Kenwood Chef XL KVL4100S zilver - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 46 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef XL KVL4100S zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Acelya 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Werkt zoals verwacht, zeer krachtig en makkelijk voor gebruik. Verder ziet het er ook mooi uit zoals in de plaatje.

Pluspunten

  • Krachtig

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leon 19-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Chef XL KVL4100

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Na een slechte ervaring met een ander bekend merk voor keukenmachines, gekozen voor deze Kenwood na het lezen van goede ervaringen.
De machine oogt degelijk en heeft vele mogelijkheden mbt accessoires die los verkrijgbaar zijn. De Kenwood is makkelijk te bedienen, heeft een grote mengkom en voldoende capaciteit. Over de degelijkheid kan ik nog niet echt een oordeel geven, dat moet nog blijken. Na een paar dagen gebruik bevalt deze Kenwood bijzonder goed.
De machine is niet echt stil, maar uit ervaring weet ik dat dit bij elke keukenmachine het geval is.

Pluspunten

  • Grote mengkom van 6,7 L
  • Genoeg vermogen voor het zwaardere werk
  • Snelheid is goed regelbaar
  • Losse accesoires verkrijgbaar
  • prijs kwaliteit lijkt mij prima

Minpunten

  • Niet echt stil,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ersoy 14-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote kom en sterke keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

10,0
Na veel zoeken hebben wij deze keukenmachine de 4100S aangeschaft en voldoet naar verwachtingen. Wat ons opvalt is dat de machine erg sterk en robuust is waardoor hij de vele hoeveelheid deeg kan mixen zonder moeite.
Top Product tanks

Pluspunten

  • sterk
  • krachtig

Minpunten

  • geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Babs 11-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische en onmisbare hulp in je keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Wij hebben de chef XL gekocht als verjaardagscadeau voor ons beiden omdat we erg van koken en bakken houden. We zagen hem al een tijd staan bij familie en kwamen tot de conclusie; deze moeten wij ook! Nog geen moment spijt van. We hebben er al heerlijke producten mee gebakken, van koekjes tot saus voor over de asperges. Het werkt wel als een soort verslaving ;) want we zien nu alweer veel meer toebehoren voor de XL die we graag er aan toe willen voegen. Bedankt Kenwood

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • handig te mon/demonteren
  • Handig schoon te maken
  • veelzijdige keukenmachine

Minpunten

  • hoe meer toebehoren, hoe meer ruimte nodig ;)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 05-02-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbare machine met grote inhoud

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Goede machine die doet wat je er van mag verwachten. Grote inhoud voor net iets meer dan andere machines kunnen. Gardes e.d. zijn instelbaar om niets aan de bodem of zijkant te laten hangen. Sterke motor. Zeker aan te bevelen voor mensen die wat meer deeg of beslag willen draaien. Enige minpuntje, machine bevat te veel plastic om professioneel te zijn. Nu bijna half jaar in bezit en tevreden.

Pluspunten

  • Motor
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Veel plastic

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

mawala 08-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. maakt weinig geluid in vergelijking met mijn vorige keukenmachine ( was geen Kenwood)
Krachtige machine waar het fijn werken mee is. Een aanrader

Pluspunten

  • maakt weinig geluid
  • krachtige motor, kan veel deeg aan

Minpunten

  • heb nog geen min punten kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De bakker 20-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader! grote mengkom / krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Na veel zoekwerk ben ik bij dit prachtig apparaat uitgekomen. En heb ik deze aangeschaft.
De kwaliteit van de kenwood keukenmachine is heel goed dat straalt de machine ook uit weinig plastic onderdelen een krachtige motor metalen deeg haak klopper etc. deze combinatie heeft mij over de streep getrokken ! Dit is bij veel andere merken niet het geval. En het belangrijkste de machine werkt perfect !! Aanrader !

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel opties in uitbreiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 18-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige machine met sterke motor

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit en de naam Kenwood gaf de doorslag. Stevige machine met een sterke motor en een grote inhoud.
Je kunt de deegmenger en beslagmenger eenvoudig afstellen zodat er geen grondstoffen aan de zijkant en bodem blijven plakken.
Zelfs oude taai koekdeeg is geen probleem.
Makkelijk te reinigen.
Zeer tevreden met deze Kenwood machine!

Pluspunten

  • Stevige machine
  • Sterke motor

Minpunten

  • Kort netsnoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 04-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
na lang twijfelen tussen de kitchenaid en de kenwood toch maar voor de kenwoon gegaan, en totaal geen spijt.
moderne model van kenwood staat goed in de huidige keuken en machine is zeer stil en prijstechnisch zeer aantrekkelijk.
aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vrendenbarg 02-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

10,0
Na meer dan 40 jaar was onze oude kenwood machine versleten en dus toe aan vervanging. 40 jaar... dat zegt iets over kwaliteit. Daarom wederom voor een kenwood machine gekozen.

Door de jaren heen is er wel veel verbeterd aan de machines. Naast het modernere uiterlijk is deze machine ook veel stiller. Hij staat enorm stevig en stabiel.

Ik raad de keukenmachines van Kenwood zeker aan.

Pluspunten

  • Kwaliteit Kenwood producten
  • Krachtige motor
  • Stil in vergelijking met oudere modellen
  • Prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zoë 28-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideaal apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

10,0
Ideaal om zwaar deeg mee te kneden. En een goede start om later alle accesoires er bij te kopen.

Erg tevreden met deze aankoop. Vooral de chef xl geeft veel mogelijkheden om voor veel mensen dingen te bereiden

Pluspunten

  • Grote mengkom
  • Kan zwaar deeg kneden
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JvdL 22-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel en gemakkelijk allerlei soorten deeg mengen/kneden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
De machine is mooi van vormgeving, gemakkelijk in gebruik en werkt perfect. Ik heb de 1200 Watt, kan net even iets meer aan. Een fantastische aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sas 18-09-2020
  • Product gekocht

Kenwood chef XL KVL4100S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Mijn dochter heeft deze keukenmachine aantal maanden in gebruik. Ze is er helemaal weg van. Mijn keukenmachine was aan vervanging toe. Gekocht en gelijk gebruikt. Top ding. Grote mengkom en maakt niet zoveel herrie als de meeste machines. Ik maak nogal veel brood en daar is deze keukenmachine echt goed voor.

Pluspunten

  • Groot mengkom
  • Makkelijk te reinigen
  • Maakt weinig herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

erinacea 17-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtpatser voor brooddeeg

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
IK ga de Chef XL gebruiken voor het bereiden van grotere hoeveelheden brooddeeg. De mengkom en de motor zijn daar uitstekend voor geschikt.

Pluspunten

  • groot volume mengkom
  • sterke motor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 09-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie goede machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Goede machine die doet waar ik m voor heb gekocht. Mengen, kloppen en brooddeeg maken. Geen probleem voor deze kenwood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 30-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Harde werker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
De .machinedoet wat hij belooft! Mooi beslag maken, fijne cakesmooi brooddeeg! Kortom een fantastische machine!

Pluspunten

  • Sterk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Alyopunis 26-07-2020
  • Product gekocht

Goede mengmachine

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden met de Kenwood mengmachine en de deal die het bedrijf mij aanbood. De enige reden dat ik geen 10 heb gegeven, is omdat de cadeau niet gelijk met de product geleverd is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Christien Koevoet 12-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood krachtpatser

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

6,0
Fijne machine met een sterke motor. Ik heb deze eerder gehad en hij beviel mij prima. Tussendoor een andere kleukenmachine gehad die mij niet beviel. Ik ben weer helemaal terug bij Kenwood!

Pluspunten

  • Robuust en gemaakt van stevig materiaal
  • Veel assesoires te verkrijgen.
  • Betrouwbaar. Hij doet wat hij moet doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JS 22-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een degelijke hulp in de keuken

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Ik had al enkele jaren een Kenwood Prospero en die is echt geweldig, maar het enige nadeel is de betrekkelijk kleine mengkom van 4,5 liter. Omdat ik vaker grotere hoeveelheden deeg, botercreme, slagroom e.d. nodig heb was ik toch toe aan een machine met meer volume. De keuze viel heel snel op deze Kenwood Chef XL omdat het een solide apparaat is en de mengkom met 6,7 liter een stuk groter is dan die van de Prospero. Wat ook meteen opvalt is de bouwkwaliteit van het apparaat en de bijgeleverde accessoires. Je ziet, en voelt, meteen dat je een kwaliteitsproduct hebt gekocht. Geluidsniveau is ook lager dan dat van de Prospero. Mocht je een keukenmachine met meer dan de gemiddelde kominhoud nodig hebben dan kan ik deze alleen maar aanraden!

Pluspunten

  • solide apparaat
  • hoogwaadige afwerking
  • stevige accessoires
  • hoog vermogen van 1200W
  • volledig metalen mengkom

Minpunten

  • heel groot apparaat
  • snoer zou iets langer mogen zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visitor 09-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Degelijke machine die uitstekend zowel brooddeeg als taartdeeg kneed en vleesbrood mengt in grote volumes. Makkelijk te reinigen en mooi design.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Voordelige koop,stevige metalen behuizing

Minpunten

  • Staat soms wat te schudden bij steviger beslag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews