ETNA KCS5178 - Koelkasten

ETNA KCS5178
ETNA KCS5178
Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 584,00 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 63 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCS5178 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jens01-05-2025

Mooie en solide koelkast, moeilijke indeling.

Een prachtige koel/vries combo, helaas kunnen wij deze niet van 10 sterren voorzien omdat de indeling van de plankjes te dicht op elkaar zit, ook ondanks het verwijderen van een enkele plank. De opbergmogelijkheden vallen tegen. Voor de rest is het een fijne en goed koud wordende koelkast! Veel beter dan onze Bosch.
Pluspunten
  • Goed koud
  • Spaarstand
  • Solide (voelt aan als kwaliteit)
Minpunten
  • Indeling is moeilijk
  • Te weinig ruimte tussen de planken
Corrie de Graaf11-04-2025

Superfijne indeling, aanrader

Uitstekende kwaliteit, gunstige prijs, fijne indeling en mooi binnenuiterlijk. Meer dan voldoende ruimte, ondanks de kortere legplateaus als we gewend waren, door de extra binnenla boven de groentela kunnen we beter sorteren. Heel tevreden met de ETNA koel-vries combinatie
Pluspunten
  • Ruimte
  • Indeling
  • Extra binnenla
  • Prijs
  • Piept bij deur niet gesloten
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Fam.de Jong09-04-2025

Een goede keuze in relatie prijs en wat je krijgt

De koelkast is degelijk, betaalbaar, en voldoet uitstekend om ons eten koel te houden. In vergelijking met ons vorig model stiller. Als je een simpele koelkast met een redelijke prijs zoekt is de Etna KC 5178 een goede keuze.
j******@l******24-02-2025

Koelt snel en goed! Fijn apparaat!

Onwijs fijne koel/vries combinatie! Koelt erg goed, fijne indeling en een grote groente la! Wij zijn heel tevreden!
Pluspunten
  • Koelt snel
  • Fijne indeling zelf in te richten
  • Eco en super stand erg fijn
  • Mooi formaat
Nozem17-02-2025

Fijne koelvriescombi

Fijne koelvries combinatie! Indeling is handig en koelt erg goed!
Pluspunten
  • Koelt goed
  • Handige indeling
  • Grote groente la
r**********@g********03-01-2025

Tevreden klant

Tot nu toe tevreden. Dit is onze eerste inbouw koel-vries combinatie, maar bevalt tot nu toe goed! Moet wel even wennen aan de indeling en 2 lades. De indeling is iets krapper dan onze vorige koelkast, maar heel fijn dat je nu bijv groente en fruit makkelijk kunt scheiden. In vergelijking met onze oude koelkast, horen wij deze nauwelijks. De laden van het vries gedeelte zijn ruim genoeg.
Pluspunten
  • 2 lades
  • Minimaal geluid
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Had allemaal wel iets ruimer/dieper gemogen
  • maar vooralsnog voldoend ruimte
Leendert29-12-2024

Degelijke koel/vries combinatie.

Gekozen als inbouw koel/vries combinatie met betrouwbaarheid en niet teveel toeters en bellen. Tot op heden (2 maanden) doet hij het prima, nu maar afwachten wat betreft de verdere levensduur. Het geluidsniveau van de motor mag wel wat minder.
Pluspunten
  • koelt en vriest prima
  • ziet er van binnen netjes en handig uit.
Minpunten
  • geluidsniveau tijdens vriezen.
j******************@g********01-11-2024
Deze koel/vriescombinatie gekocht nadat ik een ander merk geïnstalleerd had. Door het no-frost systeem hoorde ik die de hele dag door. Deze van ETNA is stukken fijner! De indeling van het koelgedeelte klopt veel meer, wel heb ik de kleine lade eruit gehaald, omdat ik deze toch niet gebruik. Fijn dat kleine wijzigingen gewoon mogelijk zijn. De combinatie hoor ik zo goed als niet en deze was bovendien ook een stuk eenvoudiger te installeren. De kracht zit in de eenvoud!
m****************@g********30-10-2024

Een keeper 👌🏼

Ik gebruik de Etna koelkast met vriesfunctie met plezier. Deze is onmisbaar voor elke huishouden. De koelkast piept als je het te lang open laat staan. De producten worden op de juiste temperatuur gekoeld en gevroren. Super blij ermee
Pluspunten
  • Zorgt voor de juiste temperatuur
  • Mooie uitstraling en indeling
  • Piept als je de koelkast open laat staan
Elaine21-10-2024

Bevalt erg goed

Ik heb 2 jaar geleden en afwasmachine gekocht en zeer tevreden en nú koelvriescombinatie, inductie kookplaat en afzuigkap als deze net zo zijn als de afwasmachine Etna krijg en dikke 10 van mij
c************@g********19-10-2024

Koel/vriescombinatie

Net in gebruik. Voldoet aan verwachting. Het is wel een koelkast voor max 2 personen. Makkelijk in gebruik.
Pluspunten
  • Goed licht in koelkast
c*******@l******26-09-2024

Bevalt zeer goed.

Ik ben zeer tevreden over deze inbouw koel/vries combinatie. De twee laden boven elkaar in het koel gedeelte zijn zeer praktisch om fruit te scheiden van groente. Het koelgedeelte is ruim. Het vries gedeelte heeft 3 praktische ruime laden. Kortom, ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
  • Dubbele laden boven elkaar voor groente en fruit.
  • Koelt goed.
Martijn06-08-2024

Goede en makkelijke apparatuur

Super mooie apparatuur en en erg makkelijk in de bediening heel er blij mee
Pluspunten
  • Mooie uitstraling
  • Simpele bediening
  • Weinig geluid
Minpunten
  • Niets
M.Sol05-08-2024

Een tevreden klant

Met de Etna koelkast zijn wij heel blij, goede service, en alles heel duidelijk 👍
Pluspunten
  • Zeer goede service
  • Veel ruimte
  • Handig in gebruik
  • Duidelijke uitleg
  • 5 jaar garantie
M.Sol05-08-2024

Erna koelkast

Erg mooie en zeer ruime koelkast, de service is uitstekend. Hele goede kwaliteit
Pluspunten
  • Mooie uitstraling
  • Veel ruimte
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • 5 jaar garantie
  • Zeer goede service
a**********@g********02-08-2024

Etna

Geweldig apparaat. Doet wat het moet doen. Dus erg blij met deze aankoop van Etna.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Snel werkend
Hans12-07-2024

Goede combinatie met ruim vriesdeel

Nadat mijn Bosch inbouw koel-vries combinatie het na 8 jaar al begaf, nu gekozen voor een Etna. De recensies gaven mij een goede indruk en tot op heden heb ik die ook. Maatvoering is prima en de inbouw is simpel. Om op bedrijfstemperatuur te komen maakt de koelkast best wel herrie en was ik bang dat het zo zou blijven. Misschien een tip om dit in de handleiding te vermelden, want nu op temperatuur hoor je de koelkast nauwelijks. De indeling vinden we wel wennen en voor het mooie zou ik nog een extra vak in de deur en een plank willen hebben. De diepte van de planken was toch zo’n vijf cm minder dan gewend maar in de praktijk went dat snel. De grote la onderin hebben we gevuld met allerlei flesjes en potjes. De la moet je een beetje optillen om uit te schuiven. Dit is door het gewicht wat lastiger. Verder tot op heden tevreden en gratis de verlengde garantie tot vijf jaar afgesloten!
Pluspunten
  • Goede vriezer
  • Gering geluid als alles op temperatuur is
  • Twee laden in koelkast
Minpunten
  • Diepte planken is minimaal
  • Weinig vakken in deur
  • Aantal planken in koelkast zou 1 meer moeten zijn
Karin01-07-2024

Handige indeling, mooie koelvriescombi

Mooie koelvriescombinatie ingebouwd in mijn nieuwe keuken. De koelkast heeft een handige indeling om alle levensmiddelen overzichtelijk te koelen en snel te kunnen vinden. De schappen kan je verplaatsen, vind ik fijn want ik heb liever de zware flessen en pakken drinken op een schap in plaats van in de deur. Mooi grote groente fruitlades. Handige bediening in de koelkast. Ik had een verpakking met eieren tegen de achterwand geplaatst waardoor ik een bevroren ei had (ook een hele ervaring wanneer je die tikt om te bakken) dus daar ben ik nu alert op, niets tegen de achterwand plaatsen! De vriezer met 3 laden is handig in gebruik.
Pluspunten
  • verplaatsbare schappen
  • doorzichtige groente/fruitlades
Minpunten
  • bevriezing mogelijk in de koelkast
  • opstaande rand achteraan schap ontbreekt
k********@g********30-06-2024
Mooie koel/vrieskast met goede indeling en dit voor een mooie prijs aanrader
o**************@g********25-06-2024

Zeer tevreden!

Koelkast is goede kwaliteit en voldoet volledig aan mijn verwachtingen! Etna bedankt
  • Gemakkelijk in gebruik
Maan18-06-2024

Prima

Prima koel vries combinatie. Ruime lade in de koelkast. Lades in het vriesvak valt qua grote een beetje tegen
Pluspunten
  • Lade koekast
Minpunten
  • Kleine lades in vriesvak
Jacqueline31-05-2024

Bevalt goed

Ik mis een wijnrek mogelijkheid in bovenste schap van de koelkast. Verder fijne lades en genoeg schappen.
Pluspunten
  • Schappen
  • Lades
  • Hoogte
Minpunten
  • Vriesvak zijn klein maar wel voldoende
m********@k*********30-05-2024
Samen met de andere apparatuur gekocht voor in de nieuwe keuken, deze gekocht voor de goede naam die etna al jaren voerd. Een ruime koelkast met een redelijke vrieskast eronder
Tiny Doll04-04-2024

Top prijs en kwaliteit

Ik heb een koel/vries combinatie gekocht bij mijn nieuwe keuken en een afwasmachine, deze werden ook aanbevolen door de keuken leverancier. Omdat prijs en kwaliteit goed is van Etna, ook nog eens 5 jaar garantie. Mijn dochter heeft 2,5 jaar geleden een nieuwe keuken gekocht en is ook zeer tevreden over haar apparatuur. Dus de keus was voor mij heel eenvoudig een goed product voor betaalbare prijs.
Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
Mariel27-03-2024

Fijne producten

We hebben een etna combioven, vaatwasser, afzuigkap en inductiekookplaat. Vormgeving is erg mooi, de oven moeten we even aan wennen, het duurt soms lang voordat iets klaar is. Inductiekookplaat bevalt ons super, vaatwasser en afzuigkap zijn ook top. Erg tevreden na 1 maand gebruik
Pluspunten
  • Veel handige laadjes
  • Ruim
Minpunten
  • De laadjes knellen soms