Bosch BIC630NB1 Warmhoudlade - Zwart

Bosch BIC630NB1 Warmhoudlade - Zwart - Ovens

Bosch BIC630NB1 Warmhoudlade - Zwart - Ovens

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BIC630NB1 Warmhoudlade - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Rosalie03-04-2019

Mooie, ruime warmhoud la.

Mooie aanvulling om gelijke lijnen in onze keuken te hebben met een stoomoven en een combimagnetron. Fijne verwarmer voor de borden en de laat aangekomen tafelgenoot.
Robin02-01-2018

Ideale warmhoud lade

Ideale warmhoud lade die je echt kan gebruiken om eten te bereiden. Als je de tijd hebt om te koken kan je slow cooking eens proberen. Werkt erg goed. Temperatuur instelling is nauwkeurig en stabiel waardoor je met vertrouwen kan koken.
Pluspunten
  • Temperatuur instelling
  • Tijdens feestdagen veel ruimte op andere apaaraten
  • Eindresultaat
  • Bruikbaar voor meerdere doelen
Minpunten
Anne04-03-2017

Een warmhoudlade zoals een warmhoudlade behoort te zijn!

Kopjes warmen, borden voorverwarmen, maar ook gerechten op temperatuur houden, aangebraden biefstuk langzaam laten garen, stapel pannenkoeken warm houden. Een warmhoudlade kan voor zo veel meer gebruikt worden, onmisbaar in iedere keuken.
Pluspunten
  • ruim
  • diverse temp standen
Linda02-08-2016

Bosch Bordenwarmer

Wij zijn superblij met de keuze voor een bordenwarmer. Het gebruik is zeer gemakkelijk en gerechten blijven langer warm. Wij genieten meer van ons eten. Een absolute aanrader als je van gezellig eten met vrienden en familie houdt.