ETNA CM250MZ - Ovens

ETNA CM250MZ
ETNA CM250MZ
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 579,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 313 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM250MZ op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

b**************@y********06-11-2025

Top apparaat

Nu een paar weken in bezit. Hij is 10x beter dan mijn oude Wirhlpool . De lasagne schotel had een heerlijk knapperige korst. Zonder draai plateau dus veel makkelijker schoonmaken. Een aanwinst in de huis.
Pluspunten
  • Makkelijk schoonmaken
  • Goede bedienings mogelijkheden
  • Goed resultaat
r********@p**************05-11-2025

Doet wat ie moet doen

Onze ruim 10 jaar oude Siemens oven werkte niet meer. Al zoekend naar een opvolger kwamen we deze ETNA tegen. Deze had een goede beoordeling van de Consumenten bond. We hebben hem pas een keer of 4 gebruikt en tot op heden werkt alles. Het is wel even wennen, maar dat gaat wel lukken. Wat opvalt/beter kan: grotere/betere aanduiding van de functie toetsen, deze zijn te klein en helaas niet verlicht. Wellicht zal het na een tijdje duidelijk zijn waar welke toets zit, maar in het begin hebben we een zaklantaarn nodig.
Minpunten
  • Kleine functie toets symbolen
Alied02-11-2025

Bevalt goed

Fijne combimagnetron. Eenvoudig te bedienen en doet wat ie doen moet. Prijs en kwaliteit goed in verhouding.
Pluspunten
  • Bediening
  • Uiterlijk
Minpunten
  • Nog niet gevonden
d**************@g********02-11-2025

Top combi magnetron

Mooie strakke uitstraling ,en werk super
Pluspunten
  • Makkelijk in bediening
r*******@i*********01-11-2025
Goed apparaat., prijsstelling oké
k***********@g********01-11-2025
Prima product in vergelijking met onze vorige combioven...duidelijk en simpel in te stellen De eerste appelcake was voor ons een smakelijke verrassing. de daaropvolgende bak producten waren allemaal meer dan goed.
m************@g********01-11-2025
Prachtig vormgegeven oven met dat mooie vlakke front. Minimalistisch design dat prima past bij mijn keuken. Makkelijk schoon te houden en te bedienen. Daarbovenop een geweldige prijs perstatieverhouding. Zou hem iedereen aanraden!
A*****************@m******01-11-2025
Super blij met deze Combi Oven De vele functies geven je genoeg keuzes voor een passend programma voor je gerecht.
W************@g********01-11-2025
Prachtige combi oven. Qua uiterlijk maar ook qua mogelijkheden. Touchscreen doet heel luxe aan en werking is makkelijk, geen boekje voor nodig.
s*********@g********01-11-2025

ovenfuncties

Combi magnetron prijs ,kwaliteiten vermogen top. makkelijke gebruiken ,schoenmaker , prijs, kwaliteit full ,combimagnetron wordt bediend met een full touch bedieningspaneel ....Top
M**************@g********31-10-2025

Mooie combi- oven voor een superprijs

Deze combi oven- magnetron gekozen om de uitgebreide mogelijkheden voor een zeer goed prijs. Handige tiptoetsen, Erg gemakkelijk in gebruik, ondanks de vele mogelijkheden: magnetron, oven pizza functie, gril en ontdooifunctie. Wij hebben hem zelf geïnstalleerd. Binnen 10 min konden wij hem al gebruiken.
a*************@h**********31-10-2025

Zeker een aanrader

Doet wat het beloofd. Snel op temperatuur met de snelle voorverwarming optie. Strak design.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Strak design
  • Veel opties
  • Gebruiksvriendelijk
r**********@g********29-10-2025
Prachtig apparaat .. even puzzelen met al die tekens maar staat goed in t boekje . Gerechten in de oven mooi bruin en in de magnetron lekker warm . Helemaal top.
S.baas28-10-2025

Zeer tevreden

Sinds 3 weken in gebruik. Bediening makkelijk en duidelijk, werkt snel en is snel op temperatuur.
Pluspunten
  • Duidelijk display
  • Simpele bediening
  • Oven snel op temperatuur
Minpunten
  • Nog niet gevonden
f*********@z*******27-10-2025

Aanrader!

Prima combi oven. Makkelijk in gebruik. Prijs/kwaliteit is prima 👌🏻
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Prijs/kwaliteit
Minpunten
  • het eerste opstart programma stinkt heel erg……
h*******@z*******26-10-2025

Prima

Het bevalt prima. Duidelijk en mooi groot. Het is al vaak gebruikt
j*********@k*********26-10-2025

Mooie betaalbare combimagnetron.

De combi magnetron ziet er mooi uit en werkt goed. Minpuntje is wel dat er achter de keuzeknoppen op het display geen verlichting zit.
Dirric26-10-2025

Werkt goed en bediening is eenvoudig.

De combi oven/magnetron heeft een mooi design en is aantrekkelijk geprijsd. De bediening is eenvoudig. De oven biedt veel mogelijkheden wat betreft de mogelijkheden van vethitten. Speciale programma's zijn handig in gebruik. De magnetron functie werkt goed en 800 watt is voldoende voor dit apparaat omdat de nadruk meer op het ovengebruik is gericht. Een nadeel is dat het display met tiptoetsen niet verlicht is. Dat maakt dat de oven met weinig licht lastiger is in te stellen.
N**********@g********26-10-2025

Fijne en gebruiksvriendelijk combi oven

Oven is zeer goed, 1 week in gebruik en gebruiken hem dagelijks, werkt heel goed en de bediening is zeer gebruiksvriendelijk, we zijn blij met onze keuze en zijn er helemaal ondersteb(oven) van.
Pluspunten
  • Handig in gebruik
Erik25-10-2025

Topproduct

Wat een heerlijk apparaat! Duidelijke instructies en simpel in gebruik. Goed schoon te houden en echt een aanrader.
Pluspunten
  • Design
  • Uitleg in boekje
  • Gebruik van programma's
  • Simpel schoon te houden
  • Geen draaiplateau
Minpunten
  • Niet ontdekt
Ronald Gr.24-10-2025

Combi-oven van ETNA

Heb de combi-oven nu een maand in gebruik. Mee gebakken, gekookt tot aan ontdooien en op warmen toe gebruikt. Elke dag wel wat. Hele fijne combi-oven. Instelling simpel. Voor verwarmen oven super snel. Een klein min puntje. Het waarschuwings piep signaal is slecht hoorbaar. Dus tijdklok in de gaten houden. Al met al, blij met de aanschaf. R.G
Pluspunten
  • Instelling simpel in gebruik
  • Super snel voor verwarmen oven.
Minpunten
  • Waarschuwings signaal geluid slecht hoorbaar
  • Géén
o*****@g********23-10-2025
Mooi model. Genoeg ruimte voor grote gerechten. Makkelijke bediening. Wij zijn er erg blij mee!
r*********@h******22-10-2025
Wat een prachtige stijlvolle combi oven / magnetron. Veel mogelijkheden tot pizza instelling mogelijk. Kwaliteit. 5 jaar garantie zegt voldoende!
p******@g********20-10-2025

Nieuwe oven gekocht wegens defect aan de vorige oven. Deze wekt perfect, zowel oven als magnetron functie. Warmt snel op en bakt prima. Weinig geluid.
Pluspunten
  • Snelle opwarming
  • Mooi uiterlijk
Huub L19-10-2025

Bevalt erg goed. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Mijn ETNA oven gekozen voor de velen mogelijkheden en gunstige prijs verhouding. Voldoet zeker aan de verwachtingen, waardoor ik weer heerlijk kan bakken en grillen ,en een goede machnetron. Een goed product met een ijzersterk Nederlands merk.
Pluspunten
  • Veel mogelijkheden
  • Still in gebruik