Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Kenwood KVC3110S zilver

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Keukenmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 71 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC3110S zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rita 12-05-2020
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Ik heb m gekocht om deeg e.d. te kneden en vanwege de blender. Ben bij met mijn apparaat, doet t prima. Kan alles aan. Maakt n beetje veel lawaai, maar ik kan t niet vergelijken met andere apparaten omdat ik die niet gehoord heb. Hij staat nooit lang te draaien, dus ik vind t niet zo erg, mijn partner vindt het vervelender dan ik. Alleen het aangevraagde gratis receptenboek krijg ik maar niet in mijn bezit, heb ik al 2 keer aangevraagd en niet ontvangen. Op mijn derde mail geen reactie meer gekregen van Kenwood, min puntje dus

Pluspunten

  • Hij doet goed wat ie moet doen
  • Uitbreidingsmogelijkheden

Minpunten

  • Lawaaierig
  • Het receptenboekje komt maar niet

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Maronie 22-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige mixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
Geweldige mixer. voelt stevig/ degelijk aan. prestaties tot nu toe goed. Hoop hier lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Stevige behuizing
  • handig spatdeksel
  • blender

Minpunten

  • accessoires zijn erg prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LvB 11-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Mooi design, de keukenmachine doet veel. Ook handig dat je veel extra opzet stukken kan kopen.
Niet te groot, dus past mooi op het aanrecht.
Bijna alle onderdelen kunnen in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Kan veel
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karel Keukenmachine 08-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voelt stevig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Apparaat voelt stevig en veel opties.
Alles werkt simpel en inventief. Geen moeilijke ingewikkelde dingen. Traploos snelheid regelen is ideaal.
Wel wat luidt en verpakkingdoos is gigantisch, hadden er 2 in de doos gepast.

Pluspunten

  • Stevig
  • Simpel zonder poespas

Minpunten

  • Veel geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dominik 29-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood keukenmachine hu ine

Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Eindelijk verlost van het kneden van brood. Werkt prettig en goed. Goed schoon te maken en veel opties.

Pluspunten

  • Sterk
  • Metalen schaal

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Linda 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Wij hebben gekeken naar het vermogen, de grootte van de kom, vaatwasserbestendigheid en de afmetingen. De Kenwood onderscheidt zich voor ons hierin.

Pluspunten

  • Vermogen
  • Grootte kom

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolien 26-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Mooie basismachine met goede mogelijkheden voor uitbreiding. Robuust en loopt soepel. Fijn dat de onderdelen in de vaatwasser kunnen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

10,0
Hele mooie en krachtige keukenmachine die met veel extra accessoires naar eigen keus kan worden uitgebreid.

Mixen en kloppen met handen vrij.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitch 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
Gewoon een top machine voor zowel thuis als proffesioneel gebruik. Hoop mogelijkheden tot uitbreiden een een zeer schappelijke prijs.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Stevig materiaal

Minpunten

  • Kleur
  • De kunststof afdekdeksel voelt goedkoop aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

René 22-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Keukenmachine KVC3110S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Een perfecte machine: De werking is super en ook makkelijk te bedienen, de toeren zijn mooi gelijkmatig in te regelen. Ook een super plus punt is het design van deze keuken machine.

Pluspunten

  • Het in regelen van de toeren
  • De verschillende tools

Minpunten

  • Hij maakt wel veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lefrana 30-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
Ik zocht een degelijke keuken machine mn om te mixen. Deze is degelijk en robuust met een goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Krachtig
  • Degelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa 30-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Stoer en sterk staat hij te shinen in mijn keuken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Volgens reviews is hij krachtig, maar dat is hij! Wat je wil dat draait hij voor je! Staat er ook nog eens stoer bij in de keuken! Heel veel mogelijk op maar één apparaat!

Pluspunten

  • Heel veel mogelijk op maar één apparaat!
  • Geen tierelateintjes erop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Stienstra 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een beest in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen ivm krachtige motor. Ik bak graag en wil mijn handen vrij hebben om producten toe te voegen of de keuken op te ruimen. Met deze machine maak ik in een handomdraai de meest luchtige mengsels. De k-klopper en de draadklopper doen echt hun werk. Het traploze instellen van snelheid is ook een echte plus. De deeghaak heb ik nog niet geprobeerd maar daar verwacht ik ook zeker een goed resultaat van.

Pluspunten

  • Traploze instelling snelheid
  • Krachtige motor

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 07-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

10,0
Doet het goed, precies wat je ervan verwacht. Ook handig dat er veel accessoires verkrijgbaar voor zijn.heb er de eerste dag de hele dag gebakken vol plezier.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen ingebouwde weegschaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanny 29-07-2020
  • Product gekocht

Kenwood Chef keukenmachine KVC3110S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Een vriendin van mij heeft een Kenwood keukenmachine en maakt er met succes allerlei gerechten mee, zelfs brood ziet er super uit. Daarom heb ik ook een Kenwood keukenmachine gekocht.

Pluspunten

  • ziet er goed uit
  • werkt super

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed

Reageer

Jos Jaspers 10-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie afwerking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Vandaag gekocht dus nog weinig ervaring. Wel een en ander getest en bekeken het ziet er allemaal goed en stevig uit.

Pluspunten

  • Mooie uitstaling, staat goed op het kookeiland
  • Degelijk gebouwd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

michiel 05-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede mengresultaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
goede machine om degen mee te maken zoals pasta's. ook de diverse accessoires zijn erg behulpzaam. het is erg leuk om samen met mijn dochters te kokkerellen. met deze machine hoef ik niet bang te zijn dat ze hun vingers ergens tussen steken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sabrina 21-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

10,0
Fijne keukenmachine die goed zijn werk doet en waarmee je alles kunt maken. Ook fijn is dat je kunt uitbreiden met verschillende accessoires.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Werkt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 20-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
De prijs van deze machine en de mogelijkheden van het apparaat heeft mij doen besluiten het apparaat te kopen. Ik ben er blij mee. Hij ziet er mooi uit en doet wat ie moet doen. Een goed en degelijk apparaat. Ik zal in de toekomst ook zeker enkele accessoires aanschaffen om nog meer uit het apparaat te halen.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Mogelijkheid voor veel accesoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jo 17-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterende machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

5,0
Hele mooie alles kunnen. Staat mooi op mijn aanrecht. Makkelijk om ingrediënten erbij de doen. Ik ben er heel blij mee

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews