ETNA KIV12ZIL - Kookplaten

ETNA KIV12ZIL
ETNA KIV12ZIL
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 116,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 252 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV12ZIL op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Tevreden klant26-06-2022

Gebruiksvriendelijke kookplaat

De ETNA KIV12ZIL inductiekookplaat is een mooie, praktische en gebruiksvriendelijke inductie kookplaat. Zeer eenvoudig bediening. Neemt niet veel plaats in keuken en aansluiting is op normaal stopcontact. Koken met deze inductieplaat snel en gebruiksvriendelijk.
Pluspunten
  • gebruiksvriendelijk
  • aansluiting op gewone stopkontak
  • snel warm
Piotr24-06-2022

Zeker een anrader

Ik vind het super om te koken op elektra. Deze kookplaat is heel makkelijk in bediening. en 5 jaar garantie als je registreert op Etna .nl
t***********@g********19-06-2022

Zonder gas .

Dit is een tweede bericht over dit product. Na nu meerdere malen te hebben gebruikt. Nog steeds zeer tevreden . Bv de stand van iedere kookplaat max 2kw. En de andere 1.5 kw. Deze stand wordt maar kort gebruikt afhankelijk van het te koken en te bakken product. Vlees/vis/ rijst . Aardappel. Eerst op gas ,nu stroom : inductie snel heet ,goed te regelen . Top. Wel heb ik de te gebruiken pannen getest op de bodem . En vlak zijn is wel een moet. Dan ook een fijn en goed resultaat. Al bij al een aanrader wie van het gas af wil.
h******@h**********19-06-2022

Prima toestel !!

prima product werkt goed prijs ook goed , prima bezorging !! helemaal top alles !!
Alphons18-06-2022

Waar voor je geld.

Door een verhuizing was ik weer op gas aangewezen, maar heb nu gelukkig toch weer een inductiekookplaat. Nee, geen vier pitten, maar pasta gaart ook door nadat het aan de kook is geweest, ik dus weer een pit vrij heb. Dat bespaart ook weer energie. Handig dat bij dit model de standen als temperatuurindicatie weergegeven kunnen worden, dat zegt meer dan het vermogen. Het is een handig, makkelijk te bedienen apparaat. Ik mis wel een boosterfunctie, maar voordeel van deze plaat is dan weer dat deze in het gewone stopcontact gaat. Ik ben zeer tevreden met deze aankoop.
Pluspunten
  • Temperatuur indicatie als stand
  • Eenvoudig te bedienen
  • Werkt prima op een normaal stopcontact
w************@g********16-06-2022

Fijn apparaat.

Ik vind het het een heel fijn product. Ik heb er veel plezier aan en het is makkelijk schoon te maken. En het ziet er modern uit.
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken.
Johan7709-06-2022
Op zoek naar een manier om minder gas te gaan gebruiken en het koken veiliger te maken (i.v.m mijn leeftijd) kwam ik uit op deze eenvoudig aan te sluiten inductiekookplaat. Stekker in het stopcontact en hij is klaar voor gebruik. De bediening wijst voor zich en is met de ondersteuning van de gebruiksaanwijzing kinderlijk eenvoudig. Na het lezen van talrijke reviews bleek dat deze kookplaat voldoet aan mijn verwachtingen van kwaliteit, eenvoudige bediening en veiligheid. De kookplaat ziet er mooi strak uit en neemt relatief weinig ruimte in. Nu, na een week gebruik kan ik alleen maar bevestigen dat mijn keuze de juiste was. En daarbij ook nog een uitstekende combinatie van prijs en kwaliteit gaf de definitieve doorslag.
g**************@g********08-06-2022

Een tevreden mevr. L. Groenendijk

De Etna KIV12ZIL daar ben ben ik zeer tevreden over...nog nooit op een elektrische kookplaat gekookt. Een dikke 10.
Pluspunten
  • Makkelijk
  • Strak en mooi
d*****@h********07-06-2022

aanzet alternatief voor gas

geweldig apparaat,mooie uitstraling en gemakkelijk te bedienen.goede aankoop om van het gas af te gaan.
Pluspunten
  • compact
  • gemakkelijk in gebryik.
Minpunten
  • nvt
  • nvt
Janny Bakker06-06-2022
Mooie plaat, voor ons twee een mooi en makkelijke gebruiks vriendelijk inductieplaat. Wij zijn nog al op leeftijd, en als we toch van het gas af moeten….dan is het nu de tijd!! M.v.gr. Fam. J. Bakker
W**********@k***********01-06-2022

Zeker een aanrader

Ziet er erg mooi en strak uit makkelijke bedieningen makkelijk en goed schoon te maken
Pluspunten
  • Mooi
  • Gebruiksvriendelijk
Jingalala01-06-2022

Pocket friendly

This a student friendly, compatible, easy to use, pocket friendly and most importantly robust.
Pluspunten
  • Robust
  • Sturdy
  • Works faster
Minpunten
  • No boost option
a**************@g********01-06-2022

een mooi en degelijk apparaat

makkelijke installatie goed product. snel leverbaar schoon oppervlak juiste afmeting en netjes verpakt aangeboden.
Pluspunten
  • degelijk
  • mooie vormgeving
  • is makkelijk schoon te houden
t*********@g********30-05-2022

mooi en goed werkende kookplaat

Wij hebben enkele ( goedkopere) inductie kookplaten uitgeprobeerd en dat viel behoorlijk tegen. Meestal is de temperatuur niet goed in te stellen , gaf te veel of te weinig warmte, te veel verschil in standen. € 149.- is best een behoorlijk bedrag voor deze kookplaat. Maar dan heb je ook wat, werkt zoals een inductie kookplaat moet werken ,is compact, makkelijk te bedienen en ziet er gelikt uit . Aanbevolen dus.!
Pluspunten
  • werkt zoals het hoort
  • Mooi en makkelijk te bedienen
  • makkelijk schoon te maken ,één plaat
f*********@i*********26-05-2022

Geweldige gebruiksvriendelijke inductie kookplaat

Hele mooie kookplaat die er goed uitziet en ook geweldig werkt en ook makkelijk te gebruiken is
Pluspunten
  • Gemakkelijke bediening
m*******@h**********25-05-2022

Goedkoop Snelle levering

Overzichtelijke winkel Hele goede aanbiedingen Snelle verzending Reageert snel...
h chapuis21-05-2022

Duurzaam

Een prima product. Makkelijk te gebruiken en te schoonmaken. Door uw website heb ik gekozen voor dit product.
r**************@l******19-05-2022

Perfecte kookplaat, aanbeveling waard.

Een prima kookplaat die precies doet wat ik verwacht. En mocht de gaskraan dicht gaan, dan kan ik koken en heb ik warm water.
Pluspunten
  • Twee ruime kookplekken
  • Eenvoudig in gebruik
  • Zo weer schoon
  • Is mooi gemaakt
c*************@t*********16-05-2022

Aanrader !

Mijn "oude" vitro-keramische plaat was (bijna) aan vervanging toe en ik heb uw inductie gekocht , ik heb spijt dat ik niet vroeger overgeschakeld ben want het was een openbaring en de plaat is heel gemakkelijk in gebruik. Ik ben heel tevreden over deze aankoop en bovendien heb ik ook nog 5 jaar garantie ! AANRADER !
Pluspunten
  • gemakkelijke bediening
  • degelijke kwaliteit
  • 5 jaar garantie
Jan stronks11-05-2022

Etna

Degelijk en handig in gebruik Makkelijk te plaatsen en installeren makkelijk schoon te maken
Pluspunten
  • Krachtig
  • Degelijk
Peter10-05-2022

Bewust koken door goede keuzes

Strak vormgegeven product. En, een kind kan de was doen of te wel in dit geval koken. Maar ook aan de veiligheid is gedacht. Dus als zoon of dochter nog niet oud genoeg is: simpel het slot er op. Het wordt dus veel, energiezuinig, koken. En dat is naast de eigenschappen van het apparaat misschien wel het belangrijkste pluspunt in deze tijd. Veel kookplezier.
j********@g********02-05-2022

Aanrader voor kleine huishoudens!

Deze kleine 2 pits-inductieplaat is perfect voor een klein huishouden. Het neemt niet veel ruimte in en je kunt het gemakkelijk op het oude gasfornuis zetten (op een plaat). Erg fijn dat de inductie gewoon werkt op een normaal stopcontact (fase 1) Je hoeft dus geen groep erbij aan te laten sluiten. Het gebruik is eenvoudig en ook duidelijk uitgelegd. De pannen worden erg snel warm en de warmte is goed te regelen met het bedieningspaneel. Ook is er een duidelijke beschrijving van de in te stellen warmte bij welke soort gerechten. Hierdoor hoef je dit niet meer zelf uit te vinden. Ik kan geen negatieve punten ontdekken en ben erg blij dat ik deze niet dure inductieplaat heb aangeschaft met de nu hoge gasprijzen.
Pluspunten
  • klein
  • gemakkelijk bedienbaar
  • ziet er strak uit
  • 2 kookzones
m******@k*********30-04-2022

Een zeer aan te raden inductiekookplaat !

Ik heb de inductieplaat nu een kleine maand in gebruik en het bevalt prima. De bediening is gemakkelijk en ik vind dat alles zeer snel kookt en gaar is. De plaat is makkelijk schoon te maken. Ook de timer functie vind ik zeer handig. Een aanrader dus.
Pluspunten
  • timerfunctie
  • snelle kooktijd
bertenmoni28-04-2022

super

ik vind het een mooi product dit is plaat nr 2 de eerste was al direct defect, maar via leverancier direct een andere gekregen na uitproberen heel enthousiast, gaat super snel , bijna geruisloos , en zuiniger als aardgas mooi design en 2 pits voor ons meer als genoeg gebruiken airfryer en oven erbij
Pluspunten
  • mooi
  • makkelijk
  • grote pan past makkelijk
Peer26-04-2022

goede keus

De kookplaat doet het prima zonder veel geluid en makkelijk in gebruik, geen powerboost maar met vol vermogen gaat het opwarmen toch snel. We hebben deze kookplaat niet echt nodig, maar gezien de gasprijzen en eventueel het afschakelen van het gas maar op voorhand gekocht, Past ook prima boven op de gaskookplaat. Ook prima te gebruiken op andere plaatsen (pannekoeken bakken in de tuin). Is ook niet al te zwaar. Stekker erin en klaar voor gebruik. Kinderfeestje of alternatieve barbeque. Alleen jammer dat niet al onze pannen geschikt waren i.v.m. koperen bodem. Zeer tevreden.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • mobiel te gebruiken
Minpunten
  • nog geen gevonden