De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF501HLDB - 5L Air Fryer - 1500W - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik ontving de airfryer erg snel. De doos zag er gebruikt uit. Ik twijfel of ik wel een nieuwe gektregen heb. Ik heb de de deal van consumenbond gebruikt. Op de door staat dat er een rooster in zit. Dat zit er niet in. Ik wacht nu op een reactie van de chatbot van Inventum
Erg blij met de Inventum GF500HLDB! Grote inhoud van 5 liter, ideaal voor ons gezin. De 8 programma’s maken het bakken makkelijk en snel. Met het meegeleverde grillrekje kun je op twee lagen tegelijk bakken. Alles komt er lekker krokant uit en schoonmaken gaat ook vlot. Mooi design en handig in gebruik. Echt een aanrader!
VormgevingUitstekend
MogelijkhedenUitstekend
GebruiksgemakGoed
DuurzaamheidGoed
Pluspunten
grote inhoud
handige grilrekje
Minpunten
door het formaat neemt het wel ruimte op het aanrecht
Nieuwe airfryer van inventum gekocht mooi groot. Zijn er heel blij mee. En een leuke actie om een review te schrijven en kijken of we het aankoop bedrag terug kunnen krijgen. Hopen er heel veel plezier mee te hebben