De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 252 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV12ZIL op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Wat ben ik blij met deze degelijke kookplaat.
Het werkt magnifiek.
Hier hebben we nog heel veel plezier van.
De ventilatie doet zijn werk.
Makkelijk schoon te maken
Toetsen werken super
We zijn heel tevreden.
Wij hebben deze kookplaat aangeschaft voor de camping en zijn er erg tevreden mee. Doordat je de wattage kan instellen en de twee “pitten” afzonderlijk aan te zetten zijn kunnen wij op elke camping koken. Met een aansluiting van 6A kookt het een pan met water binnen 5 minuten en kan je daarna aan de andere kant de rest van je gerecht maken. De plaat is makkelijk schoon te houden met alleen de rvs strip in het midden. We hebben een hoop platen vergelijken en bekeken en zijn blij met onze keuze. Een aanrader!
Waren al enige tijd van plan om van gas over te schakelen op elektrisch koken en inductie kreeg hier onze voorkeur wegens het efficiente gebruik de verschillende temperatuurinstellingen zuinig in energie en mooi toestel .
De extra garantie van 3 jaar is een ook een geruststelling dat het om een degelijk apparaat gaat .
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop is een aanrader .
Inductiekoken heerlijk, uitdaging en gasbesparing.
Vandaag voor het eerst gekookt op de inductieplaat. Natuurlijk even wennen, maar heerlijk gegeten. Werkt perfect en zal allen maar beter worden. Nu al een aanrader.
Net ontvangen en uitgeprobeerd. Is een prima 2-pits inductie kooktoestel. Eenvoudige bediening en werkt perfect.
Zou hem aanraden. De vijf jaar garantie is ook een bewijs van de uitstekende kwaliteit.
Hoop er lang mee te kunnen koken.
Deze kookplaat gekocht nadat we eerder eentje van Inventum hadden. Dat apparaat liet na enkele weken de stop doorslaan en mocht terug naar de fabrikant. Daarna voor de iets duurdere ETNA gekozen en wat een verschil qua degelijkheid! De ETNA voelt veel duurzamer aan. Mooie bediening.
Wij hebben de kookplaat ruim een week in gebruik en hij doet het heel goed Wij zijn er blij mee en geen lucht van gas meer in de keuken.
Wij hebben de kookplaat nu twee weken en hij bevalt ons zeer goed
was het wel even aanpassen om van gas naar inductie maar dat ging van heel goed
het voordeel is dat hij in een gewoon Stopcontact gaat.
Omdat de huidige kookplaat kuren vertoonde en niet meer mocht worden gebruikt.
Deze Etna gekocht om toch te kunnen koken , prima compact apparaat waarmee je snel aan het werk kunt.
Voordeel dat deze meteen in een gewoon stopcontact kan worden aangesloten, prima voor ons , als erbij.
En nog 5 jaar garantie ook.
Mooie kookplaat, niet te groot kan hem makkelijk verplaatsen, voor als ik in de zomer buiten iets wil koken. Vooral nu we zuinig aan moet doen met het aardgas.
mooi en praktische inductie kookplaat werkt snel en eenvoudig te bedienen en door de 1 fase stopcontact makkelijk overal in huis te gebruiken een echte aanrader we zijn er erg blij mee.
pluspunten: 1 fase aansluiting
touche bediening
grote kookvlakken
bij registratie 5 jaar garantie
minpunten : geen
Een mooie kookplaat aangeschaft al enkele dagen in gebruik het bevalt zeer goed om op inductie te koken.
inductie koken is een feestje.
Makkelijke bediening, het stapsgewijs regelen van het vermogen is ideaal.
De temperatuur instelling is een mooie toevoeging en werkt perfect op de graad nauwkeurig.
De H geeft de restwarmte aan zodat je weet dat de plaat nog warm is.
Geen storend geluid een top plaat.
Als vervanging voor koken met gas deze kookplaat uitgekozen door de veelheid aan functies. Vooral temperatuurinstelling en tijd is een groot voordeel samen met de vermogensstanden tot 2000.
Koken is een makkie en veel sneller dan gaskoken. Zeer blij en een plezier om mee te koken, naast electrische oven, slowcooker en airfryer nu zeer compleet kookgenot voor alle gerechten.
Super toestel, keuze uit graden of Watt.
5 jaar garantie! Je hoef je toestel alleen maar te registreren.
Mooi vlakke plaat eenvoudig schoon te maken/houden.
Al met al de juiste keuze voor merk apparatuur, niets dan lof.
Mooi op tijd geleverd en deugdelijk verpakt.
Deze plaat aangeschaft vanwege willen stoppen met gas. Houten plaat over het oude fornuis en o.a. deze Etna er op. Kookt/bakt ideaal. Heel even wennen aan de wattages ipv het draaien aan de gasknop maar doordat er een handig boekje bij zit waar voorbeelden van eten met de daarbij behorende wattage bij staat ben je er in no time aan gewend. En dan eigenlijk nog het ideaalste, je bent klaar, even wachten tot ie is afgekoeld en dan doekje eroverheen klaar!
Las her en der dat ie wat aan de rumoerige kant is. Maar dat valt echt reuze mee. De afzuiging is nog altijd harder.
We hebben deze vrijstaande Etna kookplaat net aangeschaft en gebruikt.
We hebben hem nu een paar keer gebruikt en deze werkt naar behoren.
De bediening is makkelijk, gebruiksinstructies zijn duidelijk.
Je kan ook kinderbeveiliging activeren wat ik niet had verwacht. Erg fijn.
Voor medium grootte pannen is de ruimte genoeg, ook reageerd te kookplaat erg snel.
De kookplaat ziet er prachtig uit.
Gisteren pas binnengekregen en na het doorlezen van de gebruiksaanwijzing meteen gebruikt.
Alles wijst zich vanzelf en de kookresultaten waren prima.
Een aanrader zou ik zeggen. De komende dagen ga ik de kookplaat verder testen.....
GebruiksgemakGoed
VormgevingUitstekend
MogelijkhedenUitstekend
DuurzaamheidGoed
Pluspunten
Veel mogelijkheden
Aparte temperatuurinstelling voor gebruik met olie
Deze inductie kookplaat aangeschaft omdat huidige kookplaat defect is.
Voldoet prima en dient na reparatie van huidige kookplaat als reserve of misschien als uitbreiding.
Zeer tevreden met produkt.
Onze inductie plaat (zeer groot) was kapot,we wouden niet weer zo’n grote en zo kwamen we op deze Etna
Gewoon op de oude geplaatst .geen gesloop! We koken I veel in snelkookpan dus aan twee platen genoeg.
Voldoet prima ,een beetje meer geluid maar verder zeer tevreden .Zou hem altijd aanraden !
Na de aanschaf van de inductiekookplaat was ik blij verrast over het gewicht hiervan. De kookplaat is makkelijk op te pakken en niet zwaar. Op het aanrecht geplaatst bekeek ik het overzicht van de bedieningsknoppen. Zeer overzichtelijk en duidelijk. Ook het aanraken hiervan werkt goed. Tijdens het koken is het simpel om temperatuur in te stellen en ook de wattage en tijd. Deze kookplaat van Etna heeft me blij verrast zowel prijs en in gebruik hiervan. Echt een aanrader voor iedereen die
niet al te veel geld wil uitgeven en toch een goed product wil hebben.
Fijne kookplaat. Grootste voordeel is de 1 fase asnsluiting. Gewoon stekker in het stopcontact. Goede bediening via touchscreen, sterke kookplaat. 2 zones, werkt prettig. Redelijk stille ventilator. Had na 2cweken kortsluiting in het apparaat, maar binnen paar dagen al een nieuw apparaat. Top service van Etna.
We hebben bewust voor Etna gekozen omdat het een oud en vertrouwd merk is.De kookplaat voldoet volledig aan onze verwachtingen, fantastische verbetering na het koken op gas. Stopcontact aangesloten op de aparte groep van de oven met 16 amp zekering. We zijn er blij mee en raden dit iedereen aan zodat het gemakkelijker wordt een keuze te maken.