• Best Reviewed 4 keer dec 2022
Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 110 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV578ZWA op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

9,1

Jouke 26-03-2023

Combinatie koel-vries machine

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

uitstekend apperaat, ziet er mooi uit heeft juiste indeling, amerikaanse koel-vries kast
ruim van binnen mooi van buiten kwaliteit voor een fijne prijs

Ron 21-03-2023

aanrader

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

De koelkast ziet er prima uit, mooie ruime indeling, geluid amper waar te nemen en eenvoudig schoon te houden.Tot nu toe is er maar 1 klein minpuntje, met 2 puber kids die soms de deur te snel willen openen dan rolt de koelkast soms iets naar voren

Pluspunten

• ruim
  • degelijk
  • amper hoorbaar

Officiele reactie van Atag 23-03-2023

Beste Ron,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Wij zijn blij dat jij zo tevreden bent met deze mooie Amerikaanse koelkast. Het gebruiksgemak en mooie design maken van de koelkast een plaatje in jouw keuken. Graag kijken wij samen met jou nog even of we wat kunnen doen aan het rollen van de koelkast, zou jij hiervoor jouw contact- en adresgegevens samen met een kopie van deze review willen sturen naar webcare@atagbenelux.com?

Wij wensen jou en jouw pubers heel veel koelplezier!

ssleurink@home.nl 16-03-2023
  • Product gekocht

etna amerikaanse koelkast gekocht en zeer tevreden

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Wij hebben deze etna amerikaanse koelkast gekocht omdat wij nog een oude vrieskist hadden en nog een aparte oude koelkast van meer dan 20 jaar oud. Enorme energie vreters, niet handig met de huidige energieprijzen. Nu hebben wij een energiezuinig apparaat. Veel ruimte mooie indeling en alles overzichtelijk echt een aanrader om deze aan te schaffen.

Pluspunten

• uiterlijk
  • ruimte
  • indeling

Officiele reactie van Atag 17-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw nieuwe Amerikaanse koelkast en je deze ook aanbeveelt. De indeling en het uiterlijk bevallen jou goed!

De koelkast en vriezer staan altijd aan, we kunnen ons daarom voorstellen dat je dit zeker gaat merken in je energieverbruik.

Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie beoordeling. We wensen je heel veel plezier toe van je aankoop!

b**5@t**t.nl 07-03-2023

Mooie koelvries combinatie

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Wij wouden graag een dubbeldeurs koelkast in het zwart die niet te diep was.
Deze is zowel aan de voorkant en de zijkanten dezelfde kleur wat fijn is als hij los in de keuken staat.
Hij is lekker ruim en stil en een sieraad in je keuken.

Pluspunten

• Kleur rondom zwart metalic
  • Ruim

Minpunten

• Nog niet ontdekt

Officiele reactie van Atag 08-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat jij jouw vertrouwen aan ETNA hebt gegeven. Leuk om te lezen dat de koelkast, naast dat deze goed koelt en goed bevalt wat betreft de ruimte en indeling, ook een echte eyecatcher is!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

w**2@g**l.com 07-03-2023

Side by side

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

ruim, betrouwbaar, efficiënt en modern design. Aanbevolen voor gezinnen en voedselbewuste gebruikers.
Officiele reactie van Atag 08-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Een mooie score met leuke reviewtekst, bedankt! De ruimte en het mooie design bevallen jou goed. Ook de duurzaamheid is natuurlijk niet onbelangrijk.

Met vriendelijk groet,

Rik 06-03-2023

Mooi en degelijk

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Mooie degelijke koelvriescombinatie. Sinds kort in gebruik. Biedt veel ruimte en koelt uitstekend. Maakt nauwelijks geluid. Groot voordeel is dat deze koelkast vrij ondiep is in vergelijking met andere koelkasten en daardoor minder ruimte inneemt in onze berging.

Officiele reactie van Atag 07-03-2023

Beste Rik,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ruimte, geluid en werking van de AKV578ZWA. Bedankt voor de mooie beoordeling.

t**k@g**l.com 03-03-2023

Goede combinatie

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Mooie combinatie koel/vrieskast. Wat ik mis is dat ik de combinatie niet uit kan zetten tijdens afwezigheid. Althans ik heb die mogelijkheid niet kunnen ontdekken. Verder mooi apparaat, veel ruimte
Officiele reactie van Atag 06-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de mogelijkheden van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Marijke

Hendrik,Zwolle 01-03-2023

Black Beauty

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Ben erg blij met deze ruime en mooie koelvriescombinatie.
Ik heb gekozen voor voor zwarte kleur omdat die beter past bij mijn meubilair ondanks redelijk prijsverschil.
Hij is degelijk en vrij stil, hoe je de meegeleverde gratis ijsblokjesmaker uit elkaar en schoon moet maken is nog een ?.
Het leddisplay aan de buitenkant is makkelijk te bedienen en meerdere temperatuur keuzes.
Mis de optie huidige (werkelijke)binnen temperatuur...nerd detail ; ).

Pluspunten

• Uiterlijk/vormgeving
  • Makelijkebediening
  • Temperatuur keuzes

Officiele reactie van Atag 02-03-2023

Beste Hendrik,

Wat leuk om te lezen dat je blij bent met je nieuwe ETNA koel-/vriescombinatie. Daar worden wij blij van!
Het design, de ruimte en het geluidsniveau bevallen jou goed.

Aan de bovenkant van de ijsmaker zit een lipje waarmee het voorzichtig losgehaald kan worden. We adviseren dit met een mild schoonmaakmiddel (zoals afwasmiddel) af en toe te reinigen. We adviseren alleen ijsblokjes van water te maken.

We wensen je heel veel plezier van je aankoop!

s**7@g**l.com 21-02-2023
  • Product gekocht

Good looking and solid fridge

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

The fridge has a very nice appearance, in terms of design and also quality of the materials. It’s spacious and practical inside. Doors open smoothly. Lighting is pleasant.
In terms of downsides - it’s noisy. But it’s not a problem for so it’s a very good purchase in combination with 5 year’s warranty from ETNA.

Pluspunten

• Design
  • Space
  • Practical
  • Warranty
  • Energy efficiency

Minpunten

• Noise

Officiele reactie van Atag 22-02-2023

Dear sir / Madam,

Thanks for the nice review. It is great to read that you are not only so satisfied with the design, space, energy efficiency, but also with our warranty conditions.

We wish you a lot of cool fun.

constanceschade@quicknet.nl 15-02-2023

Prachtige koelvriescombinatie

Zeer mooi design
Makkelijk in te stellen
Heel fijn 2 apparte grote deuren
Ben er echt heel blij mee
En wat ook fijn is 3 jaar extra garantie van Etna dus totaal 5 jaar garantie

Pluspunten

• Lekker ruim
  • Makkelijk schoon te houden

Officiele reactie van Atag 16-02-2023

Beste Constance,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Fijn om te lezen dat dat het design, het gebruik en inhoud zo goed bevallen. Ook mooi meegenomen is natuurlijk de extra garantie.

m**e@g**l.com 28-01-2023

Mooie ruime koelvries

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Hem de koelvries nog maar een paar weken, dus kan over de lange termijn niks zeggen,maar het begin is goed! Makkelijk in te stellen,veel ruimte en koelt/ vriest goed! Ziet er ook mooi uit aan de buitenkant,das ook zeker niet onbelangrijk

Officiele reactie van Atag 30-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je nog steeds te tevreden bent met jouw koelkast en het design.
We wensen je veel koelplezier toe.

Marijke

a**5@g**l.com 25-01-2023
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Mooie koelkast, veel ruimte. Geluid is wel hoorbaar, maar stoort niet heel erg. Niet heel zuinig in verbruik, maar tov enkele koel vries combinatie niet slecht

Pluspunten

• Veel ruimte

Minpunten

• Energieverbruik

Officiele reactie van Atag 26-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Goed om te lezen dat je blij bent met het design en de inhoud van de koel- / vriescombinatie.

L**5@l**e.nl 21-01-2023

Zeer tevreden

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Mooi, strak design. De koelkast is functioneel ingedeeld zoals met bijv. een flessenrek. Koelt en vriest goed. Een must in iedere keuken!

Pluspunten

• Design
  • Functionaliteiten

Officiele reactie van Atag 23-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden met de indeling en natuurlijk het gebruik. Het design is ook mooi meegenomen.

h**s@h**l.com 18-01-2023

Topkwaliteit, mooi design

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Na vele jaren waren we aan vervanging van onze koelkast en vriezer toe. Onze schoonzoon had goede ervaringen met Etna producten. De Amerikaanse koelkast is werkelijk een voltreffer. Erg gemakkelijk te installeren, lekker ruim en muisstil, De zilverkleur is een verademing en past geweldig in onze keuken.
We zijn helemaal Etna-fan geworden en hebben inmiddels ook een vaatwasser en kookplaat van Etna besteld.

Pluspunten

• energiezuinig
  • ruim
  • gemakkelijk te installeren
  • geluidsarm

Officiele reactie van Atag 19-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Leuk om te lezen dat je hebt gekozen voor ETNA bij de aanschaf van de nieuwe koelkast(en andere apparatuur). Fijn dat de installatie gemakkelijk verliep en dat hij qua design helemaal in jullie keuken past!
We wensen jullie nog veel koelplezier!

MB 17-01-2023
  • Product paar maanden in bezit

Etna koelvries combi

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Super mooie koelvries combi. Veel ruimte en weinig geluid. De instellingen zijn eenvoudig aan en toe te passen. Enige minpunt is dat je de planken niet volledig zelf kunt indelen. De glas platen zijn los maar er zijn vaste punten waar je ze in kan schuiven. Hierdoor is voor één legplank de enige optie, deze vlak onder die erboven te leggen. Ondanks dat, veel ruimte en wel zeer tevreden!

Pluspunten

• Ruimte
  • Over het algemeen stil

Minpunten

• Redelijk vaste indeling

Officiele reactie van Atag 18-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Wat fijn om te lezen dat het geluidsniveau en de ruimte van deze koel-/vriescombinatie je zo goed bevallen.
We zullen je feedback over de indeling meenemen in de verder ontwikkeling.

We wensen je heel veel koelplezier toe!

Truus Zondag 31-12-2022
  • Product gekocht

Een aanrader, met een mooi design

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Super mooie zwarte Amerikaanse koelkast, veel ruimte en een mooi strak uiterlijk.

Pluspunten

• Ruim
  • Mooi strak uiterlijk
  • Goede indeling

Officiele reactie van Atag 02-01-2023

Beste Truus,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het mooie design, de ruimte en het gebruiksgemak van de koelkast.

h**k@g**l.com 24-12-2022
  • Product gekocht

Eyecatcher voor in de keuken!

10,0
De ETNA AKV578 Rvs koel/vrieskombinate is een eyecatcher. Prachtig rvs product dat zeer mooi staat in je berging of keuken.
Deze koel/vriescombinatie biedt erg veel ruimte voor invriezen en koelen. Met overzichtelijke indeling door bakken en schappen. Leuk hebbedingetje is ook de bijgeleverde Ice Twister voor het maken van ijsblokjes. Maakt slecht een licht brommend geluid. Zeer tevreden met deze aankoop, Dan als klap op de vuurpijl ook nog 5 jaar garantie nadat je dit product geregistreerd hebt. Geweldig.

Pluspunten

• veel ruimte voor invriezen en koelen
  • prachtig rvs design

Officiele reactie van Atag 27-12-2022

Beste heer/mevrouw,

Erg leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over zowel ex- als interieur van de AKV578RVS. Bedankt voor de uitgebreide review met de maximale reviewscore. Zijn wij uiteraard erg blij mee.

m**n@g**l.com 23-12-2022

Zeer tevreden

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Super strak design,eenvoudige bediening en ook nog extra garantie. Ik geef nooit een 10 want er moet altijd ruimte zijn voor verbetering.

Officiele reactie van Atag 27-12-2022

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de AKV578ZWA en onze garantievoorwaarden. Onze apparatuur blijft altijd in ontwikkelen, wij blijven altijd kijken naar verbetering. Daarom hechten wij veel waarde aan de feedback van onze klanten. Wij zijn blij met de 9, bedankt.

Veel koelplezier!

Avh 19-12-2022

Koelkast akv578zwa

10,0
Het is zeer mooie koelkast, strak design en zeer makkelijk in gebruik. Ruimte genoeg binnenin de koelkast en vriezer. Ben er heel erg blij mee.

Pluspunten

• Zuinig in gebruik
  • Je hoort de koelkast niet

Minpunten

• Nog geen minpunten ontdekt

Officiele reactie van Atag 20-12-2022

Beste heer/mevrouw,

Een reviewscore van een 10. Dit betekent een tevreden klant en dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen. Klant blij, wij blij! Bedankt voor de mooie feedback.

d**e@h**l.nl 14-12-2022
  • Product gekocht

Een aanrader en pronkstuk in je keuken

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Het is een prachtige Amerikaanse koelvriescombinatie, en echt een pronkstuk in mijn keuken

Officiele reactie van Atag 15-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review over dit pronkstuk!
Fijn dat jij, naast het mooie design, ook tevreden bent over het gebruiksgemak, de duurzaamheid en geluidsniveau van deze mooie side-by-side.

Toon meer reviews