Philips 3000 series S3333 - Reviews

Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse, volgt de contouren

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 3000 series S3333 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Colbers 26-12-2019
  • Product gekocht

Uitstekend scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

9,0
Uitstekend scheerresultaat (gladheid). Eenvoudig te reinigen onder de kraan. Bijzonder snel opgeladen. Al met al zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • Gladheid
  • Eenvoudig te reinigen

Reageer

Timbo 25-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

nat, droog en glad zonder irritatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

9,0
scheert onder de douche en droog lekker glad.
makkelijk schoon te maken en laadt snel op.
bijna geen irritatie van dit apparaat erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

benvdvrie 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

8,0
Fijn scheerapparaat. Makkelijk in gebruik. Ligt goed in de hand. Ik vond het vooral erg handig dat het zowel droog als onder de douche gebruikt kan worden. Is ook makkelijk schoon te maken. Scheert glad, ik raad het aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

wiltink53 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn scheerapparaat dat heel glad scheert

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

9,0
Het scheerapparaat is heel makkelijk in gebruik en ligt lekker in de hand. Hij scheert soepel over de huid, neemt alle plekjes mee en geeft geen irritaties. Binnen een paar minuten heb ik een glad geschoren gezicht. Wat ik vooral heel fijn vind, is dat je m zowel droog als met scheergel kan gebruiken. Zowel onderweg (er zit een handige reisetui bij) als thuis. Je kan m makkelijk schoonmaken door m onder de kraan af te spoelen. Het apparaat heeft ook een hele handige trimmer voor mijn bakkebaarden. Accu gaat lang mee. Echt een goede aankoop!

Pluspunten

  • scheert heel glad
  • makkelijk in gebruik
  • zowel droog als nat scheren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Setters 17-01-2021

Een goed scheerapparaat

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

8,0
Dit scheerapparaat voldoet goed/uitstekend.
Ik heb deze gekocht omdat mijn apparaat uit de 7000 serie niet aan de verwachtingen voldeed. Ik miste de geïntegreerde trimmer en de koppen staan te ver uit elkaar.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Wendelaar 06-01-2021

Super blij met de Philips Shaver

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

10,0
Mijn man is heel blij met scheerapparaat,hij heeft nog nooit zo’n glad gezicht gehad.Het apparaat scheert snel ,licht en zeer goed.Super tevreden dus.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Prima scheerapparaat 03-01-2021

Prima scheerapparaat met trimmer

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

10,0
Altijd met mesjes de scheerbeurt gedaan. Nu sinds kort dit scheerapparaat met trimmer gekocht. Echt ideaal, rustig scheren, met kleine gedeelten met de aparte trimmer. Zelfs nat scheren onder de douche kan draadloos. Hij is snel op te laden met de aparte oplader.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Kekie 09-12-2020

scheerapperaat

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

6,0
Het scheeerapperaat is niet geschikt voor een zware baard de mesjes draaien te langzaam het nat scheren gaat redelijk dit apperaat heeftt eigenlijk te weinig vermogen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Scherende 09-12-2020

Dik tevreden

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

10,0
Veel ervaring met een blad scheerapparaat van het andere merk. Nu dus een apparaat met draaikoppen. Het was eerst even wennen welke beweging ik moest maken. Geleidelijk aan kwam het gemak. Ligt goed in de hand. Scheert goed. Laadt makkelijk op. Maakt gewoon onder de kraan makkelijk schoon. Maakt heel weinig geluid.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Baarddrager 08-12-2020

Het product is vrij groot

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

6,0
Het scheren met dit scheerapparaat gaat goed en scheert ook goed glad. Er zijn voor mij twee nadelen aan dit scheerapparaat nl het is vrij groot en grof daarnaast wordt er bij dit type geen standaard meegeleverd daarom zwerft het scheerapparaat nu over de wastafel heen omdat er gaan vaste opbergplaats is
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ontevreden. 03-12-2020

Philips shaver series 3000 heeft geen vermogen en

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

2,0
Dit product voldoet niet aan mijn verwachting.
Toerental van de shaver is veel te laag en scheert daardoor niet glad genoeg. Ja na heel lang scheren ..........
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

GVCL 08-11-2020

Le RASOIR " passe-partout " toujours PRÊT !!

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

8,0
> Un rapport PRIX / EFFICACITÉ, tout à fait, honorable avec l’avantage de pouvoir l’utiliser avec un lubrifiant ( complémentaire ) et le nettoyer sous l’eau !
> Les améliorations de le tête " flottante " et de la taille des lames de " coupe " [ au fil des années ] ont BIEN déterminer le choix de ce modèle - SANS fil - !
> De fait, il peut être ainsi utilisé à la maison, en déplacement ou en voyage
avec une - indication précise - de son niveau de charge.
> Un petit regret ... seulement : l’absence de la " petite brosse " qui accompagnait, historiquement, tous les rasoirs PHILIPS pour nettoyer la tête et les couteaux !?
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Barney60 20-10-2020

'Ouderwetse' kwaliteit.

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

10,0
Vertrouwde scheer kwaliteit, volgt contouren goed en scheert diep uit.
Opvallend is het lage stroomverbruik en capaciteit van accu. Dagelijks gebruik maar slechts 1x uur per 2 weken om van leeg naar vol te geraken.
Handig ook de trimmer bovenop.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Rolf23 21-09-2020

Goede Shaver

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

8,0
Goede shaver, had ik eigenlijk ook niet anders verwacht!

Scheert goed en met gebruik van scheerschuim nog beter, is zeer stil en de gebruiksduur is ook heel goed.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Druten 20-09-2020

Goed als alternatief en voor noodgevallen

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

6,0
Ik scheer mij normaal met het scheermes maar tijdens vakantie of op andere plaatsen waar het niet uitkomt gebruik ik dit scheerapparaat. Dat is makkelijk maar scheert niet zo glad. Als je het dagelijks wilt gebruiken zou ik een iets duurder apparaat aanschaffen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

HWe68 16-09-2020

handig scheerapparaat

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

6,0
Nat scheren niet zo goed maar droog scheren beter. In vergelijking met de 5400 is deze een stuk slechter voor nat scheren
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

v..d.Velden 26-08-2020

Redelijk apparaat voor deze prijs.

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

6,0
Redelijk apparaat. Al heb ik de indruk dat hij niet zo diep scheert waardoor ik het apparaat vaker moet gebruiken. Nat scheren nog niet uitgeprobeerd.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hendrik45 24-08-2020

Prima toestel

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

10,0
Erg stil toestel met uitstekende batterijduur. Heel erg praktisch is het uitspoelen-reinigen onder de kraan, een groot gemak. Uitstekende scheerkwaliteit.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Veertig 24-08-2020

Scheert uitstekend

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

8,0
Het scheerapparaat. Doet wat het moet doen, scheren!
Verder een minpuntje: bij het afnemen van het beschermingsdeksel gaat soms het hele scheerhoofd eraf! En dat is vervelend.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Malinwa 18-08-2020

Scheerapparaat dat voldoet aan een gladde huid

Geschreven voor: Philips 3000 series S3333

Algemene score

10,0
Dit toestel kan zowel droom als met scheerschuim gebruikt worden, wat een enorme troef is. Het toestel ligt goed in de hand en de accu doet het lang mee. Prijs/kwaliteit een aanrader! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews