Kenwood MultiPro Express+ Foodprocessor - 1000W - RVS - Met weegschaal - Mixers

Kenwood MultiPro Express+ Foodprocessor - 1000W - RVS - Met weegschaal
Kenwood MultiPro Express+ Foodprocessor - 1000W - RVS - Met weegschaal
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 150,00 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 60 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood MultiPro Express+ Foodprocessor - 1000W - RVS - Met weegschaal op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ron Kosterman20-05-2022

Bevalt uitstekend, zeer solide en gebruiksvriendelijk

Onze oude Kenwoodmachine was na ruim 12 jaar aan vervanging toe. Deze mooie en vooral krachtige machine is een uitstekende vervanging (1200 watt). Machine maakt weinig lawaai en is erg stabiel. Grote hoeveelheden voor bijvoorbeeld een taart zijn geen enkel probleem.
Pluspunten
  • solide machine
  • niet te duur
  • degelijk uitgevoerd
  • maakt weinig lawaai
Riccardo25-04-2022

Goede keukenmachine, erg tevreden

Onlangs een nieuwe keukenmachine van Kenwood gekocht. Tot nu toe ben ik erg tevreden. De mengkom is groot genoeg om bijv. Een hele rol koekjes te malen voor taartbodems. De messen zijn goed scherp en de mixers is makkelijk te gebruiken om bijv. Slagroom of andere cremes op te kloppen. De motor heeft genoeg kracht om snel sinaasappels te persen met de citruspers. De keukenmachine maakt hierdoor soms wel wat meer geluid dan kleinere modellen. De ingebouwde weegschaal is accuraat en erg handig bij het maken van verschillende soorten recepten.
Pluspunten
  • Grote mengkom
  • Veel accesoires
  • Ingebouwde weegschaal
Minpunten
  • Maakt wat meer geluid dan kleinere machines
f***********@o*********24-04-2022

bevalt erg goed

Juiste prijs kwaliteit/ verhouding. Veel hulpstukken erbij. Eenvoudige bediening.
d*******@g********22-04-2022
Heel goed. Maakt niet veel lawaai, kan het iedereen aanraden.Makkelijk schoon te maken. En het past mooi in mijn keuken.
Manon11-04-2022

Makkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik. Weegt goed af. Goede smoothies en goed gesneden ingrediënten om recepten mee te maken.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Mixt en snijdt goed
Minpunten
  • Moeilijk op te bergen qua grootte
y*************@k*********08-04-2022

Kenwood alleskunner??

De zowat alleskunner💪 Super handig 1 machine dus 1 plek in de kast of op het aanrecht. Mixen snijden hakken sapjes en de blender voor heerlijke drankjes.
Koper02-04-2022

Met gekocht

Nog weinig gebruikt, want net aangeschaft! Maar ziet er goed uit, stevig en makkelijk in gebruik. Ga er heel veel lekkers mee maken
j***************@g********06-01-2022

Zware uitvoering is de moeite waard

Blij met de keuze voor de zwaardere uitvoering. De prijs is wel iets hoger maar de kwaliteit en stevigheid is uitstekend.
Pluspunten
  • Stevig en stabiel
  • Glazen blender
Minpunten
  • Geen hakmolen
j********@h**********30-12-2021
Scheelt een hele hoop snijwerk. En kan allerlei lekkere gezonden recepten maken.
c**********@m******22-12-2021

Prima

Goed product makkelijk in gebruik en vaatwasbestemdig. Prima aanloop en zeer compact