Siemens iQ500 VB558C0S0 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 VB558C0S0 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b**s@h**l.com 09-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 VB558C0S0

Algemene score

10,0
Prachtige oven! Mooi van uiterlijk, lekker groot, eenvoudig te bedienen, snel warm. Superblij mee!

Pluspunten

  • groot
  • snel warm
  • eenvoudige bediening
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christian 05-04-2022

Ruime oven, snel warm

Geschreven voor: Siemens iQ500 VB558C0S0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze oven is ingebouwd in onze nieuwe keuken, wij hebben expres voor een extra brede oven gekozen. In het design van onze keuken staat het prachtig en de grote ruimte is praktisch! Bovendien is de oven supersnel op temperatuur waardoor je hem snel kunt gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Teleurgesteld 31-01-2022

Temperatuur wijkt 15 graden af

Geschreven voor: Siemens iQ500 VB558C0S0

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het meest essentiële van de oven werkt niet goed. De oven blijft 15 graden onder de ingestelde temperatuur hangen. Volgens Siemens is dit binnen de marges. Volgens alles wat ik bak niet.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Victoria72 21-11-2021

Geweldig

Geschreven voor: Siemens iQ500 VB558C0S0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze supermooie ruime oven kan echt alles, grillen is een makkie. Maar ook pizza maken is,echt een geweldige ervaring. 4 pizza's tegelijk is geen moeite voor deze geweldige oven!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

bas 09-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne brede oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 VB558C0S0

Algemene score

8,0
Mooie brede oven. Erg handig om 5 pizza's tegelijk te bakken (2*2,5) en grote bakplaten. Ovenbakplaat erg handig met uitschuifbare delen/lade. Heel eenvoudige bediening. Alleen onderaan de deur is wat lastig schoon te maken aan de binnenkant. Verder heel degelijk en goede prijs met hoge kwaliteit!

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • breed

Minpunten

  • schoonmaak binnenzijde deur (scharnierpunt)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dineke 08-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 VB558C0S0

Algemene score

8,0
erg fijne bakoven door zijn breedte en hoogte kan er veel diverse gerechten in bereiden

Pluspunten

  • breedte van de oven
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • geen pyrolyse
  • geen telescooprails

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Blomke 24-05-2021

Siemens iQ500 oven

Geschreven voor: Siemens iQ500 VB558C0S0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ontzettend blij met deze oven! Voorwverwarmen gaat razendsnel, display is duidelijk en eenvoudig, de gerechten komen perfect de oven uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sjaka 11-02-2021

sober maar doeltreffend

Geschreven voor: Siemens iQ500 VB558C0S0

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] sober apparaat, weinig nuttige fincties. bv Je stelt de timer in,timer loopt af maar apparaat blijft door gaan op de zelfde temp. totdat je zelf op het timer geluid af komt en de boel uitzet?? Dus het nut is ons nog niet echt duidelijk??!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fam. de Potter 15-10-2020

Fijne grote oven

Geschreven voor: Siemens iQ500 VB558C0S0

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heerlijk grote oven voor een groot gezin. Bedieningspaneel is duidelijk. Ook fijn dat er meteen een timer op zit. Alleen het inschuiven van het rooster gaat soms wat stroef.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Angela 07-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne brede oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 VB558C0S0

Algemene score

10,0
Fantastische oven met verschillende "programma's" Het is een brede oven waardoor je er bijvoorbeeld ook 2 ovenschalen naast elkaar in kunt zetten of 2 pizza's.

Pluspunten

  • Zeer brede oven
  • Mooi strak design

Minpunten

  • Geen piepje oid af als de oven op tempratuur is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

izzet 27-10-2019

Heerlijk apparaat dat doet wat het belooft

Geschreven voor: Siemens iQ500 VB558C0S0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Bij het ontwerpen van onze nieuwe keuken was een extra grote fornuis een van de wensen. Gezien alle apparaten op Siemens uitkwamen hebben we ook de oven van Siemens gekozen. Tot heden geen grammetje spijt. De ruimte maar ook het bedieningsgemak is boven alle verwachting. Neem wel even de tijd om de handleiding door te nemen zodat je de mogelijkheden ervan effectief benut.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J.Hendriks 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, fijn breed,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 VB558C0S0

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden, heb de oven ingewijd met 5 cake,s tegelijk naast elkaar, allemaal perfect gelukt, en gemakkelijk in gebruik,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer