Inventum SKV0178B - Koelkasten

Inventum SKV0178B
Inventum SKV0178B
Energieklasse A, D
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 649,00 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum SKV0178B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Maroula22-10-2020

wat een ruimte!

Omdat ik altijd plaats tekort kom in mij inbouwijskast en vriescombi, nu deze Amerikaanse koelkast gekocht. Wat een ruime, alles is overzichtelijk en netjes te overzien, top!
Pluspunten
  • ruimte
  • overzicht
BD12-09-2020

Mooi, strak design

Prima apparaat met een heel mooi, strak, zwart design waardoor deze mooi past in een moderne keuken. Handige indeling. Goede garantievoorwaarden.
JM30-06-2020

Groot en zwart

Mooie koel/vriescombinatie. Erg groot en zwart. Hou hier rekening mee. De voorkant vlekt snel. De digitale temperatuurinstelling is nauwkeurig. Gemeten met een digitale thermometer in een glas water (12 uur laten staan dat glas water).
Pluspunten
  • Koelt goed
  • Redelijk stil
Minpunten
  • vlekt snel
  • afwerking
Richard Franquinet29-06-2020

Zeer ruim, zuinig.

Grote, mooie, zuinige, stille koelvriescombinatie. Oude gisteren kapot gegaan en vandaag al een nieuwe geleverd, helemaal geweldig, hele gezin blij.
Pluspunten
  • Ruim
  • Zuinig
M. Mulder31-01-2020

Top Koelkast

Topper van een Koelkast, veel ruimte en niet duur. Mooi uiterlijk matzwart past mooi in onze matzwarte keuken.
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Is stil
  • Matzwart
Minpunten
Steven05-12-2019

Goed hoeft niet duur te zijn

Ik heb dit product gekozen omdat het niet duur is en precies hetzelfde doet als mijn vorige koelkast welke veel duurder is. De garantie is ook heel goed geregeld.
Pluspunten
  • mooi design
  • Niet duur
  • Kan alles wat andere Amerikaanse koelkasten kunnen
Mark Smaling31-07-2019

Mooi design Amerikaanse koelkast.

Mooi design veel ruimte ideaal voor de open keuken door de matzwarte voorkant is hij een must voor het oog. Je zou denken dat er een gewone kast staat.
Pluspunten
  • Mooie matzwarte kleur
  • Veel ruimte
  • Ijsblokjes in vriezer