De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 313 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM250MZ op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Prima prijs kwaliteit verhouding met mooie uitstraling, zwarte uitvoering. Makkelijke bedieningsfuncties en 5jaar garantie 👍🏻. Klein minpuntje is dat de bedieningsknoppen geen verlichting heeft (tenminste nog niet ontdekt)
Ik ben heel tevreden over het merk want ik heb meerdere producten van dat merk .
Vriendelijk in gebruik en makkelijk bedienbaar en eenvoudig in te bouwen .
Anton Dellius
Mooi, strakke oven. Werkt prima met genoeg opties. Opwarmen duurt wel lang, maar gaat goed. Piepje van de oven is niet enorm hard en dat vinden wij juist prettig. Wel duidelijk te horen. Ik zou het product opnieuw kopen.
Een mooi strak design! De oven past goed in de kersenhout keuken; specificaties waren op site duidelijk en daardoor de keuze snel kunnen maken.
Genoeg functies voor alle mogelijke bereidingen.
En niet onbelangrijk: de handleiding was heel duidelijk in goed Nederlands met goede instructies om zelf te plaatsen.
Hiervoor gekozen voor de goede verhouding prijs / kwaliteit.
Wij zijn zeer tevreden voor de vele instelmogelijkheden.
Wij als Brabanders bakken met deze Etna super Brabantse worstenbroodjes.
Dus zeer tevreden en bakken ze weer lekker bruin.
Groet, .
Mooi design, ruime inhoud, 3 niveaus voor het rek en fijne oven functies. Magnetron kan slechts tot 800 watt dus opwarmen duurt wat langer echter maken de ovenfucties dat op alle punten goed.
Altijd een combimagnetron gehad met ronddraaiende schotel. Ben aangenaam verrast door de prima functionerende magnetron in mijn combi oven. Heel makkelijk bedieningspaneel. Fijn die schuif functie voor temperatuur en tijd. Werkt perfect. Voorverwarmen met signaal erg makkelijk. Ruime binnenruimte. Kortom tevreden klant.
Strak design en eenvoudige bediening dmv symbolen en elektronische schuifregelaar.
Voldoende ruimte voor grote ovenschaal.
Heb vertrouwen in dit product terwijl de prijs vele honderden euro’s lager is dan soortgelijke combi magnetron van de grote merken Siemens en Bosch.
Let op: bij inbouw heeft de achterzijde bijna over de volledige breedte de inbouwdiepte nodig. Wandcontactdoos + stekker passen daar niet meer tussen. Deze heb ik onder de inbouwkast van de oven moeten leggen (bijvoorbeeld achter de koelkast wanneer de
Oven daar boven is geplaatst)
Expert is komen inmeten en heeft gelijk een paar opties gegeven. Daardoor ben ik toen toch qua keuze veranderd en ik ben onwijs blij met mijn aankoop. Hij is makkelijk in gebruik, een mooi design en werkt super!
Hele goede oven voor deze prijs. Werkt uitstekend en is qua bediening eenvoudig. Minpuntje is de zichtbaarheid van de toetsen. Die zijn niet verlicht wat i.c.m het glazen, spiegelende front echt beter kan.
De oven verwarmt goed. Temperatuur is wat het hoort te zijn en de voorgeprogrammeerde instellingen zijn handig en goed doordacht. Met een mooie look een uitstekende partner in de keuken.
Op zoek naar een nieuwe inbouw combi-oven voor onze keuken is na deskundige uitleg en demonstratie onze keuze gevallen op de Etna CM250 in de mooie hoogglans zwarte ZT uitvoering. Al onze wensen op het gebied van bakken, grillen, en verwarmen werden hiermee vervuld. Daarbij een krachtige en veelzijdige magnetron functie, en comfortabele tiptoets bediening. Prima prijs/kwaliteits verhouding, en netjes ingebouwd door de leverancier.
Pluspunten
Veel mogelijkheden en voorgeprogrammeerde functies.
Heb deze oven nu een paar weken en deze bevalt me goed. Ik vind bakken leuk en kan me hier wel mee uitleven. Genoeg plek voor koekjes op het bijgeleverde bakplaat. Magnetron ook prima.
Ik heb deze oven nu twee weken. Tot nu toe is het wel gemakkelijk te bedienen. Ik moet nog precies uitvinden hoe het precies werkt. Geprobeerd om twee pizza s tegelijk te bakken, maar dit lukte niet echt op de aangegeven pizzastand. De tiptoetsen zijn donker. Je moet er goed licht op hebben. De oven doet het verder prima. Het is even wennen.
Het eerste baksel is in ieder geval gelukt.
Fijne, compacte oven maar groot genoeg voor het basis kook-werk. Komt snel op temperatuur en behoud lang/stabiel zijn warmte. De magnetronfunctie is basic maar prima voor het opwarmen van restjes. Wat we wat minder vinden is dat het piepgeluid van de knoppen behoorlijk luid is en niet uit kan. Verder zijn de knoppen wat lastiger te begrijpen. Dat went nstuurlijk, want je leert de oven vanzelf kennen, maar de eerste 10x hebben we het boekje er wel bij moeten pakken.
Pluspunten
compact
snel op temperatuur
zowel magnetron ald oven functie leveren goede kwaliteit
Minpunten
luide pieptonen
steile leercurve voor de functies van de verschillende knoppen
Mooie degelijke combioven die doet wat hij doen moet
Ik heb de combioven nu een week in gebruik. Hij was makkelijk geinstalleerd en voelt ook degelijk aan en heeft een nette uitstraling.
ik heb er een pizza in gebakken en de magnetron gebruikt om melk op te warmen. Er was wat kaas op de bodem van de oven gesmolten, maar dit was gemakkelijk schoon te maken en is niet aangekoekt.
De tijd en magnetron instellen werkt super simpel, voor het kiezen van de juiste oven functie en voorverwarmen was het nodig de handleiding aandachtig te lezen, maar uiteindelijk ook goed gelukt.
De waarschuwing dat bij eerste gebruik zich geuren en rook ontwikkelen is niet overbodig!
Echt iets om op te letten.
Al met al ben ik er super blij mee!
Op zoek naar een inbouw combi-oven voor onze keuken hebben wij onze wensen kunnen vervullen met de aankoop van een Etna type CM250 in de stijlvolle hoogglans zwarte ZT uitvoering. Deze oven biedt ons alle mogelijkheden op het gebied van bakken en koken, en beschikt daarbij ook over een magnetron welke hiermee is te combineren. Logische menusturing dmv tiptoetsbediening en slider, veel comfortabele vooraf ingestelde programma's, voldoende ruimte, en een laag geluidsniveau. Bakken maar !
Als fervent thuiskok was ik op zoek naar een combimagnetron die mijn kookervaring zou verbeteren, en de ETNA CM250MZ heeft me niet teleurgesteld. Vanaf het moment dat ik het apparaat uit de doos haalde, was ik onder de indruk van het strakke design dat perfect in mijn keuken past.
Wat me vooral aanspreekt, is de veelzijdigheid. Of ik nu snel een maaltijd wil opwarmen of een lasagne wil gratineren, de combinatie van de magnetron- en heteluchtfunctie maakt het mogelijk. Ik heb zelfs al enkele recepten geprobeerd die ik normaal gesproken in de oven zou maken, en de resultaten zijn geweldig! De gerechten worden gelijkmatig verwarmd en het is fijn dat ik niet altijd de grote oven hoeft te gebruiken.
Een ander pluspunt is de gebruiksvriendelijke bediening. Het is eenvoudig om de instellingen aan te passen, en dat maakt het koken een stuk minder stressvol. De binnenruimte is ook makkelijk schoon te maken, wat voor mij een must is, zeker na een drukke kooksessie.
Natuurlijk is er één klein minpuntje: soms heb ik gemerkt dat de kooktijden iets langer zijn dan ik gewend ben. Maar eerlijk gezegd is dat een kleine prijs om te betalen voor de veelzijdigheid en kwaliteit die deze combimagnetron biedt.
Al met al ben ik erg tevreden met mijn keuze voor de ETNA CM250MZ. Het is een betrouwbare partner in de keuken en maakt het koken niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker!