De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 313 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM250MZ op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Nadat mijn oude combimagnetron stuk is gegaan, was ik opzoek naar een nieuwe. Omdat ik deze vaak gebruik, snel gezocht naar een betaalbare combimagnetron, en op deze uitgekomen.
Mooi design en alles zit erop wat je nodig hebt.
Het enige nadeel wat ik kan bedenken is het touchscreen wat minder snel werkt dan ‘ouderwetse’ knoppen.
9/10 van mij!
Combimagnetron gekocht omdat aanwezige combimagnetron na 23 jaar niet goed meer werkte.
Zeer tevreden over de uitstraling, werking en resultaten van de nieuwe Etna. Van de prijs/kwaliteitsverhouding heb ik een hoge verwachting.
Alles is touchscreen wat heel fijn werkt en modern staat. Ook is het makkelijk in gebruik en werkt het naar behoren. Ook werkt de magnetron functie naar behoren om iets te ontdooien. Prijs-kwaliteit is gewoon erg top!
Update op 28/01/2025:
Apparaat werkt zeer goed. Fijne bediening en snel te leren.
Echt mooi afgewerkt staat mooi in onze keuken(hebben de zwarte uitvoering) ZEER TEVREDEN MEE
Review van 18/01/2025:
Heb voor de Etna combinatie oven/magnetron gekozen. Oven is geplaatst wat een mooi en super afgewerkt apparaat. Gaan er mee aan de gang geef later nog een update.
Deze Etna combi magnetron-oven heeft de perfecte afmetingen om onze oude inbouw oven te vervangen. De bediening van de toetsen voor oven en magnetron is gemakkelijk. De oven maakt de gerechten gaar en knapperig waar het hoort. De magnetron verwarmt snel en gelijkmatig de maaltijd. Kortom: erg blij met deze aankoop!
18 jaar geleden ook al een Etna combi oven gekocht nu bij een upgrade van onze keuken een nieuwe gekocht omdat deze mooier in de nieuwe opstelling past en de vorige heeft een tweede leven gekregen in de keuken van ons dochter, kortom weer erg tevreden
Gekocht samen met onze nieuwe keuken. Past mooi, veel mogelijkheden, maar de handleiding is vaak nog nodig omdat de knoppen niet erg triviaal zijn. De magnetron heeft geen draaitableau en heeft wel een instelbare oven temperatuur, maar geen thermometer die laat zien hoe warm de oven op ieder moment is. De snel-voorverwarmen functie werkt wel goed.
Er zit een aparte kookwekker op die helaas maar drie te zachte piepjes geeft als die afloopt, daarom we later nog een aparte kookwekker bijgekocht.
GebruiksgemakVoldoende
MogelijkhedenGoed
VormgevingGoed
Pluspunten
snel-voorverwarmen functie
Minpunten
piepjes van kookwekker te zacht
klep gaat naar beneden open en dan onstaat er een spleet en wat daar in valt is lastig schoon te maken
Afgaande op reviews een test kwam Etna er als. Beste uit en een vertrouwde naam voor mij.
Vandaar de aankoop van deze combimagnetron.
Bevalt er goed simpel te bedienen dus erg blij mee.
Sinds kort deze mooie combimagnetron in gebruik. Makkelijk te gebruiken. Apparaat maakt weinig geluid en het bedieningspaneel zit na gebruik niet meteen onder de vlekken. De oven functie moet nog uitgeprobeerd worden, maar nu al tevreden met het apparaat.
dit is een goed product oven funties werken perfect het heeft een mooie uitstraling in de keuken alleen magnetron functies moeten wij nog aan wennen we waren altijd een draaiplatau gewend voor de rest kwaliteit prijsverhouding zeer tevreden en aan te bevelen
Teleurstellend trage opwarmtijd. Het duurt bijna een half uur om een broodje van 8 minuten te bakken. Verder een ok basis oven als je af en toe een bakt,
De ETNA CM250MZ oven is geweldig. Hij verhoogt de temperatuur razendsnel. Ondanks zijn compacte formaat van 45 centimeter hoogte, is de inhoud indrukwekkend. Ik kon twee pizza’s tegelijkertijd bakken, met een mooie bruining aan de bovenkant. Voor een amateur-thuiskok is deze oven perfect. Ik heb dit product gekocht vanwege de 5-jarige garantie, wat echt laat zien dat ETNA vertrouwen heeft in hun kwaliteit.
DuurzaamheidUitstekend
GebruiksgemakGoed
MogelijkhedenUitstekend
VormgevingUitstekend
Pluspunten
Snelle opwarming
Meerdere lagen voor multitasking
5 jaar garantie
Stevige bouwkwaliteit
Geiljkmatige verwarming
Minpunten
De oven schakelt de verwarming uit waneer de deur geopend. Geen groot probleem en misschien veiliger.
Nu een week geleden geïnstalleerd en al meerdere keren gebruikt. De combi oven ziet er erg strak uit en staat dan ook goed in de keuken. Verder ook tevreden over de mogelijkheden met de combi oven. Hij is ruim en werkt fijn.
We hebben dit product gekozen op basis van info op de website in de winkel. Dus zonder het gezien te hebben en na summiere informatie. Maw. toen hij geleverd werd. was het een verrassing.
Over de werking zijn we tevreden. maar het instructie boekje en het instellen van een programma is alles behalve gebruiksvriendelijk.
Wij hebben hem in de nieuwe keuken van ons vakantiehuisje laten plaatsen. Past qua uiterlijk goed in de keuken. Werkt ook goed.
Wel lastig om voor onze gasten een goede /simpele handleiding neer te leggen....het boekje is erg uitgebreid en niet praktisch