De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 313 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM250MZ op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik had een oven van 20 jaar oud maar met de aanschaf van de Etna oven ging er een wereld voor ons open. Een fijne oven met magnetron met ruime mogelijkheden. Warmt snel voor naar de gewenste temperatuur. Kortom wij willen hem niet meer missen.
Let op touch control symbolen zijn onverlicht17-12-2024
Product Gekocht
Geen verlichting bij touch control symbolen
Lijkt ons een prima product.
Maar vindt het erg hinderlijk dat de touch control symbolen niet worden verlicht.
Zou standaard in het product aanwezig moeten zijn.
Moet nu steeds bijlichten
We hebben de combi-oven van Etna gekocht , goede en snelle levering via Coolblue via de mail duidelijke uitleg over de installatie en gebruik ,tot nu toe erg tevreden over dit apparaat functioneert naar verwachting.
Wij zijn zeer tevreden en blij met onze oven/ magnetron. De bediening is voor ons digibeten zelfs gemakkelijk en duidelijk. De oven heeft eigenlijk alle functies die je nodig hebt om een gerecht perfect te maken. Of het nu gaat om bakken grillen met hetelucht of onder en bovenwarmte!
Onze vorige oven begon na 23 jaar kuren te vertonen. Op zoek naar een goed alternatief is onze keuze gevallen op de ETNA.
Wij zijn zeer tevreden over het gebruiksgemak. Deze werkt voortreffelijk en is qua prijs/kwaliteit verhouding zeker een aanrader.
Bij het plaatsen van een nieuwe keuken hoort ook de aanschaf van nieuwe keukenapparatuur. Maar help: draaien aan knoppen en al "100 jaar" koken met een toestel waarmee je zo vertrouwd bent, inruilen voor een apparaat dat werkt door gebruikmaking van nieuwste technieken?
In samenspraak met de keukenleverancier heb ik gekozen voor een oven/magnetron die IK zelfs kan bedienen!
Een lust voor het oog is in de nieuwe keuken ingebouwd; duidelijke beschrijving van de bediening in de handleiding.
Met een onzeker gevoel de eerste ingebruikname...maar kijk! Als het eerste ovengerecht mooi dampend op het aanrecht staat ben ik overtuigd van de juiste keuze! Zelfs IK kan deze mooie oven bedienen en ben ik ervan overtuigd dat ik al die functies die mogelijk zijn, ook kan gaan uitproberen en toepassen!
Een hele fijne combimagnetron. Nu twee weken in gebruik en nog niks negatiefs opgemerkt. Grote ruimte om te bakken of te verwarmen. Stil in gebruik en makkelijk te bedienen.
Pluspunten zijn; Heel mooi apparaat om te zien. De netto inhoud is veel groter dan sommige andere merken. Prijs is redelijk.
Minpunten; De bevestiging van de zijrekjes is vrij los, waardoor de schalen en het rek moeilijk loopt. Verder is de klok erg klein ( wel fijn dat hij aan blijft) en een ander gemis vind ik dat de symbolen niet verlicht zijn.
Vwb de werking doet hij prima waar het voor hij bedoeld is.
Deze Etna combimagnetron met zijn 44 liter inhoud is ruim waardoor je meerdere producten kan klaarmaken. De tip toetsen zijn makkelijk te bedienen en er is een handige snel voorwarm programma. Makkelijk in gebruik en ook nog eens een mooie uitstraling. Zelf installeren is een makkie. En dat alles voor een betaalbare prijs.
Prima vaatwasser.
Mooi vormgegeven, ruim van binnen
Servies wordt goed schoon. Makkelijke bediening
Zou iets stiller mogen
Bij de draadmand bovenin rechts valt er snel iets tussendoor, daar moet je op letten bij het inruimen
Combimagnetron CM250RVS gekocht.
Eerst met de duidelijke beschrijving alle mogelijkheden uitproberen.
Apparaat zit er mooi uit en werkt als een tierelier.
Geweldig apparaat dus zeer tevreden.
Fijne magnetron. Makkelijke bediening.
Moet even wennen aan de afstand rekjes aan de zijkant maar die maken reiniging makkelijker omdat ze verwijderd kunnen worden.
En snelle service van Etna na melding van een losse lasnaad in een rekje.
Bevestigd 10 weken, geleverd 10 dagen.
Top apparaat. Even wegwijs worden naar de mogelijkheden. Ziet er ook zeer fraai uit. Ondertussen de oven en de magnetron-functies gebruikt alles tiptop in orde.
Goed en mooi product, zoals ik van ETNA gewend ben.
Mooi product, makkelijke installatie en duidelijke handleiding. Nog maar kort in gebruik, maar lijkt alles dik voor elkaar.
Enigste minpuntje : Voor bevestiging in een staande kast, dient de combimagnetron vastgezet te worden met twee schroeven. De gaten hiervoor zijn vrij groot en verwacht dan ook twee passende schroeven met een kunststof o-ring. Nu moest ik echt even zoeken alvorens ik iets passends gevonden had.
We hebben deze oven gekozen vanwege de goede reviews, en de goede prijs kwaliteit verhouding. We hebben hem nu 2 weken in gebruik en hij bevalt enorm goed. De tijdens het bereiden zijn de verschillende standen heel fijn in gebruik waardoor je goed merkt dat het een moderne oven is. Bijkomend voordeel. Hij kan tot 250°c
Kortom, een enorm fijn apparaat, wat zeer goed geprijsd is.
Dit is echt een topding! Mooi design. Geen gekke fratsen. Makkelijk te bedienen. Doet perfect wat het moet doen en is zéér ruim.
Ik kook heel veel uit de oven en ben er heel tevreden mee.
Hij is zijn prijs meer dan waard! Ik gebruik hem bijna elke dag.
De binnenkant van emaille was iets wat ik heel graag wilde, dit is eenvoudig te reinigen.
Dus ik zou zeggen DOEN!
Een nette combimagnetron die tot nu toe doet wattie moet doen.
Redelijk makkelijke en snel toegankelijke bediening.
Min puntjes: Geen verlichte toetsen, ook niet tijdens het instellen en een magnetronvermogen van maar 800 watt.