De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 299 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM751ZT Combi Oven | Zwart, Roestvrijstaal | Grill, Convectie, Stoom op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Een sieraad in mijn keuken, gemak in gebruik en heel veel ruimte. zeer makkelijk in te bouwen.
Kortom ik ben er ontzettend blij mee. Heeft heel veel mogelijkheden. De prijs vind ik ook erg aantrekkelijk.
Kortom een aanrader!
Fijne oven/magnetron. Mooie vormgeving! Glas van buiten dus gemakkelijk schoonmaken. Warmt zeer snel op. Wij waren verrast! Simpele Jip- en Janneke bediening, vooral voor ouderen zoals wij. Grote inhoud onze grootste borden gaan erin. Ergo: aanrader!
Een fijne, mooi ogende Oven/magnetron-combi. De voorzijde is voorzien van een glazen plaat. Dat ziet er mooi uit en het maakt gemakkelijk schoon. Het is (net als bij elk nieuw apparaat) even vogelen hoe de knopjes werken, maar al doende leert men. Het enige kleine minpuntje; Er zit geen midden rooster bij, die hebben we apart moeten kopen. De display is superduidelijk. De oven warmt snel op. Al met al een fijn ding, een aanrader!
Een fijn apparaat met een mooi design. De bediening werkt via de tiptoetsen prima. De oven is snel op temperatuur, veel sneller dan onze vorige oven van een Duits merk. Deze Etna werkt ook veel fijner en beter dan we gewend waren met de oven van Duits fabricaat. Een cake, pizza, croissants, broodjes, etc. geen probleem. Dat geldt ook voor de magnetron- en ontdooifunctie. Eigenlijk heeft deze combi-magnetron meer functies dan wij gebruiken, maar dat maakt niet uit. Plaatsen was kinderspel en het is met de glazen voorkant een eyecatcher in de keuken. Kortom: zeer tevreden.
Een gemakkelijke display en omschrijving.
Weinig geluid en snel afgekoeld .
Minpunt magnetron vinden wij minder , moet er lang in voordat het goed heet is.
Ik ben ontzettend tevreden met mijn magnetron-oven. Ik heb hem gekozen omdat hij erg groot is van binnen, dus een bake-tray past er prima in! Hij is goed schoon te houden en makkelijk te bedienen.
Prima combi magnetron/oven. Mooi design, handige tiptoetsen.
Oven en magnetron werken heel goed en hij is veel stiller dan ons vorige model.
Ook de grote binnenruimte door het ontbreken van een draaiplateau is erg fijn.
Gerechten worden op de magnetronfunctie toch prima opgewarmd zonder rond te draaien.
Na een moeizame start, de oven werd door Coolblue twee dagen te laat bezorgd en eenmaal bezorgd zat er een zwaar beschadigde oven in de doos, konden we eindelijk de oven inbouwen.
Het inbouwen verliep vlot en zonder problemen. De bediening van de oven via de tiptoetsen is intuïtief en derhalve eenvoudig. Echter, bij het instellen van de tijd is het wel opletten: houd je de vinger net iets te lang op de tiptoets, dan wil de tijd soms doorschieten; overigens geen écht probleem, kwestie van gewenning.
De handleiding van deze oven is uitgebreid en bevat veel bereidingstabellen. Hoewel in de handleiding vaak over ‘voorverwarmen’ wordt geschreven, heeft deze oven geen voorverwarmingstoets. We hebben inmiddels wel gemerkt, dat de oven bij het bereiden, na een korte tijd, twee piepjes laat horen. Waarschijnlijk ten teken dat de ingestelde temperatuur is bereikt. (???) We hebben er de handleiding op nageslagen, maar konden hier niets over vinden. Ook wordt in de tabellen een ‘Tijd 1e’ en ‘Tijd 2e’ gebruikt. De uitleg hierover hebben we evenmin kunnen vinden.
Samengevat: de oven heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding en werkt probleemloos. Wij zijn er dan ook erg blij mee en hopen er weer jaren mee vooruit te kunnen.
Ik ben blij met deze oven. We hebben hem aangeschaft omdat de oude oven kapot was.
inmiddels de nieuwe in gebruik genomen. super mooie oven en geweldig die tiptoetsen.
Ook zit er in het programma verschillende voorgeprogrammeerde menustanden op. Het is mooie combi oven zowel magnetron als stoom functie zit er er op. Ook een mooi design een sieraad voor in onze keuken.
Prima apparaat met meer functies dan dat wij veelal gebruikten. Nu dus nog bredere bereidmogelijkheden die we langzaam aan verkennen.
Over wordt goed war, maar ik weet niet zeker of dat helemaal gelijkmatig is. Dat is geen punt als je je schalen achterin zet.
Deze combioven is een zeer mooie en degelijke uitgevoerde oven.
Hij past precies conform de opgegeven maten. let op als er bv een gasslang van een fornuis achterlangs loopt dan moet je die zo hoog mogelijkm laten lopen, dus tegen de bovenkant van de nis. Dan past hij precies.
Bij in gebruikname de oven eerst ongeveer 20 minuten op 2200 graden laten draaien. Het emaille moet inbranden. Dat stinkt behoorlijk, maar dat hoort erbij.
Als je dit niet doet dan smaakt je eerste gerecht dus naar die lucht.
Wat ik verwarrend vond is dat er wordt gesproken over voorverwarmen, maar dat staat niet omschreven in de handleiding. De handleiding is verder duidelijk, hoewel niet consequent dezelfde termen worden gebruikt. Ook zou bij de omschrijving van een bepaalt programma het handig zijn als het icoontje er ook bij zou staan, deze staan alleen in het begin van de handleiding.
Als je de oven aanzet hoor je deze 4 x piepen, dan is hij op temperatuur, dan kun je de juiste tijden/of temperatuur instellen. dat staat dus niet in de handleiding.
De bediening is heel simpel middels tiptoetsen, handige duidelijke symbolen, kan niet vaudt :-).
Coclusie een zeer mooi en degelijk gebouwd apparaat, niet voor niets beste koop en keus.
Een aanwinst voor de keuken.
Prijs Kwaliteit is goed | Doet wat ie doen moet | Makkelijke bediening | Oven stand is werkt anders dan onze oude oven maar na wat uittesten beginne we het aardig te leren.
Is een degelijke oven met mooi design, kwaliteit/ prijs verhouding is goed. Altijd Siemens gehad maar daar die niet leverbaar waren ( oven magnetron ging vlak voor kerst stuk na 15 jaar) na veel zoeken en recensies bekeken op de ovens van Etna uit gekomen. Zitten er net na kerst in maar tot nu toe geen negatieve ervaringen.
Cm751zt gekozen om design en dat de combimagnetron meermaals is uitgeroepen tot beste koop.
Wennen aan de tiptoetsen en dat de convectieoven altijd het grillelement gebruikt om op de gewenste temperatuur te komen. Dus altijd eerst voorverwarmen, voorkomt verbrande broodjes.
Gemakkelijk in gebruik verder.
Mis een kookwekker functie en een rooster die groot genoeg is om zonder plaat te gebruiken.
Ik heb het product nu een week in bezit en ben zeer tevreden.
Ik lees her en der wat over de tiptoetsen maar daar hebben wij hier in huis geen last van.
We hebben tot nu toe alleen de magnetron en ovenstand gebruikt en dat werkt prima.
Het is wel even wennen voor ons nu zonder draaiplateau maar daar leidt het opwarmen niet onder.
Ik za het product aanraden.
Deze oven werkt voor ons perfect. Doet wat het moet doen. Wij vinden hem prettig in gebruik. Even uitvogelen hoe het werkt, zoals altijd het geval is met een nieuw product. Hoop dat deze ook 16 jaar mee gaat, zoals onze oude oven :) Kortom gezegt; wij zijn er blij mee!
Deze combimagnetron van Etna heeft een fraai glazen uiterlijk met zwart-grijs en rvs stroken. Staat strak en modern in elke keuken. Het bedieningsdisplay - zonder knoppen - met touchknoppen verhoogt dit strakke design. Het instellen van de vele programma's is - na wat oefening - erg gemakkelijk en overzichtelijk. Het is een genot het één en ander uit te proberen.
Het bijgeleverde instructieboekje is overzichtelijk ingedeeld, maar vrij summier.
De magnetronfunctie werkt prima met z'n verschillende temperatuurinstellingen. En de overige functies geven een zeer goed resultaat. Kortom een uitstekende oven met vele gebruiksmogelijkheden die er ook nog prachtig uitziet!
Eén ding ging niet zo goed : de appelflappen op 31 december kwamen er wat zwart verbrand uit (de suiker op de flappen bleven maar zwart aanlopen, ondanks wel 5x steeds lagere temperatuurinstelling en lager plaatsen van de bakplaat en afdekken met aluminiumfolie).
Onze oude oven had het begeven, deze werd snel geleverd ondanks de kerst drukte. Mooie emaille behuizing ipv RVS. Ziet er erg fraai uit. We hebben hem direct in gebruik genomen, de pizza's waren snel klaar, goed egaal opgewarmd. Ook de magnetron functie werkt als een tierelier. Ontdooien is eenvoudig met de standaard programma's en ook stomen is geen probleem hoewel voor ons compleet nieuw
Ik heb deze combi magnetron gekocht, omdat deze als beste uit de test kwam van de consumentenbond. Ik ben er zeer tevreden over. Hij doet wat het moet doen.
Plug & Play. installatie voltooid binnen enkele minuten en vervolgens direct aan de slag. Simpele en heldere bediening.
Gelijk een cake gebakken welke er perfect uitkwam, vervolgens nog wat gerechten geprobeerd en alles zoals het hoort te zijn.
Aanrader voor de kookliefhebber!!