ETNA KCV143WIT - Koelkasten

ETNA KCV143WIT
ETNA KCV143WIT
Energieklasse A, E
Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 317,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 124 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV143WIT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Kaat3523-07-2025

Zeker een aanrader, als extra koelkast of beperkte ruimte

Prima koelkast, met onderin een ruim vriesgedeelte. Bij ons staat het apparaat in de kelder; niet te groot, niet te klein. Ideaal om extra drankjes in te koelen.
Pluspunten
  • Formaat
  • Compact maar voldoende ruimte
p********@h**********22-07-2025

mooie compacte koelvries combinatie

mooi afgewerkte koelvries combinatie ,deze was voor mij ideaal omdat ik beperkte breedte en hoogte ruimte heb maar toch een koel en vries gedeelte wilde hebben
Pluspunten
  • goede afwerking
  • stil
I************@h**********22-07-2025

Aanrader!!

Product werkt naar behoren. De koelkast is compact maar er kan super veel in! De vriezer werkt goed en de koelkast ook.
Pluspunten
  • Groot genoeg
  • Doet zijn werk goed
Sophie B21-07-2025

Aanrader

Mooie koelvriescombinatie. Ideaal voor 1- of 2-persoons huishoudens, en past door geringe diepte mooi in de lijn van de keukenkastjes. Hij is redelijk stil en ziet er strak uit.
Pluspunten
  • Ondiep
  • Super formaat voor 1- of 2-persoonshuishouden
Minpunten
  • Witte rand tussen koelkastdeur en vriezerdeur
  • zichtbaar als je op een stoel/bank zit tegenover de koelkast.
d************@t*********21-07-2025

Geweldige koelkast zeker in een kleine woning.

Ik heb dit product gekozen om dat het praktisch product voor alleen staande is,ruimte voldoende en zuinig met energie.
Pluspunten
  • 9
  • 9
Minpunten
  • 0
  • 0
n**************@g********07-07-2025

Bevalt erg goed , aanrader

Prettige , compacte koelkast van etna. Ruimte genoeg voor 2 personen. De koelkast heeft een erg goede kwaliteit voor de prijs die we betaald hebben. Je kunt de koelkast zelf op gewenste stand zetten. Maakt amper geluid en het zwarte design staat mooi in onze keuken. De eerste keer dat ik voor het merk etna kies maar zal dit in de toekomst zeker weer doen.
  • Ruimte genoeg
  • Geen vervelend geluid
  • Koelt super
a***************@g********01-07-2025
Voor een 1 persoonshuishouden prima koelkast. Vriesgedeelte ook prima. Werkt naar behoren. Prijs kwaliteit verhouding dik in orde.
a*********@g********27-06-2025

Prima koel-vriescombinatie

Prima koel-vriescombinatie. Achteraf gezien een beetje klein, maar verder prima!
  • Neemt weinig ruimte in
Minpunten
  • Beetje klein voor een gezin
Isaac23-06-2025

Mooi product!

Heel mooi vormgegeven product voor een zeer aantrekkelijke prijs
Pluspunten
  • vormgeving en indeling
  • prijs
f******@z************18-06-2025
Mooi model/formaat niet te groot en voldoende binnenruimte voorzowel het koelen als het vriesgedeelte.
dejongangela2@gmail.com************@g********18-04-2025

Bevalt erg goed is zeker een aanrader !

Ik vind het een goede aankoop.de Etna koelkast en een voordelige prijs ! Niet tehoog in verbruik. Een mooie koelkast Wijnig geluid Ik ben er blij mee !
Pluspunten
  • Laag in verbruik
  • Wijnig geluid
f**********@u*********17-04-2025

Goed product en betaalbaar.

Prima product, voldoet aan de beschrijving op de side en pas goed bij mijn andere keuken apparatuur ( inductie fornuis ook van Etna). Voor die prijs val het reuze mee.
g**************@h*********15-04-2025

Enige koel-vriescombinatie in zijn soort

Deze koel/vriescombinatie van Etna is na goed zoeken de enige in zijn soort. Perfect voor single-huishoudens en/of kleine ruimtes. Voldoende koel- en vriesruimte en boven het toestel is nog ruimte voor bijvoorbeeld een magnetron. In de zwarte uitvoering een samenspel van hoogglans deuren en hamerslag-structuur ogende behuizing. Kortom: een functioneel en mooi apparaat voor die prijsklasse!
pensionadoremi13-04-2025

Topkast

Staat nu een paar weken te draaien. Geen enkel probleem bij levering, installeren en in werking stellen. Als het zo blijft kan ik nog jaren vooruit met deze koelkast.
Pluspunten
  • mooi design
  • werkt stil
j**********@z*******31-03-2025

goed product voor een goede prijs.

De prijs vond ik goed en ook het product. Het werkt goed en een goede handleiding bovendien makkelijk in gebruik. Voor mij is Etna een heel vertrouwd merk ik ben 72 dus ken ik etna nog van de gasfornuisen enz Tot nu toe ben ik zeer tevreden.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
Judith27-03-2025

Fijne koelkast

Heel fijne koelkast voor een eenpersoonshuishouden! De bovenste la van de vriezer is iets kleiner maar nog prima te gebruiken (kan best een brood in). Maakt soms een beetje geluid maar ik stoor me er niet aan
Pluspunten
  • Maat
Minpunten
  • Geluid
i*******@g********17-03-2025
Mooi apparaat, maar het omdraaien van de deuren viel niet mee en uiteindelijk is een draaipootje aan de voorzijde niet meer vast te krijgen omdat er geen schroefdraad zit.
s**********@h********12-03-2025

Fijne modern uitziende koelkast

Fijn product. Mooie vormgeving. Mooie koelkast voor 1 of 2 personen.
Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kleur
  • Bakken in diepvries
Minpunten
  • Klein voor 1 of 2 personen
Loes11-03-2025

Prima voor 1 persoon

Ik koos deze koelkast aangezien hij qua prijs en grootte voor mij de beste keus was. Ik vind het fijn dat hij niet te hoog is, zodat ik er een oven of magnetron op kan zetten. Het is qua inhoud wel echt een stuk kleiner dan ik gewend ben, maar in principe groot genoeg voor 1 persoon.
Pluspunten
  • Niet te hoog
  • Koelt goed
  • Fijne vriezer
Minpunten
  • Erg smal
  • Beperkte ruimte
j ********@z*******07-03-2025

Zeker een aanrader; uitstekend product voor scherpe prijs

Een mooie koelkast ,doelmatig ingericht,niet te groot,maar met voldoende inhoud voor een normaal gezin,Redelijk energieverbruik.Een prima product voor een verbluffend lage prijs.Ben hier erg blij mee.
Pluspunten
  • mooi en zeer goed ingedeeld.
l*******@g********06-03-2025

Bevalt erg goed

Heel fijn dat de vriezer onder zit, zodat je niet zo diep hoeft te bukken voor de koelkast, die je toch meer gebruikt. Erg stil en prima formaat voor 1 persoon
Pluspunten
  • Koelkast fijn dat die boven vriezer zit
  • Erg stil
Minpunten
  • Het kost wat moeite om deurtjes om te zetten
M.H04-02-2025

Voldoet aan al mijn verwachtingen!

Voldoet precies aan de verwachtingen. Niet te groot niet te klein! Werkt super!
Pluspunten
  • Links rechts deur
  • Juiste formaat!
Elisabeth16-01-2025

ziet er goed uit, zowel binnen als buitenkant.

In mijn prijsklasse was dit de best beoordeelde koelkast, en na bijna 30 jaar begon de oude koelkast erg te brommen.
Pluspunten
  • uiterlijk
  • indeling
Minpunten
  • geluid als termostaat afslaat vrij luid.
1********@g********03-01-2025
Ziet er prima uit, niet de allerduurste gekocht wat we vorige keer wel hebben gedaan, de diepvries was nog prima alleen t rubber boven in de deur versleten. Helaas kun je er geen nieuwe voor bestellen vandaar deze keuze zijn er super blij mee, mooie grote kade , snelle encore te levering door Expert Horst. Top!!!
s********@l******31-12-2024

Ik vind goede matriaal

İk vind deze artikel perfect werkt goed en handig flexebel laden makkelijk gebruiken
Pluspunten
  • 9
  • 9