ETNA KCV143ZWA - Koelkasten

ETNA KCV143ZWA
ETNA KCV143ZWA
Energieklasse E
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 269,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 33 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV143ZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Henry23-12-2025

Kompakt en mooi.

De ETNA KCV 143 Zwart is een Ideale koelkast voor (ruim) 2 personen. Klein maar fijn. Een blikvanger die prima past in de omgeving. Wie hem ziet roept: wat mooi! Opvallend stille motor. Staat in open keuken maar stoort nooit. Ondanks bescheiden buitenmaten lekker ruim. Alles past er in. Geeft gevoel van kwaliteit.
  • Ruim
  • Mooi
Minpunten
  • beperkte hoogteverstelling achterkant
Roos18-12-2025

Bevalt goed

Fijne koelkast! Mooi formaat voor in mijn kleine keuken. Strak zwart uiterlijk staat ook nog mooi.
Pluspunten
  • Past perfect in een kleine keuken
  • Niet te hoog dus kan nog iets bovenop
  • Ruime vriezer
  • Mooi uiterlijk
G***********@g********18-12-2025

Super goed

Het is gewoon handig als je niet zoveel ruimte hebt en klein woont... Super product
Pluspunten
  • Doet zijn werk
  • Goede kwaliteit
  • Goede prijs
E**************@g********24-11-2025

Etna zwart koelkast

Het is een zwarte koelkast, het levering was snel en de bezorgers waren professioneel en behulpzaam. Product zelf werkt zo goed. Koelt perfect en bevriest prima
Pluspunten
  • Makkelijk om te installeren
  • Uiterlijk is mooi
Minpunten
  • -
  • -
S**********@g********23-11-2025
Om te beginnen is het ontwerp aantrekkelijk, het is een plaatje in je keuken, zelf heb ik de zwarte! Prettige indeling, goed voor een klein gezin, zo stil, dat is echt een verademing! Hoop er nog heel lang plezier van te hebben! Ben super tevreden over deze aankoop en dat voor die prijs!
s****************@g********29-10-2025
Mooi formaat voor als je geen kids hebt , voldoende ruimte voor frisdranken en etenswaren,genoeg vries ruimte en waar ik zo blij om ben hij maakt weinig geluid ,) En voor de prijs is hij zeker haalbaar voor iedereen , en in totaal 5 jaar garantie wanneer je je koelkast aanmeld op de site van etna ,ben er superblij mee!!
j************@k*********26-10-2025
Kinderen de deur uit, tijd voor een wat kleinere koelkast. Oudste zoon heeft deze ook. Mooi formaat, vindt zwart helemaal geweldig. Ben er heel gelukkig mee!
s***************@g********24-09-2025

Stille kleine vriend in de keuken.

Een kleine koel/vries combinatie geschikt in een één persoons huishouden. Door het formaat ook alleen hanteerbaar, bv bij verplaatsen en reinigen aan achterzijde. Opvallend hoe stil deze is. Het koelen is goed verdeeld door de hele kast en het (in) vriezen snel en goed. Uiterlijk glad en diepe zwarte kleur. Bovenste lade van de vriezer niet hoog, de andere lades wel hoog. Ook de groentelade is niet erg hoog. Nu 2 weken in huis over het reinigen kan ik nog niets zeggen. De gebruiksaanwijzing is wel duidelijk met genoeg informatie over gebruik, bedienen en reiningen. En ook bij ETNA voldoene info te vinden en bij registratie van je apparaat extra garantie.
  • koelt en vriest goed
Minpunten
  • bovenste lade vriezer erg laag
  • groente lade niet hoog.
r*****************@h**********05-09-2025

Deze koelkast is helemaal naar onze wens !

Het is een fijne koelkast en past in ons tuinhuis die niet te groot is maar er past wel genoeg in, ook al is het buiten warm ,.... dan blijft de koelkast gelukkig nog heel stil, het is een leuk model en wij hebben de zwarte kleur en het lijkt wel een beetje een retromodel en ook de zijkant is mooi
Pluspunten
  • niet te groot en niet te klein
  • mooi model
  • makkelijk linker of rechter deur maken
m*******************@h**********30-08-2025

Prima koelkast

Prima koelkast, hier gebruikt als 2de, extra koelkast Buitenkant ziet er mooi en strak uit. Doet wat het moet doen
a********@h**********30-08-2025

Mooi.goed apparaat

Zeer goed product Mooi gezicht dat zwart Werkt goed En geen herrie
Pluspunten
  • Koelt goed
  • Vriest goed
h*******@o**********26-08-2025
5.0

Goed kijken wat je koopt

5.0
De koel-vriescombinatie werkt goed, is echter vrij klein en smal, en de zwarte lak krast heel snel.
Pluspunten
Minpunten
  • vrij klein en smal
  • zwarte lak krast snel
p********@h**********22-07-2025

mooie compacte koelvries combinatie

mooi afgewerkte koelvries combinatie ,deze was voor mij ideaal omdat ik beperkte breedte en hoogte ruimte heb maar toch een koel en vries gedeelte wilde hebben
Pluspunten
  • goede afwerking
  • stil
I************@h**********22-07-2025

Aanrader!!

Product werkt naar behoren. De koelkast is compact maar er kan super veel in! De vriezer werkt goed en de koelkast ook.
Pluspunten
  • Groot genoeg
  • Doet zijn werk goed
Sophie B21-07-2025

Aanrader

Mooie koelvriescombinatie. Ideaal voor 1- of 2-persoons huishoudens, en past door geringe diepte mooi in de lijn van de keukenkastjes. Hij is redelijk stil en ziet er strak uit.
Pluspunten
  • Ondiep
  • Super formaat voor 1- of 2-persoonshuishouden
Minpunten
  • Witte rand tussen koelkastdeur en vriezerdeur
  • zichtbaar als je op een stoel/bank zit tegenover de koelkast.
n**************@g********07-07-2025

Bevalt erg goed , aanrader

Prettige , compacte koelkast van etna. Ruimte genoeg voor 2 personen. De koelkast heeft een erg goede kwaliteit voor de prijs die we betaald hebben. Je kunt de koelkast zelf op gewenste stand zetten. Maakt amper geluid en het zwarte design staat mooi in onze keuken. De eerste keer dat ik voor het merk etna kies maar zal dit in de toekomst zeker weer doen.
  • Ruimte genoeg
  • Geen vervelend geluid
  • Koelt super
a*********@g********27-06-2025

Prima koel-vriescombinatie

Prima koel-vriescombinatie. Achteraf gezien een beetje klein, maar verder prima!
  • Neemt weinig ruimte in
Minpunten
  • Beetje klein voor een gezin
Isaac23-06-2025

Mooi product!

Heel mooi vormgegeven product voor een zeer aantrekkelijke prijs
Pluspunten
  • vormgeving en indeling
  • prijs
g**************@h*********15-04-2025

Enige koel-vriescombinatie in zijn soort

Deze koel/vriescombinatie van Etna is na goed zoeken de enige in zijn soort. Perfect voor single-huishoudens en/of kleine ruimtes. Voldoende koel- en vriesruimte en boven het toestel is nog ruimte voor bijvoorbeeld een magnetron. In de zwarte uitvoering een samenspel van hoogglans deuren en hamerslag-structuur ogende behuizing. Kortom: een functioneel en mooi apparaat voor die prijsklasse!
i*******@g********17-03-2025
Mooi apparaat, maar het omdraaien van de deuren viel niet mee en uiteindelijk is een draaipootje aan de voorzijde niet meer vast te krijgen omdat er geen schroefdraad zit.
s**********@h********12-03-2025

Fijne modern uitziende koelkast

Fijn product. Mooie vormgeving. Mooie koelkast voor 1 of 2 personen.
Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kleur
  • Bakken in diepvries
Minpunten
  • Klein voor 1 of 2 personen
M.H04-02-2025

Voldoet aan al mijn verwachtingen!

Voldoet precies aan de verwachtingen. Niet te groot niet te klein! Werkt super!
Pluspunten
  • Links rechts deur
  • Juiste formaat!
h**********@g********28-12-2024
Mooie koelkast, compact voor 1 persoons huishouden, perfect!
n************@g********29-09-2024
De koelkast voldoet aan al mijn wensen en werkt uitstekend. Hij koelt snel, heeft een praktische indeling en biedt genoeg ruimte voor al mijn producten. Daarnaast ziet hij er stijlvol en modern uit, waardoor hij perfect past in mijn keuken. Ik ben zeer tevreden met deze aankoop.
d********@d*******02-09-2024

Goede combi koel/vries

Een prima product en precies wat ik zocht kwa formaat en deling.
Pluspunten
  • Indeling
  • Verdeling vries/koel