Kenwood Chef KVC3170S - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 127 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef KVC3170S op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

David 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

“Top kwaliteit.”

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Uitstekende keukenmachine. Mooi design en uitbreidbaar met meerdere accessoires. Het is een enorm veelzijdig product; kan er mee mixen, mengen, kloppen, blenden, Food processor op zetten en nog veel meer.
Hij is heel stevig doordat hij van RvS is en veel kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Top kwaliteit
  • Mooi design. Werkt erg fijn.
  • Krachtige motor
  • Zeer veelzijdig
  • Uitbreidbaar met meerdere accessoires

Minpunten

  • GEEN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daxter 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige en nette keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Na een aantal jaar een oude keukenmachine is het tijd voor een nieuwe; kwaliteit is keurig, het is een stevige nette keukenmachine welke je op je keuken laat staan. Machine is eigenlijk te zwaar om te verplaatsen. Handig is dat de mixer instelbaar is en zo alles in de kom meeneemt. Jammer dat de kom geen handvaten heeft waardoor je deze met 2 handen moet vasthouden. Verder geen enkel minpunt

Pluspunten

  • Solide
  • Neemt al het beslag mee

Minpunten

  • Metaal maakt hem ook weer zwaar
  • Beslagkom heeft geen handvaten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anwar 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood chef KVC3170

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Kenwood gekocht wegens de naam, en in vergelijking met kitchen aid ook een stuk goedkoper in deze classe. Machine en accessoires voelen zeer solide aan. Makkelijk in gebruik, handleiding is duidelijk. Machine werkt naar behoren tot nu toe.

Pluspunten

  • Stevig
  • Duidelijke Handleiding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en Robuust

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Omdat mijn hobby om taarten te bakken iets wat uit de hand is gelopen, wilde ik een grote, krachtige en degelijke machine. Voorwaarde voor mij was dat ik de accessoires los kon aanschaffen en dat er niet te veel plastic onderdelen op zaten die snel kapot kunnen gaan.

Pluspunten

  • krachtig en stil
  • robuust door metalen onderdelen
  • losse accessoires aan te schaffen
  • grote hoeveelheden tegelijk te maken

Minpunten

  • had graag keuze gehad voor accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RdB 15-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste kwaliteit

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Voelt goed aan. Zware kwaliteit, ondetdelen passen geweldig. Dit apparaat geeft vertrouwen.
Heb het apparaat nog niet gebruikt...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 15-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stevig en robuust

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Het is een prima keukenmachine en doet wat het belooft. Geen overbodige knopjes of kwetsbare onderdelen.

Pluspunten

  • werkt goed en krachtig
  • mooie vormgeving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

K-Chef 30-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparat

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
zeer mooie machine, sterk en gemaakt van goede materialen. Gemakkelijk te gebruiken en met veel functies. Heel gewoon om het in je keuken te hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 14-02-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Stevige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteitsverhouding is super, gebruiksvriendelijk product, ik ben zeer tevreden over deze machine, ook het schoonmaken gaat makkelijk. Zeer aan te bevelen voor elke huisvrouw.

Pluspunten

  • Stevige machine
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

7,0
Ik heb hem nog maar kort, maar, ik ben tevreden tot zover ik hem gebruikt heb.
Makkelijk schoon te maken. De vele onderdelen zijn los te bewaren.
Makkelijk in bediening, ook.
Een minpuntje is dat alle onderdelen ten alle tijden actief zijn. De gehaktmolen, en blender, zijn weliswaar afgedekt door een kapje, maar het feit dat deze wel aan staan en draaien, betekend toch dat deze onderdelen industriele uren maken, wat levensduur verkort terwijl ze niet gebruikt worden.
Maar dit is maar een klein minpuntje, en zal door veel mensen als verwaarloosbaar gezien worden.

Pluspunten

  • goed/makkelijk schoon te maken
  • Wandelt niet, en is robuust

Minpunten

  • niet geschikt voor kleine volumes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie design and stevige behuizing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Erg mooie keukenmachine. Er wordt gezegd dat deze minder fraai is dan een kitchenaid, maar ik vind dit proffesioneler staan. Geleverd met veel extra's (blender, spatel etc) en een mooie guide voor meer extra's als je die er zelf bij wilt kopen. Het klopt eiwit perfect en kneed erg goed. Ik kan niet meer zonder.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel power

Minpunten

  • Beetje luidruchtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matijs 17-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Perfect multifunctioneel apparaat voor diverse bereidingen met ook nog een mooi design. Dit is ook precies de reden waarom ik hem heb gekocht. Ook voor de wat zwaardere degen is hij geschikt dus top wat mij betreft. Nu verder sparen voor de mooie accessoires wat ook een pluspunt is!

Pluspunten

  • Vermogen
  • Multifunctionaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JWxls 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compacte machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Mooie compacte machine met voldoende vermogen die onze oude Braun vervangt. Compleet met metalen kom, 3 gardes, mengbeker en gehaktmolen. De metalen kom geeft ons de mogelijkheid het te mixen eiwit voor de hazelino's met een föhn iets te verwarmen, waardoor het eiwit beter opstijft.
We hebben hem pas ontvangen dus nog nauwelijks gebruikservaring, maar het ziet er goed en solide uit. Ook het kantelmechanisme is goed uitgedacht, zodat het hele blok omhoog veert. We hadden wel verwacht dat de blender stiller zou zijn, maar de solide glazen mengbeker werkt goed.

Pluspunten

  • metalen mengkom
  • glazen mengbeker

Minpunten

  • standaard geen groentesnijder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tromp 14-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Een goede mixer qua kwaliteit en prijsverhouding. Doet precies wat het moet doen en kan ook het zwaardere werk aan.

Pluspunten

  • Solide
  • Voelt steving aan

Minpunten

  • Geen lampje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukensierraad 11-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sierraad in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Mijn eerste keukenhulp aangeschaft om deeg te kneden. Door artrose werd dit moeilijk. Het eerste brood was gelijk al beter door een perfecte doorkneding. Ook de cake ging lekker gemakkelijk. Maar wat een mogelijkheden biedt zo'n machine! Gewoon fantastisch. Geeft zoveel plezier en verlichting voor mijn handen, dit had ik jaren eerder moeten aanschaffen. Kenwood bedankt.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Es 01-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Ik vind het een degelijk apparaat en een mooi design.
Met de verschillende assecoires erbij kunnen we er van alles mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton 25-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood chef KVC3170S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Wat een geweldige machine, dit is de tweede die ik aanschaf.
Werkt erg fijn, en heeft ook geen moeite met zwaar deeg.

Pluspunten

  • Pulse
  • Variabele snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ief 23-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voelt robuust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Eerste machine, dus geen vergelijkingsmateriaal. voelt in ieder geval robuust en stevig. eerste deegronde ging zonder problemen. Tot nu erg tevreden.

Pluspunten

  • Robuust
  • Glazen blenderbeker

Minpunten

  • ondanks kleine model nog steeds grote machine
  • Kort en dun electra snoertje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 31-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

echte alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Erg goede mixer voor normaal thuisgebruik. Apparaat is krachtig genoeg om deeg te kneden.
Verder is het apparaat zeer veelzijdig dankzij de vele bijgeleverde accessoires, voor mij een echte meerwaarde.
Zeker de bijgeleverde vleesmolen is voor mij een echte uitkomst.

Pluspunten

  • Mooi design, en krachtige motor
  • veelzijdig, dankzij vele assesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 31-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fantastischer mixer!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Ik wilde al heel lang een fatsoenlijke mixer kopen en deze stelt niet teleur! Hij is makkelijk te gebruiken, erg krachtig en makkelijk te onderhouden. Ik ben er zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veelzijdig
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Verbruikt relatief veel stroom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 28-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner die in elke keuken thuis hoort

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Stabiel apparaat gaat niet wandelen, verschillende mogelijkheden. Hij is stil en makkelijk te reinigen en kan een groot volume deeg met gemak kneden, De blender kan is mooi stevig, van glas, dus je kunt ook heet voedsel ermee blenden

Pluspunten

  • krachtig
  • veelzijdig

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews