Nefit TrendLine II HR Gas Boiler - HRC30 CW5 - A Energy Label - Kokend water kranen
Heel stil....
De oude ketel was 34 jaar in gebruik en omdat de geiser (na 34 jaar) defect was gegaan heb ik deze keer een combiketel gekozen. Deze ketel neemt weinig plaats in en maakt nauwelijks geluid.
Over verbruik kan ik nog niets zeggen
Pluspunten
- redelijk klein
- stil
bediening
De bediening van de CV via de app is perfect. Je kunt de temperatuur in je huis op een eenvoudige manier van waar je ook bent (bijvoorbeeld in het buitenland op vakantie) aanpassen en ook de verbruik controleren. Ook vind ik de infromatie op de app van het verbruik zeer duidelijk weergegeven.
compact
warmwater verlies. duurt te lang. in dit opzicht zeker geen verbetering met oude combi ketel van hetzelfde merk
Warmwaterlijn
De CV is prima. De warmwaterlijn in combinatie met de CV vind ik ronduit slecht. Als er warm water wordt getapt doet de CV het niet. Het heet water is niet echt heet water.
Stille, compacte ketel
In eerste instantie gekozen voor Nefit Trendline om zijn compacte afmeting. Zodoende paste de ketel mooi in kast op zolder. Daarnaast moest hij stil zijn omdat de ketel naast een slaapkamer zit. Nou, stil is hij zeker. Je hoort hem nauwelijks. In combinatie met de Easy thermostaat ben je klaar voor de toekomst. Erg gebruiksvriendelijke bediening. Wel hoop ik dat de ontwikkeling van de Easy verder gaat. BV douchefunctie werkt maar éénmalig en moet je weer opnieuw instellen.
Pluspunten
- Compact
- Stil
Minpunten
- Geen
Fijne Ketel
Toen ik dit huis kocht hing er al een combiketel maar als deze vervangen moest worden zou het een Nefit worden. Wat ben ik blij met mijn nieuwe ketel. Heerlijk warm water met een goede druk. Huis super snel warm. Bad en douche tegelijk. Super! Ik zou hem iedereen aan raden. Voor mij alleen nog maar een Nefit
Probleemloos
Gemonteerd en inbedrijfstelling . Daarna lekker warm in huis en geen enkele storing of probleem. Super makkelijke bediening en regeling
Pluspunten
- Probleemloos
- Bexieningsgemak
Doet wat hij moet doen
Tja wat moet je schrijven over een ketel? Hij is mooi compact, doet het en maakt geen lawaai. Warm huis en warm water. Heb de energierekening nog niet gecheckt, maar hij hoort ook zuinig te zijn. Wat wil je nog meer?
Pluspunten
- Compact
- Stil
Minpunten
- Geen
Compact
Compact, betrouwbaar, geruisloos en energiebesparend. Topproduct als combiketel en nog redelijk geprijsd ook.
Pluspunten
- betrouwbaar
- energiebesparend
Minpunten
- geen
- geen
Bron van warmte
Voldoet prima, ruim voldoende capaciteit voor verwarming en warmwatervoorziening, zuinig in gebruik en snelle en degelijke service bij de installatie van de ketel
Pluspunten
- Compact en geluidsarm
- Snelle warmwaterlevering
- Prima prijs kwaliteitsverhouding
- Accurate en nette installateur
Minpunten
- Nog niet ontdektnstallateur
Nefit trendline w5
Het is een zeer compacte stile zuinige ketel
En in samenwerking met een easy een zeer plezierige cv ketel goed voor warmte genot in huis en voor de portomonee
Top cv ketel
Deze ketel heeft mijn gasverbruik met zo'n 20% gereduceerd. Hij brandt helemaal geruisloos, zelfs als je er naast staat. Wij hebben deze nu 1 jaar in gebruik maar nog geen moment spijt van. Hij levert heel snel warm water bij afname in keuken en bad.
Ook de installatie was geen probleem. Goede en duidelijke beschrijving van alles.
Kortom een aanrader.