FitBike Ride 5 - Hometrainer - Reviews

Best Reviewed nov 2017 FitBike Ride 5 - Hometrainer
Best Reviewed november 2017
Specificaties
Aantal weerstanden
16
Gewicht vliegwiel
20 kg
Remsysteem/weerstand
magneet

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 174 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Shan 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne, stabiele fiets!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor dit product omdat ik het zat was om jaarlijks geld uit te geven aan een luxe gym die ik gemiddeld 1 keer per 6 maanden bezoek.

Het pakket (1 grote doos) waar het in word geleverd is best zwaar. Gelukkig was de bezorger zo lief om het helemaal naar binnen te tillen -ik straal vast uit dat ik de gym 2 keer per jaar bezoek :-)

Daarna heb ik er 3 uur over gedaan om de fiets zelf in elkaar te zetten. Het is best duidelijk aangegeven in het boekje hoe het moet - maar mijn technische kennis is even sterk als mijn wilskracht om naar de gym te gaan! Dus: als ik het in elkaar kan zetten, kan jij het zeker ;-).

Fiets is verder helemaal top:

-genoeg programma variaties om te kunnen afwisselen
-scherm makkelijk in gebruik
-stuur en zadel etc. makkelijk af te stellen
-optisch ook best een mooi ding
-zelfs een ‘mode poppetje’ kan deze fiets alleen in elkaar zetten ;-)
-stabiel ding - zelfs als je maar 2 keer per jaar de gym bezoekt (kan tot 150 kilo hebben)
*de fiets is iets groter dan ik zelf had gedacht
*de voorwielen zijn handig om de fiets te verplaatsen - maar het blijft een redelijk zwaar ding (ik moet het constant verplaatsen)
* best een korte snoer!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Stabiel
  • Mooi

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fringu 13-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handleiding

Algemene score

8,0
Toestel is prima.Handleiding is dit niet.Montage manual is OK
Op blad 10 werking punt1 wordt de werking van de Enter en de UP/Down toets verWisseld.Onvoldoende uitleg over de computerwerking,geen rubriek trouble shooting:wat doen blij ERR4???Heeft dit toetsel geen onderhoud nodig?Smering van lagers en ....?
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

CHRS WELLENS 08-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

COMFORTALE HOMETRAINER MET PROGRAMMA'S.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
NOG STEEDS ALLES NAAR WENS. BEN EVENZEER TEVREDEN ALS DE EERSTE DAG VAN AANKOOP. PRIJS, KWALITEIT EEN AANRADER.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 29-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

product ok

Algemene score

8,0
Product is prima. Voor oudere mensen is de montage niet makkelijk. Zeer onduidelijke tekeningen met heel kleine letters. Een voordeel is, dat je geen gereedschap nodig hebt, want dat wordt erbij geleverd. Het is jammer dat het product, tegen een meerprijs, niet gemonteerd geleverd kan worden. Doos was erg beschadigd, zo ook een aantal onderdelen van de hometrainer. Helaas kwamen we hier pas achter toen we deze gemonteerd hadden en we niet meer de puf hadden om alles te demonteren.

Pluspunten

  • slank model hometrainer

Minpunten

  • montage
  • je hebt een stopcontact in de buurt nodig
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

B. Heijkoop 28-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar, fijn zadel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze hometrainer gevonden op de site en via de chat info uitgewisseld. Dit was zeer verhelderend en direct besloten om dit product aan te schaffen. De hometrainer was makkelijk op te bouwen en snel klaar voor gebruik. Het display is makkelijk te bedienen en de vele mogelijkheden die voorgeprogrammeerd zijn makkelijk in te stellen. Een fantastische hometrainer, met een fijn zadel.

Pluspunten

  • makkelijk te bereiken
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 24-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fitbike Ride 5 is gemaakt in een Zeer solide uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vooral wat de instellingen op het scherm betreft gebeurd dit plezierig en snel,
Het zadel is van een goede kwaliteit, en de zithouding is prima aan te passen.
Ook hier komt de kwaliteit van dit product zeer goed tot zij recht!
Het prettige in gebruik, is ook de hartslag indicator.

Pluspunten

  • zeer solide constructie
  • instellen van zadel perfect
  • Fluister stil
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teka 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima hometrainer. Echt fluisterstil. Het uitvinden van het menu vraagt nog wel wat oefening. Wat mij betreft kan de toelichting beter. Het in elkaar zetten van het apparaat nam met z'n tweeën een uurtje in beslag. Met z'n tweeën is echt handig want soms heb je even vier handen nodig. Het in elkaar zetten van de voorvork kostte wat hoofdbrekens en een keer opnieuw beginnen. Al met al ben ik er heel blij mee. Tip: maak de toelichting van het in elkaar zetten en het menu beter. Ik zou ook heel blij zijn met viltjes onder de steunen op de grond, die maken het verplaatsen makkelijker. Heb het nu opgelost met een paar sokken.

Pluspunten

  • fluisterstil
  • zacht zadel
  • groot display
  • voldoende programma's

Minpunten

  • beperkte toelichting op montage en gebruik menu
  • redelijk zwaar om te verplaatsen
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bruyland Anja 23-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hometrainer fitbike 5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gewoon een topprodukt!!! Een echte aanrader. Normaal ga ik naar de revalidatie maar nu gewoon thuis rustig oefenen.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip 21-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer simpel om in elkaar te zetten. Groot scherm. Zeer gebruiksvriendelijke instelmogelijkheden. Bijna geruisloos.

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Simpel
  • Makkelijk
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.A.de keijzer 16-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De home trainer bevalt prima, was makkelijk te monteren. Het enige wat ik mis is een duidelijke
"nederlandse" handleiding voor het instellen van de computer. Want wat er nu bijzit is maar heel karig.

Pluspunten

  • gode hometrainer
  • goede bezorging en afhandeling
  • goed service

Minpunten

  • mis een nederlandse handleiding
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Molenaar 13-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Opvallend stille hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door het grote vliegwiel is de home trainer stabiel, maar vooral erg stil. Hierdoor is in onze situatie beslist geen rubbermat nodig.
Het programma is voor veel situaties en behoeften in te stellen en ook gebruikersvriendelijk.

Pluspunten

  • Heel stabiel en fluister stil.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dinkie toy 02-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima hometrainer

Algemene score

8,0
Ik heb deze hometrainer gekocht hij bevalt prima en is geruisloos super snelle levering en makkelijk in elkaar te zetten
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hansje 21-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm en veel informatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat is stevig zit prima in elkaar ook is de montage handleiding duidelijk , in een uurtje zit hij wel in elkaar. Het scherm geeft veel informatie maar is wel even wennen om de juiste werking uit te vinden maar na een paar keer proberen wist ik het wel. Heb hem gekocht omdat ik last heb van mijn beenspieren en nu kan ik weer of geen weer een stukje gaan fietsen.

Pluspunten

  • Stevig en stabiel
  • Duidelijk scherm

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. van Beek 12-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Professionele en geruisloze hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de fitbike ride 5 gekocht omdat ik net een zware rugoperatie heb ondergaan. Licht fietsen op een hometrainer mocht van de specialist. Bezoek aan een sportschool of mountainbiken is voorlopig even van de baan.
Na verschillende reviews te hebben gelezen, heb ik gekozen voor deze hometrainer. De levering was binnen een dag, supersnel.
Omdat ik zelf niets mocht beuren, tillen o.id. heb ik de hometrainer door twee dochters in elkaar laten zetten. De ene bekeek de gebruiksaanwijzing, de andere zette hem in elkaar. Dat ging supersnel en gemakkelijk en het benodigde gereedschap zit er allemaal bij.
Als enthousiast mountainbiker moet ik zeggen dat deze fiets fantastisch fietst. Alles is goed in te stellen op je eigen voorkeuren. Je hoort ook geen lawaai bij de trappende bewegingen. Deze fiets fietst heerlijk soepel!
Ik fiets nu dagelijks op de hometrainer, ik mag van de fysio al met meer kracht fietsen. Dat is heerlijk en het mooie is dat je je voorkeuren kunt instellen op het grote scherm en je prestaties kunt opslaan.
Kortom een heerlijke hometrainer voor een vriendelijk prijs

Pluspunten

  • snel te monteren
  • prima instelmogelijkheden
  • groot beeldscherm
  • gegevens worden opgeslagen
  • soepel rond te trappen

Minpunten

  • jammer dat de body rose gespoten is.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 09-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stevige hometrainer

Algemene score

8,0
Hometrainer die door zijn stevigheid voor iedereen geschikt is.
Er zitten veel mogelijkheden op die simpel te bedienen zijn.
Dus voor iedereen die aan zijn conditie wilt werken.

Pluspunten

  • Stevigheid
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Geen stelpoten
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 06-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie stevige hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze hometrainer is uitermate geschikt voor thuis gebruik.
Vanwege zijn stevigheid kunnen ook zwaardere mensen tot 150 kg. deze gebruiken.

Pluspunten

  • Stevigheid
  • Mooi uiterlijk
  • Meerdere instel mogelijkheden

Minpunten

  • Geen stelpoten
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marlot 06-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stabiele hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De hometrainer is erg stabiel en wankelt niet wanneer er op gesport wordt. Je kunt je gewicht, lengte en leeftijd invoeren om zo reële cijfers te creëren qua calorieverbranding etc.
Op het scherm kan gekozen worden uit 12 verschillende trainingsprogramma's!
Daarnaast kun je het zadel in hoogte verstellen, maar ook in afstand tot het stuur. Tevens is het stuur ook verstelbaar.
En nog een leuke bijkomstigheid; de hometrainer heeft een mooi design. Al met al een erg goede, stevige en mooie hometrainer!

Pluspunten

  • Stevig
  • Verstelbaar
  • Keuze uit veel trainingsprogramma's
  • Design
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 22-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fitbike ride 5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een zeer goed toestel ,gemakkelijk in gebruik, en GERUISLOOS , in een woord geweldig ,ik heb meerdere toestellen vergeleken ,maar dit kwam het beste uit ,prijs kwaliteit.

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening clavier
  • geruisloos

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.H.A.Heesakkers 19-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De beste koop voor mij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Omdat ik en mijn vrouw al een senioren leeftijd hebben waren wij op zoek naar een home trainer
Via internet kwamen wij uit bij Betersport.BV.De keuze was snel gemaakt na het lezen van div.
reviews over de firma. We kochten het type FitBike Ride 5.De bestelling en aflevering werden naar alle tevredenheid uitgevoerd. Nu fietsen wij er dagelijks op met heel veel plezier. Voor ons is dit product een hele goede keuze geweest

Pluspunten

  • gemak
  • eenvoudig bedienbaar
  • een heerlijk fietsgenot

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris posen 19-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

voldoet volledig aan de verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
snel geleverd, eenvoudig te monteren, degelijk materiaal, gemotiveerd om veel te gebruiken, geluidloos, geen enkele spijt van de aankoop, rest van de familie zal er ook van genieten

Pluspunten

  • degelijk
  • eenvoudig gebruik
  • werkt motiverend
  • prijs kwaliteit is helemaal ok
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews