Moulinex Easy Soup - Reviews

Specificaties
Vermogen
1000 watt
Opties
regelbare thermostaat
Instelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kimberly 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel en gemakkelijk soep maken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden van deze soupmaker. Ik gebruik dit nu sinds een kleine maand en ik heb er al soep en appelmoes mee klaar gemaakt. Op een klein half uurtje is de soep/appelmoes klaar (groenten/fruit snijden inclusief). Het is leuk nu om toch verse soep en appelmoes aan de kindjes voor te schotelen. Vroeger deed ik dit niet wegens tijdsgebrek en de opkuis achteraf (meer afwas). Met de soupmaker heb ik een portie voor ongeveer 5 personen, goed genoeg voor ons gezin van 4.

Een nadeel is wel dat als de soep klaar is en dan het lichtje "Keep warm" gaat branden dat je het deksel er niet mag afdoen om eens te kijken of te proeven naar smaak. Van zodra je het deksel open doet gaat dit lichtje uit en kan je de "keep warm" functie niet meer inschakelen. Deze functie wordt enkel geactiveerd als het gerecht klaar is en kan je blijkbaar niet via een knop nog handmatig instellen.
Ook de easy clean functie is gewoon met water en de blender. Daarna moet je toch nog handmatig reinigen met zeep en een spons.
Het deksel kan ook niet vastgeschroefd worden maar moet je gewoon los de soupmaker plaatsen.

Pluspunten

  • Snel
  • Gemakkelijk
  • Goede blender, mixt fijn
  • Portie soep voor 5 personen (5 soepborden)

Minpunten

  • Easyclean
  • Deksel kan niet vastgezet worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lenas 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

aangenaam verrast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het toestel is zeer gemakkelijk te gebruiken.
Eens je de groenten versneden hebt , hoef je de ingrediënten alleen nog maar in de soepmaker te doen en het programma te kiezen . De soepmaker doet de rest . Je kunt dus ondertussen andere dingen zonder dat je enig toezicht moet houden . Erg gemakkelijk .
Het eindproduct is erg smakelijk en je proeft de versheid !!!
Ook het reinigingsprogramma is zonder meer degelijk .

Enfin een echte aanrader .

Pluspunten

  • goede kwaliliteit
  • handige reinigingsfunctie
  • eenvoudig om verse soep te bereiden
  • tijdens bereiding kan je andere dingen doen

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kelly_bella 30-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

HANDIG EN SNEL... DOET WAT HIJ BELOOFD

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit toestel is ideaal als je vaak soep eet en graag variatie hebt. Het is voor kleine hoeveelheden. Max 1.2liter. Doe de groenten in stukjes erin, water en bouillonblokje en klaar... Je hoeft er niet meer naar te kijken. je kunt het instellen volgens de programma's. Mixt héél goed! Na programma houdt het nog 40min warm. Maar het is eerder nog verwarmen bij. Mijn pompoensoep was na 10min bijna aan het koken. Spijtig dat je zelf niet kunt kiezen om warm te houden, bv om nadien balletjes of vermicelli in te doen. Spijtig dat er geen timer op staat, zodanig dat je kunt zien hoe lang de soep nog op moet staan.
easy clean is niet wauw. Raden aan om het onmiddellijk na het maken te doen mr kan is het ook nog heel snel afwasbaar. Easyclean wilt NIET zeggen dat de soepmaker proper is. Je dient het nog af te wassen. Formaat was in 1e instantie klein mr achteraf bekeken ideaal. Je kunt met overschotjes van groenten snel een soepje maken en meenemen naar je werk! De smaken zijn ook intensiever.
Het apparaat lijkt wat op een ouderwetse thermos zodanig dat het niet stoort als het gewoon op je aanrecht blijft staan.
Je kunt het ook voor andere dingen gebruiken zoals sauzen, compotten of gewoon om te blenden.
Goed en gemakkelijk toestel!

Pluspunten

  • handig
  • snel
  • programmeerbaar
  • handig receptenboekje

Minpunten

  • klein
  • wordt soms warm langs buiten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sonneke81 26-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel lekkere verse soep

Algemene score

8,0
Heel tevreden met deze soepmaker. Alle ingrediënten in de pot, programma kiezen en een klein halfuurtje later is je soep klaar. Het creamed soup programma geeft een heel romige en glad gemixte soep. Enkel de clean functie stelt wat teleur maar de soupmaker is ook snel met de hand afgewassen.

Pluspunten

  • Snel
  • Handig

Minpunten

  • Clean-functie minder goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marjolein 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

niet zo wauw

Algemene score

1,0
Kleine hoeveelheid soep en dikke soep, je kan er geen luchtige soep mee maken.
ik had er meer van verwacht
easy cleaning systeem werkt niet.

Pluspunten

  • je hebt er geen kijken naar

Minpunten

  • niet handig in schoonmaak
  • geen grote hoeveelheid
  • veel te dikke soep

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Loreke1 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Easy soupmaker heeft zijn naam niet gestolen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een handige machine om snel en lekkere soep te maken. Door de warmhoudfunctie ben ik ook in staat om de soep te maken voor ik de kindjes ga halen van school. Dit betekent dus dat je thuis kan komen en de hongerige (b)engeltjes meteen hun soep kan serveren. De soep smaakt ook veel meer naar groenten. De machine is bovendien handig om overschotjes van groenten van de dag ervoor te verwerken tot soep. Ook saus maken gaat goed. Ik zie er naar uit om volgende zomer jam te maken van het verse fruit. Enig minpuntje... De easy clean had ik liever in een soort 'mag in de vaatwasser'-systeem gehad.

Pluspunten

  • Snel
  • Lekkere diepe smaken
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Easyclean is niet zo clean

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Echt wel easy soup

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Wat een gemak is dit toestel.
Voor ik het in huis had, stond ik er toch wat twijfelachtig tegenover. Een twijfel die nergens voor nodig was, wat een top-toestel!
In een handomdraai en zonder veel werk heb je lekkere, verse én gezonde soep.
Dankzij het receptenboekje kan je onmiddellijk aan de slag en inspiratie op doen voor volgende creaties.
Voor ons gezin zou de inhoud van de soupmaker wat groter mogen zijn. Na 1 keer is de soep op. (Al kan dat ook aan de lekkere soep liggen :-) )
De enige opmerking die ik kan maken is dat het cleaningsysteem niet echt werkt.
Een echte luxe die ik niet meer zou willen missen.

Pluspunten

  • snel lekkere soep

Minpunten

  • easy clean is niet echt clean

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KimP 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Easy en snel soep!

Algemene score

9,0
Ik neem graag soep mee naar mijn werk, maar meestal maakte ik een hele grote pan soep (waar ik een hele tijd aanzat) en mocht ik dus een week dezelfde soep drinken. Eenmaal ingevroren, smaakt soep niet echt hetzelfde, dus ik maakte minder en minder soep. Nu heb je soep in een wip en om de twee dagen maak ik nieuwe soep! Ook met het receptenboekje maak ik nieuwe soepjes en kijk ik uit om snel ook eens compote te maken. Ook heb ik nu minder groentjes die slecht worden, want ze vliegen in de soep! Aanrader voor drukke mama's!

Pluspunten

  • Makkelijk weg te bergen
  • Net genoeg soep voor een gezin
  • Snel soep
  • Geeft kans op veel variatie
  • Geen restjes groenten meer, allemaal in soupmaker

Minpunten

  • Easy clean werkt niet goed, zelf afkuisen is beter
  • Buitenrand wordt warm, opletten met kids

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

werli 13-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

makkelijk maar minder lekker

Algemene score

5,0
Dit toestel is erg gebruiksvriendelijk: je snijdt alles in kleine stukjes en het toestel doet de rest. Het verwittigt je wanneer de soep klaar is en houdt die nog een poos warm. De soep smaakt echter minder lekker dan ik gewend ben omdat het toestel enkel kookt en je de groenten niet eerst even kan laten stoven (of je moet dat eerst doen, maar dan kan je net zo goed op de gewone manier soep maken). Als je houdt van gebruiksgemak en de smaak voor jou minder belangrijk is kan dit een goede investering zijn. Primeert voor jou de smaak dan kan dit toestel een teleurstelling zijn.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • makkelijk uit te wassen

Minpunten

  • smaak van de soep
  • kan enkel koken, niet stoven

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jorenvr 11-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig en snel

Algemene score

8,0
Zeer tevreden van de Moulinex soupmaker. Hij maakt soep maken nog eenvoudiger. Het enige wat je nog hoeft te doen is de groenten in stukken snijden alles in de pot en het programma aanzetten. Makkelijker als dit wordt het niet! Courgette soep, wortel, prei, tomaten soep het maakt niet uit. Met of zonder stukjes kies je allemaal met 1 druk op een knop. Ook appelmoes maken is kinderspel! Het enige nadeel vind ik de easyclean functie die niet echt heel goed werkt. Je kan beter gewoon effe met de hand afwassen. Verder zeer tevreden!

Pluspunten

  • Snel
  • Eenvoudig
  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Easyclean

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 06-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Restjes groenten vinden eindelijk goede thuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vaak heb je nog een beetje restjes van groenten waar je niet direct mee weg kan. Deze soepmaker zorgt ervoor dat wij minder groenten weggooien. De soep die ik maak hangt af van de groenten in de koelkast. Ook kan je hier lekkere appelcompote mee maken. Het toestel is zeer handig in gebruik en gemakkelijk te reinigen. De warmhoudfunctie van 40 minuten zorgt ervoor dat je de bereiding ook even kan warmhouden zonder direct te moeten gebruiken.

Pluspunten

  • gemakkelijk te reinigen
  • snel
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • warmhoudfunctie niet verlengbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marie De Schotel 20-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke soep!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een super goed product ! In 20m heb je verse soep klaar om te drinken. Tijdens werking kan je nog andere dingen doen. Ik ben heel tevreden !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer