Kenwood KVC3170S zilver - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 161 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC3170S zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**t@h**l.com 20-07-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
De machine doet goed wat hij hoort te doen. Makkelijk te bedienen en schoon te maken.

Reageer

Anoniem 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top apparaat, paar kleine dingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

9,0
De op/neer beweging verloopt stroef, de bak die de vleesmolen toevoert laat krassen achter in de binnenkant, er zit geen duwer bij de blender.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo 19-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super keukenrobot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

10,0
Een mooi apparaat met vele mogelijkheden. Ik heb dit apparaat nog geen week in huis en ik heb al zoveel gebakken. Ook de blender wordt dagelijks gebruikt. Ik kan nu al niet meer zonder!

Pluspunten

  • Vele opzetstukken
  • Multifunctioneel

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

c**p@l**e.nl 23-12-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Heb bewust gekozen voor Kenwood omdat ik weet dat jullie goede producten hebben voor een goede kwaliteit/prijsverhouding.

Reageer

Man van Femke 22-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwalitatief en solide product, meer dan vooraf verwacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

9,0
Na uitvoerig onderzoek deze machine gekocht voof mij vrouw. Vandaag ontvangen en uitgepakt en eerste indruk is fantatisch. Machine is compleet van metaal met zilveren coating, van de foto's had ik de indruk dat en kunststof onderdelen op zaten, is niet het geval. Bediening zeer solide, voelt kwalitatief zeer goed. Ook de metalen vleesmolen is serieus en solide geconstrueerd, als ook de blender van dik glas en rubberacntige deksel. Apparaat nog niet gebruikt, maar daar had ik al het volste vertrouwen in na vele testsgezien te hebben op youtube.

Pluspunten

  • Solide gebouwde constructie
  • Compleet van metaal
  • Dik glazen blender, ook hitte bestendig
  • Vleesmolen solide

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dave 20-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

9,0
Mooi en degelijk apparaat … na lang twijfelen toch voor Kenwood gekozen! En geen spijt van !

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Vermogen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 19-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Chef KVC3170S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

8,0
Prima en degelijk apparaat voor in de gemiddelde keuken, doet wat je ervan mag verwachten. Mooi assortiment hulpmiddelen om uit te breiden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 18-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

9,0
Hele mooie en fijne en complete machine waar je heel veel mee kan doen en ook nog betaalbaar is.

Pluspunten

  • Compleet
  • Niet te groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitch 16-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voordelige en chique alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

8,0
Reden van aanschaf is om diverse keukenapparaten te vervangen voor maar één apparaat die dezelfde (en meer) functies kan vervullen. Dit neemt minder ruimte in beslag en daarnaast ziet dit apparaat er erg strak en netjes uit op het aanrecht. Verhouding prijs/kwaliteit is uitstekend en ik had jaren geleden vóór de aanschaf van mijn eerste keukenmachine deze keuze moeten maken.

Pluspunten

  • Kwalitatief hoogwaardig product
  • Veel accessoires beschikbaar
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Strakke en moderne uitstraling

Minpunten

  • Sommige onderdelen niet vaatwasserbestendig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**n@g**l.com 11-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

oke

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

8,0
nog niet gebruikt, dus kan daar nog geen mening over geven, het ziet er in ieder geval veelbelovend uit

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

b**7@g**l.com 09-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima machine één aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

8,0
Uitstraling + prijs kwaliteit = erg goed
Vandaar dat het een eenvoudige keuze was .
En de goede ervaringen die ik heb met Kenwood .

Pluspunten

  • RVS mengkom is erg mooi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birgit 02-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

9,0
Kwaliteit prijsverhouding is heel goed, de extra attributen die er bijzitten, mooie vormgeving, niet te groot of te zwaar.
Handig in gebruik, goed schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eauquideauqui 29-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een absolute 'good looking' krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

10,0
Voor mij staat Kenwood al sinds jaar en dag synoniem voor kwaliteit. Deze keukenmachine straalt één en al degelijkheid uit en zo voelt hij of zij ook aan. Compleet met alle noodzakelijke hulpmiddelen. Het is een sierraad voor de keuken en we zijn er dan ook zeer blij mee.

Pluspunten

  • Solide
  • Compleet met hulpstukken

Minpunten

  • hij is wel zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ng_langeslag@hotmail.com 29-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

8,0
Prima product. Werkt goed. Eenvoudige bediening. In combinatie mat de cashbackkorting een prima apparaat voor een acceptabele prijs.

Pluspunten

  • Prijs
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Leny 28-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blij met mijn nieuwe Kenwood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

9,0
Ik had al ruim 20 jaar een Kenwood keukenmachine, een prachtige paarse, limited edition van het 50 jarig bestaan van Kenwood. Helaas begon die het op te geven. Mijn nieuwe apparaat is grijs, gewoon staalkleur, maar lijkt er verder sprekend op. Dus nog steeds hetzelfde stevige, zware apparaat waardoor het deeg gekneed of gemixt wordt, zonder dat je iets vast hoeft blijven houden of heen en weer hoeft te bewegen. Ideaal. Gelukkig past ook een handig snij-attribuut van het oude apparaat nog steeds op dit nieuwe apparaat. Bij het uitpakken viel wel meteen de deksel op de grond en was meteen kapot. Dat is het enige zwakke deeltje aan het hele apparaat. Kenwood bood wel de super-service om me een nieuwe afdekplaat toe te sturen.
Hier zit een tevreden klant.

Pluspunten

  • staat stevig
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • prijzig, ook alle losse onderdelen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

h**r@h**l.com 24-11-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding! Degelijke materialen en een sierraad op je aanrecht

Reageer

Marij 05-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

9,0
Kenwood Chef KVC 3170S is een robuuste machine, sterke motor, kan veel aan. De spatel echter kan geen hitte verdragen en trekt krom.
Verder vind ik de antispatkap lastig vast te zetten.
Kenwood is niet de goedkoopste maar is iedere cent waard. De machine neemt je echt werk uit handen, hij is snel, snijdt, raspt, kneedt, mixt en zo bespaar je jezelf een hoop tijd.

Pluspunten

  • Snel en krachtig
  • Robuuste materialen

Minpunten

  • Spatel kan geen hitte verdragen
  • Antispatkap lastig te bevestigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Iris W 03-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

10,0
Fantastisch! Wil niks anders meer, goede kwaliteit. Prachtig design, werkt goed !

Pluspunten

  • Mooie machine
  • Werkt goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

w**s@g**l.com 03-11-2021
  • Product gekocht

Reiniging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

8,0
Gekocht als alleskunner en omdat hij als beste uit de test kwam van consumentenbond

Reageer

esther emma 31-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

de keukenmachine die wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3170S zilver

Algemene score

9,0
we werken al ruim 35 jaar met een kenwood keukenmachine. nu dan toch een nieuwe gekocht. de oude accessoires passen er nog gewoon op. ideaal. een machine die doet wat hij moet doen; de klus klaren. of het nu om deeg kneden, mixen of roeren is, raspen, blenden of iets anders. we zijn heel tevreden over de resultaten, de kracht en snelheid waarmee de kenwood chef zijn taken serieus neemt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews