Kenwood Chef KVC3170S - Keukenmachine - Zilver

Kenwood Chef KVC3170S - Keukenmachine - Zilver - Keukenmachines

Kenwood Chef KVC3170S - Keukenmachine - Zilver - Keukenmachines

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 379,00Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 170 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef KVC3170S - Keukenmachine - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Sora09-01-2024

Tevreden aanschaf

De keukenmachine werkt zoals verwacht. Heel tevreden met gebruik en resultaten. Mooie vormgeving, staat goed in je keuken. Prijs wel iets aan de hoge kant. Zou voor deze prijs een apparaat verwachten met een grotere mengkom en eventueel extra functies.
Minpunten
  • mengkom mag groter
CFM17-02-2023

Kenwood keukenmachine

Nog lang niet alle functies uitgeprobeerd. Maar tot nu toe dik tevreden en heel bliij met dit mooie, degelijke product.
Pluspunten
  • krachtige motor
  • gebruiksvriendelijk
  • mijn kneedhulp bij uitstek
  • multifunctioneel qua accessoires
Spijky24-12-2022

Mooie keukenmixer

Hele fijn stevige keukenmixer. De haken zijn in hoogte verstelbaar en daardoor ook goed diep in de kom te krijgen. Zeer veel uitbreidingsmogelijkheden.
Pluspunten
  • stevig
  • metaal
  • uitbereidingsmogelijkheden
  • krachtig
Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekken
j*@p***********20-12-2022

Kenwood keukenmachine

Het apparaat werkt erg degelijk en ziet er modern uit. De prijs kwaliteitsverhouding is bijzonder goed.
Pluspunten
  • Design
  • Relatief stil
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
Minpunten
  • Geleverd met gehaktmolen.
Dorien18-12-2022

Een leven lang plezier

We hebben jaren de oude Kenwood chef van mijn schoonmoeder uit 1955 gebruikt. Deze was nu echter echt wel op. We hoefde niet lang na te denken overeen nieuwe. Geweldige machine en gaat hopelijk ook weer 70 jaar mee!
Pluspunten
  • kwaliteit
  • gebruiksgemak
m******************@g********16-12-2022

Goede keukenmachine

Goede en degelijke kwaliteit keukenmachine , met dit apparaat is koken een makkie!
Pluspunten
  • Degelijk
  • Krachtig apparaat
h*********@g********10-12-2022

Onovertroffen kwaliteit

Voor deze prijs vind je kwalitatief niets beters! Ook erg van dat er veel accessoires beschikbaar zijn waardoor de keukenmachine heel veelzijdig is.
r***********@g********05-12-2022

Veelzijdig en toch compact

Fijn en veelzijdig. Veel hulpstukken te verkrijgen. Daarmee is het een handige keukenhulp voor allerlei verschillende klussen.
f*************@g********24-08-2022
Praktisch in gebruik, mooi voor het oog, veel accessoires bij te verkrijgen.
m**********@h**********20-07-2022
De machine doet goed wat hij hoort te doen. Makkelijk te bedienen en schoon te maken.
Anoniem02-06-2022

top apparaat, paar kleine dingen

De op/neer beweging verloopt stroef, de bak die de vleesmolen toevoert laat krassen achter in de binnenkant, er zit geen duwer bij de blender.
Jo19-04-2022

Super keukenrobot

Een mooi apparaat met vele mogelijkheden. Ik heb dit apparaat nog geen week in huis en ik heb al zoveel gebakken. Ook de blender wordt dagelijks gebruikt. Ik kan nu al niet meer zonder!
Pluspunten
  • Vele opzetstukken
  • Multifunctioneel
Minpunten
  • Nog niet tegen gekomen
c******@l******23-12-2021
Heb bewust gekozen voor Kenwood omdat ik weet dat jullie goede producten hebben voor een goede kwaliteit/prijsverhouding.
Man van Femke22-12-2021

Kwalitatief en solide product, meer dan vooraf verwacht

Na uitvoerig onderzoek deze machine gekocht voof mij vrouw. Vandaag ontvangen en uitgepakt en eerste indruk is fantatisch. Machine is compleet van metaal met zilveren coating, van de foto's had ik de indruk dat en kunststof onderdelen op zaten, is niet het geval. Bediening zeer solide, voelt kwalitatief zeer goed. Ook de metalen vleesmolen is serieus en solide geconstrueerd, als ook de blender van dik glas en rubberacntige deksel. Apparaat nog niet gebruikt, maar daar had ik al het volste vertrouwen in na vele testsgezien te hebben op youtube.
Pluspunten
  • Solide gebouwde constructie
  • Compleet van metaal
  • Dik glazen blender, ook hitte bestendig
  • Vleesmolen solide
Dave20-12-2021

Top apparaat

Mooi en degelijk apparaat … na lang twijfelen toch voor Kenwood gekozen! En geen spijt van !
Pluspunten
  • Uitstraling
  • Vermogen
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Marco19-12-2021

Kenwood Chef KVC3170S

Prima en degelijk apparaat voor in de gemiddelde keuken, doet wat je ervan mag verwachten. Mooi assortiment hulpmiddelen om uit te breiden
Peter18-12-2021

Super machine

Hele mooie en fijne en complete machine waar je heel veel mee kan doen en ook nog betaalbaar is.
Pluspunten
  • Compleet
  • Niet te groot
Mitch16-12-2021

Voordelige en chique alleskunner

Reden van aanschaf is om diverse keukenapparaten te vervangen voor maar één apparaat die dezelfde (en meer) functies kan vervullen. Dit neemt minder ruimte in beslag en daarnaast ziet dit apparaat er erg strak en netjes uit op het aanrecht. Verhouding prijs/kwaliteit is uitstekend en ik had jaren geleden vóór de aanschaf van mijn eerste keukenmachine deze keuze moeten maken.
Pluspunten
  • Kwalitatief hoogwaardig product
  • Veel accessoires beschikbaar
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Strakke en moderne uitstraling
Minpunten
  • Sommige onderdelen niet vaatwasserbestendig
h***************@g********11-12-2021

oke

nog niet gebruikt, dus kan daar nog geen mening over geven, het ziet er in ieder geval veelbelovend uit
b*************@g********09-12-2021

Prima machine één aanrader

Uitstraling + prijs kwaliteit = erg goed Vandaar dat het een eenvoudige keuze was . En de goede ervaringen die ik heb met Kenwood .
Pluspunten
  • RVS mengkom is erg mooi
Birgit02-12-2021

Kwaliteit prijsverhouding is heel goed, de extra attributen die er bijzitten, mooie vormgeving, niet te groot of te zwaar. Handig in gebruik, goed schoon te maken.
Eauquideauqui29-11-2021

Een absolute 'good looking' krachtpatser

Voor mij staat Kenwood al sinds jaar en dag synoniem voor kwaliteit. Deze keukenmachine straalt één en al degelijkheid uit en zo voelt hij of zij ook aan. Compleet met alle noodzakelijke hulpmiddelen. Het is een sierraad voor de keuken en we zijn er dan ook zeer blij mee.
Pluspunten
  • Solide
  • Compleet met hulpstukken
Minpunten
  • hij is wel zwaar
ng_langeslag@hotmail.com29-11-2021

Zeker een aanrader

Prima product. Werkt goed. Eenvoudige bediening. In combinatie mat de cashbackkorting een prima apparaat voor een acceptabele prijs.
Pluspunten
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
Leny28-11-2021

blij met mijn nieuwe Kenwood

Ik had al ruim 20 jaar een Kenwood keukenmachine, een prachtige paarse, limited edition van het 50 jarig bestaan van Kenwood. Helaas begon die het op te geven. Mijn nieuwe apparaat is grijs, gewoon staalkleur, maar lijkt er verder sprekend op. Dus nog steeds hetzelfde stevige, zware apparaat waardoor het deeg gekneed of gemixt wordt, zonder dat je iets vast hoeft blijven houden of heen en weer hoeft te bewegen. Ideaal. Gelukkig past ook een handig snij-attribuut van het oude apparaat nog steeds op dit nieuwe apparaat. Bij het uitpakken viel wel meteen de deksel op de grond en was meteen kapot. Dat is het enige zwakke deeltje aan het hele apparaat. Kenwood bood wel de super-service om me een nieuwe afdekplaat toe te sturen. Hier zit een tevreden klant.
Pluspunten
  • staat stevig
  • ziet er mooi uit
Minpunten
  • prijzig, ook alle losse onderdelen
h********@h**********24-11-2021
Goede prijs-kwaliteit verhouding! Degelijke materialen en een sierraad op je aanrecht