Kenwood Chef KVC3170S - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
Vleesmolen
Ja
Aantal snelheidsstanden
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 111 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef KVC3170S op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

David 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

“Top kwaliteit.”

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Uitstekende keukenmachine. Mooi design en uitbreidbaar met meerdere accessoires. Het is een enorm veelzijdig product; kan er mee mixen, mengen, kloppen, blenden, Food processor op zetten en nog veel meer.
Hij is heel stevig doordat hij van RvS is en veel kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Top kwaliteit
  • Mooi design. Werkt erg fijn.
  • Krachtige motor
  • Zeer veelzijdig
  • Uitbreidbaar met meerdere accessoires

Minpunten

  • GEEN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daxter 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige en nette keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Na een aantal jaar een oude keukenmachine is het tijd voor een nieuwe; kwaliteit is keurig, het is een stevige nette keukenmachine welke je op je keuken laat staan. Machine is eigenlijk te zwaar om te verplaatsen. Handig is dat de mixer instelbaar is en zo alles in de kom meeneemt. Jammer dat de kom geen handvaten heeft waardoor je deze met 2 handen moet vasthouden. Verder geen enkel minpunt

Pluspunten

  • Solide
  • Neemt al het beslag mee

Minpunten

  • Metaal maakt hem ook weer zwaar
  • Beslagkom heeft geen handvaten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anwar 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood chef KVC3170

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Kenwood gekocht wegens de naam, en in vergelijking met kitchen aid ook een stuk goedkoper in deze classe. Machine en accessoires voelen zeer solide aan. Makkelijk in gebruik, handleiding is duidelijk. Machine werkt naar behoren tot nu toe.

Pluspunten

  • Stevig
  • Duidelijke Handleiding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en Robuust

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Omdat mijn hobby om taarten te bakken iets wat uit de hand is gelopen, wilde ik een grote, krachtige en degelijke machine. Voorwaarde voor mij was dat ik de accessoires los kon aanschaffen en dat er niet te veel plastic onderdelen op zaten die snel kapot kunnen gaan.

Pluspunten

  • krachtig en stil
  • robuust door metalen onderdelen
  • losse accessoires aan te schaffen
  • grote hoeveelheden tegelijk te maken

Minpunten

  • had graag keuze gehad voor accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin. 25-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine en een prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht om zijn degelijkheid en mooie vormgeving.
Er zijn zoveel accessoires voor te koop,die het werk voor de hobby kok zo gemakkelijk maken,
dat het bereiden van een lekkere maaltijd een feestje is.
Alle accessoires zien er ook degelijk en perfect uit.
Ben heel erg in mijn nopjes met dit apparaat,en nog betaalbaar ook!
Kortom; een echte aanrader.

Pluspunten

  • Degelijkheid,vomgeving.
  • Veelzijdigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benna 25-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn keukenmachine, Kenwood Chef KVC3170S

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Het werkt heel makkelijk en eenvoudig schoon te maken en houden. Kan weinig aan stuk gaan en de uitbreidingen zijn ontelbaar.
Voor kleine hoeveelheden (2 eiwitten opkloppen bijvoorbeeld) is het wel een uitdaging en heb ik apart met een garde moeten opkloppen.

Pluspunten

  • Eenvoud
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Kleine hoeveelheden maken is ruk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Keukenprinses X 24-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

compact en mooi uiterlijk

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
machine staat sinds 1 week op het aanrecht en tot nu toe 1 x gebruikt maar naar tevredenheid. Makkelijk in gebruik en ook het schoonmaken daarna is appeltje eitje

Pluspunten

  • stevig materiaal
  • mooi genoeg om op het aanrecht te hebben staan

Minpunten

  • zoals elke keukenmachine het geluidsniveau

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F. Leenders 21-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Gekozen tussen deze machine en die van Kitchen Aid. Uiteindelijk is het deze geworden door mooie design en zeer goede reviews van kennissen die de machine ook hebben. Tot op heden zeker geen spijt van gehad.

Pluspunten

  • Design
  • Krachtige machine

Minpunten

  • Kost ruimte op aanrecht (te mooi voor in kast)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kadezi 17-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
We gaan de machine zo testen. Maar als ik alles zo zie is het super kwaliteit. Wisselen van garde of andere hulpstukken super eenvoudig.

Pluspunten

  • mooie grote kom.
  • makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joey 15-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Apparaat doet exact waarvoor het is. Daarnaast is de kwaliteit erg goed. Apparaat voelt stevig en solide aan!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y 14-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goed

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

7,0
De Kenwood Chef XL KVL4170S is een krachtige veelzijdige keuken machine. Hij is stil en makkelijk te reinigen en kan een groot volume deeg met gemak kneden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lejon 11-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust gebouwd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
De machine is krachtig en voelt robuust aan. Ook de accessoires zijn stevig gebouwd. Eveneens is de machine niet zo groot!

Pluspunten

  • Compact
  • Stevig gebouwd

Minpunten

  • Extra accessoires zijn prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Degelijke keukenmachine 09-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige constructie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Mooie stevige machine voor dagelijks gebruik. In combinatie met foodprocessor een alleskunner in de keuken.

Pluspunten

  • Metalen behuizing
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Kunststof afdekkap laat zich lastig plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred de Ruiter 29-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klassiek en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
De machine valt op door zijn eenvoud en strakke vormgeving. Als je hem/haar hoort werken valt het beperkte geluidniveau op en het apparaat blijft prima op zijn plek, ondanks een deeg van iets meer dan een kilo, toch goed voor twee broden. De uitrusting en breed, blender en een gehaktmaler. Daarnaast drie stevige haken... kortom een mooie volledige set voor meerdere doeleinden. Hulde!!!

Pluspunten

  • degelijk ontwerp en goed van gewicht
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • afsluitdeksel van iets te licht materiaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria en René 20-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke machine ( eerste baksel was een topper!!)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Ik bak graag maar heb problemen met mijn arm. Kloppen met een hand mixer gaat moeilijk daarom is deze machine een hele goede uitkomst.

Pluspunten

  • klopt goed
  • veel bij producten""

Minpunten

  • beetje zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel 01-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zojuist ontvangen en direct gebruikt.

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Zojuist ontvangen en direct gebruikt, alle onderdelen zijn van degelijk materiaal, mooi model op het aanrecht en wat ik geprobeerd heb werkt prima, aanrader.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Mooi design
  • Goede prijs/ kwaliteit

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 06-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ziet er stevig uit, geen plastic

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
gekocht vanwege goede beoordeling voor brood kneden en om taart, cake, en koekjes te maken. Er zit ook een blender bij waar ik veel mee hoop te doen.

Pluspunten

  • stevig materiaal
  • inclusief blender en vleesmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 30-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige, zeer degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
krachtige en zeer degelijke machine met heel veel verschillende mogelijkheden. Veel accessoires erbij en tevens. Kwaliteit straalt er van af! Goede prijs / kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • degelijk
  • erg compleet geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 29-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit/prijsverhouding, solide behuizing, handige accessoires. Sterke motor. Makkelijk af te wassen en schoon te houden.

Pluspunten

  • Neemt weinig ruimte in
  • Goed schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 21-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

7,0
Eindelijk een keukenmachine! Was al langere tijd een wens om een keukenmachine aan te schaffen en dat nu eindelijk gedaan. Ziet er mooi en degelijk uit op het aanrecht en gedurende de dag gebruik in hem zeker een keer, of voor een lekkere smoothie of wel voor het maken van een deeg. Top apparaat!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews