Kenwood KVC3110S zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
tile-Aantal standen
8 snelheden/standen
Pulse function
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC3110S zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pascal 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een erg multifunctionele keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
De prijs/kwaliteit is erg goed, de machine is eenvoudig te bedienen en schoon te maken. Er zijn ook een hoop accessoires te koop om het gebruik helemaal af te stemmen op je wensen. Als ik ergens een kritiekpuntje heb dan is het het gebrek aan een accessoire om alle accessoires in op te bergen, bijvoorbeeld de schijven van de food processor accessoire zwerven nu los door mijn kastjes en dat is vragen om ongelukken.

Pluspunten

  • door optionele accessoires erg veelzijdig
  • bouwkwaliteit
  • makkelijk te reinigen
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • geen accessoire om de schijven op te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CKG 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede robuste keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
Eerste indruk is prima, het apparaat lijkt zeer degelijk en de gebruikersvriendelijkheid is hoog.
Alle onderdelen zien er kwalitatief hoogstand uit.

Pluspunten

  • Sterk en degelijk ontwerp
  • Gebruikersvriendelijk

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klein 10-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Design is mooi, en je kan je set uitbreiden.
Apparaat maakt weinig geluid en makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ Wijnands 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenmachine Kenwood Chef

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
eenvoudig te bedienen machine met voldoende hulpstukken die prima resultaat aflevert. Is zijn geld meer dan waard.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • duidelijke omschrijving
  • prima resultaat uiteidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

EV 15-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Superfijne machine, nog niet alles geprobeerd maar de mogelijkheden zijn groot. Ik kijk er naar uit om er mee aan de slag te gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Coban 14-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
Mooi ding. Stevig materiaal. Altijd al willen kopen. Ik hdb specifiek gekeken naar de kracht van de motor en de behuizing.

Pluspunten

  • Behuizing
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemiek Suijs 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenmachine Kenwood Chef

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
We hebben een grote Chef XL gekocht. Te groot voor ons, daarom hebben we hem doorgegeven en voor onszelf de kleinere versie gekocht.

Pluspunten

  • handzaam, handig in gebruik
  • gemakkelijke schoon te houden
  • mooie design, aanwinst voor ons aanrecht

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Ramakers 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

keukenmachine Chef

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Heel handig en makkelijk te gebruiken. ideale tussenmaat voor huishoudelijk gebruik. taarten, deeg maken, blenden om snel soep te maken is heel fijn. ook de graanmolen komt regelmatig van pas.

Pluspunten

  • formaat
  • makkelijk schoon te maken
  • aantrekkelijke prijs voor alles wat hij kan.
  • mooie vormgeving.

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Tulder 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood keukenmachine.

Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

10,0
Stabiel en weinig geluid. Erg prettig mee te werken en sieraad in de keuken. Door het enthousiasme van dochter ook eentje aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJ 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, stabiel en neigend naar jeugdsentiment

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Al héél lang op zoek naar een degelijke keukenmachine, mar steeds door zuinigheid gedreven nooit de laatste stap naar een aankoop gezet. Nu eindelijk is het er van gekomen, Héél vroeger, wel zo'n 60 jaar geleden had mijn moeder al een Braun keukenmachine, naar mijn mening de oermoeder aller huidige machines. In Kenwood denk ik een waardig opvolger te hebben gevonden. Wens me geluk svp.

Pluspunten

  • stabiel
  • duidelijke bediening
  • reeks mogelijke accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

indoorjan 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijke constructie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

7,0
Degelijk merk en goede machine. veel extra accessoires en handig in gebruik.
Zou geen nadere meer willen hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Famiglia Di Lella 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een keukenmachine naar ons hart. Vele uren bakplezier!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
We hebben voor dit product gekozen omdat deze goed staat aangeschreven gezien de verhouding prijs en kwaliteit maar ook het design en het compacte formaat spreken ons aan.

Pluspunten

  • Formaat
  • Design
  • Prijs
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact en degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Bij de Makro-actie van januari 2019 zit er gratis een hakmolen bij met vier glazen potjes met goed sluitende deksels. We maken vaak verse pesto etc en dan is dat erg handig.

Pluspunten

  • Voelt degelijk aan
  • Compact en mooi ontwerp

Minpunten

  • Wat rumoerig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hannis 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De ideale keukenmachine ANNO van 2018

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een keukenmachine wat prijs technisch leuk was, maar ook vele mogelijkheden had om dingen te maken. Mijn ook is gevallen op de Kenwood kvc3110s en ben er niet meer vanaf te krijgen wat een geweldig machine. En het leukste van alles je kan er alles meemaken wat je maar kan wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MARTIEN 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DEGELIJK EN MOOI

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

9,0
DE VELE FUNCTIE'S GECOMBINEERD MET DE MOOIE VORMGEVING EN VOORAL DE DEGELIJKHEID HEBBEN MIJ TOT DE AANKOOP VAN DIT APPARAAT BEWOGEN
EEN MINPUNTJE IN 'N CONSUMENTENTEST, ALS ZOU HET APPARAAT DUN BESLAG MINDER GOED VERWERKEN, HEB IK NIET KUNNEN VASSTELLEN EN HEEFT WELLICHT TE MAKEN MET HET CORRECT AFSTELLEN VAN DE GARDE/K-KLOPPER (GAAT PERFECT)

Pluspunten

  • DEGELIJK EN SOLIDE APPARAAT
  • MOOI DESIGN
  • MAKKELIJK TE VERWISSELEN VAN ACCESSOIRES
  • UIT TE BREIDEN TOT VEEL MOGELIJKHEDEN
  • GOEDE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

Minpunten

  • BOVENGEMIDDELD GELUID

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron 22-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

10,0
werkt prettig, doet op sublieme wijze het werk waar ik hem voor aangeschaft heb. sterk materiaal, en levert perfecte mix en kneedresultaten. Fijn dat alle onderdelen vaatwasmachine-bestendig zijn.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • levert schitterende resultaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste keukenmachine, allrounder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Uit ervaring weten we dat de Kenwood Chef je niet in de steek laat, ook niet als je zwaar brooddeeg gaat maken. Je kunt er langdurig mee mixen en kneden, en dat vinden we een sterk pluspunt ten opzichte van de veel lichtere food processoren, die je tegenwoordig veel ziet. De Kenwood heeft onze voorkeur!

Pluspunten

  • robuust
  • kan lang mixen en kneden
  • zeer veelzijdige keukenmachine
  • grote beslagkom

Minpunten

  • je hoort de machine nogal nadrukkelijk
  • groot apparaat op het aanrecht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. vd Haak 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

kenwood mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

7,0
Mijn vorige mixer een Kenwood chef major heb ik gehad in het jaar 1984. Het was een mixer gekocht destijds op de horecabeurs en ik kreeg hem van mijn schoonvader. Een vrij zwaar type. Dus de mixer heeft 34 jaar dienst gedaan. Wederom voor een Kenwood gekozen. De oude mixer staat nu bij van Pommeren in de zaak.

Pluspunten

  • Sterk
  • Kan een grote hoeveelheid aan, 2 broden enz.

Minpunten

  • Hoge scherpe geluid tijdens het draaien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alberto 20-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Great dough capacity great working power

Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

10,0
I chosen Kenwood Chef kvc3110s after a long research. Mainly I was impressed by the power (watts) and from the about of bread dough it can handle. On top of it the capability to add optionals tools to expand the capability of the kenwood chef. All this with a good balance quality-price.

Pluspunten

  • watts
  • large amount of bread dough that cam be mixed
  • amount of extras that can be added

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Blom 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede recensies en mooi vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3110S zilver

Algemene score

8,0
Omdat ik per 1 november 2018 met pensioen ben gegaan ben ik
voornemens om meer te gaan bakken. Een keukenmachine is daar
een zeer goed hulpmiddel bij. Na veel machines te hebben bekeken
ben ik tenslotte bij Kenwood uitgekomen in verband met g recensies, krachtige motor en mooie vormgeving.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews