Kenwood Chef KVC3170S - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tony 30-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijke machine in de goede zin van het woord.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine met een hoogwaardige kwaliteit zelfs gehakt draaien is een fluitje van een cent. Heb de rest nog niet kunnen testen maar ik voorzie geen problemen als ik het apparaat zo bekijk.

Pluspunten

  • Stevig materiaal
  • Goeie gehaktmolen
  • Maakt niet heel veel herrie
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joke 29-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zoals ik van kenwood gewend ben, mooi,degelijk en gebruiksvriendelijk.
Kortom in deze uitvoering heb je een komplete machine, waar alles bij zit.
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Altijd problemen gehad met het kneden van een goede deeg, nu probleemloos een goede deeg. Als extra een vleesmolen die ik altijd graag wilde hebben.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Extra vleesmolen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kenwood chef 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lange levensduur

Algemene score

8,0
goed apparaat alleen is het jammer dat het zo zwaar is, vooral de glazen mengkan is erg zwaar. Vroeger had ik ook een aardappelschrapper maar deze is helaas niet meer verkrijgbaar
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris Stoof 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige Kenwood keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Krachtig Mooi en Robuust. Staat goed in de keuken. Zal hem veel gaan gebruiken, vooral voor taarten- en cakebeslag

Pluspunten

  • Sterk
  • Mooi

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stond al lang op de verlanglijst, maar nu in de keuken! Erg fijne machine. gebruik de mixer vooral voor brooddeeg en maak veel gebruik van de blender.

Pluspunten

  • degelijk apparaat
  • veelzijdig
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige, gemakkelijk te reinigen machine

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor Kenwood omdat alle onderdelen stevig zijn en er goede reviews te vinden zijn. Ook zijn er voldoende accessoires beschikbaar voor het apparaat en is het niet té groot.
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De chef mixer van Kenwood is een degelijke keukenmachine. Hij doet wat je er van verwacht. Prima aankoop.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Gebruikersvriendelijk
  • Makkelijk schoon te maken
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Supersterk machine, maar ook snel genoeg om een slagroompje te kloppen. Meegeleverde gehaktmolen zal minder vaak gebruikt worden, maar toch uitgetest met een noten en vijgen mix, dat ging zelfs door de stratenmaker heen.
De blender is oerdegelijk en kan helemaal los gehaald voor de schoonmaak.
Hele kleine hoeveelheden kunnen wat moeilijk zijn in de grote kom.

Pluspunten

  • Sterk
  • Degelijk

Minpunten

  • Hoge prijs accesoires
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

anoniem 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt prima en je merkt dat het echt goede kwaliteit is. Onlangs de blender gebruikt om te pureren, mooie zachte puree als resultaat.

Pluspunten

  • degelijk materiaal
  • mooi design
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolientje 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stabiele machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn oude machine is 35 jaar meegegaan ! Ongelooflijke goede kwaliteit dus. Kan niet meer zonder deze geweldige keukenhulp.
"Wandeld" niet over het aanrechtblad wanneer er deeg gekneed wordt, Super stabiel.

Pluspunten

  • stabiel en zeer goede kwaliteitsmaterialen

Minpunten

  • geen enkele gevonden
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clourens 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onverwoestbare keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
10 jaar geleden een Chef Titanium (6,7 L kom) gekocht en jaren plezier van gehad. Helaas bij de boedel verdeling niet meegekregen. Daarom nu een nieuwe gekocht, kleiner, maar net zo goed. Weer een flinke investering maar elke euro waard, en ook handig dat je de hulpstukken gewoon weer kan gebruiken. Met de vorige veel brood deeg klaar gemaakt, sappen geproduceerd, kruiden gemengd / gemalen, taart deeg gemaakt, noem maar op. Nu met de vleesmolen erbij, nog nooit gebruikt maar ziet er wel degelijk en stevig uit. Ben benieuwd naar de pasta makers (lasagne e.d.).

Pluspunten

  • Merk
  • Veelzijdigheid

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete machine met veel uitbreidingsmogelijkheden

Algemene score

9,0
Mooie veelzijdige mixer, die door alle uitbreidings mogelijkheden omgetoverd kan worden tot een multifunctionele complete foodprocessor.
Alle onderdelen voelen degelijk aan, enkel het vul-klepje van het spatdeksel voor de mixer voelt wat kwetsbaar aan.
Is nu al een inspiratiebron voor lekker koken en bakken!

Pluspunten

  • Compleet
  • Degelijk gemaakt
  • Makkelijk te bedienen
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lili 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevig apparaat

Algemene score

8,0
Een compact doch stevige machine. Goed schoon te maken en gebruiksvriendelijk. Ik heb hem nog net en moet dus nog veel ontdekken, maar dat gaat wel lukken
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na openen van de doos meteen ingebruik genomen.
Mixt moeiteloos 400 Gr harde boter in korte tijd zacht.
Erg blij met deze keukenmachine.
Van de week ook maar eens gehakt maken.

Pluspunten

  • Makkelijk schoonhouden
  • Krachtige motor
  • Stevige onderdelen

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, degelijke keukenmachine

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze keukenmachine gekozen vanwege de degelijkheid en de 2 standaard accessoires die meteen meegeleverd worden. De motor is lekker stil en het apparaat staat mooi op het aanrecht. Het is ook te zwaar om iedere keer uit een kast te halen.

Pluspunten

  • Degelijke uitstraling
  • Standaard 2 handige accesoires
  • Stil
  • Staat stevig op zijn plek
  • Traploze snelheid

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjolein 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Multifunctionele, niet al te grote, keukenmachine. Goed te bedienen. Voldoende accessoires om andere keukenmachines weg te doen.
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

YDUIZER 04-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Chef KVC3170S

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe alleen nog de blender gebruikt, maar dit werkt zoals verwacht. Wat opviel is dat het erg stil zijn werk doet. Uiterlijk ziet er goed uit. Misstaat niet op de aanrecht. Bedoeling is dat deze keukenmachine overige losse apparatuur gaat vervangen: Blender, staafmixer, citruspers. Komende week gaan we de eerste bakprodukten bereiden.

Pluspunten

  • Stil
  • Uiterlijk
  • Uitbreiding met accessoires

Minpunten

  • Nog geen
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaimy 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Algemene score

8,0
Erg mooi product , net gekregen van mijn man. Hopelijk hebben we er veel plezier van met het bakken van mooie taarten . Het is een mooi strak design dus erg mooi om op je aanrecht te laten staan.
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eva B 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en stevige keukenmachine

Algemene score

9,0
Ik heb best lang getwijfeld over welke ik zou nemen, uiteindelijk voor de Kenwood gegaan. Minder duur dan de KitchenAid, maar wel een stevige machine met een mooie vormgeving. En extra's (vleesmolen, spatscherm, blender) al bijgeleverd. Ik denk dat ik hier heel lang mee ga doen

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Stevig
  • Bijgeleverde extra's
  • Maakt weinig geluid

Minpunten

  • Het plaatsen van het spatscherm is wat onhandig
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews