ETNA KIF260ZT - Inbouw inductiekookplaat - 4 zones - Zwart - Kookplaten

ETNA KIF260ZT - Inbouw inductiekookplaat - 4 zones - Zwart
ETNA KIF260ZT - Inbouw inductiekookplaat - 4 zones - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 416,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 101 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF260ZT - Inbouw inductiekookplaat - 4 zones - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

l**********@g********19-05-2022

Van het gas!!

De perfecte inductiekoolplaat om in deze tijd met dure gasprijzen snel een oude gaskookplaat te vervangen. Alleen zonodig een twee fase kookgroep aan laten leggen in de meterkast zodat je kabel kunt trekken voor een Perilex stopcontact.
Pluspunten
  • Eenvoudige plaatsing
  • Degelijk
Minpunten
  • Aanleggen kookgroep
p*********@g********19-05-2022

Mooie kookplaat

Keurige kookplaat maar met de opmerking dat wij de afbeelding van de bediening slecht zichtbaar vinden. Alles snel aan de kook. Alleen is het wennen dat het verwarmt en dan even stopt en daarna opnieuw verwarmt. Gemakkelijk schoon te maken.
h**************@g********11-05-2022
Goede keuze. Werkt snel en efficiënt Enige nadeel is de mi der goede zichtbaarheid van de tiptoetsen.
d**********@m******07-05-2022

zeer mooie inductie kookplaat

vind dit een zeer mooie kookplaat en maakt de keuken compleet en veel sjieker en het fijne vind ik je kunt kook zones samenvoegen zo kan ik makkelijk met de paella pan paella maken en de booster functie op alle zones vind ik ook super en de verlengde garantie 5 jaar garantie vind ik superfijn ben er zeer tevreden mee en nu samen met zonnepanelen gratis koken en geen gasverbuik en ook nog veiliger
Pluspunten
  • mooi
  • booster
  • kookzones samenvoegen
Minpunten
  • tot nu toe niks
w********@g********12-04-2022

Een dikke aanrader voor een zeer nette prijs

Tot dusver ziet deze inductie kookplaat er top uit. Ook de eerste testen en kook resultaten waren prima. Bediening is ook duidelijk en makkelijk te bedienen ook is de boost functie echt wel fijn. Geluid wat deze maakt is ook prima. Al met al tot dusver voor de prijs een prima en mooie inductie kookplaat waar we hopelijk veel plezier mee gaan beleven. Ook heel fijn is de 5 jaar garantie na registratie van gekocht artikel
Pluspunten
  • veel functies voor geprogammeerd
  • Boostfunctie
  • grill plaat functie
  • mogelijkheid voor langere pan
  • nette prijs
Minpunten
  • standby lampje altijd aan
  • display had verlicht mogen zijn
s************@h**********10-04-2022

Voldoet niet aan mijn verwachting

Ik vind het een mooi product maar vind het zonde dat er een standbij lichtje blijft branden en dat je het niet in de beschrijving kunt terug vinden en tevens is de mediamarkt niet op de hoogte en als ik het had geweten dan had ik deze inductiekookplaat niet gekocht ivm dat ik niet er van hou dat de kookplaat aanstaat als je er niet bent en is ook weer meer stroomverbruik. Als ik alles had gelezen en goede info had gehad had ik deze inductiekookplaat niet gekocht. Behoorlijke minpunt en tevens voor de mediamarkt die niet op de hoogte is
Minpunten
  • Dat het standbij lampje blijft branden
Rinke10-04-2022

Goede inductie koop

Perfect apparaat . Werkt zoals omschreven door de fabrikant . Duidelijk instructie en schema overzicht voor de snoer montage . Hierdoor zelf gemonteerd . Apparaat is beslist aan te raden
Pluspunten
  • Goede kwaliteit/ prijs verhouding
  • Eenvoudige montage van de voedingssnoer
s********@h**********08-04-2022

Mooie kookplaat

Deze Etna kookplaat is een prima kookplaat, niet moeilijk in gebruik. Het inductie koken bevalt mij ook enorm. Super apparaat
a****************@h**********05-04-2022

Fijne inductie plaat

Fijn , werkt super zoals verwacht, in het verleden al vaker Etna apparatuur gekocht en altijd tevreden geweest, dus vandaar de keuze op wederom Etna en zeker niet teleurgesteld
Pluspunten
  • Turbo toets werkt super
  • Koelt snel af na uitschakeling
Minpunten
  • Nog geen kunnen ontdekken
z*****@x********01-04-2022

pandetectie te kritisch

Doet wat het moet doen. Enige punt van kritiek is de pandetectie, die onze BK RVS pannenset weigert te zien. Terwijl RVS wél zou moeten werken op inductie. Hoe dan ook, met een pan die wél werkt, werkt deze plaat prima.
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken
  • combineerbare kookzone
Minpunten
  • te gevoelige pandetectie
r*******@g********26-03-2022

Aanrader

Prima kookplaat even wennen maar blij dat we van het gas af zijn en hebben gekozen voor een inductiekookplaat, perfect apparaat en werkt zoals het moet werken !!
Pluspunten
  • Eten snel klaar
b***********@g********23-03-2022

ETNA KIF260ZT

Dit is een zeer fijne inductie plaat. Snel en makkelijk geïnstalleerd . Zou deze echt aan iedereen aanraden. Simpel in gebruik en de boosster is echt top.. Alles zeer snel klaar.
Pluspunten
  • Boost
  • Makkelijke installatie
  • Fijn model
  • Mooie plaat
  • 2 +3 jaar garantie
h************@g********06-03-2022
Top , mooie inductie kookplaat , goede gebruiksaanwijzing is bijgeleverd , werkt perfect , aanrader
k**************@h**********06-03-2022

KIF260ZT

Goede kookplaat, strak design en makkelijk te installeren. Snelle levering en de 5 jaar garantie is top!
Pluspunten
  • Strak design
  • Makkelijk te installeren
  • Goede prijs-kwaliteit
r***********@g********19-02-2022

Aanrader

Prijs en kwaliteit is prima, kon hem eenvoudig uitwisselen met de “oude” alleen had ik niet in de gaten dat deze zonder stekker en kabel geleverd werd, dus de kabel omgezet van de vorige en alles werkt zoals het moet.
alicevermaesen@outlook.com18-02-2022

etna inductieplaat

Zeer mooie kookplaat werkt super snel en de uitleg ervan is gewoon super. Je doet hem aan en in een mum van tijd kookt alles naar behoren
Pluspunten
  • warmt snel op
  • handleiding is zeer overzichtelijk
  • staat heel mooi in de keuken
Minpunten
  • nog niet gevonden
r***********@q**********06-02-2022

Fijne kookplaat

Mooie simpele inductiekookplaat aangeraden door de verkoper van Grando. In het gebruik praktische en prettig. Makkelijk te bedienen, werkt goed en snel, goed schoon te maken. Slechts één heel klein nadeeltje: hij maakt af en toe wat veel geluid. Maar verder helemaal prima.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • goed schoon te maken
Minpunten
  • geluid
g******@g********01-02-2022

Mijn eerste inductie kookplaat

Mooi apparaat met speciaal voor dit type voor kookzone rechtsvoor en rechtsachter (selectietoets meerdere keren aanraken ) 2x aanraken kookfunctie selecteren 3x ,, ,, bakfunctie ,, ,, 4x ,, ,, warmhoudfunctie ,, ,, 5x ,, ,, chocolade smeltfunctie ,, ,, ik vind deze functies de moeite waard om hier te vermelden. De rest vindt u in de uitgebreide gebruiksaanwijzing Ik kan het apparaat van harte aanbevelen Gert van den Akerboom
Pluspunten
  • De speciale bereidingsfuncties
  • De 2 linker kookzones zijn te koppelen
  • Alle kookzones met boost functie
  • Kookwekkertoets voor alle zones
  • De uitgebreide gebruiksaanwijzing
Minpunten
  • nog niets ontdekt
j****************@g********23-01-2022

Super

Wij zijn zeer tevreden over onze inductiekookplaat. Ziet er mooi en strak uit. Bedieningsgemak verdient een dikke plus. De plaat is lekker snel op temperatuur. Maar ook de indeling is perfect in principe 4 platen. De 2 platen aan de linkerkant zijn te koppelen hierdoor staat een mooi groot oppervlak waar de gril-pan/plaat op kan staan. Hij is zijn prijs meer dan waard. Toppertje
Fons uit Oosterhout22-01-2022

nieuw begin

Moet er nog aan wennen maar tot dusver geen problemen werkt goed en rustig. Is heel makkelijk schoon te maken veel beter als de gaspitten etc. Ik heb er geen spijt van dat ik het heb gekocht en nu in totaal 5 jaar garantie. De snelheid van koken is ook veel sneller en de pannen zijn aan de handgrepen niet heet kan je zo pakken Fons Oosterhout
Pluspunten
  • sneller dan gas
  • pannen niet heet aan bovenkant
  • makkelijk te reinigen
  • veilig voor kinderen
  • ik heb zonnepanelen dus kost niks
h**************@g********21-01-2022
Mooi en stijlvol product. Werkt erg goed. Duidelijke handleiding. Snel en goed geïnstalleerd door installateur. Goede informatie vooraf.
Pluspunten
  • Strakke vormgeving
  • Bedieningsgemak
Henk Prins16-01-2022

mijn geld is goed besteed.

Deze kookplaat vind ik top. we zijn overgestapt van gas naar elektrisch en heben gekozen voor deze ETNA kookplaat, (ook een merk waar vertrouwen in zit) voor ons een goede prijs, de juiste afmeting en voldoet 100% aan onze wensen. We hebben meteen een combie magnetron aangeschaft en zijn trots op deze producten en vertrouwen er op dat we er lang van mogen genieten.
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen.
  • goede kleur van glas plaat
J&W14-01-2022

Super fijne inductiekookplaat met fijn bedieningsgemak

Pluspunten
  • Plaat is snel
  • Geruisloos
  • Fijn bedieningspaneel
  • Bedieningspaneel vooraan
Fam. Hurkmans31-12-2021

Bevalt prima. Aanrader!

Wij zijn van gas naar inductie overgestapt. En dat bevalt prima! Deze kookplaat is makkelijk in gebruik. Het enige nadeel vinden wij dat het standby-lampje altijd blijft branden. Jammer dat je de kookplaat niet helemaal uit kunt zetten.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Standby-lampje brandt altijd
Tulay26-12-2021

Super blij

Wat een fijne kookplaat. Makkelijk te bedienen en koken gaat heel snel met deze inductie.
Pluspunten
  • Alles
  • Alles