ETNA AKV678ZWA - Koelkasten

ETNA AKV678ZWA
ETNA AKV678ZWA
Energieklasse C
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 899,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 130 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV678ZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j*******@h**********22-06-2023

Etna akv678zwa

Na al jaren 1 van de eerste Amerikaanse koelakast te hebben wat een ware energieslurper is dankzij review deze mooie etna akv678zwa mogen testen. Eerste indruk mooie uitstraling geborsteld zwart en greeploos wat past bij deze tijd. Temperatuur in led zichtbaar op de buitenkant erg handig en kinderslot niet onbelangrijk. Met een ruime koeling en een prima vriesgedeelte met variabele indeling een goede keuze voor een klein gezin. No frost dus nooit meer ontdooien energiezuinig en stil, ik ben enthousiast;)
Pluspunten
  • Energie zuinig
Minpunten
  • Vingerafdrukken goed zichtbaar
r*************@h**********21-06-2023

Aanrader

Wij hebben een inbouwkoelkast in de keuken en deze koelkast hebben we in de garage staan. Wij waren op zoek naar een Amerikaanse koelkast omdat we vooral ook veel vriesruimte willen, aangezien dit onze enige vriezer is. En dat heeft deze Etna. Zowel in het koelgedeelte als in het vriesgedeelte kun je ontzettend veel kwijt. Op de deur van de vriezer zit een led display, hier kun je de temperatuur zien/instellen. Gelukkig is deze voorzien van een kinderslot, zodat kinderen niet (per ongeluk) de temperatuur kunnen aanpassen. Als de deur niet goed gesloten is of te lang open staat, hoor je een geluidssignaal en zie je op het display ‘dr’ staan. Vriezer: Het voordeel t.o.v. lades in de vriezer is dat je kunt stapelen. Op het onderste gedeelte net boven de lades kun je 4 broden kwijt, ook de lades zijn heel ruim en ook op de planken en in de deur is veel opbergruimte. Met een gezin van 4 is dit ideaal. No frost is echt een uitvinding, als je dit eenmaal gewend bent, wil je nooit meer anders. Hoe fijn om nooit meer een vriezer ontdooien. Ook de snelvriesfunctie is ideaal, we hadden laatst redelijk wat vlees in te vriezen na een bbq, toen hebben we de avond van te voren deze functie ingeschakeld, ideaal. Echter weet je niet altijd van te voren dat je veel moet invriezen, dus het zou nog mooier zijn als je deze functie aan kan zetten op het moment dat je een dergelijke hoeveelheid in de vriezer legt. Koelkast: In eerste instantie hadden wij hem op de ECO-functie staan, maar vonden wij de koelkast niet koud genoeg, daarom hebben wij de temperatuur handmatig aangepast. Het apparaat heeft ook een vakantiemodus, dit houdt in dat het koelgedeelte wordt uitgeschakeld en alleen de vriezer actief blijft. Wij hebben deze functie nog niet gebruikt, maar lijkt me heel handig en scheelt weer energie. Het apparaat is sowieso zeer energiezuinig, maar 198 kwh per jaar. Qua geluid is deze koelkast, zeker vergeleken met onze vorige, heel stil, je hoort ‘m bijna niet. Voor ons 2 grote pluspunten. Het enige wat ik eigenlijk mis is een flessenrek. De koelkast heeft een mooi zwart design en staat prachtig in elke keuken. Eén groot nadeel van een zwarte koelkast, je ziet alle vingerafdrukken op de deuren.
Pluspunten
  • Veel ruimte
Minpunten
  • vingerafdrukken op deur