Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 65 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF260ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

d**a@g**l.com 11-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

8,0
Omdat Etna een goed merk is verwacht ik net als van andere Etna apparaat jarenlang plezier te hebben

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Minuscule beschadiging bij uitpakken
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 12-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ETNA.
We wensen je vele jaren kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

s**n@h**e.nl 09-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

9,0
Naar goede aanbeveling van anderen gekozen voor een Etna inductiekookplaat en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad.
Doet wat het moet doen en nog een sieraad voor je keuken

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Werkt perfect

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie review.
Wij zijn blij dat jij zo tevreden bent met de kookplaat.
Het gebruiksgemak en natuurlijk het mooie design bevallen jou gelukkig goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**8@l**e.nl 26-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

9,0
Vorige kookplaat ook van Etna maar dan gas.
Aangezien die toen ook beviel nu een gekocht van Etna maar dan inductie.
Vandaag eerste x gebruikt.
Makkelijk in gebruik even wennen dat inductie maar over een paar weken weet ik niet anders meer.
Tot nu toe goede uitleg in het instructieboekje.

Pluspunten

  • Tiptoets
  • Restwarmte indicatie
  • Kinderslot
  • Dubbele kookzone te gebruiken bij grilpan

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je opnieuw voor ETNA gekozen hebt, nu ook bij jouw overstap van gas naar inductie koken. We wensen je veel plezier met het ontdekken van de inductiekookplaat.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

V. Hartman 21-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader voor de compacte keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

8,0
Werkt prima makkelijk schoon te maken, ook het grillen is een mooie optie. Je hebt je eten snel aan de kook.

Pluspunten

  • gril zone

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste heer / mevrouw Hartman,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze leuke review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak en de mogelijkheden van de kookplaat.
Lekker snel en makkelijk schoon is natuurlijk ideaal!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Cor 21-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een hele goede kookplaat en veel waar voor weinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

9,0
Mooie inductie kookplaat eenvoudig in gebruik en de gekoppelde pitten werkt goed en handige functies

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste Cor,

bedankt voor het schrijven van deze positieve review!
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met deze mooie kookplaat.
Fijn dat ook de handige bediening jou zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

mkroot@home.nl 17-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

willi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

9,0
Van het gas af en voor de veiligheid geen vlammen meer geen pan er op geen stroom.
En heel gemakkelijk schoon te maken en houden.

Pluspunten

  • van het gas af geen vlammen meer
  • geen pan er op geen stoom
  • veilig voor ouderen

Minpunten

  • bij de bediening moeilijk zonder extra lichtpuntje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste heer / mevrouw Kroot,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en wij dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

w**k@z**o.nl 11-07-2022
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

9,0
Prachtige kookplaat,alleen dunne letters. Maar voor de rest een goed product.
Officiele reactie van Atag 12-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

j**p@o**t.nu 22-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen en prima kookresultaten, nu nog even oplossing voor het knipperen van de 4 zones, maar afspraak komt een deze dagen met monteur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Leuk om te lezen dat je blij bent met het gebruiksgemak van deze kookplaat. We hopen dat je na het servicebezoek weer goed gebruik kunt maken van de kookplaat!
Veel kookplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

b**o@z**t.nl 22-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETNA KIF260ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

9,0
makkelijk schoon te maken, eenvoudige bediening, ziet er strak en netjes uit, veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • bedieninging
  • schoonmaken
  • netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn dat het mooie design en het gebruiksgemak van de kookplaat zo goed bevallen.
Wij wensen jou nog heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

c**e@g**l.com 15-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een mooie en hele goede kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

10,0
is een hele mooie inductie kookplaat,
hij werkt perfect helemaal met de powerbooster.
als je water kookt is hij heel snel heet.

ik heb geen min punten ontdekt tot nu toe
dus ik raad deze inductie kookplaat erg aan

Pluspunten

  • water is snel heet
  • de koppelplaat werkt perfect
  • sudderen doet hij supergoed

Minpunten

  • geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review met dit mooie cijfer! Fijn om te lezen dat u blij bent met zowel het gebruik als het design van de kookplaat!
Wij wensen u nog veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

v**6@c**o.nl 24-05-2022
  • Product gekocht

Algemene score

1,0
Ik ben de gelukkige eigenaar van de kookplaat, vanaf Maart 2022
Jammer genoeg kookt deze niet zo als dat ik graag zou willen.
Het lijkt wel of de cirkel ( pit) alleen maar in het midden warm is, dus je krijgt maar een klein verwarming stukje.
Officiele reactie van Atag 25-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de inductiekookplaat zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

l**2@g**l.com 19-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Van het gas!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

10,0
De perfecte inductiekoolplaat om in deze tijd met dure gasprijzen snel een oude gaskookplaat te vervangen.
Alleen zonodig een twee fase kookgroep aan laten leggen in de meterkast zodat je kabel kunt trekken voor een Perilex stopcontact.

Pluspunten

  • Eenvoudige plaatsing
  • Degelijk

Minpunten

  • Aanleggen kookgroep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze prachtige beoordeling, een 10!
Wat fijn dat het mooie design en het gebruiksgemak van de kookplaat zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p**2@g**l.com 19-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

8,0
Keurige kookplaat maar met de opmerking dat wij de afbeelding van de bediening slecht zichtbaar vinden.
Alles snel aan de kook. Alleen is het wennen dat het verwarmt en dan even stopt en daarna opnieuw verwarmt.
Gemakkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 20-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat fijn dat het gebruiksgemak en de mogelijkheden zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**1@g**l.com 11-05-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Goede keuze. Werkt snel en efficiënt Enige nadeel is de mi der goede zichtbaarheid van de tiptoetsen.
Officiele reactie van Atag 12-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Fijn dat je zo tevreden bent over de snelle en efficiënte kookplaat.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

d**n@m**n.com 07-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer mooie inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

10,0
vind dit een zeer mooie kookplaat en maakt de keuken compleet en veel sjieker en het fijne vind ik je kunt kook zones samenvoegen zo kan ik makkelijk met de paella pan paella maken en de booster functie op alle zones vind ik ook super
en de verlengde garantie 5 jaar garantie vind ik superfijn
ben er zeer tevreden mee en nu samen met zonnepanelen gratis koken en geen gasverbuik
en ook nog veiliger

Pluspunten

  • mooi
  • booster
  • kookzones samenvoegen

Minpunten

  • tot nu toe niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de werking en uitstraling van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

r**t@z**t.nl 30-04-2022
  • Product gekocht

Een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

7,0
Deze inductiekookplaat voldoet prima. De toetsen zijn makkelijk te bedienen. Fijn is het dat er een dubbelfunctie van twee kookzones is, zodat er een grotere pan/hapjespan op gezet kan worden. Al met al functioneel!
Officiele reactie van Atag 02-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de mogelijkheden van de inductiekookplaat.
Wij wensen u vele kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

r**t@z**t.nl 25-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

9,0
Mooie kookplaat, de extra functionaliteit zoals het koppelen van kookzones en de kook/bak en warmhoud functies zijn handig en makkelijk te bedienen. De ventilator maakt redelijk wat geluid, maar zolang de kast onder de plaat dicht is merk daar niets van.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • kookfunctie
  • bakfunctie
  • warmhoudfuctie
  • chocoladesmelt functie

Minpunten

  • ventilator maakt veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 26-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank u wel voor deze goede beoordeling, wij zijn hier heel blij mee.
Wat fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.
Erg leuk dat je alle functies al hebt kunnen proberen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

w**1@g**l.com 12-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een dikke aanrader voor een zeer nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

9,0
Tot dusver ziet deze inductie kookplaat er top uit.
Ook de eerste testen en kook resultaten waren prima.
Bediening is ook duidelijk en makkelijk te bedienen ook is de boost functie echt wel fijn.
Geluid wat deze maakt is ook prima.
Al met al tot dusver voor de prijs een prima en mooie inductie kookplaat waar we hopelijk veel plezier mee gaan beleven.
Ook heel fijn is de 5 jaar garantie na registratie van gekocht artikel

Pluspunten

  • veel functies voor geprogammeerd
  • Boostfunctie
  • grill plaat functie
  • mogelijkheid voor langere pan
  • nette prijs

Minpunten

  • standby lampje altijd aan
  • display had verlicht mogen zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 13-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor jouw mooie beoordeling.
Fijn te lezen dat je tevreden bent over de duidelijke bediening.
Leuk te zien dat je ook de grillplaat functie ontdekt hebt,
hiermee zijn er nog meer mogelijkheden om heerlijke gerechten te bereiden.
Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

s**n@h**l.com 10-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voldoet niet aan mijn verwachting

Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

6,0
Ik vind het een mooi product maar vind het zonde dat er een standbij lichtje blijft branden en dat je het niet in de beschrijving kunt terug vinden en tevens is de mediamarkt niet op de hoogte en als ik het had geweten dan had ik deze inductiekookplaat niet gekocht ivm dat ik niet er van hou dat de kookplaat aanstaat als je er niet bent en is ook weer
meer stroomverbruik. Als ik alles had gelezen en goede info had gehad had ik deze inductiekookplaat niet gekocht. Behoorlijke minpunt en tevens voor de mediamarkt die niet op de hoogte is

Minpunten

  • Dat het standbij lampje blijft branden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 12-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw reactie. Vervelend te lezen dat de kookplaat niet aan uw verwachtingen voldoet. Wanneer u de kookplaat uitzet zal deze in de stand-by stand staan. Bij uw kookplaat zal het lampje oplichten. Het stroomverbruik hiervan is weinig tot helemaal niets. Wij wensen u toch veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Rinke 10-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede inductie koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF260ZT

Algemene score

9,0
Perfect apparaat . Werkt zoals omschreven door de fabrikant . Duidelijk instructie en schema overzicht voor de snoer montage . Hierdoor zelf gemonteerd . Apparaat is beslist aan te raden

Pluspunten

  • Goede kwaliteit/ prijs verhouding
  • Eenvoudige montage van de voedingssnoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste Rinke,

Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn te lezen dat de kookplaat werkt zoals is omschreven, de instructie betreffende montage duidelijk is en je tevreden bent over het gebruiksgemak. Wij wensen je veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews