Kenwood Chef KVC3170S - Keukenmachine - Zilver

Kenwood Chef KVC3170S - Keukenmachine - Zilver - Keukenmachines

Kenwood Chef KVC3170S - Keukenmachine - Zilver - Keukenmachines

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 379,00Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 170 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef KVC3170S - Keukenmachine - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Sander29-12-2018

Mooie compacte, stevige machine, die netjes is afgewerkt.

Na veel zoeken en lezen van reviews en mensen gesproken die met kenwood werken, heb ik besloten om voor mijn vrouw deze keukenmachine te kopen. Mooie machine, die je ook nog eens kan upgraden met meerdere accessoires.
Pluspunten
  • Stevig
  • Mooie afwerking
Minpunten
  • Een wat kort snoer
carol28-12-2018

Kan veel deeg kneden

Ik ga van mijn ervaringen met Kenwood uit, altijd goede producten met een hele lange levensduur. Gekocht om vooral pizza deeg te kneden
Pluspunten
  • oer sterk
  • kan grote hoeveelheid deeg aan
Rutger27-12-2018

Mooi en strak Design

Mooi product, veel optie's en veel spullen erbij. Werkt naar behoren , makkelijk in gebruik en degelijk. stabiel en stevig op de aanrecht enig min puntje tot nu toe vind ik de lengte van het snoer en vind het snoer erg goedkoop ogen , ten opzichte van mijn vorige Kenwood
Pluspunten
  • mooi en strak design
  • veel spullen erbij
  • makkelijk in gebruik
Minpunten
  • lengte snoer en snoer oogt goedkoop
Anwar24-12-2018

Kenwood chef KVC3170

Kenwood gekocht wegens de naam, en in vergelijking met kitchen aid ook een stuk goedkoper in deze classe. Machine en accessoires voelen zeer solide aan. Makkelijk in gebruik, handleiding is duidelijk. Machine werkt naar behoren tot nu toe.
Pluspunten
  • Stevig
  • Duidelijke Handleiding
Sam13-12-2018

Sterke machine

Uitgebreide keukenmachine, met veel handige asseccoires. Prettig dat de behuizing niet van plastic is en een sterke motor.
Pluspunten
  • Stevig
  • Veelzijdig
Minpunten
  • Kort snoer
Ineke12-12-2018

Eerste Kenwood was type A701A, zeer goede ervaring mee

De eerste Kenwood Chef was model A701A (ongeveer 50 jaar geleden) daar hadden we zeer goede ervaringen mee. Na gebruik andere merken toch weer terug naar Kenwood Chef.
Pluspunten
  • stabiel
  • kracht
Minpunten
  • zwaar
  • prijs
Mien van den Broek05-12-2018

Degelijk gebouwd, veel accessoires

De KVC3170S voelt heel degelijk aan door de metalen behuizing en wordt geleverd met veel accessoires, vleesmolen, Dutch hook, blender en garde. Hiermee wordt het mogelijk om veel verschillende gerechten, smoothies etc te maken. Met de 1000 Watt motor heb je ook geen vermogen tekort voor welke taak dan ook.
Pluspunten
  • 1000 Watt Motor
  • Accessoires
E. Berghorst03-12-2018

Is gemakkelijk in gebruik.

Stevige machine inclusief de hulpstukken en gemakkelijk in gebruik. En de prijs kwaliteitverhouding is redelijk. Kortom een aanbeveling voor iedereen.
den Hartog01-12-2018

Mooi design en veelzijdig in gebruik

Mooie uitstraling. Materiaal voelt zeer degelijk en bediening is traploos en eenvoudig. Sieraad voor je keuken en zeer veelzijdig. Heb de foodprocessor erbij gekocht want die zit niet in het basispakket. Wel duur.
Pluspunten
  • Stevig en degelijke uitvoering
  • Veelzijdig in gebruik
Minpunten
  • Aanvullende apparaten duur
Laura de Wijs18-11-2018

Stil en krachtig

Jaren geleden een keukenmachine gekocht en nu recentelijk deze Kenwood aangeschaft. Je merkt meteen het verschil. Hij is stil. robuust en zeer gemakkelijk in gebruik en ook eenvoudig schoon te maken. (niet allerlei randjes en geultjes)
Pluspunten
  • Stil
  • krachtig
  • makkelijk schoon te maken
Joost17-11-2018

Veel beter dan met de hand mixen

Omdat we graag cake, taart etc bakken, hebben wij besloten om te gaan kijken naar een degelijke keukenmixer. Na een aantal vergelijken te hebben gedaan tussen deze kenwood en een kitchenaid zijn wij toch op deze kenwood uitgekomen omdat de kitchenaid niet veel meer toevoegde voor dat behoorlijke bedrag dat hij duurder was. Inmiddels zijn de eerste taarten gebakken met deze kenwood en wat zijn we er blij mee! De hulpstukken die er bij zitten, zijn van een stevig materiaal en ook de mixer is heel erg stevig (en zwaar) Het totale pakket weegt wel 14KG dus ik zou m laten leveren ;)
Pluspunten
  • Robuust
  • Makkelijk schoon te maken
  • zwaar
Minpunten
  • zwaar
klaske04-11-2018

Prachtig apparaat om te zien

Een prachtig apparaat om te zien, een pronkstuk op het aanrecht. Er zit veel power in en is zeer makkelijk in gebruik. Voordeel dan dit apparaat is dat je er diverse hulpstukken bij kunt krijgen en het niet alleen maar een mengkom is. heb de vleesmolen en de blender er ook bij.
Pluspunten
  • ziet er mooi uit
  • makkelijk is gebruik
Minpunten
  • is wel een prijzig apparaat
  • en de accessoires zijn ook aan de prijs.
Hak05-10-2018

Kenwood chef

Prachtig design, makkelijk in gebruik. En erg geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Vooral alle toebehoren zijn prachtig bijgeleverd.
Pluspunten
  • Design
  • Gebruikersgemak
Minpunten
  • Aluminium schaal
Hennie25-09-2018

Gebruiksvriendelijk

Prijs kwaliteit verhouding ziet er goed uit. Je hebt een complete machine voornamelijk voor bereiding van bakkersgerechten.
Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Vrij prijzig
Angela16-09-2018

Krachtig en Robuust

Omdat mijn hobby om taarten te bakken iets wat uit de hand is gelopen, wilde ik een grote, krachtige en degelijke machine. Voorwaarde voor mij was dat ik de accessoires los kon aanschaffen en dat er niet te veel plastic onderdelen op zaten die snel kapot kunnen gaan.
Pluspunten
  • krachtig en stil
  • robuust door metalen onderdelen
  • losse accessoires aan te schaffen
  • grote hoeveelheden tegelijk te maken
Minpunten
  • had graag keuze gehad voor accessoires
Martin10-09-2018

Heerlijke alleskunner

De Kenwood keukenmachine is een heerlijke alleskunner. Samen met de grote hoeveelheid accessoires biedt dit apparaat ontzettend veel gemak in de keuken. Een mooie plek op je aanrecht misstaat echt niet :-). Vergeleken met de andere merken is de prijs/kwaliteit verhouding prima.
Pluspunten
  • prijs/kwaliteit
  • stevigheid van het apparaat
  • veel accessoires
  • makkelijk in gebruik
  • goed schoon te houden
een bakster01-09-2018

Keuekenmachine voldoet

Apparaat is eenvoudig te bedienen; het is veelzijdig en de meest gebruikte handelingen kunnen worden uitgevoerd zonder enig probleem. Zeer makkelijk schoon te maken
Pluspunten
  • gebruiksgemak
Marja29-08-2018

Goede prijskwaliteit verhouding

Een mooi degelijk product van een goede kwaliteit. Je kunt er mooie resultaten mee krijgen en we hebben er veel plezier van
Pluspunten
  • degelijk
  • mooi
Minpunten
  • zwaar
  • veel onderdelen
Lars16-08-2018

Super compleet

zeer compleet apparaat, met alle nodige tools. super om zelf gehakt te maken maar ook heerlijke smoothies. werkt super!
Pluspunten
  • prijs
  • kwaliteit
Tony30-05-2018

Zeer degelijke machine in de goede zin van het woord.

Mooie machine met een hoogwaardige kwaliteit zelfs gehakt draaien is een fluitje van een cent. Heb de rest nog niet kunnen testen maar ik voorzie geen problemen als ik het apparaat zo bekijk.
Pluspunten
  • Stevig materiaal
  • Goeie gehaktmolen
  • Maakt niet heel veel herrie
Joke29-05-2018

Mooie degelijke machine.

Zoals ik van kenwood gewend ben, mooi,degelijk en gebruiksvriendelijk. Kortom in deze uitvoering heb je een komplete machine, waar alles bij zit.
Danny28-05-2018

Compact en krachtig

Altijd problemen gehad met het kneden van een goede deeg, nu probleemloos een goede deeg. Als extra een vleesmolen die ik altijd graag wilde hebben.
Pluspunten
  • Krachtig
  • Extra vleesmolen
Kenwood chef13-05-2018

lange levensduur

goed apparaat alleen is het jammer dat het zo zwaar is, vooral de glazen mengkan is erg zwaar. Vroeger had ik ook een aardappelschrapper maar deze is helaas niet meer verkrijgbaar
Chris Stoof08-05-2018

Krachtige Kenwood keukenmachine

Krachtig Mooi en Robuust. Staat goed in de keuken. Zal hem veel gaan gebruiken, vooral voor taarten- en cakebeslag
Pluspunten
  • Sterk
  • Mooi
Frans08-05-2018

top machine.

Stond al lang op de verlanglijst, maar nu in de keuken! Erg fijne machine. gebruik de mixer vooral voor brooddeeg en maak veel gebruik van de blender.
Pluspunten
  • degelijk apparaat
  • veelzijdig