De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 20 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKV172RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Na vele jaren onze tafelmodel koelkast vanwege de soms te krappe ruimte voor onze etenswaren met pensioen gestuurd. Vanwege die zelfde grotere ruimte deze ETNA aangeschaft. Prachtige koelkast! Heel veel ruimte, mooie indeling, ook in de deur, alles kan “vooraan staan” 😁
Koelt goed, erg stil, mooi design én zuinig in gebruik.
Onze kleinkinderen zouden zeggen: “vet cool”.
De ijskast is mooi van design en mooi om te zien. Als ik de ijskast open doe wordt ik helemaal blij van de ruimte die de ijskast biedt om al mijn producten te koelen en goed te houden. Een top aankoop. Robin
Voor een extra koelkast kwam ik uit bij de Etna KKV172RVS. Gezien ik iets groter dan een tafelmodel wilde sprong deze qua prijs en energieklasse er echt uit! De koelkast heeft een goede maat en heeft een mooie RVS look. een bediening aan de binnenkant voor de temperatuur en een extra beveiliging onder de deur zodat hij niet omvalt. Wieltjes aan de achterkant zodat je hem indien nodig makkelijk kunt verplaatsen. Een klein nadeel is dat er alleen aan de bovenkant een lampje zit. Maar behalve dat kan ik niet echt iets verzinnen wat me tegenvalt aan deze koelkast. Een aanrader dus!
Deze ETNA KKV172RVS is een ruime koelkast met een fraai uiterlijk.
Nu twee weken in gebruik en werkt naar tevredenheid.
Wat ons betreft is dit een aanrader met een goede prijs/ kwaliteit verhouding.
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingUitstekend
DuurzaamheidUitstekend
GeluidsniveauUitstekend
Pluspunten
Ruim
Fraai uiterlijk
Goede werking
Goede prijs/ kwaliteit verhouding
Minpunten
Bij gebruik groentela moet de deur steeds volledig (dus meer dan een hoek van 90 graden t.o.v. de kast) worden geopend zodat de lade niet in contact komt met het deur rubber (anders kan het vrij zachte rubber mogelijk beschadigen).
Mooie degelijke grote koelkast die ook nog energiezuinig is
Ondertussen hebben wij de koelkast een maand in gebruik. Naast dat hij prima zijn werk doet is het ook nog een mooie koelkast. Doordat hij veel ruimte biedt kunnen we alles er makkelijk in kwijt. Ook over de kwaliteit zijn wij zeervtevreden… zeker een aanrader…
Prachtige ruime en degelijke koelkast met mooie look
Vandaag de nieuwe koelkast gekregen. Naast dat het een mooie koelkast is, heeft hij ook enorm veel ruimte. Waardoor alles overzichtelijk is op te bergen. Wij gebruiken hem vooral als 2e koelkast voor frisdrank, bier en wijn en voor eten tijdens grote bbq party’s. Dit is eigenlijk zonde… hij is perfect voor al je boodschappen…