Philips Norelco Shaver 3300 S3333 - Reviews

Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse, volgt de contouren

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Norelco Shaver 3300 S3333 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

benvdvrie 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

8,0
Fijn scheerapparaat. Makkelijk in gebruik. Ligt goed in de hand. Ik vond het vooral erg handig dat het zowel droog als onder de douche gebruikt kan worden. Is ook makkelijk schoon te maken. Scheert glad, ik raad het aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dubbelklik 03-01-2020

Prettig scheerapparaat met een zeer glad resultaat

Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

10,0
De S333/54 is een goed scheerapparaat, dat stil zijn werk doet en een glad scheerresultaat geeft (vergelijkbaar met een mesje scheren). Na het scheren geen last van irritaties of rode huid!
De batterij gaat lang mee en de indicator op het apparaat laat duidelijk zien hoeveel lading er nog over is.
Schoonmaken is een eenvoudig klusje en de grote opvangbak zorgt ervoor, dat het apparaat niet snel verstopt zal raken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Broeren 31-12-2019

Het apparaat heeft geweldig resultaat ook onder d

Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

10,0
Het apparaat is precies zoals het beschreven staat. Verbeterd [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Klaas 30-12-2019
  • Product getest

Een top scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

10,0
Dit apparaat ligt heerlijk in de hand , scheert echt alle hoekjes en natuurlijk in één keer super glad ,

Pluspunten

  • Makkelijk te reinigen , lekker in de hand liggen
  • Scheert zowel nat als droog super glad

Reageer

mrodenhuis 28-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel schakelen tussen scheren en trimmen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

9,0
Omdat ik zowel scheer als trim is dit scheerapparaat echt ideaal. Geen meerdere apparaten of het omwisselen van opzetstukjes, ik kan hiermee echt allround uit de voeten, en snel. Meestal scheer ik droog, maar ik heb geen last van huidirritatie en ik ben tevreden met het resultaat. Handige oplader!

Pluspunten

  • Snel schoon te maken
  • Allround
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBOsChker 27-12-2019
  • Product getest

Perfect scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

8,0
. Uitstekend scheerresultaat, zowel nat en droog. Scheerapparaat is makkelijk te reinigen. En handig dat het apparaat snoerloos kan

Pluspunten

  • Goed schoon te maken
  • Goed scheerresultaat

Reageer

Theo Hoemstra 26-12-2019
  • Product getest

Na drie weken gebruik tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

9,0
Tijdens het gebruik valt me op hoe eenvoudig dit apparaat is maar ook hoe goed hij functioneert. Naast droog scheren kan je voor nog beter resultaat ook nat scheren. En het reinigen gaat eenvoudig onder de kraan.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Snel opladen en lange gebruiksduur
  • Eenvoudig schoon te maken

Reageer

Colbers 26-12-2019
  • Product gekocht

Uitstekend scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

9,0
Uitstekend scheerresultaat (gladheid). Eenvoudig te reinigen onder de kraan. Bijzonder snel opgeladen. Al met al zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • Gladheid
  • Eenvoudig te reinigen

Reageer

Timbo 25-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

nat, droog en glad zonder irritatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

9,0
scheert onder de douche en droog lekker glad.
makkelijk schoon te maken en laadt snel op.
bijna geen irritatie van dit apparaat erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tjanssen 25-12-2019

Goed scheerapparaat

Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

10,0
Scheert zowel droog als nat fijn glad.
zeer gemakkelijk schoon te maken onder de kraan.
scheert erg comfortabel en trekt niet aan de haren. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Een tevreden gebruiker 24-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

10,0
Dit apparaat scheert in 1 keer glad en is bijzonder stil. Het scheerresultaat is zodanig glad, dat het lijkt alsof er met een mesje is geschoren (zonder de nadelen daarvan).
Het schoonmaken is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Glad scheerresultaat
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Stille werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiltink53 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn scheerapparaat dat heel glad scheert

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

9,0
Het scheerapparaat is heel makkelijk in gebruik en ligt lekker in de hand. Hij scheert soepel over de huid, neemt alle plekjes mee en geeft geen irritaties. Binnen een paar minuten heb ik een glad geschoren gezicht. Wat ik vooral heel fijn vind, is dat je m zowel droog als met scheergel kan gebruiken. Zowel onderweg (er zit een handige reisetui bij) als thuis. Je kan m makkelijk schoonmaken door m onder de kraan af te spoelen. Het apparaat heeft ook een hele handige trimmer voor mijn bakkebaarden. Accu gaat lang mee. Echt een goede aankoop!

Pluspunten

  • scheert heel glad
  • makkelijk in gebruik
  • zowel droog als nat scheren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

havake 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

S3333/54,topprestatie voor een apparaat uit de middenklasse.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

9,0
Mijn bejaarde scheerapparaat vervangen of nieuwe mesjes? Ik heb gekozen voor vervanging.
Het wordt de Philips S3333/54. Een fijn scheerapparaat uit het middensegment van Philips met een prima scheerresultaat en makkelijk onder de kraan schoon te maken.
Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Glad scheerresultaat
  • Makkelijk onder de kraan te reinigen

Minpunten

  • geluid mag wat minder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 23-12-2019
  • Product gekocht

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

9,0
Compact apparaat met de juiste eigenschappen. Geeft een goed en glad resultaat. De batterijduur is ook lang, waardoor je niet bang hoeft te zijn om het apparaat telkens
opnieuw op te laden.

Pluspunten

  • Compact
  • Glad resultaat

Reageer

Dennisz 23-12-2019

Mooi design

Geschreven voor: Philips Norelco Shaver 3300 S3333

Algemene score

8,0
Hij scheert lekker glad en is makkelijk in gebruik. Kwa schoonmaken is hij ook makkelijk [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer