Kenwood Chef KVC3170S - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
Vleesmolen
Ja
Aantal snelheidsstanden
2

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hak 05-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Kenwood chef

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig design, makkelijk in gebruik. En erg geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Vooral alle toebehoren zijn prachtig bijgeleverd.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Aluminium schaal
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hennie 26-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prijs kwaliteit verhouding ziet er goed uit.
Je hebt een complete machine voornamelijk voor bereiding van bakkersgerechten.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Vrij prijzig
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Angela 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en Robuust

Algemene score

9,0
Omdat mijn hobby om taarten te bakken iets wat uit de hand is gelopen, wilde ik een grote, krachtige en degelijke machine. Voorwaarde voor mij was dat ik de accessoires los kon aanschaffen en dat er niet te veel plastic onderdelen op zaten die snel kapot kunnen gaan.

Pluspunten

  • krachtig en stil
  • robuust door metalen onderdelen
  • losse accessoires aan te schaffen
  • grote hoeveelheden tegelijk te maken

Minpunten

  • had graag keuze gehad voor accessoires
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 10-09-2018
  • Product gekocht

Heerlijke alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Kenwood keukenmachine is een heerlijke alleskunner. Samen met de grote hoeveelheid accessoires biedt dit apparaat ontzettend veel gemak in de keuken. Een mooie plek op je aanrecht misstaat echt niet :-). Vergeleken met de andere merken is de prijs/kwaliteit verhouding prima.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • stevigheid van het apparaat
  • veel accessoires
  • makkelijk in gebruik
  • goed schoon te houden
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een bakster 01-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keuekenmachine voldoet

Algemene score

8,0
Apparaat is eenvoudig te bedienen; het is veelzijdig en de meest gebruikte handelingen kunnen worden uitgevoerd zonder enig probleem. Zeer makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • gebruiksgemak
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijskwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi degelijk product van een goede kwaliteit. Je kunt er mooie resultaten mee krijgen en we hebben er veel plezier van

Pluspunten

  • degelijk
  • mooi

Minpunten

  • zwaar
  • veel onderdelen
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars 16-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer compleet apparaat, met alle nodige tools. super om zelf gehakt te maken maar ook heerlijke smoothies.

werkt super!

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tony 30-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijke machine in de goede zin van het woord.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine met een hoogwaardige kwaliteit zelfs gehakt draaien is een fluitje van een cent. Heb de rest nog niet kunnen testen maar ik voorzie geen problemen als ik het apparaat zo bekijk.

Pluspunten

  • Stevig materiaal
  • Goeie gehaktmolen
  • Maakt niet heel veel herrie
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joke 29-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zoals ik van kenwood gewend ben, mooi,degelijk en gebruiksvriendelijk.
Kortom in deze uitvoering heb je een komplete machine, waar alles bij zit.
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Altijd problemen gehad met het kneden van een goede deeg, nu probleemloos een goede deeg. Als extra een vleesmolen die ik altijd graag wilde hebben.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Extra vleesmolen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kenwood chef 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lange levensduur

Algemene score

8,0
goed apparaat alleen is het jammer dat het zo zwaar is, vooral de glazen mengkan is erg zwaar. Vroeger had ik ook een aardappelschrapper maar deze is helaas niet meer verkrijgbaar
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris Stoof 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige Kenwood keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Krachtig Mooi en Robuust. Staat goed in de keuken. Zal hem veel gaan gebruiken, vooral voor taarten- en cakebeslag

Pluspunten

  • Sterk
  • Mooi

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stond al lang op de verlanglijst, maar nu in de keuken! Erg fijne machine. gebruik de mixer vooral voor brooddeeg en maak veel gebruik van de blender.

Pluspunten

  • degelijk apparaat
  • veelzijdig
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige, gemakkelijk te reinigen machine

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor Kenwood omdat alle onderdelen stevig zijn en er goede reviews te vinden zijn. Ook zijn er voldoende accessoires beschikbaar voor het apparaat en is het niet té groot.
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De chef mixer van Kenwood is een degelijke keukenmachine. Hij doet wat je er van verwacht. Prima aankoop.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Gebruikersvriendelijk
  • Makkelijk schoon te maken
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Supersterk machine, maar ook snel genoeg om een slagroompje te kloppen. Meegeleverde gehaktmolen zal minder vaak gebruikt worden, maar toch uitgetest met een noten en vijgen mix, dat ging zelfs door de stratenmaker heen.
De blender is oerdegelijk en kan helemaal los gehaald voor de schoonmaak.
Hele kleine hoeveelheden kunnen wat moeilijk zijn in de grote kom.

Pluspunten

  • Sterk
  • Degelijk

Minpunten

  • Hoge prijs accesoires
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

anoniem 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt prima en je merkt dat het echt goede kwaliteit is. Onlangs de blender gebruikt om te pureren, mooie zachte puree als resultaat.

Pluspunten

  • degelijk materiaal
  • mooi design
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolientje 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stabiele machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn oude machine is 35 jaar meegegaan ! Ongelooflijke goede kwaliteit dus. Kan niet meer zonder deze geweldige keukenhulp.
"Wandeld" niet over het aanrechtblad wanneer er deeg gekneed wordt, Super stabiel.

Pluspunten

  • stabiel en zeer goede kwaliteitsmaterialen

Minpunten

  • geen enkele gevonden
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clourens 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onverwoestbare keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
10 jaar geleden een Chef Titanium (6,7 L kom) gekocht en jaren plezier van gehad. Helaas bij de boedel verdeling niet meegekregen. Daarom nu een nieuwe gekocht, kleiner, maar net zo goed. Weer een flinke investering maar elke euro waard, en ook handig dat je de hulpstukken gewoon weer kan gebruiken. Met de vorige veel brood deeg klaar gemaakt, sappen geproduceerd, kruiden gemengd / gemalen, taart deeg gemaakt, noem maar op. Nu met de vleesmolen erbij, nog nooit gebruikt maar ziet er wel degelijk en stevig uit. Ben benieuwd naar de pasta makers (lasagne e.d.).

Pluspunten

  • Merk
  • Veelzijdigheid

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete machine met veel uitbreidingsmogelijkheden

Algemene score

9,0
Mooie veelzijdige mixer, die door alle uitbreidings mogelijkheden omgetoverd kan worden tot een multifunctionele complete foodprocessor.
Alle onderdelen voelen degelijk aan, enkel het vul-klepje van het spatdeksel voor de mixer voelt wat kwetsbaar aan.
Is nu al een inspiratiebron voor lekker koken en bakken!

Pluspunten

  • Compleet
  • Degelijk gemaakt
  • Makkelijk te bedienen
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews