Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 87 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN305C op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**s@h**e.nl 07-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

8,0
Prima combimagnetron. Het doet wat het moet doen. Snel en makkelijk in gebruik, Eenvoudige gebruiksaanwijzingen en prima prijs/kwaliteitsverhouding, Super tevreden

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • begin in het gebruik raar luchtje, maar verdwijnt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h**a@c**a.nl 19-10-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
Prima product, voldoet aan de verwachtingen en goede prijs/kwaliteit verhouding. Is aan te bevelen.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen.

Minpunten

  • I zou het niet weten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie 17-10-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Beste combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
Hij heeft het meer dan 10 jaar gedaan zonder problemen. Hij is makkelijk in de bediening. Door zijn strakke design staat hij ook goed in de keuken ipv een plastice variant. Nadat de oude het niet meer deed ben ik op zoek gegaan naar een andere. Er is gewoonweg geen vergelijkbare met dezelfde prestaties voor hetzelfde prijs. Mijn keuze was dan ook makkelijk om weer voor deze te gaan, aangezien ik hier jaren plezier heb mee gehad.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Makkelijke onderhoud
  • Veelzijdig
  • 30 liter
  • Lange levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sannie1105 27-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Om broodjes af te bakken prima. Verder teleurstellend.

Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

5,0
Verwacht er niet teveel van!
Heb hem nu 4 jaar en is je kunt er broodjes in afbakken. Verder vind ik het een waardeloos ding! Haalt bij lange na de temperatuur niet waar je hem op in heb gesteld. Zet hem daarom altijd 20 graden hoger .
Draaien doet hij met de glasplaat erop ook niet best . Vaak draait hij helemaal niet meer. Haal ik dan de glasplaat eraf, dan draait hij wel.
Deze gaat in ieder geval binnenkort naar de oud ijzerbak.
Voor het geld wat hij kost denk ik ook niet dat je veel meer kunt verwachten. Heb toch maar mooi 4 jaar broodjes af kunnen bakken🙂.

Pluspunten

  • Zit een digitale klok op

Minpunten

  • Haalt de ingestelde temperatuur niet
  • Glasplaat draait niet meer

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

v**y@g**l.com 02-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Direct kopen dit product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
We zochten een simpele combi-magnetron voor ons simpele zielen (69/75). Hoefden niet lang te zoeken, want de eenvoudige verkoopomschrijving zei genoeg. Na ontvangst van de MN305C in een paar minuten de Nederlandse gebruiksaanwijzing gelezen en kleine pizzaatjes gebakken in de oven. Wat een feestje!
Wij raden iedere senior (junior mag natuurlijk ook) deze prachtig uitziende, maar zeer eenvoudig te bedienen door de in gewone taal geschreven gebruiksaanwijzing, combi-magnetron aan te schaffen. Veel gemak voor weinig geld!

Pluspunten

  • zeer eenvoudig te bedienen
  • ziet er prachtig uit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Bergsma 28-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
Prima apparaat, goede prijs/kwaliteit verhouding,
makkelijk te bedienen, ben er zeer tevreden over.
Een aanrader.

Minpunten

  • I zou het niet weten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**n@h**e.nl 15-06-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Voldoet aan verwachtingen. Duidelijke functieaanduiding. Veel binnenruimte.

Reageer

Jan 15-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebakken lucht

Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

2,0
Onding!

Na een half uur loeien op 200 graden via de hetelucht stand komt er alles er half lauw uit. Gebakkelucht stand eerder.
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 16-06-2022

Beste Jan,

De meeste bezitters van een MN305C die op Kieskeurig een review achterlaten zijn er wel tevreden over. Daarom vermoed ik dat uw exemplaar misschien niet goed werkt. Dat is voor u natuurlijk heel vervelend, maar dat kan helaas gebeuren. Maar weet u dat u 2 jaar fabrieksgarantie hebt op dit apparaat? Waarom neemt u geen contact met ons op? Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing. U kunt ons bereiken via service@inventum.eu, maar bellen kan ook naar 088 - 542 2290. Onze collega's helpen u graag!

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

Ramzi 20-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
Na lang zoeken heb ik dit product gekozen uit alle andere soorten en andere bedrijven, omdat ik het in alle opzichten geweldig vond... prijs, kwaliteit en design. Toen het aankwam en ik het probeerde, had ik geen spijt van mijn keuze. Het is erg cool en geschikt voor alle behoeften.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ramaker 18-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed. Kwaliteit prijs oké. Het is zoals het is !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
De combi magnetron voldoet volledig aan onze verwachtingen. De prijs is het meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

f**j@u**l.nl 14-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
gemakkelijk in gebruik ,mooi design, goede prijs , voldoende bedieningsmogelijkheden maar zeker niet ingewikkeld . EEN ECHTE AANRADER

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • prijs kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**h@z**t.nl 04-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snel en goed geleverd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

9,0
Goed en zeer snel geleverd.
Alles in het Nederlands zonder hinderlijke taalfouten.
Doet wat het moet doen .

Pluspunten

  • Compleet en duidelijk Nederlands
  • doet wat het moet doen
  • ook voor de ouderen goed te bedienen

Minpunten

  • beetje lastig om alleen uit te pakken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

w**g@t**t.nl 28-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

100 procent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
De vorige is stuk en omdat ik zeer te vrede was wilde ik de zelfde.magnetron

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Vlug schoon

Minpunten

  • Je moet er mee werken🤔

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herma 27-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

9,0
Mooi design, heel compact en makkelijk in gebruik.
En ook niet onbelangrijk: redelijk geprijsd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MN305C magnetron 05-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Combimagnetron MN305C

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

8,0
Fijne betaalbare magnetron. Je hebt keuze uit vijf magnetronstanden en vier combinatiestanden. Met deze combi magnetron kun je naast opwarmen, koken en ontdooien ook grillen en bakken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joep 15-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Precies wat we zochten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

9,0
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Volop mogelijkheden en uitstekend bedieningsgemak.
De magnetron doet wat in de product omschrijving wordt beloofd.

Minpunten

  • gebruiksaanwijzin klein lettertype

Reageer

Jeroen 15-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
Ik raad deze fijne combinatie magnetron aan ik had deze veel eerder aan moeten schaffen hij is behoorlijk makkelijk in gebruik en hij maakt de lekkerste gerechten.

Pluspunten

  • Hij is mega stil
  • Fijne bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Gerritsen 02-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functioneert naar behoren, lekker ruim, Nl. tekst en uitleg

Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

8,0
Prijs is prima voor wat je krijgt, voldoet aan de eisen, bakt een broodje heerlijk af, pizza gaat er makkelijk in, ook ontdooien gaat zoals je verwacht, kortom een prima magnetron om te gaan kopen.

Pluspunten

  • ruim
  • buitenwaarts niet groot

Minpunten

  • kan geen minpunten vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maja Bourgonje 12-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
Was al bekend met inventum, dus dit was geen moeilijke keuze. Prijs kwaliteit verhouding, ziet er goed uit. Aan te bevelen product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne van Best 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot en veel opties voor gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN305C

Algemene score

10,0
Ik heb deze combi magnetron gekozen omdat mijn man niet met een oude oven overweg kan.
Het eerste waar ik na keek is of er een pizza in kon. En dat gaat gemakkelijk.
Maar mijn man is er zo handig in geworden dat hij de lekkerste gerechten er uit tovert ... wat wil een vrouw nog meer ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews