De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 130 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV678ZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Prachtige koelkast! Heel stil ook, wat natuurlijk erg fijn is. Mooi design en prettig ingericht met vakken en laden. Het is echt een aanwinst voor onze keuken, zwart geeft sowieso al een sjieke uitstraling dus zeker geen spijt dat wij deze koelkast gekocht hebben.
Een hele mooie zwarte koel/vriescombinatie. Ruime indeling met goede verlichting in zowel vriezer als koelkast. Hij is muisstil vergeleken met onze vorige koel/vriescombinatie.
De buitenkant is wel gevoelig voor vingerafdrukken, wat te verwachten is bij hoogglans zwart, maar met een doekje makkelijk te verwijderen.
Beautiful, silent, spacious with low energy consumption side by side refrigerator. The sides of refrigerator have different surface texture and they could have had better design/finish color.
Ik ben erg tevreden met mijn Etna koelvriescombinatie. De ruime indeling biedt voldoende plaats voor al mijn boodschappen, en de verstelbare planken maken het gemakkelijk om de koelkast aan te passen aan mijn behoeften. Het vriesgedeelte werkt efficiënt en houdt mijn diepvriesproducten perfect op temperatuur. Bovendien is het energieverbruik verrassend laag, wat mijn portemonnee en het milieu ten goede komt. Het strakke ontwerp past mooi in mijn keuken, en de stille werking zorgt voor een aangename keukenervaring. Kortom, een betrouwbare en stijlvolle keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige koelvriescombinatie.
Voor deze koelkast gekozen vanwege zijn lage dB waarde, koelkast is inderdaad vrij stil, genoeg ruimte,ziet er ook nog eens goed uit, wij hebben de antraciet uitvoering.
Als vervanger voor een diepvrieskast en oude koelkast deze Amerikaanse koel/Vries combinatie gekocht. Dit product heeft energie label C en verbruik heel weinig energie
Wij zijn er heel tevreden over.
Stil, ruim, praktische indeling, energiezuinig en heel mooi om te zien. Eén klein nadeel, je ziet er alles op, maar is wel makkelijk te reinigen met een microvezel doekje en een beetje water. We hebben hem nu een paar maanden en nog geen moment spijt gehad van onze aankoop.
Deze koelkast gekocht als vervanging voor onze 4 jaar oude Siemens vanwege zijn perfecte afmetingen en de goede ervaring met ATAG koelkasten. Super blij mee. Hij is fluisterstil, koelt en vriest als een wilde en alles wat je aanraakt is super degelijk. Als hij net zo lang meegaat als onze oude ATAG, is dit in deze prijsklasse gewoon de allerbeste koelkast die je kunt kopen. Kreeg er gratis 5 jaar garantie bij dus ik denk dat ETNA zelf ook wel weet dat hij duurzaam is. Aanrader!
Wij zochten een grote zwarte energiezuinige koel-vriescombinatie die past in een moderne keuken.
We kwamen uit op deze Amerikaanse koelkast zonder ijsblokjesmachine (gelukkig, want dat is minder strak).
We hebben deze een maand geleden aangeschaft en zijn er nog elke dag blij mee.
Veel ruimte en gemak. De koelkast kan door de wieltjes aan de onderkant makkelijk worden verplaatst en heeft no frost systeem. Enige minpuntje is dat je regelmatig een doekje langs de deuren moet halen om vingerafdrukken te verwijderen.
Wat een super fijne koel/vrieskast. Echt fantastisch hoeveel ruimte je hebt in het vriesgedeelte. Heel veel plankjes, 2 lades en nog verschillende rekjes in de deur. Hij is ook echt heel erg stil en vriest en koelt heel goed. Er ontstaat ook helemaal geen ijs in de vriezer door het no frost systeem.
De koelkast is echt heel erg ruim. Bij ons doet hij dienst als 2e koelkast in de bijkeuken, maar deze is zelfs groot genoeg als hoofdkoelkast. Je zou eigenlijk geen 2e meer nodig hebben.
De buitenkant is van heel stevig metaal, dat geeft echt een premium uitstraling aan de koelkast.
De koelkast is makkelijk op zijn plek te zetten door de wieltjes die eronder zitten. We hadden extra betaald voor het plaatsen, maar achteraf was dat niet nodig geweest.
Een hele dikke aanrader!
Wij hebben de koelkast nu 2 maanden en ik ben zeer tevreden! Hij ziet er stijlvol uit, is erg stil en vooral ook heel erg ruim. Hij functioneert goed. Het is handig dat je zelf de temperatuur van de vriezer en de koelkast in kan stellen. Het klopt dat er geen ijsvorming in de vriezer op de zijkanten is. De lades zijn ruim en gaan gemakkelijk open en dicht. En op de onderste plank in het koelgedeelte en in twee vakken van de deur kunnen flessen rechtop staan waardoor je er veel in kwijt kunt.
Eerder genoemde nadeel van vinger afdrukken op de deur zien wij ook. Maar dit maak je ook heel gemakkelijk schoon met een nat doekje. Verder is het zo dat wij bij plaatsing van de koelkast zonder het door te hebben twee kleine deuken in de deur hebben gekregen. Er is bij ons weten niets hard tegen aan gekomen, het lijkt dus deuk gevoelig.
Maar overall vind ik het 1 van mijn beste aankopen ooit!
Wij hadden 2 koelkasten en 1 diepvrieskast. Deze zijn nu vervangen door deze combinatie kast. Deze diepvries/koelkast combinatie heeft theoretisch iets meer volume maar in de praktijk toch iets minder. Ik denk o.a te maken met de dikte van de deur waar wel veel in kan opgeborgen maar ten koste gaat met datgene wat je op de glasplaten legt. Bij volledig benutten van de leg glasplaten kan de deur nl niet dicht, het voorste deel moet dus vrij gelaten worden.
Het geluid wat de combinatie maakt valt tegen, het zou volgens de specificaties een heel stille moeten zijn maar 10meter verder in de woonkamer hoor je deze toch goed. Een irritante bromtoon welke daarna overgaat op een soort “kikkergeluid”.
Na dit geluid wordt het stil totdat deze weer aanslaat.
Dit geluid had ik voorheen met onze koelkasten en diepvries niet, deze hoorde je ondanks de leeftijd nagenoeg niet.
Over het energie verbruik kan ik nog weinig zeggen maar ik vermoed dat deze, kijkend naar de energiemeter, wat minder is.
Ben zeer tevreden met mijn apparaat , is mooi en helemaal wat ik er van verwacht had door online aankoop. zeer goed ingepakt en op tijd geleverd de afleveraars waren heel vriendelijk en hebben goed geholpen. De ETNA is een zeer goede Amerikaanse koelkast/vriezer gemakkelijk en zeer energiezuinig, een C klasse dat zeer weinig verbruikt . Ben zeer tevreden
over mijn aankoop.
Mooie ruime koelkvriescombinatie die lekker stil is.
Wat een mooie ruime koelkast. We zochten een koelkast die 2 oude koelvriescombinaties en een vrieskist moest gaan vervangen en tegelijkertijd energiezuiniger moest zijn, deze koelkast is al zuiniger dan 1 stuks van onze oude apparaten dus hier gaan we flink op vooruit. Daarnaast moest het natuurlijk ook de ruimte die we gewend waren vervangen en dat lukt prima. De koelkast is heerlijk ruim, ik vind de planken in de vriezer en de rekjes in de deuren van zowel het koelgedeelte als het vriesgedeelte erg fijn. Het vriesgedeelte biedt voldoende ruimte om genoeg kwijt te kunnen. En wat ook fijn is, dat zijn de dubbele laden onderin de koelkast en onderin de vriezer. Dat ruimt lekker overzichtelijk op. Hij is verder ook lekker stil en hij staat ook gewoon super mooi in de keuken. Al met al erg blij met deze koelkast.
Prachtige zuinige en vrij geruisloze koel vries combinatie, met heel veel ruimte en solide afgewerkt, een stevige en robuuste uitvoering!
Met onze ongelijke vloer was het even stellen met de schroef voetjes maar nu is hij in werking en wij zijn er erg blij mee!
Ook netjes afgehandeld door BCC ondanks de faillissement perikelen!
Na registratie ook nog 2 jaar volledige en 3 jaar aanvullende garantie, gratis! Mooi geregeld!
Onze 2e koelkast. In verband met verhuizing en uitbreiding van het gezin wilde wij nu een Amerikaanse koelkast. Enorm blij hiermee. Heel veel ruimte en bovenal de duurzaamste die wij konden vinden!
Goeie koelkast mooi zwart en zonder water en ijsblokjes dat heb ik niet nodig. Goede bezorging, goed verpakt en 5 jaar extra garantie als je op de site registreert helemaal top!
Wat een mooi uiterlijk, fijne koelkast. Past mooi in onze keuken.
Pluspunten
+georganiseerde ruimtes
+veel ruimte in zowel.koeling als vriezer
+zelf in te stellen temperatuur
+ touchscreen is heel fijn. Zit lekker hoog dus kindvriendelijk.
Minpunten
-je ziet snel vingerafdrukken
- ivm rugproblemen is het onhandig dat de koel lades voor groente en fruit zo laag zitten. Daar kom je toch gauw elke dag in.
- vriezer eigenlijk te veel kleine ruimtes ipv enkele goede grote brede /lange planken of lades.
Verder oogt het mooi en koelt het super ! Een 9/10
Ik mocht de ETNA AKV678ZWA Amerikaanse koelkast testen, Wij hebben gekozen voor deze koelkast omdat het veel ruimte heeft. De koelkast heeft een inhoud van 334 liter, het vriesgedeelte heeft een inhoud van 185 liter. Ideaal voor een gezin van 4 personen.
Het zwarte design laat deze mooi passen in onze keuken als 1 geheel. De deur van de het vriesgedeelte heeft een LED-display. Hierop kan je zien wat de temperatuur van de koelkast of vriezer is, beide tegelijk kan niet. Je kan heel makkelijk de temperatuur er mee instellen van zowel de koelkast als de vriezer. De koelkast heeft een flexibele opbergruimte. Er zijn vijf verstelbare veiligheidsplateaus, twee transparante groentelades en twee vrieslades. De koelkast is energiezuinig dankzij de inverter compressor en energielabel C. De inverter compressor zorgt er ook nog eens voor dat hij heel stil is, met een geluidsniveau van slechts 35 dB(A).
Het vriesgedeelte heeft een Total No-Frost systeem en houdt het vriesgedeelte vrij van ijs- en rijpvorming. De vriezer laten ontdooien is hierdoor niet meer nodig. In het koelgedeelte wordt hiermee condensvorming tegen gegaan.
MultiFlow 360° zorgt voor een gelijkmatige koeling en temperatuur in zowel het vriesgedeelte als in het koelgedeelte.
Een nadeel vind ik dat je veel vingervlekken op de deur ziet.
Zeer gebruiksvriendelijke en stille koel/vries combinatie.
Wij waren op zoek naar een vrijstaande koelkast en kwamen na wat onderzoek uit op Etna. Via review.nl hebben we deze koelkast uit mogen testen. Dit is ons zeer goed bevallen.
Het is een mooie koelkast om te zien, mat zwart. De zijkanten zijn qua aanzicht iets anders dan de deuren wat wij zelf iets minder fraai vinden. Aangezien de koelkast greeploos is zie je bij gebruik altijd vingerafdrukken. Hij oogt niet heel groot (wat wij als zeer prettig ervaren), waarschijnlijk mede omdat deze niet super hoog is (1.78).
De inhoud is daarentegen ruim voldoende voor ons kleine gezin (3 personen). We hebben nog veel ruimte over. Alles is zeer overzichtelijk te plaatsen in de koelkast met 5 draagplateaus (waarvan er 3 in hoogte verstelbaar zijn) en 2 handige lades voor groentes etc. Wat een absolute plus is voor ons: we kunnen veel flessen rechtop kwijt in deze koelkast. In de deur op 2 niveaus, waarvan er 1 ook nog extra diep is. Ook in de koelkast zelf kunnen we flessen rechtop kwijt.
In zijn geheel makkelijk schoon te houden.
De vriezer is ook zeer overzichtelijk ingedeeld. Alles is in 1 oogopslag te vinden. Naast 5 plateaus ook 2 lades en in de deur 4 rekken. Dit is vele malen prettiger dan de lades die we gewend waren.
Verder zitten er allerlei functies op:
*FastFreeze waarmee je voedingswaren extra snel kunt invriezen.
Dit hebben wij nog niet gebruikt, aangezien wij geen vers voedsel of grote hoeveelheden tegelijk hebben ingevroren.
*Multi-flow 360 waardoor het voedsel gelijkmatig gekoeld wordt in zowel het koel-als vriesgedeelte, waardoor het langer vers blijft.
De groentes blijven inderdaad lang vers in het koelgedeelte.
*No-Frost Plus waardoor ontdooien niet nodig is en condensvorming voorkomen wordt.
De gebruiksduur is te kort om dit echt goed te kunnen beoordelen denk we, maar de koelkast & vriezer zijn met deze warme dagen regelmatig open geweest, tot nu toe geen spoortje ijs te vinden en in het koelgedeelte inderdaad geen condensvorming. Ook na een stroomuitval van ruim 6 uur geen spoor van ijs of condens (en ook nog prima op temperatuur).
*Vakantiemodus: bespaart energie als je langere tijd afwezig bent.
Dit hebben wij nog niet gebruikt.
*Display aan de buitenzijde, waardoor je in 1 oogopslag de temperatuur van het koel- en vriesgedeelte kunt aflezen zodra je het display aanraakt. Er zit ook een kinderslot op, zodat de temperatuur niet per ongeluk aangepast kan worden.
Wij vinden het met name fijn dat het display alleen bij aanraking of gebruik van het apparaat aan gaat.
Het apparaat is ook vrij stil, een verademing na onze vorige koelkast, aangezien ik zeer gevoelig ben voor geluiden. Bij het aanzetten was er wel een wat zware brom te horen, maar zodra hij op temperatuur was verdween dit. Af en toe hoor je deze brom weer, met name nadat hij voor langere tijd open in geweest om bijvoorbeeld de boodschappen op te ruimen.
Het op zijn plek zetten ging ook heel makkelijk. Er zitten wieltjes onder voor het voor- en achteruit zetten. Zodra hij op zijn plek staat draai je de pootjes aan de voorzijde uit waardoor hij goed op zijn plek blijft staan. De deuren sluiten ook zeer goed.
Het is daarnaast een energiezuinig apparaat met label C. Ook dit kunnen wij in een korte tijd niet objectief beoordelen.
De prijs (zoals vermeld op de site van Etna) vinden wij wat aan de hoge kant in vergelijking met andere (Etna) toestellen.
Al met al een zeer gebruiksvriendelijke & stille koel/vriescombi.