Inventum MN305C - Combi Magnetron - 30L - 900W - Zilver - Magnetrons

Inventum MN305C - Combi Magnetron - 30L - 900W - Zilver
Inventum MN305C - Combi Magnetron - 30L - 900W - Zilver
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 168,59 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 94 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN305C - Combi Magnetron - 30L - 900W - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Janscor29-07-2015
mooie en strakke combi en makkelijk in gebruik,hebben de eerste kippetjes al gegrild en ze kwamen er sappig en gaar uit
Rick16-07-2015
Even oefenen en boekje doorlezen en dan meteen aan de slag. Mooi design en gemakkelijk te bedienen. Veel mogelijkheden maar de kernfuncties vind ik het belangrijkste en dat doet ie uitstekend. Alles wat je verwacht van een magnetron dus ben erg blij met deze aankoop.
Sabby9222-06-2015
Zou dit product aan iedereen aanraden! Handig voor gebruik. Strak. Niet vervelend om tegen aan te kijken. En een zeer duidelijke uitleg en veel mogelijkheden!:)
Mmm7214-06-2015
Super fijne magnetron met veel mogelijkheden, Eenvoudig in gebruik en nagenoeg geruisloos. Mooi design. Een echte aanrader!!
Jordy Nijmeijer03-06-2015
Hij doet het heel goed enig nadeel is het harder moeten trekken om de deur te openen. Mogelijkheden genoeg.
GerbenT14-05-2015
Ben nog aan het testen maar ben erg tevreden. Ik heb hem te vervanging van mijn magnetron en als aanvulling op een hele oude grilloven (met spies). Ik moest wel even wennen aan de te kiezen standen maar dat went redelijk snel, mede door de simpele bediening. Uiterlijk en vormgeving is netjes en strak en deur en knoppen voelen solide aan. Klein minpuntje is de glanzende binnenkant die daardoor wat meer aandacht vraagt bij de schoonmaak. Heb hem pas een maand dus kan nog niet zeggen over de duurzaamheid
AK_zoekt26-04-2015
Betaalbaar, functioneel en strak uiterlijk. Wat mogelijkheden betreft behoorlijk basic, dus geen snufjes als crisp of automatisch wegen hoeveel het product dat je ontdooit weegt. Als basic genoeg is dan is dit een goede keuze. Let op: de cijfers op het scherm lichten felrood op. Als je daar niet van houdt moet je een andere kiezen. En de menu's hebben Engelstalige pictogrammen. In plaats van drank en vlees komt er in beeld beverage en meat te staan.
Menno van Epen19-04-2015
Gebruiken de combimagnetron nu al een week of 3. Alle gezinsleden kunnen er goed mee werken en hoor geen klachten van hun. Verder alles wat ik in de review heb geschreven klopt aan deze combi magnetron.
Electronica Lover13-04-2015
Ondanks de vele positieve reactie ben ik genoodzaakt ook een kritisch geluid te laten horen mbt gebruiksgemak. Klokfunctie: 1x indrukken om de tijd in te stellen. 2x indrukken om de timerfunctie te gebruiken in combinatie met de andere functies. Dit is duidelijk niet goed doordacht. De tijd instellen doe je eenmalig en verder gebruik je altijd de timerfunctie. Dus wat mij betreft zou het 2x klok instellen moeten zijn geweest en 1x voor het gebruik van de timer. Vermogen: het vermogen wordt aangeven met de vage aanduidingen als P100, P80 e.d. Na enig zoeken blijkt P100=900W / P80=720W etc. Met andere woorden, vermenigvuldigen met 90. Onbegrijpelijk dat dit zo omslachtig wordt weergegeven. Onze kinderen leren wel beter hoofdrekenen, dat dan weer wel. In de handleiding staat ook nog zoiets als 'de stappen van het instellen van de tijd is als volgt: 0-1 minuut : 5 seconden 1-5 minuten: 10 seconden (etc). Geen flauw benul wat met deze cryptische omschrijving bedoeld wordt. Afijn, dat zal wellicht duidelijk worden tijdens het gebruik? Positief is wel dat hij het prima doet. Maar dat mag natuurlijk ook verwacht worden.
Bennie8405-04-2015
Een ideale combi voor weinig geld. Hij kan van 140 tot 230 graden in stappen van 10 graden. ( veel A merken die veel duurder zijn dan 200 euro kunnen niet eens boven de 200 graden terwijl veel gerechten warmer gebakken moeten worden en vaak ook in veel te hoge stappen). Makkelijk te bedienen ook voor de senioren. Ik ben blij dat ik deze gekocht heb voor weinig geld in plaats 1 van 300 euro met overbodige functies die niet eens boven de 200 graden kan. Inventum bedankt dat jullie wel nadenken over wat een product moet kunnen. Door het 5 jaar garantie te geven moet de duurzaamheid wel goed zijn.
rmeerts02-04-2015
Na lang speurwerk sprong deze combi-magnetron er met kop en schouders bovenuit. Mooi design en makkelijk bedienbaar. Er zit een duidelijk instructieboekje bij waar alles in een oogopslag duidelijk in beschreven staat. We zijn erg tevreden met dit product. Nog een pluspunt, 5 jaar garantie van Inventum. Super!
c.stovers26-03-2015
Een prachtig oerhollands product. Kan wedijveren met ieder ander merk in dezelfde prijsklasse! Een mooie vormgeving. Eenvoudige bediening. Deze combimagnetron is een ideale aanvulling in je keuken!
Suzan8821-03-2015
Prima magnetron met veel mogelijkheden. De magnetron viel op door de 5 jaar garantie. De programma's zijn makkelijk in te stellen en het display is goed af te lezen door de grote cijfers. Een echte aanrader!
markelo121-03-2015
Mijn man wilde een Inventum kopen, maar ik was nog niet direct overtuigd en wilde voor een Samsung gaan. Toen ik de mogelijkheden , hetd esign en vooral de prijs evrgeleek was ook ik overtuigd. Een echt nederlands merk met goede prijs kwaliteit verhouding! Met een baby en peuter in huis gebruik ik hem meerdere malen per dag om alles op te warmen. Ik ben er erg blij mee en ben benieuwd naar de andere apparaten van Inventum.
johnny198904-02-2015
Meerdere familie leden zijn zeer tevreden een echte aanrader. Een mooie prijs voor dit apparaat en dan ook nog 5 jaar garantie.
Claudy 201-02-2015
Na een geweldige teleurstelling met een combimagnetron van een ander fabricaat waren wij huiverig bij de aankoop van een andere. Tot ons grote plezier was dit niet nodig en zijn we blij met ons nieuwe apparaat.
Joy Mestebeld24-12-2014
Top apparaat! Mooi formaat en super strak design. Alle functies werken fantastisch en het apparaat is volledig Nederlands, kind kan de was doen :-)
Robbert Franken18-12-2014
In de twee weken tijd dat ik deze inventum MN305c tot mijn beschikking heb ben ik uiterste tevreden. Vooral de Grill knop en hete lucht is op dit moment mijn favoriete functie. Heb nog niet alles uitgeprobeerd ik ben nog in leer maar ik heb van dag een geen spijt en heb al een keer na succesvol bakken van mijn saucijzen broodjes een gat in de lucht gesproken. Ik vind dit een aanrader voor mensen die graag als een hobby kok willen functioneren.
FCO15-11-2014
Wij zijn nu ongeveer een half jaar in het bezit van deze oven/magnetron. Simpel, deze oven/magnetron doet wat hij moet doen! Voorheen magnetron's gehad met pictogrammen wat altijd wat verwarring bracht, wat bij deze magnetron/oven niet het geval is (zie display). Bij registratie via inventum krijg je een paar jaar extra garantie! Wij zijn er super tevreden mee!