapparaat vervangen door de Philips S3333/54, zie ook mijn eerdere review. Na ruim vier maanden gebruik bevalt me de Philips S3333/54 nog prima. Een fijn scheerapparaat uit het middensegment van Philips met een prima scheerresultaat en makkelijk onder de kraan schoon te maken.
Ik ben er nog steeds blij mee.

Pluspunten

  • Goed scheerapparaat uit middensegment
  • Middensegment? Mag hoger worden gepositioneerd.
  • Makkelijk (ook onder de kraan) schoon te maken
  • Prima accuduur.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 30-12-2019
  • Product getest

Een top scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

10,0
Dit apparaat ligt heerlijk in de hand , scheert echt alle hoekjes en natuurlijk in één keer super glad ,

Pluspunten

  • Makkelijk te reinigen , lekker in de hand liggen
  • Scheert zowel nat als droog super glad

Reageer

mrodenhuis 28-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel schakelen tussen scheren en trimmen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

9,0
Omdat ik zowel scheer als trim is dit scheerapparaat echt ideaal. Geen meerdere apparaten of het omwisselen van opzetstukjes, ik kan hiermee echt allround uit de voeten, en snel. Meestal scheer ik droog, maar ik heb geen last van huidirritatie en ik ben tevreden met het resultaat. Handige oplader!

Pluspunten

  • Snel schoon te maken
  • Allround
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBOsChker 27-12-2019
  • Product getest

Perfect scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

8,0
. Uitstekend scheerresultaat, zowel nat en droog. Scheerapparaat is makkelijk te reinigen. En handig dat het apparaat snoerloos kan

Pluspunten

  • Goed schoon te maken
  • Goed scheerresultaat

Reageer

Theo Hoemstra 26-12-2019
  • Product getest

Na drie weken gebruik tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

9,0
Tijdens het gebruik valt me op hoe eenvoudig dit apparaat is maar ook hoe goed hij functioneert. Naast droog scheren kan je voor nog beter resultaat ook nat scheren. En het reinigen gaat eenvoudig onder de kraan.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Snel opladen en lange gebruiksduur
  • Eenvoudig schoon te maken

Reageer

Een tevreden gebruiker 24-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

10,0
Dit apparaat scheert in 1 keer glad en is bijzonder stil. Het scheerresultaat is zodanig glad, dat het lijkt alsof er met een mesje is geschoren (zonder de nadelen daarvan).
Het schoonmaken is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Glad scheerresultaat
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Stille werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

havake 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

S3333/54,topprestatie voor een apparaat uit de middenklasse.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

9,0
Mijn bejaarde scheerapparaat vervangen of nieuwe mesjes? Ik heb gekozen voor vervanging.
Het wordt de Philips S3333/54. Een fijn scheerapparaat uit het middensegment van Philips met een prima scheerresultaat en makkelijk onder de kraan schoon te maken.
Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Glad scheerresultaat
  • Makkelijk onder de kraan te reinigen

Minpunten

  • geluid mag wat minder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 23-12-2019
  • Product gekocht

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

9,0
Compact apparaat met de juiste eigenschappen. Geeft een goed en glad resultaat. De batterijduur is ook lang, waardoor je niet bang hoeft te zijn om het apparaat telkens
opnieuw op te laden.

Pluspunten

  • Compact
  • Glad resultaat

Reageer