Kenwood KVC3110S zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
5 liter
Aantal snelheden
8
Kleuren
zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne marie 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Alleen nog beslag gemaakt. Blijft wel veel beslag achter in de garde. Net veel hulpstukken uit te breiden. Mooi degelijk apparaat met makkelijke bediening.

Pluspunten

  • Veel hulpstukken
  • Degelijk en mooie uitstraling

Minpunten

  • Blijft veel beslag achter in de garde
  • Zware beslagkom, lastig onderop vast te houden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Laszlo 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige efficiënte keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een gat in de portomonnee, maar dan heb je ook wat. Prijs/kwaliteit verhouding is het absoluut waard!
Sterke motor, houdt het goed vol bij langdurig gebruik en hij is ook nog is mooi om naar te kijken!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze machine als vervanging gekregen voor mijn Kenwood die 21 jr dienst heeft gedaan, deze deed het nog wel maar veel herrie en de menghaken begonnen soort metaal af te geven. Ben heel blij met het nieuwe model

Pluspunten

  • Mengt goed
  • Makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jesper 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie design van het apparaat. zeer goede actieprijs op wehkamp. veel mogelijkheden door uitbreidbaarheid.

Pluspunten

  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

W.C.F. Dijt 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood oerdegelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ziet er degelijk uit, krachtige motor fijn in gebruik.
Heb al eens eerder een kenwood mixer gehad (30 jaar)
de klopper was defect en de fijn regeling was niet 100 % meer daarom hebben we besloten weer een kenwood te nemen (de oude was nog te gebruiken) daar we hem zeer veel gebruiken deze mooie nieuwe gekocht,en hopen er net zoveel plezier mee hebben.

Pluspunten

  • degelijk
  • gaat echt lang mee ook bij zwaarder werk

Minpunten

  • de lose (vaste) aansluitkabel
  • geen in al die jaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Algemene score

9,0
Gekocht omdat het in de familie zeer goed voldoet. Wordt volop gebruikt bij het bakken van taarten en het bereiden van gerechten. Maar ook zomers bij het maken van ijs.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Strakke vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 24-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super keukenmachine, kan met diverse hulpstukken uitgebreid worden. Makkelijk in gebruik. Aanvaardbaar geluids-niveau.

Pluspunten

  • Stil
  • Gemakkelijk regelbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ine van Liesout 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie uitstraling en krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze keukenmachine heeft een mooie uitstraling en een krachtige motor. Moeiteloos verwerkt hij het deeg. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • voldoende power

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Simone 28-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooie mixer met vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie mixer die elke cent waard is. Maakt niet veel herrie en kan alles aan. Ben er erg blij mee. Kan zelfs een ei goed kloppen.

Pluspunten

  • Design
  • Kleine dingen ook goed mixen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 14-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Chef

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een zeer Mooie en degelijke keukenmachine die veel uitbreidingsmogelijkheden heeft. Heb hem nog maar een paar dagen maar supertreveden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer