Kenwood Chef KVC3170S - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
Vleesmolen
Ja
Aantal snelheidsstanden
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 52 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef KVC3170S op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daxter 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige en nette keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Na een aantal jaar een oude keukenmachine is het tijd voor een nieuwe; kwaliteit is keurig, het is een stevige nette keukenmachine welke je op je keuken laat staan. Machine is eigenlijk te zwaar om te verplaatsen. Handig is dat de mixer instelbaar is en zo alles in de kom meeneemt. Jammer dat de kom geen handvaten heeft waardoor je deze met 2 handen moet vasthouden. Verder geen enkel minpunt

Pluspunten

  • Solide
  • Neemt al het beslag mee

Minpunten

  • Metaal maakt hem ook weer zwaar
  • Beslagkom heeft geen handvaten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anwar 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood chef KVC3170

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Kenwood gekocht wegens de naam, en in vergelijking met kitchen aid ook een stuk goedkoper in deze classe. Machine en accessoires voelen zeer solide aan. Makkelijk in gebruik, handleiding is duidelijk. Machine werkt naar behoren tot nu toe.

Pluspunten

  • Stevig
  • Duidelijke Handleiding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en Robuust

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Omdat mijn hobby om taarten te bakken iets wat uit de hand is gelopen, wilde ik een grote, krachtige en degelijke machine. Voorwaarde voor mij was dat ik de accessoires los kon aanschaffen en dat er niet te veel plastic onderdelen op zaten die snel kapot kunnen gaan.

Pluspunten

  • krachtig en stil
  • robuust door metalen onderdelen
  • losse accessoires aan te schaffen
  • grote hoeveelheden tegelijk te maken

Minpunten

  • had graag keuze gehad voor accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenwood keukenmachine 28-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

7,0
Fantastische keukenmachine heb hem zelf al jaren,en deze voor mijn zoon gekocht.
Heel erg geschikt voor zwaar deeg,gebruik hem zelf om brooddeeg mee te kneden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronique 03-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraaie keukenmachine met veel uitbreidingsmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Deze keukenmachine kwam als beste uit de test met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De machine is eenvoudig in gebruik met veel handige uitbreidingsmogelijkheden en heeft een fraai design.

Pluspunten

  • Veel uitbreidingsmogelijkheden
  • Eenvoudig in gebruik zonder te veel knoppen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 01-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

bevindingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Apparaat 1,5 jaar in bezit. Ben er in het algemeen goed over te spreken enkel de bevestiging van de beweegbare (kantelbare) kop is matig. Mijn machine is na ongeveer 1 jaar retour gestuurd voor reparatie. De as was er bijna helemaal uitgelopen (borgmoertje zou helpen). Voor het einde van de garantie zal hij nog wel een keer retour gestuurd moeten worden. Hoop dat als het hierna nog meer voorkomt het probleem ook netjes opgelost wordt. De eerste keer is het keurig opgelost.

Pluspunten

  • bijna enkel + punten

Minpunten

  • montage scharnier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 01-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

bevindingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Apparaat 1,5 jaar in bezit. Ben er in het algemeen goed over te spreken enkel de bevestiging van de beweegbare (kantelbare) kop is matig. Mijn machine is na ongeveer 1 jaar retour gestuurd voor reparatie. De as was er bijna helemaal uitgelopen (borgmoertje zou helpen). Voor het einde van de garantie zal hij nog wel een keer retour gestuurd moeten worden. Hoop dat als het hierna nog meer voorkomt het probleem ook netjes opgelost wordt. De eerste keer is het keurig opgelost.

Pluspunten

  • bijna enkel + punten

Minpunten

  • montage scharnier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Design en Degelijkheid zijn top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Wat een krachtig, goed werkende machine! Makkelijk bedienbaar, goed schoon te maken. Zeer gebruiksvriendelijk. Klopt alles heel luchtig.

Pluspunten

  • Alles van stevig materiaal, geen plastic rommel.
  • Heel precies in het versnellen van het toerental.

Minpunten

  • De beslagkom zonder handvat, randje is vrij dun.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed te gebruiken voor alles wat ik vaak maak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Ben erg blij met deze keukenmachine precies wat ik zocht. Makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te houden

Pluspunten

  • ruim
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • wat zwaar dus op een plek laten staan
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte, stevige machine, die netjes is afgewerkt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Na veel zoeken en lezen van reviews en mensen gesproken die met kenwood werken, heb ik besloten om voor mijn vrouw deze keukenmachine te kopen. Mooie machine, die je ook nog eens kan upgraden met meerdere accessoires.

Pluspunten

  • Stevig
  • Mooie afwerking

Minpunten

  • Een wat kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

carol 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kan veel deeg kneden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Ik ga van mijn ervaringen met Kenwood uit, altijd goede producten met een hele lange levensduur. Gekocht om vooral pizza deeg te kneden

Pluspunten

  • oer sterk
  • kan grote hoeveelheid deeg aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en strak Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Mooi product, veel optie's en veel spullen erbij.
Werkt naar behoren , makkelijk in gebruik en degelijk. stabiel en stevig op de aanrecht

enig min puntje tot nu toe vind ik de lengte van het snoer en vind het snoer erg goedkoop ogen , ten opzichte van mijn vorige Kenwood

Pluspunten

  • mooi en strak design
  • veel spullen erbij
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • lengte snoer en snoer oogt goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Uitgebreide keukenmachine, met veel handige asseccoires. Prettig dat de behuizing niet van plastic is en een sterke motor.

Pluspunten

  • Stevig
  • Veelzijdig
  • Mooi design

Minpunten

  • Kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ineke 12-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eerste Kenwood was type A701A, zeer goede ervaring mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
De eerste Kenwood Chef was model A701A (ongeveer 50 jaar geleden)
daar hadden we zeer goede ervaringen mee. Na gebruik andere merken toch weer terug naar Kenwood Chef.

Pluspunten

  • stabiel
  • kracht

Minpunten

  • zwaar
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mien van den Broek 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk gebouwd, veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
De KVC3170S voelt heel degelijk aan door de metalen behuizing en wordt geleverd met veel accessoires, vleesmolen, Dutch hook, blender en garde. Hiermee wordt het mogelijk om veel verschillende gerechten, smoothies etc te maken. Met de 1000 Watt motor heb je ook geen vermogen tekort voor welke taak dan ook.

Pluspunten

  • 1000 Watt Motor
  • Accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Berghorst 03-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Is gemakkelijk in gebruik.

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Stevige machine inclusief de hulpstukken en gemakkelijk in gebruik.
En de prijs kwaliteitverhouding is redelijk. Kortom een aanbeveling voor iedereen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

den Hartog 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en veelzijdig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling. Materiaal voelt zeer degelijk en bediening is traploos en eenvoudig. Sieraad voor je keuken en zeer veelzijdig. Heb de foodprocessor erbij gekocht want die zit niet in het basispakket. Wel duur.

Pluspunten

  • Stevig en degelijke uitvoering
  • Veelzijdig in gebruik

Minpunten

  • Aanvullende apparaten duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura de Wijs 18-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Jaren geleden een keukenmachine gekocht en nu recentelijk deze Kenwood aangeschaft. Je merkt meteen het verschil. Hij is stil. robuust en zeer gemakkelijk in gebruik en ook eenvoudig schoon te maken. (niet allerlei randjes en geultjes)

Pluspunten

  • Stil
  • krachtig
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost 17-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel beter dan met de hand mixen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Omdat we graag cake, taart etc bakken, hebben wij besloten om te gaan kijken naar een degelijke keukenmixer. Na een aantal vergelijken te hebben gedaan tussen deze kenwood en een kitchenaid zijn wij toch op deze kenwood uitgekomen omdat de kitchenaid niet veel meer toevoegde voor dat behoorlijke bedrag dat hij duurder was. Inmiddels zijn de eerste taarten gebakken met deze kenwood en wat zijn we er blij mee! De hulpstukken die er bij zitten, zijn van een stevig materiaal en ook de mixer is heel erg stevig (en zwaar) Het totale pakket weegt wel 14KG dus ik zou m laten leveren ;)

Pluspunten

  • Robuust
  • Makkelijk schoon te maken
  • zwaar

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaske 04-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Prachtig apparaat om te zien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Een prachtig apparaat om te zien, een pronkstuk op het aanrecht. Er zit veel power in en is zeer makkelijk in gebruik. Voordeel dan dit apparaat is dat je er diverse hulpstukken bij kunt krijgen en het niet alleen maar een mengkom is. heb de vleesmolen en de blender er ook bij.

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • makkelijk is gebruik

Minpunten

  • is wel een prijzig apparaat
  • en de accessoires zijn ook aan de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews