Liebherr CBNbsa10 575i - Koelkasten

Liebherr CBNbsa10 575i
Liebherr CBNbsa10 575i
Energieklasse A
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 2.599,00 Bekijk alle aanbieders
9.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CBNbsa10 575i op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m*****@b**********04-06-2025

stijlvolle en stille koel-vriescombinatie met goede support

Vandaag de Liebherr CBNbsa10 575i ontvangen en geïnstalleerd. Het design is strak en luxe, en de koelkast is opvallend stil en energiezuinig. De indeling is ruim en flexibel, met handige BioFresh-laden voor het langer vers houden van groente en fruit. De deurdraaiing heb ik zelf omgekeerd. Dit ging soepel tot het aansluiten van de deursensor bij de printplaat; de handleiding was daar niet duidelijk en de kabel leek te kort. Liebherr customer support heeft me uitstekend geholpen en belde zelfs na werktijd terug met de oplossing: de connector kan aan de andere kant van de printplaat, al is dat wat lastig te vinden. Het Touch & Swipe menu is in het begin even wennen, maar werkt na een paar keer prettig. Kortom: een stille, luxe en praktische koel-vriescombinatie met goede service van Liebherr. Aanrader!
Pluspunten
  • Stijlvol en luxe black-steel design
  • Zeer stil en energiezui
  • BioFresh-lade
  • Vriesdeel tijdelijk als extra koeldeel gebruiken
Minpunten
  • Handleiding bij aansluiten deursensor-connector kan duidelijker
j**************@h********17-12-2024

Uitstekend

Prima kwaliteit. Bijzonder met biofresh laden. Voldoet geheel aan onze verwachtingen.
Pluspunten
  • Biofresh laden
p***********@g********21-08-2024

Liebherr, gewoon de beste keuze in koel/vries apparaten!!

Geweldige koel/vries combinatie! Koelt en vriest zoals het hoort en is eenvoudig met een app te bedienen. Wat ik heel fijn vind zijn de handvaten die door een speciaal mechanisme ervoor zorgen dat je deuren eenvoudig kan openen.
Pluspunten
  • Handvaten
  • app
  • Ijsblokjes systeem
  • verlichting