De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 313 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM250MZ op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Oude combimagnetron was stuk, kozen voor deze combimagnetron van Etna omdat hij een magnetron zonder draaiplateau had. Tot nog toe tevreden, handig te bedienen, niet veel overbodige toeters en bellen. Werkt zoals hij moet werken. Hebben hem net een kleine maand.
review 25 juni 2025
We zochten een combi magnetron oven met een niet draaiend rooster. Deze oven heeft dat. Even wennen maar de bediening is duidelijk en handig. Tot nog toe doet de oven
wat we willen. Bovendien is het zwarte uiterlik fraai. We gaan de komende tijd zien hoe de oven ons bevalt.
Gebruiksvriendelijke magnetron-oven combinatie die haar werk doet. Zonder de handleiding te lezen, begrepen mijn vriendin en ik al snel hoe de combinatie kan bedienen. En dat is echt de eerste keer bij een magnetron, kan ik je vertellen.
Dit is de 2e oven van Etna, voor mij is de prijs/kwaliteit verhouding belangrijk. Het is een uitstekende combi-oven met alle functies voor een betaalbare prijs. Helaas heb ik met de vorige maar 4 jaar gedaan, hij wordt wel intensief gebruikt en je kunt altijd een keer pech hebben, het heeft mij in ieder geval niet tegen gehouden om weer voor een Etna te kiezen.
Fantastisch oven met magnetron functie. Super mooi design heerlijk ruim en makkelijk in gebruik. Maakt vele malen minder geluid dan mijn vorige en super handig ook dat je het lampje aan kunt doen als het programma klaar is zonder de deur te openen. Ik ben heel blij met mijn keuze voor deze oven.
Grote combi oven , heeft genoeg functies om te koken, Verder een mooi design en werkt prima. Het is wel noodzakelijk om het programma boekje door te lezen om het juiste programma in te stellen . Hierna geen problemen ondervonden. Ben er erg blij mee
Top combi magnetron. Snel warm, zitten veel functies op en heeft een mooie uitstraling in de keuken.
Enige minpuntje is dat hij niet snel afkoelt... of ik heb dat gewoon nog niet ondervonden of daar een functie voor op zit. Maar meestal koelen ze zelf af.
Geweldige oven met super veel ruimte.
Het is altijd met een nieuw product dat je even moet uitzoeken hoe het werkt maar dat ging vrij makkelijk met de duidelijke gebruikshandleiding. Enigste puntje is de zachte pieptoon als iets klaar is maar dat is totaal geen reden om deze oven niet aan te schaffen. Gewoon wat meer naar de oven kijken maar als je toch bezig bent met koken let je daar toch wel op. Al met al is dit een prachtige oven die er modern uit ziet en nog eens praktisch is. Ik raad hem zeker aan!
Oven heeft een erg mooi en praktisch design en heeft fijne functies. Uitgebreide standen voor oven en magnetron in een overzichtelijk display. Mooi ontwerp en een prima formaat voor 3 a 4 personen koken,
Mooie oven jammer dat de bediening niet verlicht is en hij is ook niet echt stil.
Hij doet het goed dat wel maar onze vorige Oven maakte geen herrie en heeft het 10 jaar uitgehouden…..met deze is het afwachten..
De combimagnetron van Etna bevalt zeer goed. De uitstraling komt overeen met de foto's. De oven wordt geleverd met voldoende ovenroosters en bakplaten. De bediening is heel intuïtief en de oven warmt snel op. Een grote verbetering van onze vorige oven.