ETNA KCV143ZWA - Koelkasten

ETNA KCV143ZWA
ETNA KCV143ZWA
Energieklasse E
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 269,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 33 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV143ZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

t******************@g********28-08-2024
Fantastische koelkast met vriezer, voldoende ruimte in koelgedeelte en vriezer. Compacte koelkast. Doet het prima. Goede indeling. En stil wat heel prettig is. Vooral fijn dat jullie extra garantie geven van 5 jaar bij registratie. Dat moet het wel een goed product zijn. Super.
d**********@h**********12-11-2023

Perfecte koelvriescombinatie

Fijne koelkast perfect formaat voor onder hangend keukenkastje… verbruikt weinig en is heel stil
r***************@z*******05-11-2023

Een zeer goede aankoop

Zeer mooie en goedkope ijskast die goed werkt en een mooie uitstraling heeft zeker voor zijn maat, is zeer stil n werkt fantastisch. Voor ons zeker geen miskoop.
Pluspunten
  • mooi model en maat
  • zeer stil
w**e@g**l.com12-10-2023
3.0
3.0
NIET geschikt voor open keuken of studio. De koelpomp geeft bij in- en uitschakelen een harde tik en daartussen ook redelijk hoorbaar. Jammer want hij is lekker klein van afmeting
Leen11-10-2023

Prachtige koelkast

Dit is de enige koelkast te koop die qua maten past in mijn keuken. Daarnaast heeft hij een zeer goed indeling en mooie uitstraling
Pluspunten
  • Uitstraling
  • Afmetingen
Cathma30-06-2023

Prachtige koelkast voor 1-2 personen zonder kinderen

Prima functionerende koelkast voor 1 a 2 personen. Mooie uitvoering. Alleen niet geschikt voor gezin met kinderen. De zwarte kleur geeft veel vingerafdrukken op de front deuren. Die loop je de gehele tijd weg te poetsen.
Pluspunten
  • Mooie koelkast
Minpunten
  • Vingerafdrukken op front
  • Zwart is niet geschikt met kinderen
Max14-04-2023

Fantastische koelkast

Product werkt fantastisch en voor de prijs van het product een goede aankoop
Pluspunten
  • Voldoende ruimte
  • Erg stil
Conny11-03-2023

Prima, maat en afmetingen voor 1-2 personen.

Ik heb dit product gekocht ivm de kleur en de afmetingen. Wij hebben binnen 2 weken, 2 dezelfde koelvriescombinaties gekocht. Bij levering zat er bij de ene een flinke deuk in de deur. Deze is vervangen en is prima. De 2de is afgelopen maandag geleverd. Deze heeft een kleine buts, ook in de deur. Dit heb ik meteen gemeld bij de verkoper. De verkoper, heeft contact opgenomen met ETNA maar hierop heb ik nog geen reactie mogen ontvangen. Jammer, dat er geen zelfde zwarte vaatwasser van is.
Pluspunten
  • Afmetingen en model
Minpunten
  • Bij levering, deuken in de deuren