Kenwood Chef XL KVL4100S zilver - Reviews

Best Reviewed dec 2018 Kenwood Chef XL KVL4100S zilver
Best Reviewed - december 2018
Specificaties
Inhoud mengbeker
6,7 liter
Functies
kloppen en mixen, blender
Mixer functies
mixen, roeren
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef XL KVL4100S zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sahel 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

werkt prima

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

10,0
Ik heb deze keukenmachine gekozen om zijn krachtige motor, zijn grote inhoud en zijn strakke en duurzame design.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kilic 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Machine voor een grote gezin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

7,0
Mooi stevig keukenmachine. Voelt solide en betrouwbaar. Grote formaat kom is fijn als je een grote gezin hebt.

Pluspunten

  • Grote Kom
  • Stevig ontwerp
  • gemakkelijke finctionaliteit

Minpunten

  • Groot kan moeilijk in een kast

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gerts 27-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfect voor brooddeeg

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

10,0
Ik maak elke week brood, deze machine kan het deeg makkelijk verwerken.
Motor is krachtig genoeg om deeg met weinig water aan te kunnen.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Makkelijk schoonmaken
  • Uitbreidbaar met veel soorten extra's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kookpeter 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Degelijk en prettig apparaat. Doet wat het moet doen. Geen frutsels, maar functioneel. Bijgeleverde gardes en accessoires zijn zwaar uitgevoerd.

Pluspunten

  • Grote mengkom
  • Goed schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fineke 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Geweldige keukenmachine met krachtige motor en
door de grote kom ideaal voor grotere porties. De onderdelen kunnen in de vaatwasmachine dus ideaal schoon te houden

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Spatdeksel met vulopening

Minpunten

  • Vastzetten spatdeksel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 23-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruim, groot, heel stil en sterk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

10,0
Prijs / kwaliteit is goed. Zeer mooie en hoogwaardige machine! Tal van extra's die je ook zou kunnen kopen. Gebruik dit om deeg voor brood, gebak, enz. Te maken, niet één keer teleurgesteld!

Pluspunten

  • Groot
  • Stil
  • Traploos in te stellen.

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wesle 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi robuust apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
omdat ik als hobby veel bak en ik veel voor de grote familie maak is deze keukenmachine een grote plus met zijn 6.7l bak.
Verder kwalitatief goed materiaal!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gregor 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

10,0
Stil en krachtig met optie tot veel accessoires. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Staat ook heel mooi op het aanrecht

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelyn Cratsborn 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Chef XL Keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Bijzonder onder de indruk van het design, gebruiksgemak en vermogens van deze machine. Niet te zwaar eb goed op te bergen in mijn keukenla.
Tevens werd ik verrast door een bijgeleverd citruspers, die bruikbaar is op dit apparaat. Ik ben zeker van plan meerdere accessoires te gaan aanschaffen.

Pluspunten

  • Hanteerbaar gewicht
  • gemakkelijk op te bergen in mijn smalle keukenla
  • Mooi design

Minpunten

  • Erg kort snoer. Had iets langer gemogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ro 04-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
De Prijs gaf de doorslag want ik wilde deze machine al heel lang en nu was deze in de aanbieding. Omdat ik een eigen bedrijf heb is een hele goede investering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MarydeWeerd 15-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Chef XL KVL4100S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Ik vind het een super product, het voldoet aan al mijn verwachtingen. het enige nadeel is, wanneer je het apparaat op de hoogste stand zet, trilt het zijn weg over het aanrecht. Maarja, met zo'n power kan het ook bijna niet anders :)

Pluspunten

  • uiterlijk
  • power
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter C 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Keukenmachine KVL4100S Chef XL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

10,0
Prachtige machine. Lekker stabiel en krachtig. Ik heb hem gekocht voor het bakken van eigen brood. Speciaal vanwege de ruime inhoud van de RVS kom.
Hij is NIET fluisterstil maar zeer acceptabel in een keuken .Snelheid is goed regelbaar en er blijken enorm veel accessoires bij te kunnen.
Ik ga nu nog meer taarten en dergelijke maken. Mijn echtgenote doet het huishouden, IK doe de keuken en nu met nog meer plezier. Ik had voorheen een andere foodprocessor en dat was altijd knoeien en hij was te klein. Deze is fantastisch en dat voor die prijs!!!

Pluspunten

  • Sterke motor, stabiele machine
  • Traploos regelbare snelheid
  • Bedieningsgemak betreffende wisselen accessoires
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Doordacht systeem o.a. antispatdeksel

Minpunten

  • tot dusver geen negatieve beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

erkhen 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
het apparaat is eenvoudig, degelijk en duidelijk in zijn gebruik, bovendien gemakkelijk en eenvoudig schoon te houden.

Pluspunten

  • eenvoudig is gebruik
  • duidelijk
  • degelijk
  • schoonhouden

Minpunten

  • duur in aanschaf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D.keukenmachine 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Dit uitermate geschikte leuke cadeau heeft een redelijk goede tot goede prijs kwaliteit verhouding. Ik zal dit product aanraden. Het product ziet er mooi uit en is gemakkelijk in de omgang.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

h jonkers 11-12-2017
  • Product gekocht

het is een mooie machine niet tezwaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
heb goede advies gekregen in de macro heb toen ook de staafmixer er bij gekocht de machine is niet zwaar wat ik erg belangrijk vind. Ik heb deze machine niet standaard op mijn aanrecht staan dus als ik hem pak moet die ook niet te zwaar zijn.

Review criteria:

Goed

Reageer