Kenwood Chef KVC3170S - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
Vleesmolen
Ja
Aantal snelheidsstanden
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 90 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef KVC3170S op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

David 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

“Top kwaliteit.”

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Uitstekende keukenmachine. Mooi design en uitbreidbaar met meerdere accessoires. Het is een enorm veelzijdig product; kan er mee mixen, mengen, kloppen, blenden, Food processor op zetten en nog veel meer.
Hij is heel stevig doordat hij van RvS is en veel kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Top kwaliteit
  • Mooi design. Werkt erg fijn.
  • Krachtige motor
  • Zeer veelzijdig
  • Uitbreidbaar met meerdere accessoires

Minpunten

  • GEEN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daxter 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige en nette keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Na een aantal jaar een oude keukenmachine is het tijd voor een nieuwe; kwaliteit is keurig, het is een stevige nette keukenmachine welke je op je keuken laat staan. Machine is eigenlijk te zwaar om te verplaatsen. Handig is dat de mixer instelbaar is en zo alles in de kom meeneemt. Jammer dat de kom geen handvaten heeft waardoor je deze met 2 handen moet vasthouden. Verder geen enkel minpunt

Pluspunten

  • Solide
  • Neemt al het beslag mee

Minpunten

  • Metaal maakt hem ook weer zwaar
  • Beslagkom heeft geen handvaten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anwar 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood chef KVC3170

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Kenwood gekocht wegens de naam, en in vergelijking met kitchen aid ook een stuk goedkoper in deze classe. Machine en accessoires voelen zeer solide aan. Makkelijk in gebruik, handleiding is duidelijk. Machine werkt naar behoren tot nu toe.

Pluspunten

  • Stevig
  • Duidelijke Handleiding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en Robuust

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Omdat mijn hobby om taarten te bakken iets wat uit de hand is gelopen, wilde ik een grote, krachtige en degelijke machine. Voorwaarde voor mij was dat ik de accessoires los kon aanschaffen en dat er niet te veel plastic onderdelen op zaten die snel kapot kunnen gaan.

Pluspunten

  • krachtig en stil
  • robuust door metalen onderdelen
  • losse accessoires aan te schaffen
  • grote hoeveelheden tegelijk te maken

Minpunten

  • had graag keuze gehad voor accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Een hartstikke stevig apparaat met een grote kom, mooie glazen blender en een vleesmolen. Er zijn ook veel accessoires bij te krijgen oa pastamaker en ijsmaker. Heb dus voorlopig nog wel wat keuzes voor verjaardagscadeaus....

Pluspunten

  • Stevig
  • Mooie afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en betrouwbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Verschillende merken bekeken. Deze heeft naar mijn mening de beste prijs/kwaliteit verhouding. Is handig in gebruik, veel mogelijkheden, en maakt een solide indruk

Pluspunten

  • Handig
  • Solide

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mar 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Mooi en compleet product. Maakt wel veel lawaai, maar doet goed z'n werk. Veel onderdelen erbij en voor een scherpe prijs. Ik ben tevreden!

Pluspunten

  • Veel onderdelen
  • 1000 Watt motor
  • Stevig en degelijk

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mulder 09-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

robuuste kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
pas binnen, snel geleverd door Bol.com. De eerste ervaringen zijn goed, alles voelt solide aan en is gemakkelijk te hanteren

Pluspunten

  • robuust
  • eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, praktisch en goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Allereerst is het zeer mooi machine om te zien. Dus geen probleem om de machine bijvoorbeeld op het aanrecht te laten staan. Erg makkelijk en praktisch in gebruik. Een mooie prijs voor een goede kwaliteit machine.

Pluspunten

  • Gebruikersvriendelijk
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Mooie machine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

APM 20-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Werkt perfect, doet wat ie moet doen. Prijs/kwaliteit prima, snelle levering. Mooi apparaat, handig in gebruik. Alles zit erbij wat nodig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rebecca 13-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

10,0
Na lang twijfelen toch een Kenwood gekocht. De machine voelt heel sterk zonder dat hij veel lawaai maakt. Deeg kneden was nog n zo makkelijk!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veel opzetstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kram 08-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

7,0
Prima apparaat voor wat het moet doen. In de hoogste versnelling gaat die wel wat lopen. Maar bijgeleverde accesoires zijn mooi meegenomen. Ik draai mn eigen gehakt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ludi Rasing 24-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

kenwood keukenmachine TYPE KVC30

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze machine gekozen omdat ik naast mijn Kitchenaid een goede en betrouwbare machine erbij/daarnaast wilde hebben.
Sterke motor, grote mengkom, klopper komt op de bodem, RVS, makkelijk schoonmaken oa. door de vormgeving.
De prijs/kwaliteit verhouding is prima, niet alleen door de actie maar ook door de vele extra accessoires die erbij geleverd werden.
Hij doet het gewoon goed, echt fijn. Werkt goed, betrouwbaar en voldoet aan mijn eisen aan een apparaat als ik professioneel werk.

Pluspunten

  • degelijk materiaal met sterke motor
  • goed schoon te maken door het RVS en vormgeving.
  • veel hulpstukken van degelijk materiaal.
  • Prijs/ kwaliteit verhouding is top,
  • machine is uit te bouwen naar meer functies

Minpunten

  • het snoertje is vrij kort, echt jammer. Het enige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BakHeld 30-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Excellent product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
De machine is zeer veelzijdig en robuust, als je van koken houdt is het een no-brainer. Zeker in combinatie met de accessoires.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kitchenboi 30-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte keukenhulp!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen voor een betaalbare prijs. Dit in combinatie met de accessoires maakt het een ontzettend goede koop.

Pluspunten

  • Boordevol handige accessoires
  • Mixt zwaar deeg
  • Anti spat deksel is heel handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K.s 27-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Goed product, mooi apparaat, ziet er gelikt uit. Sterke motor veel accesoires en mooie kleur. Erg tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ls 26-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goede maat, fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

9,0
Haalt het onderste uit de kom
Fijn in gebruik
Veel accessoires
Veelzijdig en goede kwaliteit
Zeker aan te raden voor de amateur bakker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moo 25-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi solide

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
mooi solide apparaat, doet wat ie moet doen zonder moeite. nadeel is dat bijna elk onderdeel van de gehakt draaier aluminium is dus niet in de vaatwasser kan.

Pluspunten

  • zwaar
  • solide
  • sterke motor

Minpunten

  • gehakt draaier spullen alumi dus kan niet in vaatw
  • spatscherm beetje wiebelig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kram 22-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Chef KVC3170S

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Staat stevig, is stil en voldoet uitstekend/ Blij met deze aanschaf. Heb getwijfeld of ik deze of een KitchenAid of de Kenwood wilden. De combinatie van prijs en mogelijkheden gaf de doorslag. Apparaat doet wat het moet doen en de motor is stevig en krachtig genoeg om allerlei brooddegen aan te kunnen inclusief die met noten. De gehaktmolen die erbij wordt geleverd is de kers op de taart.

Pluspunten

  • staat stevig
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BoxelaarJ 11-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koop consumentenbond

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3170S

Algemene score

8,0
Mooi design. Kwalitatief ziet het er degelijk uit. Inhoud doos is zeer goed verpakt en extra doos eromheen bij het verzenden. Apparaat werkt naar behoren. Veel accessoires toegevoegd.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Degelijk verpakt
  • Consumentenbond beveelt deze aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews