FitBike Ride 5 - Hometrainer - Reviews

Best Reviewed nov 2017 FitBike Ride 5 - Hometrainer
Best Reviewed november 2017
Specificaties
Aantal weerstanden
16
Gewicht vliegwiel
20 kg
Remsysteem/weerstand
magneet

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 181 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eddy 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robust en toch mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze hometrainer is robust en tegelijk ook mooi
Zeer gemakkelijk te monteren in korte tijd
Rijdt soepel en is geschikt voor grotere personen
Blij deze hebben aangekocht voor mijn revalidatie, goede keus volgens kinisist
Gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • Geschikt voor grotere personen

Minpunten

  • Moeilijk verrijdbaar ,te kleine wieltjes
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jettie 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fitbike ride 5

Algemene score

9,0
5 stappen stonden er op de info kaart .. maar niet welk onderdeel eerst moest , dus na enkele keren verkeerd gemonteerd te hebben , uiteindelijk toch in elkaar weten te krijgen . zal zeggen dat t niet mee viel als vrouw alleen zijnde .. Maar zeer blij met blij , functioneert prima en neemt niet veel plaats in beslag ! een aanrader

Pluspunten

  • mooie uitstraling

Minpunten

  • stappenplan
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Regina 11-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Supermooie hometrainer, trendy kleur en vormgeving! Heel makkelijk in elkaar te zetten, ik ben een vrouw met 2 linkerhanden en toch in 1,5 uur in elkaar gezet. Mooi scherm met alles erop en eraan. Helemaal geruisloos, veel trainingsprogramma's, abonnement sportschool niet nodig. Veel baat bij met mijn knie- en rugklachten

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Super luxe

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jennie 29-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Home trainer FitBike Ride 5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Fit Bike Ride 5 heb ik aangeschaft vanwege de goede recencies en goede prijs.
Deze hometrainer maakt alles waar. Fietst zeer soepel en geruisloos.
Met veel plezier fiets ik (bijna) elke dag zo'n 45 minuten. Krijgt van mij dan ook op elk punt uitstekend. Een grote aanrader!

Pluspunten

  • soepel
  • geruisloos

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nora 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

hometrainer perfect voor ons

Algemene score

9,0
Deze hometrainer is voor thuisgebruik voor zowel mijn man als mij. De hometrainer staat stevig, goed verstelbaar en een fijn groot zadel. Mooi display met verschillende functies, zoals manual en gevarieerde fietsschema's. Ook hartslag, hoeveel meters je fietst, de tijd zowel optellend als aftellend én er kunnen meerdere mensen in het geheugen, zodat je het niet elke keer opnieuw hoeft in te toetsen. De bijgeleverde hartslagmeter is ook fijn. Hoewel we de hometrainer best wel prijzig vonden ( voor ons budget) vinden we de prijs-kwaliteit toch goed en zijn er heel erg blij mee. Goede aankoop!

Pluspunten

  • groot display
  • groot zadel
  • stevige hometrainer
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

chrjolu 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Home trainer

Algemene score

8,0
Het is een mooi en een goed apperaat, maar helaas hebben wij er niets aan.
Als je allebei boven de tachtig ben is het trappen veel te zwaar
al staat hij op emanuel. Voor jongeren is het een mooi en degelijk apperaat.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rudi Koster 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb voor een redelijke dure gekozen omdat Ik kwaliteit belangrijk vind. Het inelkaar zetten is goed te doen en ben er wel tevreden over. Enige minpunten die ik heb is dat het stuur niet verstelbaar is,ook al is de zithouding prima,en dat je het zadel op een wat provisorische manier vast moet zetten. Door het aandraaien van de schroefjes zou je het zadel moeten vastklemmen, maar dat valt mij tegen het zadel blijft beweging in zitten,dus dat is duidelijk voor verbetering vatbaar. Ondanks de prijs en de 2 min punten ben ik er wel blij mee.

Pluspunten

  • de computer
  • ergonomie van de fiets

Minpunten

  • niet verstelbaar stuur
  • zadel niet goed vast kunnen zetten
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Shan 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne, stabiele fiets!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor dit product omdat ik het zat was om jaarlijks geld uit te geven aan een luxe gym die ik gemiddeld 1 keer per 6 maanden bezoek.

Het pakket (1 grote doos) waar het in word geleverd is best zwaar. Gelukkig was de bezorger zo lief om het helemaal naar binnen te tillen -ik straal vast uit dat ik de gym 2 keer per jaar bezoek :-)

Daarna heb ik er 3 uur over gedaan om de fiets zelf in elkaar te zetten. Het is best duidelijk aangegeven in het boekje hoe het moet - maar mijn technische kennis is even sterk als mijn wilskracht om naar de gym te gaan! Dus: als ik het in elkaar kan zetten, kan jij het zeker ;-).

Fiets is verder helemaal top:

-genoeg programma variaties om te kunnen afwisselen
-scherm makkelijk in gebruik
-stuur en zadel etc. makkelijk af te stellen
-optisch ook best een mooi ding
-zelfs een ‘mode poppetje’ kan deze fiets alleen in elkaar zetten ;-)
-stabiel ding - zelfs als je maar 2 keer per jaar de gym bezoekt (kan tot 150 kilo hebben)
*de fiets is iets groter dan ik zelf had gedacht
*de voorwielen zijn handig om de fiets te verplaatsen - maar het blijft een redelijk zwaar ding (ik moet het constant verplaatsen)
* best een korte snoer!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Stabiel
  • Mooi

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fringu 13-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handleiding

Algemene score

8,0
Toestel is prima.Handleiding is dit niet.Montage manual is OK
Op blad 10 werking punt1 wordt de werking van de Enter en de UP/Down toets verWisseld.Onvoldoende uitleg over de computerwerking,geen rubriek trouble shooting:wat doen blij ERR4???Heeft dit toetsel geen onderhoud nodig?Smering van lagers en ....?
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

CHRS WELLENS 08-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

COMFORTALE HOMETRAINER MET PROGRAMMA'S.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
NOG STEEDS ALLES NAAR WENS. BEN EVENZEER TEVREDEN ALS DE EERSTE DAG VAN AANKOOP. PRIJS, KWALITEIT EEN AANRADER.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 29-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

product ok

Algemene score

8,0
Product is prima. Voor oudere mensen is de montage niet makkelijk. Zeer onduidelijke tekeningen met heel kleine letters. Een voordeel is, dat je geen gereedschap nodig hebt, want dat wordt erbij geleverd. Het is jammer dat het product, tegen een meerprijs, niet gemonteerd geleverd kan worden. Doos was erg beschadigd, zo ook een aantal onderdelen van de hometrainer. Helaas kwamen we hier pas achter toen we deze gemonteerd hadden en we niet meer de puf hadden om alles te demonteren.

Pluspunten

  • slank model hometrainer

Minpunten

  • montage
  • je hebt een stopcontact in de buurt nodig
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

B. Heijkoop 28-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar, fijn zadel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze hometrainer gevonden op de site en via de chat info uitgewisseld. Dit was zeer verhelderend en direct besloten om dit product aan te schaffen. De hometrainer was makkelijk op te bouwen en snel klaar voor gebruik. Het display is makkelijk te bedienen en de vele mogelijkheden die voorgeprogrammeerd zijn makkelijk in te stellen. Een fantastische hometrainer, met een fijn zadel.

Pluspunten

  • makkelijk te bereiken
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 24-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fitbike Ride 5 is gemaakt in een Zeer solide uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vooral wat de instellingen op het scherm betreft gebeurd dit plezierig en snel,
Het zadel is van een goede kwaliteit, en de zithouding is prima aan te passen.
Ook hier komt de kwaliteit van dit product zeer goed tot zij recht!
Het prettige in gebruik, is ook de hartslag indicator.

Pluspunten

  • zeer solide constructie
  • instellen van zadel perfect
  • Fluister stil
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teka 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima hometrainer. Echt fluisterstil. Het uitvinden van het menu vraagt nog wel wat oefening. Wat mij betreft kan de toelichting beter. Het in elkaar zetten van het apparaat nam met z'n tweeën een uurtje in beslag. Met z'n tweeën is echt handig want soms heb je even vier handen nodig. Het in elkaar zetten van de voorvork kostte wat hoofdbrekens en een keer opnieuw beginnen. Al met al ben ik er heel blij mee. Tip: maak de toelichting van het in elkaar zetten en het menu beter. Ik zou ook heel blij zijn met viltjes onder de steunen op de grond, die maken het verplaatsen makkelijker. Heb het nu opgelost met een paar sokken.

Pluspunten

  • fluisterstil
  • zacht zadel
  • groot display
  • voldoende programma's

Minpunten

  • beperkte toelichting op montage en gebruik menu
  • redelijk zwaar om te verplaatsen
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bruyland Anja 23-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hometrainer fitbike 5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gewoon een topprodukt!!! Een echte aanrader. Normaal ga ik naar de revalidatie maar nu gewoon thuis rustig oefenen.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip 21-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer simpel om in elkaar te zetten. Groot scherm. Zeer gebruiksvriendelijke instelmogelijkheden. Bijna geruisloos.

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Simpel
  • Makkelijk
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.A.de keijzer 16-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De home trainer bevalt prima, was makkelijk te monteren. Het enige wat ik mis is een duidelijke
"nederlandse" handleiding voor het instellen van de computer. Want wat er nu bijzit is maar heel karig.

Pluspunten

  • gode hometrainer
  • goede bezorging en afhandeling
  • goed service

Minpunten

  • mis een nederlandse handleiding
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Molenaar 13-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Opvallend stille hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door het grote vliegwiel is de home trainer stabiel, maar vooral erg stil. Hierdoor is in onze situatie beslist geen rubbermat nodig.
Het programma is voor veel situaties en behoeften in te stellen en ook gebruikersvriendelijk.

Pluspunten

  • Heel stabiel en fluister stil.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dinkie toy 02-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima hometrainer

Algemene score

8,0
Ik heb deze hometrainer gekocht hij bevalt prima en is geruisloos super snelle levering en makkelijk in elkaar te zetten
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hansje 21-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm en veel informatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat is stevig zit prima in elkaar ook is de montage handleiding duidelijk , in een uurtje zit hij wel in elkaar. Het scherm geeft veel informatie maar is wel even wennen om de juiste werking uit te vinden maar na een paar keer proberen wist ik het wel. Heb hem gekocht omdat ik last heb van mijn beenspieren en nu kan ik weer of geen weer een stukje gaan fietsen.

Pluspunten

  • Stevig en stabiel
  • Duidelijk scherm

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews