De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 170 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef KVC3170S - Keukenmachine - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Mooie compacte, stevige machine, die netjes is afgewerkt.
Na veel zoeken en lezen van reviews en mensen gesproken die met kenwood werken, heb ik besloten om voor mijn vrouw deze keukenmachine te kopen. Mooie machine, die je ook nog eens kan upgraden met meerdere accessoires.
Mooi product, veel optie's en veel spullen erbij.
Werkt naar behoren , makkelijk in gebruik en degelijk. stabiel en stevig op de aanrecht
enig min puntje tot nu toe vind ik de lengte van het snoer en vind het snoer erg goedkoop ogen , ten opzichte van mijn vorige Kenwood
Kenwood gekocht wegens de naam, en in vergelijking met kitchen aid ook een stuk goedkoper in deze classe. Machine en accessoires voelen zeer solide aan. Makkelijk in gebruik, handleiding is duidelijk. Machine werkt naar behoren tot nu toe.
Eerste Kenwood was type A701A, zeer goede ervaring mee
De eerste Kenwood Chef was model A701A (ongeveer 50 jaar geleden)
daar hadden we zeer goede ervaringen mee. Na gebruik andere merken toch weer terug naar Kenwood Chef.
De KVC3170S voelt heel degelijk aan door de metalen behuizing en wordt geleverd met veel accessoires, vleesmolen, Dutch hook, blender en garde. Hiermee wordt het mogelijk om veel verschillende gerechten, smoothies etc te maken. Met de 1000 Watt motor heb je ook geen vermogen tekort voor welke taak dan ook.
Mooie uitstraling. Materiaal voelt zeer degelijk en bediening is traploos en eenvoudig. Sieraad voor je keuken en zeer veelzijdig. Heb de foodprocessor erbij gekocht want die zit niet in het basispakket. Wel duur.
Jaren geleden een keukenmachine gekocht en nu recentelijk deze Kenwood aangeschaft. Je merkt meteen het verschil. Hij is stil. robuust en zeer gemakkelijk in gebruik en ook eenvoudig schoon te maken. (niet allerlei randjes en geultjes)
Omdat we graag cake, taart etc bakken, hebben wij besloten om te gaan kijken naar een degelijke keukenmixer. Na een aantal vergelijken te hebben gedaan tussen deze kenwood en een kitchenaid zijn wij toch op deze kenwood uitgekomen omdat de kitchenaid niet veel meer toevoegde voor dat behoorlijke bedrag dat hij duurder was. Inmiddels zijn de eerste taarten gebakken met deze kenwood en wat zijn we er blij mee! De hulpstukken die er bij zitten, zijn van een stevig materiaal en ook de mixer is heel erg stevig (en zwaar) Het totale pakket weegt wel 14KG dus ik zou m laten leveren ;)
Een prachtig apparaat om te zien, een pronkstuk op het aanrecht. Er zit veel power in en is zeer makkelijk in gebruik. Voordeel dan dit apparaat is dat je er diverse hulpstukken bij kunt krijgen en het niet alleen maar een mengkom is. heb de vleesmolen en de blender er ook bij.
Omdat mijn hobby om taarten te bakken iets wat uit de hand is gelopen, wilde ik een grote, krachtige en degelijke machine. Voorwaarde voor mij was dat ik de accessoires los kon aanschaffen en dat er niet te veel plastic onderdelen op zaten die snel kapot kunnen gaan.
De Kenwood keukenmachine is een heerlijke alleskunner. Samen met de grote hoeveelheid accessoires biedt dit apparaat ontzettend veel gemak in de keuken. Een mooie plek op je aanrecht misstaat echt niet :-). Vergeleken met de andere merken is de prijs/kwaliteit verhouding prima.
Apparaat is eenvoudig te bedienen; het is veelzijdig en de meest gebruikte handelingen kunnen worden uitgevoerd zonder enig probleem. Zeer makkelijk schoon te maken
Zeer degelijke machine in de goede zin van het woord.
Mooie machine met een hoogwaardige kwaliteit zelfs gehakt draaien is een fluitje van een cent. Heb de rest nog niet kunnen testen maar ik voorzie geen problemen als ik het apparaat zo bekijk.
goed apparaat alleen is het jammer dat het zo zwaar is, vooral de glazen mengkan is erg zwaar. Vroeger had ik ook een aardappelschrapper maar deze is helaas niet meer verkrijgbaar