De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 94 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN305C - Combi Magnetron - 30L - 900W - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb deze combi magnetron gekozen omdat mijn man niet met een oude oven overweg kan.
Het eerste waar ik na keek is of er een pizza in kon. En dat gaat gemakkelijk.
Maar mijn man is er zo handig in geworden dat hij de lekkerste gerechten er uit tovert ... wat wil een vrouw nog meer ;)
Hij is lekker groot, makkelijk te bedienen en heeft meerdere kookprogramma's. Ik heb hem nodig in mijn keuken voor koken, bakken en gerechten opwarmen. Mijn nieuwe combimagnetron heeft bijnaam gekregen: Chef-kok Mike. Deze product werk goed en zeker een aanrader!
Mooie zilverkleurig combimagnetron, eenvoudige gebruiksaanwijzing en bediening, Mooi en goed apparaat zeker voor deze prijs/kwaliteit, geschikt voor in een kleine keuken (maar ook zeker voor In een grote keuken) past op een losstaande koelkast een dikke aanrader.... diverse dingen al gebakken en verwarmd ben zeer zeer tevreden... top product....
een juweel in mijn keuken en makkelijk te bedienen
product zag er goed uit en de prijs was een meevaller,kan het iedereen aanbevelen
magnetron is simpel te bedienen en er zit een goede gebruiksaanwijzing bij met goede uitleg een kind kan de was doen,ik bedoel hem bedienen en eten koken of grillen etc tec.
Zeer tevreden over deze combi magnetron voor deze prijs! Ideaal voor een studentenkamer: pizza's en ovenschalen passen er makkelijk in. Makkelijk te bedienen.
Groot maar klein in prijs, met goede afwerking en kwaliteit
Na een inventum combi cadeau gegeven te hebben aan mn ouders die aardig enthousiast waren, was mijn keus makkelijk toen ik een nieuwe moest aanschaffen. Met 30l mooi ruim maar zeer snel op temperatuur. Mooie materialen en goed gebouwd. Bediening is goed te doen alhoewel het wel logischer zou kunnen, maar eenmaal gewend perfect te doen. De combi van gril + hetelucht is ideaal voor pizza/lasagne etc. Kortom ongelofelijke prijs kwaliteit verhouding
Dit is de beste combi magnetron, omdat hij groot is, alle functies heeft en nog eens super mooi is! Ik raad dit zeker andere ook aan! Dit product is zeker een 10+ waard!
mijn 5e combimagnetron, gekocht omdat ik naast de magnetron ook vaak de hetelucht functie gebruik. Het meegeleverd rooster zorgt ervoor dat je geen pizza van normaal formaat kunt klaarmaken in dit apparaat. Op de (glazen) bakplaat wordt het bij lange na geen 230 graden, zodat de snacks er taai en afwisselend bleek en bruin uitkomen. Voor het eerst dat ik niet tevreden ben over een combimagnetron. Ik zal ook nooit weer Inventum kopen of aanraden. Had ik maar de Etna gekocht van maar 10 euro meer.
Combimagnetron warmt eten snel op.
De ovenfunctie doet het ook perfect voor pizza's.
De combimagnetron heeft veel verschillende standen en wattages om te kiezen.
Deze magnetron ziet er uiterlijk heel mooi uit. Mijn vrouw wilde graag een magnetron die eenvoudig te bedienen is en zonder verdere poespas. Ikzelf wilde graag een wat grotere dan we hadden en kwam op deze uit. Geen moment spijt gehad van deze aankoop.
Prima magnetron, eenvoudig te bedienen. Mooi strak design
Een prima magnetron met een gebruiksvriendelijke bediening. De combinatie met de grill en de heteluchtoven is ideaal. We hadden er al 1 voor thuis en hebben er een 2e bijgekocht voor in de caravan. Ook het strakke design spreekt ons aan.
We zijn zeer tevreden over deze magnetron.
Magnetron / hete luchtoven al diverse keren gebruikt. Nu het grillen nog of een combi ervan.
Voldoet uitstekend aan onze wensen. En over de prijs of lawaai wil ik het niet hebben laat staan storing op het wifi/netwerk. Misschien moeten sommigen eens naar de stopcontacten of de elektra leidingen kijken. Voor 128 euro een fantastisch apparaat
De MN305C heb ik gekocht omdat ik op zoek was naar een betaalbare combimagnetron, die er ook nog goed uit zag. Na mijn zoektocht ben ik uitgekomen op deze combimagnetron. Persoonlijk vind ik het design strak en simpel eruit zien zonder teveel poespas. Dat is ook terug te merken in de bediening van het apparaat, want zonder het instructieboekje te moeten lezen, kan dit apparaat al gebruikt worden.
De ovenfunctie werkt zeer goed, de oven komt snel op de gewenste temperatuur en het geluid klinkt bijna niet harder dan wanneer de magnetron stand is ingeschakeld. De grilfunctie werkt ook heel goed, de gril gloeit mooi rood op en blijft constant rood. Echter duurt het wel langer dan de ovenfunctie voordat de gril goed opgloeit.
Al met al ben ik zeer tevreden over deze combimagnetron die het geld meer dan waard is.
prima oven/magnetron, zeer makkelijk bedienbaar en doet wat ik er van verwachte.
aantrekkelijk geprijst en niet te vergeten de lange fabrieksgarantie na registratie bij inventum.
Ruime binnenkant, zeer gemakkelijk te bedienen .
Gemakkelijk schoon te maken, binnenkant r.v.s en je kunt overal goed bij met je doek.
Een fijne combimagnetron met ook nog een mooie duurzame uitstraling.
Voor mijn moeder va 84 jaar gekocht.
Inderdaad makkelijk te bedienen zodat zij direct vishapjes in de hete lucht over heeft bereid en melk gekookt voor de pap. Ziet er zo goed uit in RVS dat hij mooi op de aanrecht staat!
Mooie combi-magnetron die exact doet wat op de site vermeld staat. Gebruiks-vriendelijk en bakt als een tierelier daarnaast grilt het of combi's ervan. Fantastisch!!!!!