Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 23 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV143 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

i**t@l**e.nl 21-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg blij met koelkast met vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

9,0
Ik heb deze koelkast gekocht omdat ik graag een koelkast wilde met het vriesvak aan de onderkant. Hierdoor hoef ik niet te bukken om in de koelkast te komen. Ik ben erg tevreden over de koelkast met vriesvak. De lades in het vriesgedeelte zijn erg praktisch. Prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed. Al met al tot nu toe zeer tevreden over deze koelkast met vriezer.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Lades in vriezer
  • Voldoende ruimte
  • Draairichting is eenvoudig te verwisselen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

d**m@i**d.com 19-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

10,0
Prima compacte koelkast voor een twee persoonshuishouden voldoet het prima. Koelt en vriest prima. Ziet er mooi en strak uit, makkelijk in onderhoud. Een echte aanrader en heel betaalbaar. Dita

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-07-2022

Beste Dita,

Wat leuk dat jij de moeite nam om deze review te schrijven.
Bedankt voor deze fantastische score, een 10!
Fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design en gebruiksgemak van de koel- vriescombinatie.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**s@g**l.com 12-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fatsoenlijke koelkast voor een fatsoenlijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

8,0
Goede koelkast. Er is weinig keuze wat betreft koelkasten in deze breedte. Omdat de koelkast zo smal is heeft hij vanzelfsprekend ook minder ruimte dan koelkasten van gemiddelde breedte of grootte. Het apparaat voelt degelijk aan. Als enige aandachtspunt: het is beter de koelkast bij ingebruikname wat kouder te zetten dan geadviseerd door de tussenpartij.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Betaalbaar
  • Lijkt degelijk te zijn

Minpunten

  • Minder ruimte (relatief!)
  • Had iets hoger gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen deze review te schrijven. De aanbevolen temperatuur is 4 graden voor het koelgedeelte en -18 graden voor het vriesgedeelte. Uw feedback is zeer waardevol en nemen wij mee om deze koel/vriescombinatie te blijven verbeteren.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Met vriendelijke groet, Chantal
Webcare ETNA

Reageer

v**4@k**l.nl 11-07-2022
  • Product gekocht

100% tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de Etna KCV 143 wit, compact en geruisloos, en neemt niet al te veel ruimte in.
Officiele reactie van Atag 12-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de KCV143WIT.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

h**n@g**l.com 26-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader deze mooie Etna koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

10,0
Helemaal blij met mijn mooie ijskast van Etna 🤩
Prijs/Kwaliteit is top!
De beste keuze om van deze te kiezen!
Met de verlengde garantie ga ik hier lang van genieten!
Én ik wil graag de €250 winnen 😉🍀

Pluspunten

  • Design
  • Genoeg plaats
  • De verlengde garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie enthousiaste review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Macky123 16-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Etna koelast/vriezer combinatie vooreen mooie prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

8,0
Een fijne Etna koel/vriezer combinatie. Mooi formaat voor 2 persoons-huishouden.

Werkt goed en geruisloos. Erg tevreden!

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Mooi formaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-06-2022

Beste Macky,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en ruimte van de koelkast.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Angelica 05-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

8,0
Een functionele koel/vries combinatie voor 2 personen. Ziet er mooi uit.

Dit apparaat is aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 08-06-2022

Beste Angelica,

Bedankt voor de mooi review. Leuk om te lezen dat de koel/vries zo goed bevalt en je deze ook aanbeveelt.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

w**j@g**l.com 28-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne praktische koel/vries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

9,0
Handig in te delen voor kleinere huishoudens. De maat indeling van hoogte van de bovenste glasplaat is in te delen voor extra flessen en/of pakken melk! Daarmee extra koelruimte voor frisdrank, sappen en zuivel indien een moment handig bij een feestje.

==============================================
17-05-2022

Het is een prima compacte koelvriescombinatie. Ruimschoots mogelijkheden om naar eigen behoefte in te richten.
En 100 kWh minder verbruik dan mijn vorige apparaat. Verder fijn dat de ruimte de koelkast goed zelf indeelbaar is.
En ik ben vooral verrast van de geluidsarme werking.

Pluspunten

  • Compact apparaat
  • Goed in te delen koel en vries gedeelte
  • Realisitische prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met het verbruik en werking van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Geert 21-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

9,0
Keurig en goed verpakt,heb de ķoelvriescombinatie gekocht voor gebruik op de camping vind het een prima product en een perfecte maat voor op de camping. Ik ben er erg over tevreden.

Pluspunten

  • Mooie grote

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste Geert,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze goede review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over de koel- vriescombinatie.

Wij wensen jou heel veel koel- en kampeerplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Marike 19-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strakke, handige koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

9,0
Een top koel vriescombinatie! Mooie vorm en hoogte en handig dat de vrieslades aan de onderkant zitten: daardoor hoef je niet meer te bukken voor de koelkast!

Pluspunten

  • Koeldeel boven: dus niet te bukken
  • 1 ondiepe lade voor bv pizza’s en ijsblokjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-05-2022

Beste Marike,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het design en de handige indeling van de koel- vriescombinatie.
Een kleine tip, de ondiepe lade is ook ideaal voor een lekker ijsje deze zomer!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

k**a@h**l.com 06-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Klein maar zeer fijne koel/vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

10,0
De koel/vriezer ETNA KCV143WIT is een mooi ontwerp en een degelijke apparaat. De ruimte voor het koelen en vriezen is ruim genoeg voor twee personen. Hij voldoet aan al onze wensen en is heel stil.

Pluspunten

  • Mooie indeling
  • Niet te groot, maar genoeg ruimte.
  • Past perfect in mijn niet al te grote keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat uw koelkast naar behoren werkt, dat u tevreden bent is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Officiele reactie van Atag 09-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat de koelkast naar behoren werkt, dat u tevreden bent is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Chantal/Andreas 08-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan mijn verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

9,0
Leuke koelkast functioneert prima.Precies dat wat ik zocht ook in verband met de maat.past precies daarin waar die heen moest.heel handig onder Vries gedeelde en boven de Koel gedeelde.
hij is fluisterstil.
Goede prijsverhouding voor dat wat die brengt.
Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • Maat van de Koel/vrieskast
  • Onder de Vries gedeelde.
  • Fluisterstil.
  • Zuinig in verbruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste Chantal en Andries,

Hartelijk dank voor deze review. Wat fijn dat jullie de juiste maat koel/vrieskast hebben kunnen vinden, deze fluisterstil is en ook nog eens zuinig in gebruik. Wij wensen jullie veel plezier me de aankoop!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

d**m@i**d.com 31-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

10,0
De koelkast doet wat het moet doen. Koelt en vriest prima. Maakt weinig geluid en energiekosten zijn laag. De koelkast is ook heel makkelijk schoon te houden en ideaal voor een klein huishouden van twee personen. Ik raad dit product zeker aan, ook de prijs is trouwens heel netjes. Dirkje uit Rotterdam

Pluspunten

  • Niet te groot
  • Doet wat het moet doen
  • Prijs
  • Energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-04-2022

Beste Dirkje,

Bedankt voor deze mooie review en reviewscore. Een 10, daar zijn wij uiteraard erg blij mee! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het gebruiksgemak, energieverbruik en de prijs kwaliteitsverhouding.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Tom 24-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact; omzetten draairichting deur lastig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

8,0
Stijlvolle en compacte koelkast met goed werkend vriesvak.

Nadelen:
- Omzetten van de draairichting van de deur is mogelijk, maar vereist kracht en goed gereedschap: de schroeven zitten echt muurvast. Bij gebrek aan hoogwaardig genoeg gereedschap kwam er echter kostenloos een monteur langs (binnen de garantie).
- De koelkast maakt een (redelijk zacht) laag bromgeluid. Als je erg gevoelig bent voor geluiden kan dit licht irritant zijn; je hoort het vooral liggend op de grond (studentenkamer etc.).

Pluspunten

  • Compact
  • Stijlvol

Minpunten

  • Omzetten draairichting deur lastig
  • Licht bromgeluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij stellen het zeer op prijs dat je de moeite hebt genomen om deze feedback te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Vervelend om te lezen dat het omzetten van de deur lastig verliep. Gelukkig heeft de monteur hier uitkomst kunnen bieden. Fijn dat de afmetingen, design en het vriesvak aan je verwachtingen voldoen.
Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Joke 16-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

lekkende koelkast

Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

3,0
Dacht door een Nederlands product te kopen, voor betere kwaliteit te gaan, maar wat een ellende, gootje zit steeds verstopt moet deze om de paar dagen los maken anders staat er water in mijn groentelade, volgens Etna horen groentes en fruit niet in een groentelade mits luchtdicht verpakt.
Verder valt hij tegen gezien de binnenruimte, wel in de deur wat meer ruimte.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • meer ruimte in deur

Minpunten

  • lekt water in groentelade
  • weinig ruimte in kast

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-11-2021

Beste Joke,
Wat spijtig te lezen dat u niet tevreden bent over de koel/vriescombinatie. Qua ruimte en indeling kunnen wij dit niet voor u aanpassen. Vervelend dat het dooigaatje in de koelkast steeds verstopt raakt. Wanneer wij hierin iets voor u kunnen betekenen ontvangen wij graag uw volledige adres- en contactgegevens via webcare@atagbenelux.com. Wij kijken dan graag met u mee.
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Joke2007 03-03-2022

Ondertussen nog een keer contact gehad met Atag/Etna. Ze hebben nogmaals een monteur langs gestuurd om te bekijken hoe het kan dat er water in de groentelade blijft staan, het probleem is gevonden, en ik krijg zomaar een nieuwe koel/vriescombinatie na bijna een jaar. Echt geweldig opgelost. Hartelijke dank Chantal van het Webcareteam ETNA!

Reageer

A. Van Eijk 15-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goede aanvulling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

8,0
Goed ontwerp van ETNA simpel en doet wat hij moet doen.
Wij gebruiken hem als aanvulling naast de al aanwezige koel en vries kasten. Voor zijn formaat een grote inhoud ten opzichten van soortgelijke koel-vriescombi's. Zuinig (E) en super stil. Door de actie nu nog eens 3 jaar extra garantie wat neer komt op 5 jaar totaal.

Pluspunten

  • Compact
  • Goede indeling
  • Ruim

Minpunten

  • Waterpas krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-10-2021

Beste heer / mevrouw Van Eijk,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft en tevreden bent met de ruimte en werking van de koelkast.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

wil 16-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

9,0
Gisteren van electoworld Loon Op Zand mijn Etna koelvriescombinatie binnen gekregen en zo als ik gehoopd had zag het er goed uit. Na dat hij op zijn plaats gezet was is alles nog een keer goed uitgelegd hoe alles werkt.
Gisteravond laat aangezet en hij was zo stil dat ik hem amper kon horen.
Hij werkt perfect en de temperatuur was snel ingesteld.
Voldoende ruimte voor mij alleen.
zeker een aanrader.

Pluspunten

  • zeer stil en slaat weinig aan.
  • voor 1 persoon ruimte genoeg.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-09-2021

Beste Wil,

Dank u voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over deze koel/vriescombinatie. Hier worden we blij van! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

f**e@g**l.com 05-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

9,0
Ik zocht voor mezelf een betaalbare, niet al te grote koel-vriescombinatie waar je nog een magnetron op kunt zetten. Voldoende ruimte voor sowieso twee personen. Ook is hij energiezuinig en vrij stil (je hoort een lichte zoem bij het aanslaan).

Pluspunten

  • Prijs
  • Automatische ondooifunctie
  • Energiezuinig
  • Deur aan beide kanten te openen
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Stil, maar wat zoemgeluid bij aanslaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 06-07-2021

Beste f**e@g**l.com,

Wij stellen het zeer op prijs dat je de moeite neemt om deze mooie review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat de KCV143 aan al je wensen voldoet.

Wij wensen je veel “koel en vries” plezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Ruud Thijssen 02-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie niet goed horizontaal af te stellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

7,0
We hebben deze ETNA koel- vriescombinatie aangeschaft in de kleur wit.

Het omzetten van de deuren ging prima, wel goed kijken naar het metalen plaatjes aan de onderzijde van de deuren die moeten ook overgezet worden, want daar draagt het scharnier op. Beide deuren sluiten perfect,

MINPUNT:
Het horizontaal stellen van de koelkast lukte in eerste instantie niet, voorkant bleef veel te hoog en de deur viel vanzelf dicht. Ik had zelfs de steldoppen aan de voorzijde helemaal ingedraaid in de uiterste stand. Achterzijde heeft geen steldoppen en dat is normaal.

Uiteindelijk 2 witte rubberstootdoppen met gat en hoogte van iets meer dan 2 cm gekocht bij de doe het zelf winkel en aan beide zijden onderop geplaatst, bestaand boutje bij de rand los gedraaid en de dop past daar perfect; blijf binnen de rand.

CONCLUSIE:
Apparaat staat nu veel stabieler en wankelt niet meer bij het openen en dicht doen van de bovenste deur. Dit vond ik in het begin heel storend en is nu opgelost.

Een kleine verbetering en een tevreden resultaat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-07-2021

Beste heer Thijssen,
Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat het omzetten van de deuren prima is verlopen en door het plaatsen van nieuwe stootdoppen de koel/vriescombinatie stabieler staat. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Sunshine 29-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne niet al te grote koelkast , zuinig, heerlijk rustig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

9,0
had de pecht dat ik er drie achter elkaar kapot had dacht nu maar eens een nieuwe aanschaffen

Ik vind hem heerlijk rustig perfecte maat!!

Pluspunten

  • mooie maat
  • rustig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-03-2021

Beste Sunshine,

Wat leuk dat je de moeite neemt om deze enthousiaste review te plaatsen, hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de KCV143WIT.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam

Reageer

Toon meer reviews