Fifa 16

Het is ieder jaar vaste prik, want als het voetbalseizoen weer op gang gekomen is verschijnt de voetbalgame Fifa op de markt.

Een must-have voor alle voetballiefhebbers die het geweldig vinden om als coach van een voetbalclub aan de slag te gaan, de Eredivisie te winnen met zijn of haar favoriete team of om de beladen El Clásico tussen FC Barcelona en Real Madrid na te spelen.

In Fifa 16 zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf uit te dagen door de nieuwe functionaliteiten en speelmodi die aan de game zijn toegevoegd te gebruiken.

Wil je Fifa 16 voor de PS4 kopen? Klik dan hier.

Fifa 16 bevat een voorseizoen in de carrièremodus om je spelers klaar te stomen voor het nieuwe seizoen, de verbeterde speelmodi Fifa Ultimate Team en tientallen nieuwe skillmoves die je in de oefenarena kunt toepassen.

De populairste footie is vanaf heden verkrijgbaar voor de PlayStation 4® en de populairste game van 2015!

Bekijk de Trailer hier: Call of Duty: Black Ops III

Eén van de populairste schietspellen die al jaren lang miljoenen fans overal ter wereld vermaakt is natuurlijk Call of Duty. Dit jaar verschijnt Call of Duty: Black Ops III, een first-person shooter die zich afspeelt in een donkere en onheilspellende toekomst waarin je als soldaat je legerbroeders moet zien terug te vinden.

Maar niets is het wat het lijkt en de onthutsende waarheid ligt op de loer. Maar de franchise dankt haar populariteit vooral aan de uitgebreide multiplayer speelmodi waarmee je in de online omgeving het tegen andere spelers opneemt.

In dit deel heb je in de multiplayer modus nog meer mogelijkheden om je personage en wapens te customizen en is het rankingsysteem vernieuwd waardoor je nog sneller kunt stijgen op de ranglijsten.

Call of Duty: Black Ops III is vanaf 6 november verkrijgbaar voor de PlayStation 4®.

Klik hier om Call of Duty: Black ops III te kopen voor de Playstation 4.

Trailer kijken? Bekijk de video:Assassin’s Creed: Syndicate

De Assassin’s Creed franchise heeft in de afgelopen jaren al een aantal fantastische games voortgebracht en dit jaar verschijnt Assassin’s Creed: Syndicate op de markt.

Als speler kruip je in de huid van sluipmoordenaar Jacob Frye die met de hulp van zijn tweelingzus Evie zich opwerkt als leider van de onderwereld van Londen in 1868. Samen staan zij aan het front om te vechten tegen de wurggreep van het corrupte Londen.

Klik hier om Assasin's Creed Syndicate te kopen voor de Playstation 4.

In een open wereld kun je genieten van de Engelse hoofdstad die tot in de details is nagebouwd terwijl je verschillende missies voltooid om je einddoel te bereiken.

Deze game zit vol spanning, avontuur en intriges die uren speelplezier garanderen. Assassin’s Creed: Syndicate is vanaf 23 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4®.

Bekijk hieronder de trailer voor deze top game! 

Star Wars: Battlefront

Vanaf 19 november kun je aan de slag in het Star Wars universum als de langverwachte game Star Wars: Battlefront op de PlayStation 4® verschijnt.

Kruip in de huid van je favoriete Star Wars held of schurk en vecht tegen het galactische rijk of tegen de rebellen. In fotorealistische settings en herkenbare planeten die ook in de films centraal stonden, heb je de beschikking over verschillende wapens en voertuigen om in je missie te kunnen slagen.

Natuurlijk ontbreken iconische figuren zoals Darth Vader en Luke Skywalker niet in dit avontuur, maar je kunt ook een ruimtegevecht aangaan en achter het controlepaneel van de Millennium Falcon kruipen.

Klik hier om Star Wars: Battlefront te kopen.

Kortom, een episch avontuur voor de liefhebbers van Science Fiction en Star Wars. 

Bekijk hier de trailer voor Star Wars: Battlefront.Fallout 4

Vanaf 10 november kun je het avontuur tegemoet gaan in de ruïnes van Boston met de PlayStation 4® game Fallout 4.

Na een nucleaire oorlog ben jij als speler de laatste overlevende die in de overgebleven woestenij moet zien te overleven. In een open wereld heb je de mogelijkheid om honderden personages te ontmoeten, tientallen missies te spelen en honderden items te creëren die jouw overlevingskansen moeten vergroten.

Wil je Fallout 4 kopen voor de Playstation 4? Klik dan hier.

In Fallout 4 ligt de focus vooral op de speelervaring en grafische perfectie van de post-apocalyptische wereld die je als speler moet trotseren. En met het S.P.E.C.I.A.L. karakter systeem kun jij zelf je personage creëren!

Je bent vrij in al jouw keuzes en alleen jij kunt het lot bepalen van het Wasteland.

Nieuwschierig geworden? Bekijk hieronder de trailer voor Fallout 4.Beste playstation 4 games
Populairste playstation 4 games