Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 109,00Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 270 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV12ZIL op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Demonseye15-09-2022

De nieuwe manier van koken.

Mooi product wat makkelijk te gebruiken is. Neemt niet veel plaats in in de keuken en is anders goed te verplaatsen. Koken gaat nu makkelijker maar vooral ook sneller. Een goede aankoop. Ik ben er blij mee.
Pluspunten
  • weinig ruimte nodig
  • eenvoudige bediening
  • koken gaat nu sneller en dus goedkoper
k************@g********14-09-2022

Top kookplaat voor een redelijke prijs

Vanwege de hoge gasprijzen deze 2 pits 1 fase kookplaat gekocht als zolang vervanging voor het gasfornuis. Ik moet zeggen top. Het warmt snel de pan en het eten.Is ook makkelijk schoon te houden. Makkelijk neer te zetten en aan te sluiten met een normale stekker (1fase).
Pluspunten
  • eten snel warm
  • makkelijk schoon te houden
  • automatische pan detectie
  • makkelijk te bedienen
Minpunten
  • nog geen
r**************@o***************12-09-2022

Een aanrader voor inductie koken.

Mooi produkt en een genot om mee te werken. De bediening is zeer eenvoudig. Wel even wennen aan de snelheid waarmee het koken nu gaat. De smaak van mijn steak is nu ook veel beter. Zelfs de pannen voor deze manier van koken zijn makkelijker te reinigen. Zeer zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Snel op temperatuur
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Begint na het koken soms spontaan te ventleren.
r**********@s********12-09-2022

Fantastisch mooi en goed product

Mooi ogend product, werkt perfect, doet wat het moet doen en is eenvoudig in gebruik. Je krijgt ook 5 jaar garantie na registratie. Ben heel tevreden met dit product.
Pluspunten
  • Mooi ontwerp
  • Doet zijn werk snel en goed
Heidi08-09-2022

Prima Glad.

Ik heb de ETNA KIV12ZIL gekocht en ik vind het een heel goed Inductie kook plaat. IPV gas, liever op electriek. Het is makkelijk te schoonmaken en fijn om te koken.
Arno Grünewald06-09-2022

Fijn gasvrij koken voor een zachte prijs

Op zoek naar mogelijkheden om zo min mogelijk gas te gebruiken, zonder de electriciteitsrekening te laten ontploffen, kwamen wij uit bij de ETNA KIV12ZIL. Inductie is de meest efficiënte en snelle manier van koken, en € 139 is voor een inductiekookstel met 5 jaar garantie geen geld. Wij hebben de gaskraan van ons gasfornuis dichtgedraaid, en de ETNA KIV12ZIL bovenop de glazen klep gezet. Let er bij gebruik op dat je geen andere grootverbruikers (waterkoker, oven, koffiezetapparaat) op dezelfde groep aan hebt staan. Mocht je, zoals wij, een verlengsnoer nodig hebben, neem er dan een van voldoende capaciteit. 3x1.5 mm2 minimaal, die van ons is 3x2.5 mm2. De ventilator is wat lawaaiig, en een lekgootje rondom ware bij overkoken prettig geweest, maar voor de prijs is de ETNA KIV12ZIL een wel heel laagdrempelige entree tot de fijnste manier van koken.
Pluspunten
  • inductie (snel, koel en zuinig)
  • gasverbruik 0
  • makkelijk schoon te maken (bakt niet aan)
Minpunten
  • lawaaige ventilator
m***********@v**********03-09-2022

bevalt zeer goed

Super-apparaat voor een gunstige prijs! Zit er strak uit en eenvoudige bediening.
m******@h**********03-09-2022

Etna kookplaat

Na twee andere kookplaten die niet bevielen , kreeg ik een tip om de Etna te proberen. Bevalt uitstekend, mooie uitvoering, zeer aan te bevelen.
C**********@z*******01-09-2022
Beval heel goed Zeer tevreden maak weinig geluid Heel snel warm Heel veel sneller als oppas Dus bespaar op gasrekening Daarom heb ik het gekocht
z*********@i*********01-09-2022

‘Ouderwets’ goed!

Altijd al Etna gebruikt in de keuken. Nu een kooplaat en die bevalt ‘ouderwets’ goed!’
Pluspunten
  • No nonsense
  • Eenvoudige bediening
  • Overkookbeveiliging
  • Kinderslot
Ajhuutl31-08-2022

Handig en veilig

Mooie aanvulling. Gaat na eindtijd timer vanzelf uit,veilig. Makkelijk schoonmaken.
Pluspunten
  • Handig
  • Veilig
  • Makkelijk schoonmaken
a*********************@g********28-08-2022

Mooie Inductieplaat voor een mooie prijs!

Mooie inductieplaat voor een mooie prijs. Ziet er strak uit. Duidelijke handleiding. Bediening werkt makkelijk en goed schoon te maken.
Pluspunten
  • Duidelijke handleiding
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk schoonmaken
Fred22-08-2022
Eenvoud in bediening en mooi vorm gegeven . Ook staat het toestel stabiel en is het geluid acceptabel. Als de ventilatie gaat draaien is er wel veel meer lawaai maar is natuurlijk noodzakelijk voor levensduur.
m*********@h**********20-08-2022

goede aan koop

ben zeer tevreden over dit artikel , zag er eerst tegen om een aan te schaven maar blij dat ik heb gedaan een super plaat en raad een ieder deze plaat aan.
k******************@g********14-08-2022

Een mooie en handige inductiekookplaat

Deze 1-fase kookplaat hebben we gekocht om het gasgebruik te verminderen en geen dure aanpassingen aan de electra te moeten doen. De kookplaat is eenvoudig te bedienen en geeft goede gebruiksmogelijkheden! Inductie is even wennen, maar heb je zo onder de knie! Deze mooie kookplaat is een voordelige aanschaf omdat deze zich snel terug verdient! Wij gebruiken hem nu 14 dagen en zijn zeer tevreden! En na registratie krijg je nog 5 jaar garantie ook! Dat kan alleen als je achter je product staat! Bedankt Etna! Deze inductie-kookplaat van Etna is zeker een aanrader!
Pluspunten
  • Mooi kookresultaat
  • Makkelijk in gebruik
  • Snel te reinigen
  • Mooie vormgeving
  • Verlengde garantie
speurneus12-08-2022

Een zeer goede aanrader.

Ik zat er al een tijdje aan te denken een inductiekookplaat aan te schaffen. Ik ben alleenstaand en heb gekozen voor een 2-pits kooktoestel. Uiteindelijk is het mij gelukt een goede keus te maken. Ik ben erg verrast over mijn aanschaf. De kookplaat is erg gemakkelijk in gebruik en goed schoon te houden. Hij neemt weinig ruimte in beslag, een echte aanwinst voor mijn keukentje. Heb beslist waar gekregen voor mijn geld. Ben er zeer blij mee, een echte aanrader voor een zacht prijsje!!
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • goed schoon te houden
  • aantrekkelijke prijs
Jolientje09-08-2022

Super handig en eenvoudig

Mooi voor de kleine en snelle keuken als je maar twee pannen tegelijk wil gebruiken. Super bediening. Heel tevreden!
Pluspunten
  • Duidelijke bediening
  • Snel warm
h***********@g********09-08-2022
Prima apparaat. Makkelijk in gebruik en onderhoud en milieu vriendelijk. Zeer tevreden.
Nel H07-08-2022

Fijne kookplaat

Fijne kookplaat heb altijd op gas gekookt maar met deze kookplaat ben ik sneller klaar met koken. En daarbij is hij ook nog gemakkelijk schoongemaakt. Ik ben er blij mee
Pluspunten
  • Snel klaar met koken
  • Gemakkelijk schoon te maken
a***********@g********04-08-2022

minder gas? inductie kookplaat ideale oplossing

Zeer blij met deze inductiekookplaat. Goede oplossing om het gas niet meer te gebruiken gezien de hoge gasprijzen. We hebben er een plaat ter grootte van de gaskookplaat opgelegd, ter versteviging ondergrond. Ideaal.
Pluspunten
  • compact
brigitte03-08-2022
Mooie makkelijk te bedienen kookplaat. Ideaal om gas te sparen omdat we zonnepanelen hebben
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Spaart gas
  • Kan op een gewoon stopcontact
k******************@g********03-08-2022

Super inductie-kookplaat

Wij kochten de inductiekookplaat om minder gas te gebruiken! Inductie is even wennen maar door de eenvoudige bediening leer je de Etna-kookplaat snel kennen en biedt het veel gemak! Snel een prachtig kookresultaat! Prima product dat zijn geld meer dan waard en snel terug verdiend is! En na registratie nog 5 jaar garantie ook! Super service van Etna die achter zijn producten staat! Een echte aanrader dus!
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • Uitstekend resultaat
  • Mooie vormgeving
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Verlengde garantie
r***********@g********02-08-2022

Prima kookplaat

Ik wilde een inductie kookplaat bij mijn gas kookplaat. Mijn keuze is op deze Etna gevallen ivm met de kwaliteit van Etna. De kookplaat doet het prima alles kookt en bakt zeer snel, voldoende vermogen en ook goed te doseren als er minder warmte nodig is. De timers werken ook prima, zeer handig om het niet te vergeten als je iets kookt. Kookplaat ziet er mooi uit en makkelijk schoon te houden na gebruik, kortom een aanrader .
m******@g********02-08-2022

Beter dan verwacht

Deze inductie al een maand in gebruik. Ik heb deze bewust gekozen, omdat het 2 verschillende pits heeft (2000 en 1500), het maakt geen herrie en het ziet er degelijk en imposant uit. Na een maand vind ik deze kookplaat een goede aankoop. Mijn allereerste indruk was: hij is sneller dan een waterkoker!! En inderdaad hij maakt ook geen lawaai, wat eruit komt na het koken is niet storend, wat geruis. Heel makkelijk schoon te krijgen. Ik kocht deze plaat om minder op duur gas te koken, na een maand blijkt dat ik alleen maar deze inductie had gebruikt en geen gas. Zo goed ging het allemaal, nog steeds erg blij mee.
Pluspunten
  • Werkt stil
  • Elegant ontwerp
d*******@c********01-08-2022

Tevreden aankoop ETNA inductiekookplaat

Afgelopen maand het huis van mijn moeder leeggehaald omdat mijn 81 jarige moeder na een beenamputatie niet meer zelfstandig thuis kon blijven wonen. Tijdens het leeghalen van de woning kwam ik het oude gasfornuis tegen wat mijn moeder al haar hele leven lang in bezit had en nooit weggedaan. Het merk van het fornuis bleek een ETNA gasfornuis te zijn en deze had nooit dienst geweigerd. Vanwege deze staat van dienst heb ik het fornuis een tweede leven gegund en overgebracht naar de historische vereniging in mijn woonplaats. Toen besefte ik dat onze volgende aanschaf een ETNA moest zijn en daarom deze aankoop. Vanwege de gasprijzen zijn we overgegaan op elektisch koken en de ETNA inductiekookplaat voldoet uitstekend, zoals verwacht.
Pluspunten
  • Ziet er mooi uit
  • Prijs
  • Vertrouwd merk
Minpunten
  • Nvt