De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 313 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM250MZ op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Dit is een product wat er volgens mijn onderzoek het beste uitkwam voor inbouw ovens voor een redelijke prijs. Ik gebruik deze nu meer dan een jaar en ben er erg goed gestemt onder.
De magnetron functie is vanzelfsprekend maar de oven is een prachtige uitvoeringen. Ruim, breed en diep met een goed rooster.
Convectie is een optie en helpt vooral bij het maken van groot gevogelte. Ik gebruikt de oven bijna dagelijks.
Makkelijk schoon te maken met een licht vochtige doek en de snelle voorbereidings temperatuur functie bespaart een hoop tijd.
Ik ben er erg blij mee.
Pluspunten
Goede oven met snelle voorverwarm functie en convectie.
De ETNA 250MT is een uitstekende combi-oven in zijn prijsklasse. Het toestel voelt premium aan, met een strak en elegant design dat in elke keuken past. De aanraaktoetsen reageren prettig en maken de bediening intuïtief. De oven verwarmt gelijkmatig, wat zorgt voor consistente resultaten bij zowel bakken als grillen. Alles samen biedt hij een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding.
De combi oven heeft een strak design, zonder knoppen. Zeer gemakkelijk bij het schoonmaken. Installatie duidelijk omschreven met text en afbeeldingen. Bediening is, na een dag, gemakkelijk. Oven is vrij stil, dat is een mooi pluspunt. Het voorverwarmen van de oven gaat redelijk snel, afhankelijk van de ingestelde temperatuur natuurlijk.
Binnenkant is makkelijk schoon te maken, ook omdat de rekjes aan de zijkant makkelijk te verwijderen zijn. Lekker handig.
De combi oven is door de consumentenbond betiteld als beste koop januari 2025.
Een aanrader dus.
Mooi uiterlijk, helder wit display, eenvoudige bediening d.m.v. duidelijk herkenbare symbolen of pictogrammen. Kortom een fijne oven waar we in de komende jaren nog vele lekkere maaltijden mee kunnen bereiden, dus de komende kerstdagen met onze familie vol vertrouwen tegemoet kunnen zien!
We waren bang dat door de beperkte ruimte in de inbouwkast we weer een kleine oven zouden krijgen.. Niks bleek minder waar, we zijn onwijs blij met de oven, die én super makkelijk werkt, maar vooral ons verrast heeft qua inhoudsgrootte. Eindelijk kunnen we genieten van traybakes!!
Prima compacte oven zonder veel tierelantijnen voor mensen die een oven gebruiken voor de basics: verwarmen, bakken en ontdooien. De magnetronfunctie is daarbij "mooi meegenomen".
Ik heb voor deze combi/magnetron/oven gekozen omdat deze geen draaiplateau heeft en hierdoor meer ruimte in de binnenkant ontstaat zodat ik op 1 niveau 2 ovenschalen kan plaatsen. Hij is netjes afgewerkt en makkelijk te bedienen.
Enige nadeel vind ik de plaatsing van de rekjes aan de zijkant. Deze zijn iets lastig te plaatsen en gaan gemakkelijk los.
Inmiddels de oven 2 wk in gebruik, zowat dagelijks. Ik wilde deze echt goed proberen/testen. Alles was perfect; brood, appeltaart, cake, aardappeltjes. Nog alleen de pizza stand proberen, maar ik verwacht dat dit ook goed gaat. De oven ziet er mooi uit en, ook al heeft deze dezelfde afmetingen als mijn oude AEG oven, is deze aan de binnenkant groter.
De enige opmerking die ik heb is dat de ophanging aan de zijwanden alleen aan de bovenkant vastzit. Onderaan 'hangen' de rekjes los. Dat is wat minder, vervelend. Het is even wennen met in- en uitschuiven van de bakplaten of taartvormen.
Bij Coolblue in Utrecht heb ik de Etna inbouw combimagnetron gekocht. Dit apparaat werd al de volgende dag op mijn huisadres afgeleverd en de inbouw ging zeer makkelijk. Het apparaat ziet er heel mooi uit en zowel de gebruiksaanwijzing is heel duidelijk.
Ook het apparaat is gebruiksvriendelijk en samengevat is de aanschaf hiervan een prima koop geweest.
We zochten een andere oven/magnetron. Na wat reviews te lezen en de qualiteit/prijsverhouding te zien leek het een beste keus om dit apparaat aan te kopen. Na dit apparaat te gebruiken afgelopen week hebben wij een prima keus gedaan. Werkt prima en gebruiksvriendelijk.
Makkelijk te installeren en zeer gebruike vriendelijke handleiding.
Ook de klanten service Is prima want er ontbrak een onderdeel een dat kreeg ik direct binnen een wee
k na geleverd. Dus zeer tevreden.
Onze oude combi over deed het na 24 jaar niet meer zo goed, na het lezen van reviews en andere artikelen hebben wij besloten deze prachtige Combi oven van Etna de CM250RVS aan te schaffen, wat ik jammer vindt is dat er geen klein lichtje geplaats is achter de symbolen van de Combi oven, had het even overzichtelijker gemaakt, voor de rest een prachtig en goed apparaat.
Aangezien mijn vorige combi magnetron stuk was ben ik op zoek gegaan voor een nieuwe combi.
In de zaak bij expert zag ik verschillende combi magnetrons waaronder een Etna. Nou is Etna bij mij iets wat ik mij al lang kan heugen( en dat is al een tij aangezien mijn leeftijd🤣) weliswaar als gasfornuis bij mijn ouders. Wat mij opviel was het mooie en strakke design, daarbij de prijs kwaliteitverhouding ben ik overgegaan tot aankoop. Nu 2 weken in bezit en absoluut geen spijt van mijn keuze.
Mooie oven. Veel functie's , nog aan het uitvogelen hoe alles werkt ! Nadeel zijn de gammele rekjes aan de zijkant die nogal eens los vallen met het uitschuiven van het rooster. En de tiptoetsen zijn niet verlicht. Maar al met al tevreden!