ETNA AKV578ZWA - Koelkasten

ETNA AKV578ZWA
ETNA AKV578ZWA
Energieklasse E
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 779,00 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 132 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV578ZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Nu 2 dagen11-08-2022

Prachtig strakke koelvriescombinatie

Deze koelvriescombinaties is zo mooi en ruim van binnen echt een aanwinst aan je interieur Ben er echt super blij mee Alles in één keer bij de hand
e*****@z*******08-08-2022

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prachtig model. Koelt en vriest perfect. Fijne groent en fruit bakken. Goed zicht door glazen platen Vakantiestand is ideaal.
Kim04-08-2022

Top!

Precies zoals verwacht. Grote koelvriescombinatie met veel ruimte. Hij werkt perfect. Heel tevreden mee.
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Stil
Richard vV26-07-2022

Top koelkast voor weinig

Top koelkast met veel ruimte, luxe uitstraling, nette afwerking en nagenoeg helemaal stil. Levering was top, na uitpakken zelf gemakkelijk op plaats te rollen en aan voorzijde te stellen met de pootjes. Om op temperatuur te komen, werkte hij harder bij het opstarten waardoor hij meer zoemde en ook een hoge piep gaf. De volgende dag was dit compleet weg. Vrijwel helemaal geruisloos, zoals je het wilt, dus.
Pluspunten
  • Grote inhoud
  • Grote pizza's passen prima
  • Energiezuiniger dan vergelijkbare categorie
  • Zeer nette en luxe uitstraling, ook de achterkant
  • Gemakkelijk zelf te plaatsen
Minpunten
  • Geen verstelbare poten achterzijde
g********@h**********20-07-2022

Een echte aanrader !

Mooie koel/vries combinatie met veel ruimte . Voldoende glas platen om in te richten naar behoefte . Ook het design is super. Ook zeer weinig geluid. Onze buren hebben na het zien van deze koelkast meteen dezelfde besteld , dat zegt genoeg ! Kortom , een echte aanrader ! Update: 7-11-2022 Nu een half jaar in bezit en bevalt erg goed . Ziet er mooi uit , goed in te delen en is stil!! Een aanrader
Cindy19-07-2022

Niet echt zwart

Heel blij mee. Alleen jammer dat de kleur zwart meer antraciet is. Ik heb het via een website gekocht en had de kleur niet in het echt gezien. Maar verder zeer tevreden over het product.
a****@a**********15-07-2022

Super koelkast

Deze koelkast is met 1 woord subliem. En een hoop ruimte voor te koelen en te vriezen en energie zuinig. Mooie prijs. Kortom super apparaat. Wat wil je nog meer
Pluspunten
  • Ruimte
  • Energie
  • Aanzicht
h***************@g********29-06-2022

aanrader

De Etna Amerikaanse koelkast is ten eerste prachtig om te zien, hij is zeer ruim, zowel vries als koel, het is gewoon een heel mooi product en prijstechnisch is het ook fijn dat hij niet te duur is.
Pluspunten
  • ruim
  • niet te duur
  • prachtig om te zien
Eric27-06-2022

Aanrader.

Nette en mooie koelkast. Betrouwbaar Nederlands product. Bij de grote electronica-zaken wordt heel erg de focus gelegd op "nieuwe" merken, maar die gaven me toch een beetje "crappy" gevoel en nadrukkelijk maar 1 jaar garantie. Superstil en energiezuinig.
Pluspunten
  • Stil
  • Energiezuinig
  • Betaalbaar
Julie22-06-2022

Heel mooie en ruime koelkast

Heel mooie koelkast/diepvries! De afwerking is heel goed. Hij is erg handig in gebruik. Mooie grote vakken voor zowel koel- als vriesruimte. Hij is alleen niet heel stil, als het stil is in huis hoor je hem wel draaien.
Pluspunten
  • Heel ruim
  • Mooi afgewerkt
Minpunten
  • Luid
f********@l******21-06-2022

Zeker een aanrader

Prima Amerikaanse Koelkast verrassend ruim Ook stil in gebruik Fijn dat je het koelgedeelte uit kan zetten tijdens vakantie, terwijl vriesgedeelte gewoon aan blijft Het is echt een aanrader
Pluspunten
  • Koelgedeelte uit te zetten tijdens vakantie
  • Verrassend ruim
Han20-06-2022

Aanrader!

Mooi apparaat met veel inhoudt. Geen vriesvorming in de vriezer en is mooi stil!
Pluspunten
  • Design
  • Inhoud
  • Geluid
  • Energie
h*********@g********16-06-2022

Bewuste keuze! Een aanrader.

Ik heb bewust voor de zwarte uitvoering gekozen omdat een Amerikaanse koelkast meestal een blikvanger is, dat is deze ETNA AKV578ZWA dus niet. Deze geeft een veel rustigere aanblik dan mijn vorige Amerikaanse koelkast, die nogal prominent aanwezig was vanwege de metaalkleur. En niet alleen dat, maar ook het geluid, dat deze ETNA koelkast maakt, is bijna onhoorbaar vanwege de inverter motor die minder energie gebruikt. Deze Amerikaanse koelkast heeft geen waterdispenser en maakt ook geen ijsblokjes, maar ook dat scheelt in energie en in geluid, omdat er nu geen aangemaakte ijsblokjes luidruchtig in een dispenser vallen. Het is even wennen om met de bijgeleverde IceTwister ijsmachine toch in een handomdraai ijsblokjes te kunnen maken. Al met al vanwege alle eigenschappen zoals: NoFrost en een lade waarin alle groente langer vers blijft enz. heeft mij overgehaald om deze ETNA AKV578ZWA aan te schaffen.
Pluspunten
  • No Frost
  • Inverter motor
  • Crispzone
N******@t*********13-06-2022
Eenvoudig te installeren, praktisch, gemakkelijk te programmeren, mooi design, ruim
m*********@g********13-06-2022

Zeer tevreden over deze Amerikaanse koelkast

Mooie ruime koelkast, voelt stevig aan. Ook handig zijn de wieltjes onder de koelkast om hem in eerste instantie goed te plaatsen. Uitdraaibare stelpootjes aan de voorkant zetten de koelkast goed stevig op de grond. Hiervoor een enkele koel/vriescombinatie gehad met toch altijd te weinig ruimte en nu met twee deuren alles makkelijk toegankelijk. Ook de no-frost is erg fijn, aangezien we in de vorige vriezer regelmatig aangevroren stukken ijs hadden waardoor de deur niet meer dicht ging. Aan de buitenkant zit het te bedienen paneel, waardoor je goed kan zien wat de instellingen zijn.
Pluspunten
  • Ruimte
  • Stevig uiterlijk
  • Relatief zuinig voor het type koelkast
Minpunten
  • Alleen stelpoten aan de voorzijde
H.F.M.B.03-06-2022

Klasse

enorm veel ruimte en een klasse afwerking , omdat ik alle keukenapparatuur van ETNA heb en enorm goed bevalt was de keuze voor deze koelkast niet zo moeilijk
Pluspunten
  • ruimte
  • afwerking
  • relatief zuinig
Minpunten
  • nog niet
t**********@l******26-05-2022

Een dikke aanrader

Een super koelkast. Wij zijn een gezin van 4 en hebben voldoende aan deze koelkast. Een erg fijne en kind vriendelijke apparaat. 👍
Pluspunten
  • Ruim
a********@g********15-05-2022

Etna

We zijn heel tevreden over de koelkast, moeten nog wel een beetje wennen aan de geluiden die de koelkast produceert.
Pluspunten
  • Veel ruimte
Minpunten
  • Geluiden
Lazer22-04-2022

Top product

Een top product mooi design en genoeg ruimte voor ons (4 persoons huishouden)
M10-04-2022

Aanrader!

Mooi en strak design - snel koud na aansluiten - fijne indeling - ideaal bakje voor de ijsklontjes
Pluspunten
  • Strak design
  • Fijne indeling
  • IJsblokjeshouder
CM07-04-2022

Zeer ruime en fijne Amerikaanse koelkast en vriezer

Een fijne ruime koelkast en vriezer. Makkelijk te bedienen en te installeren. Mooi afgewerkt. Koelt snel en gemakkelijk.
Pluspunten
  • ruim
  • mooie vormgeving
  • koelt snel
k********@h**********06-04-2022

Top produkt

top produkt voor een mooie prijs. Heerlijk ruim en stil. Het belooft alles waar je op rekent.
Pluspunten
  • ruim
  • stil
  • mooie prijs
f*******@v************05-04-2022

Ik heb deze koelvriescombinatie gekozen vanwege de ruimte en het overzicht. We zijn er erg blij mee !
Pluspunten
  • Ruimte
  • Geluid
e********@l******13-03-2022

Aanrader, groot genoeg en mooie look

Samen met mijn man wilden wij een grotere koelkast dan de inbouw die we eerst hadden. Wegens de werk van mijn man ga ik altijd meal-preppen in bakjes. De Etna amerikaans koelkast is groot genoeg hiervoor. Pluspuntjes: er zitten wielen onder om de koelkast te schuiven en vloer te dweilen
Pluspunten
  • Ruimte
  • Wielen onder
  • Strakke uitstraling
Minpunten
  • Paar euro’s per jaar duurder aan energie
m*************@h********28-02-2022

Koel vries combinatie

We zijn heel tevreden over koel-diepvries combinatie Het is zeer geluidsarm koel en vries goed. En het desingn is strak afgewerkt. Het voldoet aan alle eisen. We zijn zeer tevreden.