Inventum SKV0178B zwart - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum SKV0178B zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Flowergirl 20-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Geweldige koelkast. Heb 'm 2 weken geleden gekocht en ben zeer tevreden. Hij is ruim en overzichtelijk. Zeer stil.
Kortom een mooie koelkast voor een mooie prijs.
Ik zou 'm zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Mooie styl

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brutus 05-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

10,0
Inventum is degelijk spul en ze geven 5 jaar garantie op hun producten, geen gedoe met registratie, gewoon bon bewaren.

De koeler ziet er chique uit en werkt supergoed, je kunt erg veel kwijt, met name in het koelgedeelte (komt mede door diepte van het apparaat)

Pluspunten

  • chique uitstraling
  • groot

Minpunten

  • op zwart zie je alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea 26-05-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooi Amerikaanse koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Mooie koel/vries combinatie.
Een echte eye-catcher in onze keuken.
Zeer ruim zowel in de koelkast als in de vriezer.
Zeer overzichtelijk en geluidloos.
Wij hopen er nog jaren plezier van te hebben.
Zijn er erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

p************@g******** 03-02-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan alle verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Mooie koel- vriescombinatie en een prachtig design. Voldoet aan mijn verwachtingen en goede prijs-/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • ruimte
  • geluidsniveau
  • zuinigheid (vakantieknop)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

e*********@y******** 14-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

8,0
Mooie koelkast, mooi groot van binnen en maakt geen geluid. Het biedt veel vries- en koelruimte. Helemaal blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k******@g******** 14-12-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

8,0
Bij toeval op deze website uitgekomen i.v.m. de gunstige prijs. En alles is boven verwachting goed gegaan. Ben erg tevreden over deze koelkast!

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

m*****@h********** 05-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

10,0
Het is een hele mooie Amerikaanse koelkast met veel opbergruimte. Door de oerhollandse merk en de ruime garantie hebben wij gekozen voor inventum.

Pluspunten

  • Garantie
  • Veel ruimte
  • Staat mooi
  • Nederlands merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

m***********@g******** 17-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Goede prijs voor de Amerikaanse koelkast. En geheel zwart zowel voor als zijkanten zijn zwart
Een echte aanrader super blij mee. En de ijsblokjes dispencer super handig

Pluspunten

  • Gelijk in gebruik name
  • Voldoende ruimte
  • Handig deuntje voor voor te lang open
  • Goede verlichting
  • Stil

Minpunten

  • Bovenkant is niet vlak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 30-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

American koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
mooie en ruime koelkast voor zijn geld.
veel ruimte zit er in en de handige la voor ijs blokjes

Pluspunten

  • Ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

c**************@h********** 17-08-2022
  • Product gekocht
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Super fijn
Mooi en alles mooi weg gewerkt
Handig te verplaatsen ivm wieltjes er onder. Meer dan voldoende ruimte erin en voor ijsblokjes te maken ook fijn.
Wij zijn er super blij mee

Reageer

r************@h********** 17-07-2022
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

10,0
Wat een fijne koelkast! Het linkergedeelte is vries en het rechtergedeelte koel. Ideaal. Er past erg veel in. Er is ook nagedacht over flessen, die passen er precies in. Hij maakt een klein geluidje als je hem opent. De bediening zit aan de rechterdeur, soms raak je dat aan als je de rechterdeur opent, maar gelukkig zit er eerst een vergrendeling op.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Veel inhoud

Minpunten

  • Soms raak je het bedieningsmenu aan

Reageer

E*********@z******* 23-05-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie Ametikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Ik heb voör dit product gekozen omdat hij zwar van kleur is en dit mooi staat in de keuken. Genoeg plek voor koeling en zaken in te vriezen. Makkelijk in gebruik en schoon te maken

Pluspunten

  • Ruim
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

kees 08-04-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

een functionele en mooie Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
een hele mooie koelkast/vriezer(Amerikaans) met duidelijke aanduiding van de temperatuur en veel ruimte in de deuren en een leuke melodie als je de deuren opent en wat ook mooi is hamerslag aan de zijkanten

Pluspunten

  • mooi design
  • praktisch

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

d*****@z******* 02-02-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

bevalt prima en zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Nette Amerikaanse Koel/vries combinatie ruim van opzet en fijn dat er in beide deuren extra vakken zitten voor eventuele flessen en dergelijke

Pluspunten

  • Net disign
  • niet duur betaalbaar
  • temp goed instelbaar
  • ruim zeker het vries gedeelte

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

d********@l****** 30-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

10,0
Prima product en mooi design. Voldoende ruimte en maakt niet veel geluid. Prijs- kwaliteitverhouding is ook goed, daar valt eeinig over te zeggen. Sowieso is de Amerikaanse koelkast fijner dan een gewone. Aanrader.

Pluspunten

  • Mooi desing
  • Ruim
  • Niet duur
  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yves 24-06-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooi en praktisch model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

8,0
Het is een mooi instapmodel amerikaanse koelkast/diepvries met een goede verhouding prijs / kwaliteit. Strak, zwart design en zeer praktisch in gebruik.

Pluspunten

  • Mooi en praktisch
  • Scherm met temperatuursinstellingen

Minpunten

  • Geluid bij openen
  • Wielen beschadigen de vloer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Joop Kruithof Kremer 23-06-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, mooi design, en mooie prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Konden deze Amerikaanse koel-vriescombinatie voor deze scherpe prijs niet laten lopen.
Strak design (zwart) en veel ruimte.

Zeer blij mee.

Pluspunten

  • Grote
  • Design
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 23-06-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie zwarte koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

10,0
Mooie ruime koelvriescombinatie. Staat mooi in de keuken en maakt weinig geluid.Echt een aanrader. Ook handig dat er wieltjes onder de koelkast zitten. Handige display waarop de temperatuur te zien en te regelen is. Ook deuralarm te horen als de deur te lang open staat. Echt een sieraad in de keuken.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • ruim en overzichtelijk
  • mooi uiterlijk
  • wieltjes onder koelkast

Minpunten

  • vingerafdrukken deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brigitte 20-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelvriescombinatie

Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit produsct gekozen omdat de amerikaanse goed bevalt, qua groote, je kan er veel in kwijt, makkelijk te verplaatsen ivm wieltjes die eronder zitten, mooie led verlichting in de koelkast, de temperatuur word aan gegeven, ook wel goed om te weten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marijt 28-03-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Praktische mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege de zwarte kleur en ruimte die deze koel/vries combinatie bied, en de automatische ontdooien is erg praktisch

Pluspunten

  • Ruim
  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Mooie kleur

Minpunten

  • Nog geen min punten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans van der Klis 08-03-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Amerikaanse koelkast Inventum SK0178B,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

10,0
Niet te lomp, super makkelijk te plaatsen, stil,
Geleverd en binnen een klein half uurtje geplaatst, hoop plaats en toch niet te lomp. Heel blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EJansen 06-01-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een vervangend apparaat voor de 2 koelkasten en tafelmodel diepvries die we voorheen hadden en uitgekomen op deze koel- vriescombinatie.
Mooie ruime koelkast met voldoende mogelijkheden.
Het vak in de deur dat hoog genoeg is voor 1,5L flessen is wat te breed zodat het mogelijk is dat flessen omvallen bij het openen of sluiten van de deur.
Dit is dan ook het enige minpunt dat ik heb.

Pluspunten

  • Ruim
  • Energiezuinig
  • Wielentjes
  • 5 Jaar garantie van Inventum

Minpunten

  • Flessenrek in de deur te diep, breder dan fles

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 01-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Super fijne koel/ vries combinatie, goede prijs en kwaliteit. De koelkast is zeer stil en heeft voldoende ruimte om jou spullen koel/ gevroren te behouden.

Je kan er makkelijk ijsblokjes mee maken aan de binnenkant van de vriezer.

Zijn uitstraling is super!

Pluspunten

  • stil
  • veel ruimte

Minpunten

  • maak een geluidje als je de deur open doet.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Maroula 22-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wat een ruimte!

Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

9,0
Omdat ik altijd plaats tekort kom in mij inbouwijskast en vriescombi, nu deze Amerikaanse koelkast gekocht. Wat een ruime, alles is overzichtelijk en netjes te overzien, top!

Pluspunten

  • ruimte
  • overzicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BD 12-09-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooi, strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum SKV0178B zwart

Algemene score

8,0
Prima apparaat met een heel mooi, strak, zwart design waardoor deze mooi past in een moderne keuken. Handige indeling. Goede garantievoorwaarden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews