ETNA CM250MZ - Ovens

ETNA CM250MZ
ETNA CM250MZ
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 579,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 313 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM250MZ op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j**********@g********23-10-2024
Oude oven werd na 20 jaar niet meer warm dus moest worden vervangen. De vele mogelijkheden van deze Etnaoven plus de gunstige prijs gaven de doorslag. Ook de juiste maat was heel belangrijk. Tot nu toe zeer tevreden met de resultaten. Net 2 weken in gebruik dus nog niet alle opties uitgeprobeerd.
Tamara Wilbrink20-10-2024

Mooi, makkelijk en goed

Een hele mooie blikvanger in de keuken. Bediening is zeer makkelijk. Hij werkt perfect en kan niet wachten om nog meer gerechten te bereiden.
Pluspunten
  • Zowel echte oven als magnetron
  • Duidelijke bediening
  • Strak uiterlijk
  • Heel krachtig
Minpunten
  • Toetsenbord wel vingerafdruk gevoelig
n**********@g********18-10-2024
Nog niet zo lang in huis, maar afmetingen klopte, oven en magnetron doen het goed, maakt weinig geluid.
r****@r*********10-10-2024

Mooi strakke zwarte oven zonder poespas

Ik moest een nieuwe over. Eentje zonder gekkigheid en hij moest strak zwart zijn. Dus ben op deze uitgekomen. Heb hem al een aantal dagen in gebruik en hij bevalt prima.
  • Lang snoer
  • Doet wat het moet doen
Minpunten
  • Kan niet tussendoor zien wat de temperatuur is.
MB09-10-2024

Nieuwe combi magnetron

Mijn oude magnetron combi oven was kapot en reparatie werd erg kostbaar . Daarom een nieuwe gekocht. Was een goede aanbieding voor wat je kreeg. Zelf ingebouwd en ging heel goed -goede handleiding -makkelijk in te bouwen -werkt goed doet het zelf beter dan de oude die meer vermogen/wattage had Mooi design en fijn/makkelijk te gebruiken
Pluspunten
  • Inbouw mogelijkheden
  • Handleiding
  • Design
  • Gebruik
Minpunten
  • Bediening toetsen niet allemaal verlicht
f**********@h******07-10-2024

Prima combi magnetron!!

Prima combimagnetron. Snel en eenvoudig aan te sluiten. Doet precies wat hij moet doen. Gemakkelijke bediening.
Pluspunten
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Mooie strakke uitvoering
C v B28-09-2024

Bevalt goed

Fijn apparaat om mee te koken
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
Chris de Wilde27-09-2024

Perfecte combi-oven, zeer goede prijs/kwaliteit

Prachtige combi-oven voor iedereen. Mooi volledig zwart design, eenvoudige bediening, stil, goed instelbaar, ruim (2 pizza's passen er tegelijk in :-)), heldere verlichting. Opwarmen, speciale pizza stand, ontdooien: alles is snel duidelijk. En dat voor die prijs en 5 jaar garantie! We zijn ervan overtuigd dat deze ETNA de perecte combi-oven is voor ieder modaal gezin!
Pluspunten
  • Opwarmfunctie
  • Pizzafunctie
  • Volledig zwarte uitvoering
  • Prijs
  • Verlichting, geluid
Minpunten
  • Gewicht
  • Kort aansluitsnoer, 1 meter langer was beter
j***********@h**********26-09-2024
Goed oven! Is snel warm en werkt goed.
w**********@g********20-09-2024

Strak design, duidelijke bediening, goed resultaat!

De combi-oven ziet er prachtig uit, de bediening wordt duidelijk beschreven en het resultaat mag er zijn! Ik heb nog te weinig gebakken / gebraden om de oven een 10 te geven, want ik heb hem pas een paar weken, maar dat gaat zeker gebeuren!!
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Bediening
Cees17-09-2024

Het bevalt ons goed ik raat het product dan ook zeker aan

Er zitten een hoop functies op en het doet wat het moet doen we hebben verschillende apparaten bekeken maar deze kwam het best uit de test kwaliteit is goed qua prijs een heel mooi apparaat wij zijn er heel blij mee
a*******@h******14-09-2024

Stijlvolle en functionele oven-magnetron!

We zochten een vervanging voor onze magnetron-oventje en kwamen bij deze oven-magnetron uit. Mooi ruim, makkelijke bediening. Enige puntje wat ik nog niet heb kunnen ontdekken, is hoe ik de daadwerkelijke kamertemperatuur kan aflezen, dat is wel een gemis.
Pluspunten
  • Stijlvol
  • Eenvoudige bediening
  • Makkelijk schoon te houden
Minpunten
  • hoe kan ik de kamertemperatuur aflezen?
SuzyQ12-09-2024

Simpel te gebruiken

Vandaag voor het eerst gebruikt. Installeren en gebruiken is super simpel. De display is simpel te gebruiken. De voorgeprogrammeerde kookprogramma's werken prima. Eerste kookbereiding is meteen prima gelukt. Blij mee!!!
Pluspunten
  • Uitstraling
  • Bediening
  • Installeren
  • Duidelijke handleiding
  • Ziet er ook nog eens mooi uit
Vergeer11-09-2024

De ETNA CM250ZT bevalt prima en is aan te raden

De ETNA CM250ZT gekocht, ter vervanging van de huidige magnetron. De ETNA CM250ZT is een gebruiksvriendelijk apparaat. Duidelijke, en eenvoudig te bedienen display. Mooi glad afgewerkt, dus geen uitstekkende knoppen, waar door deze goed schoon te maken is. Ook in het gebruik is hij gemakkelijk te bedienen d.m.v. tiptoets bediening. Een aanrader.
Pluspunten
  • Bediening d.m.v. tiptoetsen, dus vlak
  • Lamp in magnetron aan/uit te doen tijdens proces
Margot.G.10-09-2024

Nieuwe aankoop

Het is altijd moeilijk een keuze te maken uit de vele apparaten die aangeboden worden. Mijn keuze viel op de CM250ZT, omdat deze het meest compleet leek. Dat blijkt ook zo te zijn. Inmiddels de oven en magnetron functie gebruikt en heel tevreden over. Het was even zoeken welk knopje waarvoor is, maar door de duidelijke bijgeleverde handleiding lukte dat ook snel. Eens met andere reviewers dat het handig was geweest als de gebruikssymbolen verlicht waren geweest. Maar het gaat zo ook wel. Misschien bij de volgende versie? Ik ben in ieder geval heel blij met mijn nieuwe Combi Magnetron
Pluspunten
  • Grote binnenruimte
  • Makkelijk te reinigen
  • Mooi strak uiterlijk
Minpunten
  • Geen magnetron lekbak
  • Apparaat symbolen niet verlicht
Lieke09-09-2024

Goede keuze gelet op verhouding prijs-kwaliteit

Prijs-kwaliteit verhouding trok ons aan in de reviews die we lazen. We zijn zeer tevreden over het gebruiksvriendelijke design, het ziet er ook strak uit. En heel tevreden over de kracht van de oven!
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Gerechten snel warm, krachtig
Minpunten
  • Ijzeren geleiders van binnen
Bozkurt08-09-2024

Not the best, not the worst

I am happy with the product in overall, however had problem with microwave after 6 months. It makes a noise incredibly. Asked for a mechanic visit to check the product.
Ron06-09-2024

Combi Magnetron Etna cm250rvs

Nog weer een apparaat erbij van Etna nu de combi oven CM250 RVS onze oude was na 14 jaar aan nieuwe toe! maar deze echt handig en makkelijk te bedienen. mooie uitstraling en modern. Touch bediening handig met knop ik ben er erg blij mee! en je kan er echt van alles mee.. dus een aanrader als je toe bent aan want nieuws
Pluspunten
  • makkelijk bedienen
  • snel op temperatuur
  • handige klok
  • Touch bediening
l***********@g********05-09-2024

Al jaren de oude bekende kwaliteit

Bekend merk wat al jaren goede kwalitatieve en betaalbare producten maakt
s***********@g********05-09-2024
Heel tevreden met mijn nieuwe oven. Vanwege het formaat konden we alleen de combi bestellen, in het verleden betekende dit bij andere merken dat de ovenfunctie ook van mindere kwaliteit was maar bij Etna gelukkig niet. Fijne prijs/kwaliteit verhouding.
Cindy02-09-2024

Goed product met mooie uitstraling

Goed product met mooie uitstraling. Oven is snel op temperatuur. Magnetronfunctie werkt ook goed. Tijd instellen gaat makkelijk door te schuiven of de plus/min toetsen te gebruiken. Tot nu toe zeer te vreden over het apparaat.
Pluspunten
  • Snel warm met de voorverwarm toets
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Altijd vingervlekken op de functietoetsen
Tevreden klant28-08-2024

Mooie strakke functionele combi oven magnetron!

Deze elegante oven met magnetronfunctie hebben wij in onze strakke keuken op ooghoogte laten installeren. Door het glanzende zwarte glas en enkel een mat zwart handvat, mag deze oven dan ook gezien worden. Middels touch knoppen blijft de strakke look actief. Geen extra knoppen dus, erg mooi! Makkelijk in gebruik, knoppen spreken voor zich en worden bevestigd met een piep of niet, dit kun je namelijk instellen. Aantal watt en tijd gemakkelijk te verschuiven simpelweg door met je vinger (zonder druk) te schuiven. Inhoud is verrassend groot en en passen makkelijk grote ovenschalen, magnetronschalen en of grote pizza's in. 😉 Al met al dus blij met deze aankoop zowel in gebruik als de uitstraling.
Pluspunten
  • Inhoud is ruim
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Touch bediening werkt goed en snel
  • Mooie strakke afwerking
m**********@h**********26-08-2024

Prima oven/magnetron!

Werkt prima! Alle funties duidelijk op de display af te lezen en te bedienen. Uitgebreide keuze van instellingen voor de oven. Prima verhouding van product en prijs!
Pluspunten
  • Duidelijk menu
  • Veel functies
Minpunten
  • Geluid van de timer functie wat zacht
Ries22-08-2024

Prima

Mooie uitstraling. Gemakkelijke bediening. Aantrekkelijke prijs.
m******@g********19-08-2024
Gekozen om uiterlijk, inhoud en prijs-kwaliteit. Functioneert goed, maar ik moet eraan denken de temperatuur hoger in te stellen. De oven zelf geeft helaas niet aan hoe warm het binnen precies is, maar met twee losse oventhermometers heb ik inmiddels vastgesteld dat ik m op 225 graden moet zetten om in werkelijkheid 200 te bereiken. Dat is vreemd..