De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 94 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM250MZ - Combi Magnetron - 45 cm - Matzwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb pas een appartement gekocht, waar ik mijn droomkeuken in heb laten plaatsen. Daar hoort ook deze vaatwasser bij.
Ruime vaatwasser doordat er een aparte besteklade in zit. Daarnaast hoor je de vaatwasser nauwelijks.
Inmiddels hebben wij de combi magnetron een aantal weken in gebruik.
We zijn erg erg content mee. Naast de mooie uitstraling is hij ook erg gebruiksvriendelijk.
De ETNA CM250MZ doet dan ook precies wat je ervan mag verwachten.
De prijs kwaliteit verhouding is dan ook meer dan goed.
Echter is het wel jammer dat je niet kunt aflezen wat de temperatuur van de oven is bij opwarmen en gebruik.
mvg René
Dit model stond hoog aangeschreven bij Coolbleu. Heb net voor het eerst de oven functie gebruikt en was gemakkelijk in te stellen.
Ik vind het functie menu zeer handig en overzichtelijk.
Ondanks dat dit een combi magnetron heet, is de primaire functie een oven. Tot onze grote verrassing kan deze combi ook stomen! Daarmee krijg je super gezonde groenten klaar. De onderdelen in de oven zijn makkelijk te verwijderen en dat maakt het onderhoudsvriendelijk. Ook vinden wij de matzwarte look erg mooi. We merken echter dat het paneel aan de onder- en zijkant heel erg heet wordt en dat de oven na 7 keer gebruiken nog steeds een nieuwigheidsluchtje heeft.
laat je niet gek maken door bediening door je I Phone
Deze ETNA hebben wij gekozen omdat deze combi-oven makkelijk in het gebruik is. Wij hebben eerst een andere uitgeprobeerd maar dat was soms erg ingewikkeld. Met name de klok kregen wij niet gelijk zoals gehoopt en een online (I phone) bediening is een drama. Dat scheelde ook nog 395,00 euro en waarom zou ik het apparaat opstarten online ? gaat de voorkant vanzelf open en de pizza floept er uit ?
Enthousiast met nieuwe Combi magnetron, bevalt goed!
Ik ben superblij met mijn nieuwe ETNA combi-magnetron. Installeren was echt een fluitje van een cent en hij werkt meteen zoals je hoopt. Opwarmen, bakken, grillen – alles gaat makkelijk en snel. Makkelijk te bedienen en ziet er ook nog eens netjes uit. Voor de prijs krijg je echt waar voor je geld.
MogelijkhedenGoed
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingUitstekend
DuurzaamheidGoed
Pluspunten
Gemakkelijke installatie
Design
Eenvoud
Minpunten
Bij het uithalen van het dienblad kan het rekje waar het dienblad in hangt soms meekomen
Deze combi oven Magnetron komt zeer goed uit test, ziet er goed uit en voldoet volledig aan de verwachtingen.
Belangrijk voor ons is, Simpel in te stellen en dat is zeker waar.
Ook de voor geprogrammeerde programma's zijn fijn en functioneel.
Top product en dat voor deze prijs !
Fijne goede oven met magnetron functie!
Magnetron functie alleen nog niet uitgeprobeerd maar de oven werkt super! Wel heel veel knopjes op t bedieningspaneel maar even lezen waar alles voor is en je snap het wel.
Zeker erg blij met de aankoop!
Oude combimagnetron was stuk, kozen voor deze combimagnetron van Etna omdat hij een magnetron zonder draaiplateau had. Tot nog toe tevreden, handig te bedienen, niet veel overbodige toeters en bellen. Werkt zoals hij moet werken. Hebben hem net een kleine maand.
review 25 juni 2025
We zochten een combi magnetron oven met een niet draaiend rooster. Deze oven heeft dat. Even wennen maar de bediening is duidelijk en handig. Tot nog toe doet de oven
wat we willen. Bovendien is het zwarte uiterlik fraai. We gaan de komende tijd zien hoe de oven ons bevalt.
Gebruiksvriendelijke magnetron-oven combinatie die haar werk doet. Zonder de handleiding te lezen, begrepen mijn vriendin en ik al snel hoe de combinatie kan bedienen. En dat is echt de eerste keer bij een magnetron, kan ik je vertellen.
Dit is de 2e oven van Etna, voor mij is de prijs/kwaliteit verhouding belangrijk. Het is een uitstekende combi-oven met alle functies voor een betaalbare prijs. Helaas heb ik met de vorige maar 4 jaar gedaan, hij wordt wel intensief gebruikt en je kunt altijd een keer pech hebben, het heeft mij in ieder geval niet tegen gehouden om weer voor een Etna te kiezen.
Oven heeft een erg mooi en praktisch design en heeft fijne functies. Uitgebreide standen voor oven en magnetron in een overzichtelijk display. Mooi ontwerp en een prima formaat voor 3 a 4 personen koken,