Bloomfold Luchtreiniger met Ventilator – Air Purifier H13 HEPA, 400 CADR, 360° Luchtcirculatie, Stil & Krachtig
Aanrader!
Aangeschaft omdat we midden de drukte van een stad wonen en op zoek waren naar een ventilator die ook lucht kan filteren. Bijzonder blij met het product!
Er zijn genoeg standen om uit te kiezen (filter, ventilator, beide, eco) en voor de meeste standen kunnen vermogen en draairichting worden aangepast. Daarnaast is het in de slaapstand mogelijk de lampjes van het display uit te zetten, wat een fijne toevoeging is.
Het product werkt zeer naar behoren, is bijzonder stil en daardoor ook fijn om 's nachts te gebruiken. Het is makkelijke te gebruiken en alles voelt solide aan. Het is mooi vormgegeven en ziet er strak uit. Helaas is deze alleen in het zwart te krijgen, waardoor het wel een aanwezig element is in je huis. Een lichtere kleur zou mijn voorkeur hebben gehad.
Pluspunten
- geluid
- gebruiksgemak
- opties
Minpunten
- maar in één kleur beschikbaar (zwart)
Goede luchtreiniger
Ik gebruik deze luchtreiniger nu een paar weken in de woonkamer en ben positief verrast door hoe stil en effectief hij werkt. Vooral de automatische stand werkt erg prettig. Zodra er gekookt wordt of de lucht wat zwaarder aanvoelt, merk je dat hij automatisch harder gaat werken. De sensor reageert snel en dat geeft vertrouwen dat de luchtkwaliteit echt continu gemonitord wordt.
Wat ik zelf erg fijn vind, is de slaapstand. ’s Nachts hoor je hem nauwelijks, waardoor hij prima in een slaapkamer gebruikt kan worden zonder storend geluid. Ook de luchtverdeling voelt prettig aan doordat de luchtstroom goed verspreid wordt door de oscillatiefunctie. Je merkt niet dat er constant één harde luchtstroom op je gericht staat.
De bediening spreekt voor zich en het wisselen tussen ventileren en reinigen gaat heel eenvoudig. Het design oogt modern en past goed in een interieur zonder teveel op te vallen. Tot nu toe erg tevreden over het gebruiksgemak en de prestaties in het dagelijks gebruik.
Pluspunten
- Design
- losse ventilator
Wauw.
Wat ben ik hier tevreden over.
Doet precies waarvoor het bedoeld is.
Wij hebben hem in de woonkamer gehad en nu staat hij in de slaapkamer.
We hadden veel minder last van stof zeker beneden.
En nu hij in onze slaapkamer staat slapen wij allebei beter. Geen last meer van kriebel in onze keel of een verstopte neus.
We hebben hem op de automatische stand dus hij pas alles zelf aan echt ideaal.
Je ziet op de display hoe de lucht kwaliteit is. Wij zijn meer dan tevreden.
Prima apparaat
Het apparaat ziet er mooi uit qua design en is na het lezen van de gebruiksaanwijzing makkelijk in gebruik. Hij maakt niet zoveel geluid, wat wij als zeer prettig ervaren. Bij ons stond hij vanaf het begin al op de kleur blauw, dus dat betekent dat er volgens mij al sprake is van een zuivere lucht. De geurfunctie ook geprobeerd, maar ik rook er eerlijk gezegd vrijwel niets van.
Pluspunten
- Geluidsniveau
- Design
Minpunten
- Geurfunctie kan beter
Zeker een aanrader maar wel van behoorlijk formaat
Ik heb de luchtreiniger mogen een paar weken mogen testen en ben er zeer tevreden over. Ik schrok een beetje toen de doos binnenkwam want het is best een groot apparaat maar uiteindelijk heeft hij wel een geinige vorm en valt het na een poosje niet meer op in je interieur, zeker niet omdat het zo enorm stil is!! In begin hoor je het omdat je er op let maar na poosje heb je het niet meer in de gaten. Behalve als je met koken de afzuigkap vergeet het het apparaat op de automatische stand al even niet meer gewerkt heeft en ineens volop aan gaat omdat alles in het rood staat. Zo goed werkt het. Het display is simpel, even gebruiksaanwijzing lezen en je bent er zo wijs uit. De diverse standen zijn fijn, ik kwam uiteindelijk uit op automatische zodat hij aansloeg wanneer het nodig was en daar is het ook voor. Ook met slapen geen problemen gehad, zo stil is hij of had ik dat al gezegd :-)
Pluspunten
- stil
- automatische stand
Minpunten
- best groot
Bevalt goed, stelt niet teleur.
De Bloomfold Cyclone gebruik ik dagelijks in mijn slaapkamer en ik ben positief verrast door de prestaties. De AUTO-modus werkt prettig. Het apparaat reageert snel wanneer de luchtkwaliteit verandert, bijvoorbeeld tijdens het koken of wanneer er veel stof in de ruimte aanwezig is. Je merkt dat de sensor schakelt en automatisch de ventilatiesnelheid aanpast, waardoor de lucht binnen korte tijd weer frisser aanvoelt.
Daarnaast vind ik de oscillatiefunctie van 90° en 120° een fijn bereik. Daardoor wordt de luchtstroom goed door de ruimte verdeeld. Tijdens avonden zorgt het apparaat bovendien voor lichte verkoeling tijdens het slapen zonder dat het te hard blaast of storend aanwezig is in slaapstand. Ook de bediening is eenvoudig en overzichtelijk. Wisselen tussen de ventilatorstand en de reinigingsmodus gaat snel en zonder ingewikkelde instellingen.
In de slaapstand is het geluidsniveau erg laag. Tijdens het slapen hoor je het apparaat nauwelijks en dimt het apparaat het licht van de bedieningspaneel. De filteropbouw heb ik nog niet hoeven schoonmaken of vervangen. De filter is makkelijk eruit te halen en erin te zetten. Als verbeterpunt is een prefilter misschien ook wel fijn geweest zijn om het makkelijker schoon te (onder)houden.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Zorgt voor goede luchtkwaliteit
- Slaapmodus comfortabel voor gebruik
Minpunten
- Had graag nog een prefilter
- Beperkte modus in slaapstand
Prima luchtreiniger
Prima luchtreiniger. Vooral veel sneller dan de voorgaande luchtreiniger. Eventjes flink herrie maken na het koken maar snel de lucht weer geklaard.
Apparaat is buiten deze boosts erg stil. Ook snachts vrijwel niet hoorbaar. In de slaapkamer geen moment last gehad van het apparaat. Ouder model van een ander merk was voor ons al stil maar de Bloomfold deed er gewoon schepje bovenop.
Bediening is simpel genoeg. Gek genoeg wel even de app gemist. Met alle wifi apparaten tegenwoordig gewend geraakt aan bediening via mijn mobiel.
Wat wel tegenviel was de aroma verspreider. Aangegeven in de gebruiksaanwijzing is dat er met 3 a 4 druppels genoeg geur verspreid zou worden. Maar zelfs met 10 a 12 druppel roken we helemaal niks.
Pluspunten
- Mooi apparaat
- Reinigt snel
- Reinigt stil
Minpunten
- Groot
- Geurverspreider lijkt niks te doen
Goede en gebruiksvriendelijk luchtreiniger
Ik heb het product gekregen om te testen.
Ik heb twee binnenkatten in huis en wou hem vooral testen om te kijken en ruiken of er verschil is in dieren lucht. En merk wel degelijk verschil. Na het doorlezen van de gebruiksaanwijzing die ik heel duidelijk vond (wat een heel groot pluspunt is voor mij) kon je hem aanzetten en direct gaan. Heb meedere standen geprobeerd en zeker een goed product voor deze prijs. Heb zelf de filter op moment van het schrijven van deze review nog niet hoeven reinigen en of vervangen wat ik ook een heel groot pluspunt vindt.
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Compact apparaat
- Stil
- Duidelijke omschrijving
Minpunten
- Mis een kinderlock
Fijn apparaat
Ik heb de Bloomfold Cyclone Luchtreiniger nu een paar weken in huis en ik ben er blij mee. Hij doet stilletjes zijn werk, letterlijk, want hij is echt heel stil. Ik merk vooral ’s ochtends verschil, de lucht in de slaapkamer voelt frisser en minder muf aan. Ook fijn dat hij er niet uitziet als zo’n groot medisch apparaat, maar gewoon netjes in de kamer past. Ik zet hem meestal aan tijdens het koken of als ik heb gestofzuigd, en dan heb ik het idee dat de lucht sneller weer fris wordt. Geen ingewikkeld gedoe met knoppen of instellingen, gewoon aanzetten en klaar. Tot nu toe ben ik er blij mee!
Erg goed als je last hebt van bijvoorbeeld hooikoorts
Wij hebben dit product mogen testen, mijn reden hiervoor is dat mijn vrouw vaak last heeft van een verstopte neus door haar allergie. Dankzij dit apparaat is dit eigenlijk zo ver als weg. Wij hadden hem op automatisch gezet en dan word het wel wat koud in de woning, doordat de ventilator dan ook op volle toeren gaat. Nu wij hem op alleen reinigen hebben staan, vinden wij hem een stuk fijner. Wat we wel merken is dat hij veel stof doet vangen, maar dat is een kwestie van schoonhouden. Wij zijn erg tevreden en kunnen hem zeker aanraden.
Pluspunten
- Ventilator voor de warme dagen
- Makkelijk in gebruik
Minpunten
- In automatische stand koelt het wel af in de woning
Fijne, stille en efficiënte luchtreiniger
Ik gebruik deze luchtreiniger nu een aantal weken en ben er zeer tevreden over. Ik was in eerste instantie misschien een beetje sceptisch over hoeveel verschil het nou kon maken, maar hier ben ik al snel van teruggekomen.
Ik heb snel last van een droge keel, handen en andere irritaties en dit is absoluut een heel stuk verbeterd. Ik ben net verhuisd naar een nieuwbouw project en de omgeving is extreem stoffig. Hier had ik voor deze luchtreiniger ook veel last van en dit is heel erg verbeterd.
Mijn hond heeft ergens een allergie voor die voornamelijk zorgt voor ontstoken ogen, sinds ik dit product gebruik heeft ze hier geen last meer van gehad dus dat is echt heel erg fijn.
Ze reiniger zelf is makkelijk in gebruik en voelt en oog stevig. Ik vind het erg fijn dat je ook zelf kunt instellen of je de ventilator wel of niet wilt gebruiken en in welke modus. Vanwege de duidelijke kleurweergave is het in één oogopslag duidelijk wat de huidige luchtkwaliteit is. Het apparaat is vrij stil en verspreid een aangename luchtstroom. De nacht functie waarbij het display uitgaat is ook heel erg fijn.
De reiniger reageert ook direct wanneer de luchtkwaliteit slechter wordt, bijvoorbeeld wanneer ik er vlakbij deodorant spuit of wanneer ik in de keuken per ongeluk iets had laten aanbranden.
Het enige wat minder goed werkt is de mogelijkheid tot het toevoegen van essentiële oliën en de geur hiervan te verspreiden. Het zijn toch behoorlijk sterke geuren, maar ik merkte hier weinig tot geen effect van helaas.
Pluspunten
- Maakt weinig geluid
- Fijne ventilator
Minpunten
- Toevoegen van geur werkt minimaal
Een verademing
Ik heb deze Bloomfold Cyclone luchtreiniger nu een paar weken in huis en de timing kon niet beter. Zodra het warmer wordt, begint bij mijn partner de hooikoorts op te spelen en wil ik het liefst alle ramen en deuren dichthouden. Dat is natuurlijk niet prettig als het binnen benauwd wordt. Deze luchtreiniger is echt de perfecte oplossing.
Het eerste wat me opviel, is hoe snel je verschil merkt. Binnen een uur voelt de lucht in de woonkamer merkbaar schoner en frisser aan. De hoge CADR van 400m3/h is duidelijk geen loze belofte hij pakt mijn woonkamer met gemak aan.
Wat ik vooral fijn vind met dit warme weer, is dat de luchtcirculatie ook voor een zacht, verkoelend briesje zorgt. Het is geen airco, maar het maakt de kamer net even aangenamer. De automatische stand werkt perfect. Hij slaat zelf aan als de luchtkwaliteit minder wordt, bijvoorbeeld als ik de balkondeur even open heb gehad.
De slaapstand is fluisterstil, dus hij kan 's nachts gewoon aanblijven voor een frisse slaapkamer. Een absolute aanrader voor iedereen die last heeft van allergieën of gewoon een frisser huis wil tijdens de warme maanden.
Pluspunten
- Stil
- Krachtig
Stille luchtfilter en fijne ventilator
De Bloomfold Cyclone gebruik ik nu vooral vanwege mijn huisstofmijtallergie en hooikoorts en daarin merk ik echt verschil. In onze slaapkamer voelt de lucht schoner aan en word ik minder vaak wakker met een verstopte neus of geïrriteerde ogen. Zeker nu tijdens het hooikoortsseizoen geeft dat mij extra comfort.
Qua design is het wel een vrij groot apparaat en hiermee hij valt best op in de ruimte. Gelukkig weegt hij bijna niks, waardoor ik hem makkelijk van slaapkamer naar woonkamer kan verplaatst..
Wat ik echt een pluspunt vind, is de 360 graden ventilatorfunctie. De lucht wordt daardoor veel beter verspreid door de kamer in plaats van alleen rondom het apparaat. Dat merk je echt!
De bediening is eenvoudig en spreekt eigenlijk voor zich. Wel vind ik de piepjes van het bedieningspaneel irritant. Zou fijn zijn als dat uit kan. Vooral ’s avonds als ik later na bed ga dan mijn partner, hij word er dan echt wakker van .
Qua prestaties ben ik tevreden. Hij reageert snel op stof of geurtjes en in slaapmodus blijft hij echt goed stil. Daarmee adverteren ze maar ik had meer geluid verwacht.
Pluspunten
- Stil
- Doet wat beloofd
- Makkelijk te verplaatsen
Minpunten
- Piepjes op bedienings paneel
De Bloomfold reiniger is een fijn apparaat wat goed de lucht zuivert. Hij staat al een tijdje bij mij in de slaapkamer waar hij de lucht schoon en koel houdt. Wat gelijk opviel is de grootte van de luchtreiniger, deze had ik wel onderschat. Het is een groot apparaat, wat enigszins in de weg kan staan. Daarentegen is de reiniging en ventilator erg krachtig. Hij heeft verschillende standen, wat erg fijn is. Zo kan men ervoor kiezen alleen te reinigen, alleen de ventilator aan te doen, beiden, etc. Zeker de nachtmodus is een fijne toevoeging. In deze modus is de ventilator vrijwel niet hoorbaar, waardoor hij niet storend is tijdens het slapen. Hiervoor is de nachtlamp ook een fijne toevoeging. Een minpunt hiervan is dat het aanrakingspaneel erg luide piepjes afgeeft, waardoor de stilheid van de nachtmodus wel teniet wordt gedaan. Ook mis ik een afstandsbediening bij het apparaat. De luchtreiniger heeft ook een automatische modus, waarbij hij door het uitlezen bepaalt wat er voor stand nodig is. Dit is een fijne modus en het apparaat schakelt ook moeiteloos tussen de standen om je huis zo schoon mogelijk te houden, maar ook niet overdreven te staan blazen. Uiteindelijk is het apparaat ook erg gebruiksvriendelijk, waardoor hij ook vaak aanstaat.
Bloomfold Luchtreiniger: groot, stil en merkbaar effectief
Bloomfold Luchtreiniger: groot, stil en merkbaar effectief
Ik heb de Bloomfold luchtreiniger gekocht omdat ik regelmatig last heb van mijn luchtwegen. Dan zoek je niet zomaar een leuk apparaat voor in huis, maar iets dat echt verschil maakt. Na hem een tijdje gebruikt te hebben, kan ik zeggen dat hij goed werkt. De lucht voelt merkbaar frisser aan en dat is uiteindelijk precies waar je zo’n apparaat voor koopt.
Toen de doos binnenkwam, viel meteen op dat de Bloomfold een flink apparaat is. Ik had het formaat eerlijk gezegd wat onderschat. De verpakking was stevig en functioneel, met karton en piepschuim, dus alles kwam netjes en veilig aan.
Bij het uitpakken zocht ik eerst naar een afstandsbediening, maar die zit er niet bij. Gezien het formaat en de verschillende functies had ik die eigenlijk wel verwacht. De bediening zit volledig op het apparaat zelf. Dat werkt prima, maar het is wel iets om rekening mee te houden.
De luchtreiniger voelt stevig en degelijk aan. De onderdelen sluiten netjes op elkaar aan en vooral het draaiende deel met de ventilator geeft een kwalitatieve indruk. Het display is helder en de icoontjes zijn duidelijk genoeg, al moest ik in het begin wel even kijken wat precies wat deed.
Een fijne extra is de geïntegreerde nachtlamp. Dat maakt hem handig voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Het is geen functie waarvoor ik hem gekocht heb, maar in de praktijk is het wel prettig.
Wel viel me op dat je vlekken en vingerafdrukken op het materiaal ziet als de zon erop schijnt. Niet dramatisch, maar als je daar gevoelig voor bent, ga je hem waarschijnlijk af en toe even afnemen.
De installatie ging gelukkig heel makkelijk. Binnen korte tijd stond hij aan en deed hij zijn werk. De handleiding is kort en duidelijk. Ik moest alleen even uitzoeken welk icoontje bij welke functie hoorde, maar daarna wijst het zichzelf vrij snel.
Wat ik wel jammer vind, is dat er geen app of afstandsbediening bij zit. Omdat er best wat instellingen zijn, waaronder de nachtlamp, moet je steeds naar het apparaat toe om iets aan te passen. Zeker als hij laag staat, betekent dat soms letterlijk even bukken of op je knieën zitten. Dat maakt hem niet ingewikkeld, maar wel iets minder comfortabel in gebruik.
Wat mij het meest positief verraste, is hoe stil de Bloomfold is. Ik had verwacht dat zo’n groot apparaat duidelijk aanwezig zou zijn, maar dat valt enorm mee. Hij kan zonder problemen langere tijd aanstaan, ook in de slaap of woonkamer.
Op het display kun je zien hoe schoon de lucht is. De exacte techniek en meetwaarden zeggen mij als gewone gebruiker niet alles, maar het geeft wel een prettig gevoel dat je kunt zien dat het apparaat bezig is. De grote ventilator zuigt de lucht rustig aan door een fors filter. Je hoort dat hij werkt, maar op een rustige manier.
Belangrijker nog: de lucht voelt echt frisser aan. Zeker in (ons geval) de slaapkamer waar hij een tijdje aanstaat, merkte ik verschil. Voor iemand met gevoelige luchtwegen geeft dat vertrouwen.
Conclusie
De Bloomfold is een robuuste en stille luchtreiniger die goed zijn werk doet. Hij voelt degelijk aan, maakt weinig geluid en de lucht in huis voelt frisser. Dat zijn voor mij de belangrijkste punten.
Hij is wel vrij groot en je moet alles op het apparaat zelf bedienen. Geen app, geen wifi en geen afstandsbediening. Aan de ene kant maakt dat hem simpel en overzichtelijk, aan de andere kant had bediening op afstand het gebruik net wat makkelijker gemaakt.
Pluspunten
* Werkt goed en de lucht voelt merkbaar frisser aan.
* Erg stil, ook fijn voor de slaap of woonkamer.
* Degelijke bouwkwaliteit.
* Duidelijk display.
* Nachtlamp is een handige extra.
Minpunten
* Geen afstandsbediening of app.
* Vrij groot, dus hij neemt echt ruimte in.
* Vingerafdrukken en vlekken zijn zichtbaar als de zon erop schijnt.
Eindcijfer: 7,5
Voor mij is de Bloomfold vooral geschikt voor mensen die een stille, degelijke luchtreiniger zoeken die gewoon goed werkt. Verwacht geen slimme snufjes of bediening vanaf de bank, maar wel een apparaat dat de lucht merkbaar frisser maakt.
Mooi design en werkt razendsnel tegen kookluchtjes
Echt een fijn apparaat dat doet wat het belooft. Het eerste wat opviel is hoe mooi hij staat in de kamer, het is een heel strak design. Hij is ook heel licht, dus makkelijk te verplaatsen naar andere kamers als dat nodig is. Sinds ik hem gebruik, heb ik veel minder last van m'n allergie en nies ik bijna niet meer binnen. Ook hoef ik minder vaak af te stoffen!
Tijdens het koken reageert de sensor direct op de luchtjes en rook, en binnen no-time is de lucht weer fris. De slaapstand is echt super stil, je hoort hem bijna niet. Jammer dat het schermpje dan helemaal uitgaat, ik had de waardes graag willen blijven zien. Ook die piepgeluiden bij het instellen zijn wat aan de harde kant, vooral 's avonds laat. Maar al met al ben ik er super blij mee, een goede aankoop.
Pluspunten
- 10
Minpunten
- 7
Sinds kort staat de Bloomfold Luchtreiniger met Ventilator op de slaapkamer van mijn dochter, en het verschil is werkelijk verbazingwekkend. Omdat zij last heeft van astma, zijn we altijd erg kritisch op de luchtkwaliteit in huis. De resultaten met dit apparaat zijn echter boven verwachting.Dankzij het krachtige H13 HEPA-filter en de hoge 400 CADR-waarde merken we dat de kamer veel frisser aanvoelt. Mijn dochter geeft zelf aan dat ze aanzienlijk minder last heeft van een stoffige lucht en vrijer kan ademhalen tijdens het slapen. Het 360°-ontwerp lijkt de lucht in de hele kamer effectief te reinigen, terwijl de ventilatorfunctie voor een prettige bries zorgt.Voor ouders die een kind hebben met luchtwegproblemen, is dit product een absolute aanrader. Het biedt niet alleen verkoeling, maar vooral een gezondere leefomgeving. Wij zijn ontzettend tevreden met deze aankoop en de positieve impact op haar nachtrust!
Een fijne zuivering
Ik heb dit product nu een tijd mogen testen en ben zeer tevreden. Hij staat in mijn woonkamer naast de kattenbak. Ik merk dat de lucht schoner aan voelt en er minder nare geuren aanwezig zijn, na gebruik van dit apparaat. Het apparaat heeft verschillende standen, je kunt hem bijvoorbeeld automatisch laten draaien of in eco stand. Hij gaat dan vanzelf uit als je lucht zuiver genoeg is. Ook kun je er voor kiezen om alleen de ventilator of alleen de zuiveringsmodus te gebruiken, erg handig! En ook niet geheel onbelangrijk; de ventilator zorgt zelfs in een grote woonkamer voor kou door de hele kamer. Wat ik ook fijn vind is het feit dat hij enorm stil is en er een indicator op zit om te zien hoe schoon je lucht is. Een echte aanrader dus! Zeker voor mensen met astma.
Pluspunten
- Zuivert goed
- De ventilator koelt goed
- Lucht indicator
- Heel stil
- Automatische modus
Goede en stille luchtreiniger!
Ik heb de Bloomfold Cyclone nu ruim een week in de slaapkamer staan en ik ben er heel tevreden mee! Hij geeft door middel van een gekleurde LED en een display aan hoeveel fijnstof (PM deeltjes) er gedetecteerd zijn, en wat de luchtkwaliteit is. Komt deze onder een bepaald niveau, dan gaat die automatisch de lucht zuiveren en blaast die de gezuiverde lucht rond in de kamer. Heel handig.
Hij heeft dus een automatische modus, maar ook een ECO modus, waarin hij zichzelf uitschakelt als hij na 30 minuten detecteert dat de lucht schoon genoeg is. Daarnaast heeft die ook een zuiveringsmodus waarin de ventilator niet gebruikt wordt. Maar hij kan ook alleen als ventilator gebruikt worden.
Verder vind ik ook top dat:
Hij lekker stil is: ik gebruik hem vaak in de slaapkamer en op de slaapstand hoor je hem bijna niet. Geen irritant gezoem, je kan er prima doorheen slapen.
Minder allergieklachten: ik heb zelf een huisstofmijt allergie en hooikoortsklachten. De luchtreiniger gaf aan dat de kamer al best een goede luchtkwaliteit had, maar toch merkte ik verbetering nadat ik deze even liet draaien. Minder last van een verstopte neus.
Gebruiksgemak: De bediening spreekt eigenlijk voor zich. Geen ingewikkelde menu’s, gewoon aanzetten en hij doet meteen zijn werk.
Een klein verbeterpuntje:
Als ik dan toch één minpuntje moet noemen: het snoer had wel wat langer gemogen. Hij moet nu bij mij vrij dicht bij het stopcontact staan, waardoor ik beperkt ben in waar ik hem precies in de kamer kan neerzetten. Een metertje extra kabel had hem net dat beetje meer flexibiliteit gegeven.
Al met al een super fijne luchtreiniger. Vooral voor mensen met hooikoorts of huisdieren is het echt een fijn apparaat. Hij doet het goed en verspreidt de gezuiverde lucht goed rond. Zeker een aanrader!
Pluspunten
- LED indicator voor luchtkwaliteit
- Zuivert goed
- Stil
Minpunten
- Korte kabel