De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 124 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV143WIT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Prachtige koelkast voor 1-2 personen zonder kinderen
Prima functionerende koelkast voor 1 a 2 personen. Mooie uitvoering.
Alleen niet geschikt voor gezin met kinderen. De zwarte kleur geeft veel vingerafdrukken op de front deuren. Die loop je de gehele tijd weg te poetsen.
Koel-/vriescombinatie met een groot gebruiksgemak, een prima prijs-/kwaliteitsverhouding, voldoende ruimte voor gebruik als tweede combinatie en uiterst stil en degelijk uitgevoerd.
Goede prijs/kwaliteit. Prima qua grote voor 1 persoons huishouden. In de vriezer passen hele broden, ondanks dat de vriezer wat klein oogt. Planken in de koelkast zijn verstelbaar. Er kunnen dan zelfs drinkbakken recht op staan. Hij slaat regelmatig af, dan hoor je niks. Als hij aanslaat, is het gezoom acceptabel tot stil. Ophangsysteem van de deur was even wennen, oogt wat lomp. Maar ook wel handig om hem van boven open te kunnen doen. Ik ben blij om een koelvries voor deze prijs gevonden te hebben.
Prima koel/vriescombinatie voor zo erbij, voor de warme zomerdagen als je koelruimte tekort komt.
Prima prijs en handig in gebruik omdat hij bijna overal kan staan. Fijn compact en zo hoog.
Kort om echt waar voor je geld een echte aanrader.
Ik heb dit product gekocht ivm de kleur en de afmetingen.
Wij hebben binnen 2 weken, 2 dezelfde koelvriescombinaties gekocht. Bij levering zat er bij de ene een flinke deuk in de deur. Deze is vervangen en is prima.
De 2de is afgelopen maandag geleverd. Deze heeft een kleine buts, ook in de deur.
Dit heb ik meteen gemeld bij de verkoper. De verkoper, heeft contact opgenomen met ETNA maar hierop heb ik nog geen reactie mogen ontvangen.
Jammer, dat er geen zelfde zwarte vaatwasser van is.
De praktische indeling van de koelkast biedt toch veel ruimte. Ook diepvriesgedeelte is voor een éénpersoonsgezin voldoende. De bovenste lade van het diepvriesgedeelte vind ik interessant om kleinere hoeveelheden in te bewaren.
Zeer tevreden met mijn aankoop.
Ruime en goed ingedeeld koel en vries combinatie die doet wat van hem verwacht wordt.
De deuren zijn gemakkelijk van links openend naar rechts openend te bouwen. Met gebruik van de duidelijke handleiding.
Deze koel/vrieskast hebben we voor onze broer gekocht. Hij woont alleen en dit is een mooie combinatie voor een eenpersoonshuishouden.
Hij heeft nu een vriesgedeelte en een koelkast die op ooghoogte is, ook handig als je wat ouder wordt.
En ook de bestelling en de levering is vlot geregeld!
Prima product koelt vriest goed.Genoeg ruimte in de koelkast voor eenpersoons huishouden .Maak bijna geen geluid .De koelkast voldoet aan al mijn eisen.Energie E klasse zuinig komt goed uit met de huidige stroom prijs.
Met de koelvriescombinatie hebben wij een geweldig product aangekocht. Uitvoering, kwaliteit en prijs verhouding zijn de doorslag geweest om deze aankoop te doen. Product omschrijving maakt het volledig waar. Verbeterpunt zou kunnen zijn om dit product te voorzien van vier stel-poten.
Goede koelvriescombinatie met genoeg opbergruimte voor 1 á 2 personen. Ideale hoogte ook om je magnetron op te plaatsen.
De 3 vriesladen met verschillende afmetingen zijn ook erg prettig.
Geen spijt van mijn aankoop!
Gekozen om de voordelige prijs-er zitten glasplaten in maar ik had veel liever tradionele rekjes gehad die zijn makkelijker schoon te maken laten beter koude door en kunnen niet breken-ik ben blij met de flinke vriesafdeling maar trok steeds de verkeerde la open dus heb ik ze genummerd met een zwarte marker 1..2..3..
Gekocht bij AVA Heinkenszand, zeer vriendelijke en behulpzame verkoper. Het toestel voldoet volledig naar onze verwachtingen en is zeer stil , geen negatieve opmerkingen.
Klein, compact en stil. Voor eenpersoons huishoudens groot genoeg.
Eerste indruk positief, koelt goed. Buitenkant oogt wat goedkoper door geribbelde structuur.
Let op, heeft opstaand randje bovenaan de deur waardoor de erop geplaatste deur van de magnetron niet zonder verhoging open gaat.