Kenwood Chef KVC3170S - Keukenmachine - Zilver

Kenwood Chef KVC3170S - Keukenmachine - Zilver - Keukenmachines

Kenwood Chef KVC3170S - Keukenmachine - Zilver - Keukenmachines

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 379,00Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 170 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef KVC3170S - Keukenmachine - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

JWxls16-12-2020

Mooi compacte machine

Mooie compacte machine met voldoende vermogen die onze oude Braun vervangt. Compleet met metalen kom, 3 gardes, mengbeker en gehaktmolen. De metalen kom geeft ons de mogelijkheid het te mixen eiwit voor de hazelino's met een föhn iets te verwarmen, waardoor het eiwit beter opstijft. We hebben hem pas ontvangen dus nog nauwelijks gebruikservaring, maar het ziet er goed en solide uit. Ook het kantelmechanisme is goed uitgedacht, zodat het hele blok omhoog veert. We hadden wel verwacht dat de blender stiller zou zijn, maar de solide glazen mengbeker werkt goed.
Pluspunten
  • metalen mengkom
  • glazen mengbeker
Minpunten
  • standaard geen groentesnijder
Tromp14-12-2020

Solide mixer

Een goede mixer qua kwaliteit en prijsverhouding. Doet precies wat het moet doen en kan ook het zwaardere werk aan.
Pluspunten
  • Solide
  • Voelt steving aan
Minpunten
  • Geen lampje
Keukensierraad11-12-2020

Sierraad in de keuken

Mijn eerste keukenhulp aangeschaft om deeg te kneden. Door artrose werd dit moeilijk. Het eerste brood was gelijk al beter door een perfecte doorkneding. Ook de cake ging lekker gemakkelijk. Maar wat een mogelijkheden biedt zo'n machine! Gewoon fantastisch. Geeft zoveel plezier en verlichting voor mijn handen, dit had ik jaren eerder moeten aanschaffen. Kenwood bedankt.
Pluspunten
  • Degelijk
  • Veel mogelijkheden
Es01-12-2020

Mooi design en degelijk apparaat

Ik vind het een degelijk apparaat en een mooi design. Met de verschillende assecoires erbij kunnen we er van alles mee.
Ton25-11-2020

Kenwood chef KVC3170S

Wat een geweldige machine, dit is de tweede die ik aanschaf. Werkt erg fijn, en heeft ook geen moeite met zwaar deeg.
Pluspunten
  • Pulse
  • Variabele snelheid
Ief23-11-2020

Voelt robuust

Eerste machine, dus geen vergelijkingsmateriaal. voelt in ieder geval robuust en stevig. eerste deegronde ging zonder problemen. Tot nu erg tevreden.
Pluspunten
  • Robuust
  • Glazen blenderbeker
Minpunten
  • ondanks kleine model nog steeds grote machine
  • Kort en dun electra snoertje
Anoniem31-10-2020

echte alleskunner

Erg goede mixer voor normaal thuisgebruik. Apparaat is krachtig genoeg om deeg te kneden. Verder is het apparaat zeer veelzijdig dankzij de vele bijgeleverde accessoires, voor mij een echte meerwaarde. Zeker de bijgeleverde vleesmolen is voor mij een echte uitkomst.
Pluspunten
  • Mooi design, en krachtige motor
  • veelzijdig, dankzij vele assesoires
anoniem31-10-2020

Fantastischer mixer!!

Ik wilde al heel lang een fatsoenlijke mixer kopen en deze stelt niet teleur! Hij is makkelijk te gebruiken, erg krachtig en makkelijk te onderhouden. Ik ben er zeer tevreden mee.
Pluspunten
  • Krachtig
  • Veelzijdig
  • Veel accessoires
Minpunten
  • Verbruikt relatief veel stroom
Theo28-10-2020

Alleskunner die in elke keuken thuis hoort

Stabiel apparaat gaat niet wandelen, verschillende mogelijkheden. Hij is stil en makkelijk te reinigen en kan een groot volume deeg met gemak kneden, De blender kan is mooi stevig, van glas, dus je kunt ook heet voedsel ermee blenden
Pluspunten
  • krachtig
  • veelzijdig
Minpunten
  • tot nu toe geen
Marjo27-10-2020

Zeer goede machine

Zeer goede machine, prijs/kwaliteit zéér goed, staat vast en is groot genoeg voor iedere keuken. Tevens mooi design. Had ik hem maar eerder gekocht.
Pluspunten
  • Geen trillen tijdens gebruik
  • Groot genoeg voor iedere keuken
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Geluid kan iets minder
Martin.25-10-2020

Degelijke machine en een prachtig design

Ik heb dit product gekocht om zijn degelijkheid en mooie vormgeving. Er zijn zoveel accessoires voor te koop,die het werk voor de hobby kok zo gemakkelijk maken, dat het bereiden van een lekkere maaltijd een feestje is. Alle accessoires zien er ook degelijk en perfect uit. Ben heel erg in mijn nopjes met dit apparaat,en nog betaalbaar ook! Kortom; een echte aanrader.
Pluspunten
  • Degelijkheid,vomgeving.
  • Veelzijdigheid.
Benna25-10-2020

Fijn keukenmachine, Kenwood Chef KVC3170S

Het werkt heel makkelijk en eenvoudig schoon te maken en houden. Kan weinig aan stuk gaan en de uitbreidingen zijn ontelbaar. Voor kleine hoeveelheden (2 eiwitten opkloppen bijvoorbeeld) is het wel een uitdaging en heb ik apart met een garde moeten opkloppen.
Pluspunten
  • Eenvoud
  • Mogelijkheden
Minpunten
  • Kleine hoeveelheden maken is ruk
Keukenprinses X24-10-2020

compact en mooi uiterlijk

machine staat sinds 1 week op het aanrecht en tot nu toe 1 x gebruikt maar naar tevredenheid. Makkelijk in gebruik en ook het schoonmaken daarna is appeltje eitje
Pluspunten
  • stevig materiaal
  • mooi genoeg om op het aanrecht te hebben staan
Minpunten
  • zoals elke keukenmachine het geluidsniveau
F. Leenders21-10-2020

Prachtige machine

Gekozen tussen deze machine en die van Kitchen Aid. Uiteindelijk is het deze geworden door mooie design en zeer goede reviews van kennissen die de machine ook hebben. Tot op heden zeker geen spijt van gehad.
Pluspunten
  • Design
  • Krachtige machine
Minpunten
  • Kost ruimte op aanrecht (te mooi voor in kast)
Kadezi17-10-2020

Mooie machine

We gaan de machine zo testen. Maar als ik alles zo zie is het super kwaliteit. Wisselen van garde of andere hulpstukken super eenvoudig.
Pluspunten
  • mooie grote kom.
  • makkelijk te bedienen.
Joey15-10-2020

Super machine!

Apparaat doet exact waarvoor het is. Daarnaast is de kwaliteit erg goed. Apparaat voelt stevig en solide aan!
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Prijs
Lejon11-10-2020

Robuust gebouwd

De machine is krachtig en voelt robuust aan. Ook de accessoires zijn stevig gebouwd. Eveneens is de machine niet zo groot!
Pluspunten
  • Compact
  • Stevig gebouwd
Minpunten
  • Extra accessoires zijn prijzig
Degelijke keukenmachine09-10-2020

Stevige constructie

Mooie stevige machine voor dagelijks gebruik. In combinatie met foodprocessor een alleskunner in de keuken.
Pluspunten
  • Metalen behuizing
  • Makkelijk te bedienen
Minpunten
  • Kunststof afdekkap laat zich lastig plaatsen.
Fred de Ruiter29-09-2020

Klassiek en degelijk

De machine valt op door zijn eenvoud en strakke vormgeving. Als je hem/haar hoort werken valt het beperkte geluidniveau op en het apparaat blijft prima op zijn plek, ondanks een deeg van iets meer dan een kilo, toch goed voor twee broden. De uitrusting en breed, blender en een gehaktmaler. Daarnaast drie stevige haken... kortom een mooie volledige set voor meerdere doeleinden. Hulde!!!
Pluspunten
  • degelijk ontwerp en goed van gewicht
  • eenvoudige bediening
Minpunten
  • afsluitdeksel van iets te licht materiaal
Ria en René20-09-2020

Mooie degelijke machine ( eerste baksel was een topper!!)

Ik bak graag maar heb problemen met mijn arm. Kloppen met een hand mixer gaat moeilijk daarom is deze machine een hele goede uitkomst.
Pluspunten
  • klopt goed
  • veel bij producten""
Minpunten
  • beetje zwaar
Marcel01-09-2020

Zojuist ontvangen en direct gebruikt.

Zojuist ontvangen en direct gebruikt, alle onderdelen zijn van degelijk materiaal, mooi model op het aanrecht en wat ik geprobeerd heb werkt prima, aanrader.
Pluspunten
  • Degelijk
  • Goede prijs/ kwaliteit
Minpunten
  • Nog geen gevonden
Marianne06-08-2020

ziet er stevig uit, geen plastic

gekocht vanwege goede beoordeling voor brood kneden en om taart, cake, en koekjes te maken. Er zit ook een blender bij waar ik veel mee hoop te doen.
Pluspunten
  • stevig materiaal
  • inclusief blender en vleesmachine
Anton30-07-2020

Krachtige, zeer degelijke machine

krachtige en zeer degelijke machine met heel veel verschillende mogelijkheden. Veel accessoires erbij en tevens. Kwaliteit straalt er van af! Goede prijs / kwaliteit verhouding
Pluspunten
  • degelijk
  • erg compleet geleverd
Elisabeth29-07-2020

Solide machine

Goede kwaliteit/prijsverhouding, solide behuizing, handige accessoires. Sterke motor. Makkelijk af te wassen en schoon te houden.
Pluspunten
  • Neemt weinig ruimte in
  • Goed schoon te houden
L21-07-2020

Top keukenmachine!

Eindelijk een keukenmachine! Was al langere tijd een wens om een keukenmachine aan te schaffen en dat nu eindelijk gedaan. Ziet er mooi en degelijk uit op het aanrecht en gedurende de dag gebruik in hem zeker een keer, of voor een lekkere smoothie of wel voor het maken van een deeg. Top apparaat!