ETNA KIF260ZT - Inbouw inductiekookplaat - 4 zones - Zwart - Kookplaten

ETNA KIF260ZT - Inbouw inductiekookplaat - 4 zones - Zwart
ETNA KIF260ZT - Inbouw inductiekookplaat - 4 zones - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 416,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 101 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF260ZT - Inbouw inductiekookplaat - 4 zones - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

g******@h**********26-10-2022

Uitstekend

Makkelijk te installeren, werkt zoals een apparaat hoort te werken uitstekend product.
s***********@h**********24-10-2022

goede apparatuur.

Wilde elektrisch gaan koken en bakken en vond de Etna producten mooi en handig/eenvoudig in gebruik. Ook de prijsklasse was ruim voldoende om uit te kiezen. Ben blij dat ik deze heb gekocht.
Pluspunten
  • eenvoudige bediening
p********@z*******23-10-2022

mooi

is een mooi inductie kook plaat en werkt gemakkelijk en niet duur ben er heel blij mee
Margot13-10-2022

prima kookplaat

Wij zijn van ETNA gas overgegaan naar ETNA inductie koken. Onze eerste ervaringen zijn prima. Goede, uitgebreide gebruiksaanwijzing en makkelijk te installeren.
Pluspunten
  • eenvoudige reiniging
  • koppelen 2 kookzones
Minpunten
  • even wennen aan tiptoetsen
b**************@l******10-10-2022

Flexibele kookzone valt tegen.Te smal in het midden

Op zich een prima apparaat echter de flexibele kookzone is niet zoals je verwacht. Het is maar 16 cm breed, dat was bekent. Maar als je ze koppelt is het middengedeelte hooguit 7 cm breed verwarmd. Het zijn twee ronde zones die elkaar raken en niet aan één recht stuk verwarmen. Ze vormen daardoor als het ware een 8 en in het midden dus geen verwarming. Erg jammer want nu mis ik dus een grote kookzone. Drie van 16 en maar eentje van 21 is niet erg groot. Verder werkt het prima maar ga er niet voor als je de flexibele kookzone belangrijk vindt.
Pluspunten
  • gaat snel
Minpunten
  • flexibele kookzone
a**********@h*********30-09-2022

Prima product

Prima product bediening makkelijk en ziet er goed uit. Prijs is goed en instalatie makkelijk.
m***@z*******24-09-2022
Een mooie kwaliteits kookplaat. Met warmhoudfunctie erg ideaal. Met de tip van de installateur van inductiekookmatjes hou je de plaat super gaaf.
b*******@w********19-09-2022

Fijne kookplaat, absolute aanrader

Tijdens mijn vakantie, waar we een huis hadden met een inductiekookplaat, was ik om. Ik wilde inductie! (kookt net zo goed als gas, makkelijker schoon te maken) Na de vakantie direct de elektricien gebeld met de vraag om in mijn keuken een perilex stopcontact aan te leggen. Terwijl hij bezig was ben ik op zoek gegaan naar een inductiekookplaat. Eerst maar eens bekijken wat er op de markt beschikbaar is en welke functionaliteiten ik er dan op wilde hebben. Het is duidelijk met alle opties die ik wilde hebben had ik een relatief dure smaak. Uiteindelijk kwam ik uit bij deze ETNA. Ingebouwde kookwekker, pauze functie, kinderslot, ... eigenlijk meer dan ik misschien wel nodig had. Eenmaal in gebruik genomen kan ik alleen maar zeggen dat ik er erg blij mee ben. Water koken gaat in een rap tempo. De kookwekker is duidelijk hoorbaar (let op schakelt niet de kookplaat uit) en het is vrij eenvoudig de juiste kookstand te kiezen zodat je niet alles laat aanbranden. Ik raad m zeker aan.
Pluspunten
  • genoeg kookstanden
  • water snel aan de kook
  • eenvoudige bediening
  • kookwekker
t******@h**********14-09-2022

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Zijn tevreden over de inductieplaat. Vooral de koppelbare zones zijn ideaal voor grotere pannen/grilplaat. Enig minpuntje is dat tiptoetsen niet allemaal worden verlicht bij het aanzetten.
Pluspunten
  • makkelijke bediening
  • zones koppelbaar
Minpunten
  • verlichting
  • glasplaat gevoelig
WRG09-09-2022

Goede prijs/kwaliteit

Vorige inductieplaat was ook een Etna, bijna 17 jaar gehad. Daarom viel de keuze snel op dit merk. Dit type heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. We hebben hem nu een week, maar zijn er erg blij mee. Veel (maar niet te veel) opties om uit te proberen.
Pluspunten
  • Snel op temperatuur
  • Boosterfunctie en de 2 zones die je kunt koppelen
Minpunten
  • waarschijnlijk gauw kringen op de plaat
Amy06-09-2022

Bevalt

Snelle installatie, mooi aanzicht. Maakt wel iets wat geluid bij het aanslaan maar dit is niet storend. Werkt goed, snel en prettig.
Pluspunten
  • snel monteren
  • mooi aanzicht
Minpunten
  • maakt wel wat geluid bij aanstaan van pan
e*************@g********03-09-2022

Eenvoudig te gebruiken

Toestel is simpel en intuïtief te bedienen. Doet wat ie moet doen. Kan heel snel opwarmen. Wat ik ook handig vind is de ingebouwde kooktimer.
Pluspunten
  • Intuïtieve bediening
  • Kan snel opwarmen
j***********@c********30-08-2022

blij met de aanschaf

ben zeer tevreden met dit produkt voldoet aan onze verwachting. prijs is goed ten aanzien van het produkt. makkelijk te bedienen. zijn blij dat we het hebben gekocht
Pluspunten
  • bediening
Minpunten
  • inbouwtekening
r*********@z************18-08-2022

Mooie plaat

Goed betrouwbare kooplaat. Let er wel op dat als er vocht over het bedieningspaneel komt kunnen meerdere knoppen tegelijk worden geactiveerd. Review 30-04-22 Deze inductiekookplaat voldoet prima. De toetsen zijn makkelijk te bedienen. Fijn is het dat er een dubbelfunctie van twee kookzones is, zodat er een grotere pan/hapjespan op gezet kan worden. Al met al functioneel!
Pluspunten
  • geen opstaande elementen
Minpunten
  • water kan de knoppen activeren
d*********@g********11-08-2022

Zeer mooi

Omdat Etna een goed merk is verwacht ik net als van andere Etna apparaat jarenlang plezier te hebben
Pluspunten
  • Duidelijk
  • Mooie uitstraling
Minpunten
  • Minuscule beschadiging bij uitpakken
s*******@h******09-08-2022

Een aanrader

Naar goede aanbeveling van anderen gekozen voor een Etna inductiekookplaat en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Doet wat het moet doen en nog een sieraad voor je keuken
Pluspunten
  • Mooie uitstraling
  • Werkt perfect
g********@l******26-07-2022

Inductie kookplaat

Vorige kookplaat ook van Etna maar dan gas. Aangezien die toen ook beviel nu een gekocht van Etna maar dan inductie. Vandaag eerste x gebruikt. Makkelijk in gebruik even wennen dat inductie maar over een paar weken weet ik niet anders meer. Tot nu toe goede uitleg in het instructieboekje.
Pluspunten
  • Tiptoets
  • Restwarmte indicatie
  • Kinderslot
  • Dubbele kookzone te gebruiken bij grilpan
Minpunten
  • Tot nu toe geen
V. Hartman21-07-2022

Zeker een aanrader voor de compacte keuken

Werkt prima makkelijk schoon te maken, ook het grillen is een mooie optie. Je hebt je eten snel aan de kook.
Pluspunten
  • gril zone
Cor21-07-2022

Zeker een hele goede kookplaat en veel waar voor weinig

Mooie inductie kookplaat eenvoudig in gebruik en de gekoppelde pitten werkt goed en handige functies
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
mkroot@home.nl17-07-2022

willi

Van het gas af en voor de veiligheid geen vlammen meer geen pan er op geen stroom. En heel gemakkelijk schoon te maken en houden.
Pluspunten
  • van het gas af geen vlammen meer
  • geen pan er op geen stoom
  • veilig voor ouderen
Minpunten
  • bij de bediening moeilijk zonder extra lichtpuntje
w*******@z*******11-07-2022

Zeker een aanrader.

Prachtige kookplaat,alleen dunne letters. Maar voor de rest een goed product.
j****@o********22-06-2022

Prima kookplaat

Makkelijk te bedienen en prima kookresultaten, nu nog even oplossing voor het knipperen van de 4 zones, maar afspraak komt een deze dagen met monteur
b****@z************22-06-2022

ETNA KIF260ZT

makkelijk schoon te maken, eenvoudige bediening, ziet er strak en netjes uit, veel mogelijkheden.
Pluspunten
  • bedieninging
  • schoonmaken
  • netjes
c**********@g********15-06-2022

een mooie en hele goede kookplaat

is een hele mooie inductie kookplaat, hij werkt perfect helemaal met de powerbooster. als je water kookt is hij heel snel heet. ik heb geen min punten ontdekt tot nu toe dus ik raad deze inductie kookplaat erg aan
Pluspunten
  • water is snel heet
  • de koppelplaat werkt perfect
  • sudderen doet hij supergoed
Minpunten
  • geen min punten
v*******@c********24-05-2022
Ik ben de gelukkige eigenaar van de kookplaat, vanaf Maart 2022 Jammer genoeg kookt deze niet zo als dat ik graag zou willen. Het lijkt wel of de cirkel ( pit) alleen maar in het midden warm is, dus je krijgt maar een klein verwarming stukje.