Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI259ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**l@l**e.com 18-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima aanschaf, kan deze kookplaat aanbevelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding en meer duurzaam / zuiniger in gebruik dan onze vorige keramische kookplaat. Bovendien is het koken door de eenvoudige bediening een fluitje van 1 cent.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Zuinig qua elektriciteit
  • Makkelijk schoon te houden
  • Warmt snel op

Minpunten

  • Onder de rand kan vuil komen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de gebruiksvriendelijkheid en het vermogen van de kookplaat. Bedankt voor de mooie review.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a**e@g**l.com 08-07-2022
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Het werkt perfect.
Blij met de nieuwe aanschaf, zeker met de huidige gasprijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over de kookplaat en dat het koken op de inductie zo goed bevalt.
Zeker met de huidige gasprijzen is dit een slimme overstap om gas te besparen!

Wij wensen jou heel veel bak- en kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

S**1@K**T.NL 26-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gelukkig met onze kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

10,0
ons hele leven hebben wij op gas gekookt . 2 jaar geleden wilden wij wilden wij een inductieplaat kopen .
maar wij waren bang dat dat veel te moeilijk voor ons was ...
naar goed er over na hebben gedacht hebben wij besloten toch een inductieplaat te kopen
naar het boekje goed te hebben gelezen hoe het apparaat werkte .. zijn we nu echt blij met onze Etna kookplaat. Na een paar weken gaat het prima. Het koken is weer leuk geworden. Kortom een fijne inductieplaat en eenvoudig. Deze plaat hadden we eerder moeten kopen. dit is onze bevinding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze fantastische beoordeling, een 10!
Ik kan me goed voorstellen dat de overstap van gas naar inductie spannend is geweest.
Het is natuurlijk wel even wennen, erg leuk om te lezen dat het jou zo goed bevalt.
Fijn dat je zo tevreden bent over het gebruiksgemak en het mooie design.
En je hebt plezier in het koken, daar doen wij het voor!

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

b**2@g**l.com 01-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA KI259ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

9,0
Vanwege renovatie overgegaan op deze inductiekookplaat. Duidelijk en eenvoudig te bedienen. Werkt snel en makkelijk. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

ajwrademakers@gmail,com 10-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper

Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

10,0
We zijn er zeer tevreden over ik zou het iedereen aanbevelen zeer goed en is heel handig tebedienen
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor de review. Fijn te lezen dat je tevreden bent over de inductiekookplaat en deze iedereen aanbeveelt. Wij wensen je veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcarteam ETNA

Reageer

c**c@h**l.com 01-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

10,0
Sinds 16 maart heb ik m'n nieuwe keuken en dus ook de inductiekookplaat van Etna. Ben hier ontzettend blij mee ( had eerst op gas) Het werkt perfect en is zeer eenvoudig en supersnel schoon te maken!! Echt heeeel erg blij mee!!! Prijs is zeker o.k.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je heel blij bent met deze inductiekookplaat. Wij wensen je veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

b**9@g**l.com 31-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Is een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

8,0
Dit apparaat ziet er goed uit , eenvoudig te bedienen en de prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • ziet er goed uit
  • hoge prijs/kwaliteits verhouding

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 01-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de KI259ZT.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Aaltje 22-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

8,0
Prima kookplaat handig in gebruik, overzichtelijke bediening, en eenvoudig schoon te maken kortom een prachtig apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de kookplaat.
​Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

m**3@g**l.com 17-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

10,0
Op advies van de leverancier, Keukens en zo (Lemmer), zijn wij op deze kookplaat uitgekomen. Mooi design, erg goed afgewerkt en de mogelijkheid voor een 2-fasen gebruik is voor ons erg handig.
In het gebruik is het bedieningsdisplay duidelijk en logisch.
Een goede keuze dus!

Pluspunten

  • compact
  • handige bediening
  • keuze 2- of 3-fasen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-01-2022

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn te lezen dat de inductiekookplaat een mooi design en handige bediening heeft en goed is afgewerkt. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

c**y@g**l.com 16-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product met meerdere mogelijkheden fases aansluiten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

9,0
Uniek product, hier is goed over nagedacht.

Het product voldoet aan de wens om later als de stroomtoevoer wordt verzwaard om de kookplaat om te schakelen op meerdere fases.

Nu aangesloten op één groep van 16 ampère is met normale stekker en wandcontactdoos.

Pluspunten

  • makkelijk aan te sluiten
  • goed aansluitschema en instellingen aangegeven

Minpunten

  • kookplaat ligt los in de sparing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat. Dat u tevreden bent over uw aankoop, is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

j**n@t**2.nl 05-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

7,0
Moest even wennen aan inductie koken, maar het is een mooi product. Werkt goed. Maakt wat lawaai. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk en mooi

Minpunten

  • maakt wat geluid. Even aan wennen...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review. Eerste keer inductiekookplaat kan inderdaad wennen zijn. Het is fijn om te lezen dat je het design en gebruikersgemak van de kookplaat waardeert.

Veel bak- en kookplezier toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam Etna

Reageer

c**n@z**o.nl 29-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit en extra ruimte gekregen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

9,0
Het ziet er prachtig uit. Na een gaslek overgestapt naar electrisch koken. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Werkt best goed, snel warm etc. Even wennen daar ik 50 jaar op gas gekookt heb, maar dat gaat lukken.
Extra ruimte voor een lade, die mijn man gemaakt heeft, op de plek waar eerst de bediening van het gasstel gezeten heeft. Dus alleen maar voordeel.

Pluspunten

  • Makkelijk schoonhouden.
  • Mooi!!

Minpunten

  • Nog geen, alleen even wennen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-12-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de kookplaat en dat het koken op de inductie zo goed bevalt.

Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

j**n@t**2.nl 16-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

9,0
Wat een mooie plaat. Heel efficient en gebruiksvriendelijk. Geweldig product.

NB Hele goede adviezen gekregen bij AXI keukens in Ede. Top.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk en mooi
  • mooi

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de Lange 29-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Koken op inductie is een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

9,0
De inductiekookplaat zat in onze nieuwe keuken. Wij waren gewend om op gas te koken, maar wat is koken op inductie heerlijk! De kookplaat warmt snel op en is makkelijk in de bediening. Na het koken een doekje er overheen en hij is weer helemaal schoon. Hij ziet er ook nog eens mooi uit.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • ziet er mooi uit
  • gemakkelijk in de bediening
  • koelt ook weer snel af

Minpunten

  • als je niet goed oplet, bakken dingen sneller aan
  • soms is het lastig om de juiste stand te bepalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-07-2021

Beste heer/mevrouw De Lange,

Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling en wat fijn dat deze inductiekookplaat goed bevalt en qua design mooi in uw keuken past. Wij wensen u veel gemak en plezier toe met deze aankoop.

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA.

Reageer

Willem 07-02-2021
  • Product gekocht

MOOI

Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

10,0
MOOIE KOOKPLAAT
EENVOUDIG TE BEDIENEN
WERKT HEEL GOED EN OOK PRETTIG OM MEE TE WERKEN
eenvoudig te reinigen

Pluspunten

  • mooi
  • DUIDELIJKE BEDIENING

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-02-2021

Beste Willem,
Bedankt voor deze geweldige review score. Daar zijn we erg blij mee! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de de bediening en dat u het prettig vindt om met deze kookplaat te werken.
Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Mw. Holla 12-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

9,0
Fijne kookplaat. Heb dezelfde kookplaat in mijn vorige woning gehad en de keuze weer voor deze kookplaat van Etna was gauw gemaakt bij het uitzoeken van mijn nieuwe keuken. Kan gelijktijdig alle 4 de kookpunten gebruiken i.t.t. veel andere inductie kookplaten in dezelfde prijsklasse. De boost functie is prettig en het snel afkoelen na gebruik maakt deze plaat voor kinderen en ouderen zeker veiliger.

Pluspunten

  • Gemakkelijk en prettig in gebruik.
  • Alle 4 de kookpunten tegelijkertijd te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-12-2020

Geachte mevrouw Holla,

Bedankt voor het plaatsen van deze uitgebreide en mooie review.
Uw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, op gebruiksgemak en kwaliteit. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.

We wensen u veel kookplezier toe.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Trudi 22-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

9,0
Van gas na inductie. Water word in korte tijd snel heet, dus snel aan de kook. Gebruiksvriendelijk, mooi uiterlijk.

Pluspunten

  • Snel aan de kook
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-09-2020

Beste Trudi,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Wij wensen je nog veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,

Alice Webcareteam ETNA

Reageer

M. de Lange 26-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna Inductie kookplaat KI259ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI259ZT

Algemene score

8,0
Prima inductieplaat; voldoet aan verwachting. Enig verbeterpuntje kan zijn om de diameter van de platen verschillend te laten zijn. Nu zijn 2 x 2 dezelfde afmetingen pannen te plaatsen, terwijl een tussenmaat ook handig zou zijn. Los van het feit dat de oppervlakte van de pan wordt gescand.

Minpunten

  • Geen tussenmaat diameter bij de 2x2 kookplaten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 27-02-2020

Beste dhr/mw De Lange, bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat de KI259ZT aan uw verwachting voldoet. Feedback is ook altijd welkom zodat dit meegenomen kan worden in onze productontwikkeling. Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer