Kenwood KVC3110S zilver - Reviews

  • Best Reviewed okt 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 113 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC3110S zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**6@g**l.com 06-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

10,0
Goed apparaat, degelijk gebouwd. Meer dan genoeg vermogen voor brood, cake, en andere lekkernijen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mark 28-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

10,0
Goede sterke machine, die niet veel lawaai maakt. Goed voor elke thuiskok, goed om brood mee te maken of pizzabodems te kneden. Machine voelt stevig aan en niet veel plastic onderdelen.

Pluspunten

  • Stevig
  • Metaal

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

o**k@g**l.com 15-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
Super product! Goede kwaliteit en fijn dat er verschillende soorten opzet stukken te verkrijgen zijn.

Reageer

Mattie 16-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteit! Goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Alles stevig, heeft meer dan genoeg vermogen. Goede koop! Kwam onlangs nog als beste uit de test bij de Consumentenbond.

Pluspunten

  • Stevig
  • Mooi
  • Veel accessoires
  • Werkt intuïtief

Minpunten

  • Accessoires prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Trap13 14-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Mooi product. Prijs kwaliteit prima. Compleet uitgeruste keukenmachine qua opties en accessoires

Pluspunten

  • Accessoires
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G.J 11-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood kneedmachine

Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

7,0
Wij verwachten door hoge graanprijzen meer ons eigen brood te bakken. Uw product was beste koop bij de Consumentenbond waar ik lid van ben.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Met cashback redelijke prijs

Minpunten

  • Lawaaiig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

171 10-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze keukenmachine gekozen vanwege de goede beoordelingen op Kieskeurig de het behaalde resultaat in de test van de Consumentenbond.
De machine heeft een krachtige 1000Watt motor en is daarmee o.a. geschikt voor het kneden van brooddeeg.
Het heeft een gestroomlijnd uiterlijk en lijkt zwaar genoeg om op zijn plaats te blijven tijdens het kneedproces.

Reageer

m**g@h**l.com 08-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
Handig in gebruik, mooie vormgeving. Makkelijk om smoothies te maken. Wij kunnen het product iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**k@k**t.nl 04-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sieraad voor de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
De Kenwood Chef RVS 3110S heeft onze aandacht gekregen en kwam goed uit de testen. Heb gelijk uitgeprobeerd en het was een succes. Heerlijke smoothie's. Het heeft een robuste uitstraling echt een sieraad voor de keuken.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Niet geruisloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a**0@g**l.com 04-05-2022
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
Deze Kenwood is perfect voor gebruik. Prijs is prima. Goede keukenmachine, men kan evt nog accessoires bijkopen.

Reageer

Madeha 01-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een top keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
Dit product aangeschaft, omdat ik ontzettend veel van bakken houd. Wauw, wat heeft deze keukenmachine een verschil gemaakt in mijn bakkunsten. Heel fijn dat deze keukenmachine zoveel mogelijkheden biedt. Je kan veel tools aan dit product koppelen en deze zijn zeer makkelijk te verkrijgen mocht je meer uit je keukenmachine willen halen. Wat betreft het prijs is dit prima. Het merm Kenwood staat over het algemeen goed aangeschreven en dit merk je zeker als je de keukenmachine gebruikt. Twijfel je nog? Ik zeg doen!

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Extra tools verkrijgbaar
  • Neemt weinig ruimte in beslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**e@g**l.com 29-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Fantastische mixer! Makkelijk in gebruik en levert goede prestaties. De prijsverhouding is ook prima. Ik zou het product zeker aanraden!

Pluspunten

  • Meegeleverde accessoires
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 27-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Alles in 1 Kenwood keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
Ik vind het een top apparaat! Heb er ook een keukenmachine en pers bijgekocht. Staat mooi en werkt super handig. Echt heel blij mee.

Pluspunten

  • Compact
  • Veel accessoires
  • Multifunctioneel

Minpunten

  • Accessoires zijn duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**i@h**l.com 31-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke keuken machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
Het is een goede stevig keukenmachine die goed deeg mixed. Het ziet er mooi uit qua kleur en design.

Reageer

Wendy 07-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Niet al te dure keukenmachine maakt weinig lawaai. Het is een compacte keukenmachine die mooi op je aanrecht past. Kan er verder niet veel over zeggen nog te weinig gebruikt.

Pluspunten

  • Maakt niet veel lawaai
  • Compacte keukenmachine

Minpunten

  • Kort snoer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

d**k@p**t.nl 26-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top machine voor in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
mooi vormgegeven en kwalitatief hoogwaardige keukenmachine welke ik voor mijn dochter, die startende is met haar bakkersopleiding, voor kerst als cadeau maar zeker ook als hulp bij haar opleiding en voor haar ouders als "verwenmachine" heb aangeschaft, waarbij er tevens nog eens een fikse actie (korting) op werd verkregen.

Pluspunten

  • compact
  • design
  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lex 25-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen nut, wordt toch verwijderd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Ik ga hier niet weer een verhaal schrijven of een product wel of niet goed is, want Kieskeurig vind het heel normaal om ze te verwijderen als ik er mijn best voor doe om de voor- en nadelen te omschrijven.

Pluspunten

  • ja ja
  • ja zeker

Minpunten

  • nee
  • nee hoor nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 23-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Goeie mixer, makkelijk te bedienen, erg stabiel en fijn ook de extra attachements.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Makkelijk te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

g**s@k**e.nl 22-12-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

7,0
kan er nog weinig over zeggen, dit gekocht omdat ik de prijs en wat ik er mee wil gaan doen in overeenstemming vind komen

Reageer

l**n@g**l.com 22-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Modulariteit ten top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Geweldige keukenmachine. Met name de modulariteit is de reden van mijn aankoop. Het gebruik van alle accessoires werkt uitstekend.

Pluspunten

  • Modulariteit
  • Stevig
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen software
  • Geen weger

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews