Kenwood Chef KVC3170S - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
Vleesmolen
Ja
Aantal snelheidsstanden
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 39 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef KVC3170S op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mien van den Broek 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk gebouwd, veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
De KVC3170S voelt heel degelijk aan door de metalen behuizing en wordt geleverd met veel accessoires, vleesmolen, Dutch hook, blender en garde. Hiermee wordt het mogelijk om veel verschillende gerechten, smoothies etc te maken. Met de 1000 Watt motor heb je ook geen vermogen tekort voor welke taak dan ook.

Pluspunten

  • 1000 Watt Motor
  • Accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Berghorst 03-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Is gemakkelijk in gebruik.

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Stevige machine inclusief de hulpstukken en gemakkelijk in gebruik.
En de prijs kwaliteitverhouding is redelijk. Kortom een aanbeveling voor iedereen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

den Hartog 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en veelzijdig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling. Materiaal voelt zeer degelijk en bediening is traploos en eenvoudig. Sieraad voor je keuken en zeer veelzijdig. Heb de foodprocessor erbij gekocht want die zit niet in het basispakket. Wel duur.

Pluspunten

  • Stevig en degelijke uitvoering
  • Veelzijdig in gebruik

Minpunten

  • Aanvullende apparaten duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura de Wijs 18-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Jaren geleden een keukenmachine gekocht en nu recentelijk deze Kenwood aangeschaft. Je merkt meteen het verschil. Hij is stil. robuust en zeer gemakkelijk in gebruik en ook eenvoudig schoon te maken. (niet allerlei randjes en geultjes)

Pluspunten

  • Stil
  • krachtig
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost 17-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel beter dan met de hand mixen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Omdat we graag cake, taart etc bakken, hebben wij besloten om te gaan kijken naar een degelijke keukenmixer. Na een aantal vergelijken te hebben gedaan tussen deze kenwood en een kitchenaid zijn wij toch op deze kenwood uitgekomen omdat de kitchenaid niet veel meer toevoegde voor dat behoorlijke bedrag dat hij duurder was. Inmiddels zijn de eerste taarten gebakken met deze kenwood en wat zijn we er blij mee! De hulpstukken die er bij zitten, zijn van een stevig materiaal en ook de mixer is heel erg stevig (en zwaar) Het totale pakket weegt wel 14KG dus ik zou m laten leveren ;)

Pluspunten

  • Robuust
  • Makkelijk schoon te maken
  • zwaar

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaske 04-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Prachtig apparaat om te zien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Een prachtig apparaat om te zien, een pronkstuk op het aanrecht. Er zit veel power in en is zeer makkelijk in gebruik. Voordeel dan dit apparaat is dat je er diverse hulpstukken bij kunt krijgen en het niet alleen maar een mengkom is. heb de vleesmolen en de blender er ook bij.

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • makkelijk is gebruik

Minpunten

  • is wel een prijzig apparaat
  • en de accessoires zijn ook aan de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hak 05-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Kenwood chef

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Prachtig design, makkelijk in gebruik. En erg geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Vooral alle toebehoren zijn prachtig bijgeleverd.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Aluminium schaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hennie 26-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

7,0
Prijs kwaliteit verhouding ziet er goed uit.
Je hebt een complete machine voornamelijk voor bereiding van bakkersgerechten.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Vrij prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Angela 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en Robuust

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Omdat mijn hobby om taarten te bakken iets wat uit de hand is gelopen, wilde ik een grote, krachtige en degelijke machine. Voorwaarde voor mij was dat ik de accessoires los kon aanschaffen en dat er niet te veel plastic onderdelen op zaten die snel kapot kunnen gaan.

Pluspunten

  • krachtig en stil
  • robuust door metalen onderdelen
  • losse accessoires aan te schaffen
  • grote hoeveelheden tegelijk te maken

Minpunten

  • had graag keuze gehad voor accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 10-09-2018
  • Product gekocht

Heerlijke alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
De Kenwood keukenmachine is een heerlijke alleskunner. Samen met de grote hoeveelheid accessoires biedt dit apparaat ontzettend veel gemak in de keuken. Een mooie plek op je aanrecht misstaat echt niet :-). Vergeleken met de andere merken is de prijs/kwaliteit verhouding prima.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • stevigheid van het apparaat
  • veel accessoires
  • makkelijk in gebruik
  • goed schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een bakster 01-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keuekenmachine voldoet

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Apparaat is eenvoudig te bedienen; het is veelzijdig en de meest gebruikte handelingen kunnen worden uitgevoerd zonder enig probleem. Zeer makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijskwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Een mooi degelijk product van een goede kwaliteit. Je kunt er mooie resultaten mee krijgen en we hebben er veel plezier van

Pluspunten

  • degelijk
  • mooi

Minpunten

  • zwaar
  • veel onderdelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars 16-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
zeer compleet apparaat, met alle nodige tools. super om zelf gehakt te maken maar ook heerlijke smoothies.

werkt super!

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tony 30-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijke machine in de goede zin van het woord.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Mooie machine met een hoogwaardige kwaliteit zelfs gehakt draaien is een fluitje van een cent. Heb de rest nog niet kunnen testen maar ik voorzie geen problemen als ik het apparaat zo bekijk.

Pluspunten

  • Stevig materiaal
  • Goeie gehaktmolen
  • Maakt niet heel veel herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joke 29-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

7,0
Zoals ik van kenwood gewend ben, mooi,degelijk en gebruiksvriendelijk.
Kortom in deze uitvoering heb je een komplete machine, waar alles bij zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Altijd problemen gehad met het kneden van een goede deeg, nu probleemloos een goede deeg. Als extra een vleesmolen die ik altijd graag wilde hebben.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Extra vleesmolen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kenwood chef 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lange levensduur

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
goed apparaat alleen is het jammer dat het zo zwaar is, vooral de glazen mengkan is erg zwaar. Vroeger had ik ook een aardappelschrapper maar deze is helaas niet meer verkrijgbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris Stoof 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige Kenwood keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

7,0
Krachtig Mooi en Robuust. Staat goed in de keuken. Zal hem veel gaan gebruiken, vooral voor taarten- en cakebeslag

Pluspunten

  • Sterk
  • Mooi

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Stond al lang op de verlanglijst, maar nu in de keuken! Erg fijne machine. gebruik de mixer vooral voor brooddeeg en maak veel gebruik van de blender.

Pluspunten

  • degelijk apparaat
  • veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige, gemakkelijk te reinigen machine

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor Kenwood omdat alle onderdelen stevig zijn en er goede reviews te vinden zijn. Ook zijn er voldoende accessoires beschikbaar voor het apparaat en is het niet té groot.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews